PDA

بازدید نسخه کامل شده : ستاد حل بحران هاي لينوکسي (سرور)

aaberr
02-23-2007, 01:00 AM
من اين تاپيک رو زدم، تا شايد بچه هايي که سرور مديريت مي کنند در صورت تمايل، موارد عمومي مبتلابه رو بررسي و حل کنند. به نظر من اين که مديريت سرور يک کار تجاري هست و همنشين قديمي تجارت هم رقابت است نبايد باعث شه که افراد همه دور از هم بشينن و شاهد down شدن هم ديگه باشن.

نوعي اسپم اخيرا رايج هست که منجر به پر شدن queue متعلق به exim شده و بعد هم delete کردن اون باعث ميشه که مدير سرور در نهايت ناچار به fsck ديسک بشه. اگر با source ip فيلترينگ مشکل خاصي نداريد و مايل هستيد از اين شيوه استفاده کنيد نيم نگاهي به کد زير بندازيد:

edited

اين مورد براي استفاده با فرانتند csf و در يک سرور cPanel مناسب است، به دليل اينکه من در زمان نگارش اين مطلب حواسم کاملا جمع نيست ممکنه اشتباهاتي هم در متن باشه بنابراين با مسئوليت خود کد رو بررسي و در صورتي که مشکلي نمي بينيد استفاده کنيد.

از دوستان ديگه دعوت مي کنم کد رو در صورتي که صلاح مي دونن اصلاح کنن و يا اشتباهات اون رو برطرف کنند. لطفا هر نکته اي که به ذهنتون مياد بگيد، به عنوان شروع يک نفر داوطلب کد رو اصلاح کنه و سطر سوم رو طوري اصلاح کنه که ديگه متکي به grep کردن "<=" نباشه.

تکنيک مذکور در بالا الزاما بهترين راه مقابله نيست.