بازدید نسخه کامل شده : انتخاب زبان برنامه نویسی
MnavidM
02-21-2007, 01:04 PM
ممنون از دوستان بابت ایجاد و ادامه بحث این تاپیک .
آیا زبان برنامه نویسی Application روی یوبونتو هست ، که برای مصارف تجاری در ایران به کار بیاد ؟
ممنون.
میلاد
02-21-2007, 02:02 PM
ممنون از دوستان بابت ایجاد و ادامه بحث این تاپیک .
آیا زبان برنامه نویسی Application روی یوبونتو هست ، که برای مصارف تجاری در ایران به کار بیاد ؟
ممنون.
به نظرم باید روی پیتون کار کنی!
oxygenws
02-21-2007, 02:09 PM
هااا؟؟ مصارف تجاری در ایران یعنی چی؟!!
Java...
فریم ورک GTK+ (زبان برنامه نویسی سی)
فریم ورک QT (زبان برنامه نویسی سی)
فریم ورک Mozilla (زبان برنامه نویسی سی و پیتون و پرل و جاوا اسکریپت و ...)
اندکی دات نت فریم ورک.
MnavidM
02-21-2007, 04:04 PM
هااا؟؟ مصارف تجاری در ایران یعنی چی؟!!
Java...
فریم ورک GTK+ (زبان برنامه نویسی سی)
فریم ورک QT (زبان برنامه نویسی سی)
فریم ورک Mozilla (زبان برنامه نویسی سی و پیتون و پرل و جاوا اسکریپت و ...)
اندکی دات نت فریم ورک.
امید جان ، درست میگید ، جمله زیاد مفهوم نبود .
منظوم اینکه ، ببین من می خوام وقتی برنامه ای نوشتم ، مخصوصا برای ادارات ، برای اون ها قابل هضم باشه ، یا بتونم بهشون بهضمونم .
خوب این یعنی چی ؟
یعنی اینکه یه کاری کنم ، که برنامه یه جورایی وابسته به وجود خود لینوکس نباشه ، یه چیزی مثل جاوا ولی نه به اون پر دردسری .
یعنی به فرض IDE و کامپایلر خودم رو لینوکس باشه ، اما بشه روی ویندوز هم اون برنامه رو اجرا کرد و ...
چون اگر به فلان اداره و شخص بگم ، که آقا نه من باید حتما سرور لینوکس داشته باشم و اله و بله ...
خودت خوب میدونی ، مشتری کم میشه .
در کل می خوام ، هم تا حدودی بازار کار از دستم در نره و هم بریم به سوی بهشت(لینوکس) :دی
ممنون.
Ali_ix
02-21-2007, 09:11 PM
امید جان ، درست میگید ، جمله زیاد مفهوم نبود .
منظوم اینکه ، ببین من می خوام وقتی برنامه ای نوشتم ، مخصوصا برای ادارات ، برای اون ها قابل هضم باشه ، یا بتونم بهشون بهضمونم .
خوب این یعنی چی ؟
یعنی اینکه یه کاری کنم ، که برنامه یه جورایی وابسته به وجود خود لینوکس نباشه ، یه چیزی مثل جاوا ولی نه به اون پر دردسری .
یعنی به فرض IDE و کامپایلر خودم رو لینوکس باشه ، اما بشه روی ویندوز هم اون برنامه رو اجرا کرد و ...
چون اگر به فلان اداره و شخص بگم ، که آقا نه من باید حتما سرور لینوکس داشته باشم و اله و بله ...
خودت خوب میدونی ، مشتری کم میشه .
در کل می خوام ، هم تا حدودی بازار کار از دستم در نره و هم بریم به سوی بهشت(لینوکس) :دی
ممنون.
روی موزیلا فریم ورک میتونی کار کنی... خیلی کامل و سبک و ساده هست.
پیچیدگی جاوا رو نداره و به راحتی میتونه multi platform باشه. (مثل فایرفاکس)
GTK هم میتونه Multi Platform باشه... ولی من شخصا از mozilla framework بیشتر خوشم میاد... هر چند که از برنامه نویسی هیچی نمیدونم! :d
oxygenws
02-22-2007, 12:12 AM
روی موزیلا فریم ورک میتونی کار کنی... خیلی کامل و سبک و ساده هست.
البته زیاد ساده نیست... تقریبا اصلا ساده نیست... من جی تی کا رو توصیه می کنم :)
تمام مواردی که من گفتم cross platform بودند... به اون چیزی که تو می گی «برای مصارف تجاری در ایران به کار بیاد» من می گم cross platform :دی
Ali_ix
02-22-2007, 12:17 AM
البته زیاد ساده نیست... تقریبا اصلا ساده نیست... من جی تی کا رو توصیه می کنم :)
البته من منظورم بیشتر اینور سمت کاربر بود استاد! :nothing_to_say:
MnavidM
02-28-2007, 11:53 AM
ممون امید جان.
مطالب چند رو در مورد GTK و GDK خوندم و مستفیض شدیم.
واقعا ساختاری و روالی جالبی داره .
راستی وقتی برنامه رو مثلا توسط GTK بنویسیم و بعد بخوام اون رو در درست عموم قرار بدین که تو لینوکس ازش استفاده کنن ، باید سورس رو تقدیم کنیم یا میشه کد رو محفوظ کرد یا ...
oxygenws
02-28-2007, 12:05 PM
راستی وقتی برنامه رو مثلا توسط GTK بنویسیم و بعد بخوام اون رو در درست عموم قرار بدین که تو لینوکس ازش استفاده کنن ، باید سورس رو تقدیم کنیم یا میشه کد رو محفوظ کرد یا ...
لایسنس GTK رو بخون خوب :)
من تا حالا به این فکر نکردم! چون اصولا فعلا اعتقادی به برنامه های بسته ندارم!!
MnavidM
02-28-2007, 12:12 PM
لایسنس GTK رو بخون خوب :)
من تا حالا به این فکر نکردم! چون اصولا فعلا اعتقادی به برنامه های بسته ندارم!!
میدونی چرا میخوام برنامه کدش بسته باشه ؟؟
فرض کن ، یه برنامه نوشتی برای یه اداره و رو سرورشون گذاشتی و یا اصلا" روی کلاینت ها !!!
حالا طرف خیلی راحت میاد و به برنامت گند میزنه !!! و یا مواردی از این قبیل و امنیت خود داده های موجود (دسترسی با بانک و پس و ...)
برای این چی کار میکنی ؟
oxygenws
02-28-2007, 12:17 PM
حالا طرف خیلی راحت میاد و به برنامت گند میزنه !!! و یا مواردی از این قبیل و امنیت خود داده های موجود (دسترسی با بانک و پس و ...)
برای این چی کار میکنی ؟
اینکه یه برنامه کد بشه با اینکه بازمتن باشه منافاتی نداره... مسلما روی سیسیتم طرف سورس سی رو نمی ذاری!! یعنی مسلما باید کامپایل بشه.
ضمن اینکه چه کامپایل بشه و چه نشه میشه رمز پایگاه داده رو در آورد!!! (به هر حال احتمالش کم میشه!)
ضمن اینکه منظورت رو از "گند زدن" نگرفتم.
لایسنس GTK اینه:
http://www.gnu.org/licenses/lgpl.html
MnavidM
02-28-2007, 04:29 PM
امیت جان خدمتت عرض شه که :
خوب یعنی من کامپال شده رو بفرستم رو سیستم کاربر ؟ یعنی چی ؟ (من متوجه نمیشم) اون وقت فایل ها چی میشن ؟ یعنی پسوند و ساختارشون چی جوری میشه ؟
گند زدن یعنی : هر نوع خراب کاری که کاربر انجام بشه و موجب اختلال در برنامه بشه ، مثلا کد رو تغییر بده ، که بدون پسوود بتونه بره تو یوزر یه کاربر دیگه (مثلا در یک برنامه اتوماسیون)
ممنون.
oxygenws
02-28-2007, 09:36 PM
برنامه سی رو نمی تونی مستقیم از روی سورس اجرا کنی... باید اول کامپایل بشه و بعد اجرا بشه (یه هلو ورلد توی لینوکس بنویس و کامپایل کن، ساده است!)
اما برنامه هایی مثل پرل و پی اچ پی و پایتون می تونند کامپایل نشن و همونجا مستقیم سورس رو اجرا کنی.
در نهایت... برنامه سی شما (یا همون جی تی کا) باید کامپایل شده برسه دست مسئولین امر(!) و اونطوری نمی شه خرابش کرد.
توی لینوکس هم پسوند نداریم، یعنی چیزی شبیه پسوند exe... اما فایل اجرایی داریم.
ساختارشون هم میشه باینری!! زبون ماشین!!
چاکرات.
miladmovie
04-27-2007, 05:02 AM
من به شدت python و GTK رو پیشنهاد می کنم :D
هم روی ویندو.. کار می کنه هم روی لینوکس (همراه با GTK)
می تونی هم توی ویندو... exe ازش بسازی همی می تونی توی لینوکس یگ کاری کنی که فایل اجرایی آماده کنی بارش
پیچیدگی های C رو هم نداره
Mercury
04-27-2007, 09:47 AM
برو توكار جاوا ، cross platform بدون هيچگونه درد و خون ريزي .
برنامه هايي كه به زبان php و python نوشته ميشه بايد توسط يك مفسر اجرا بشن . درواقع ، مفسر يك واسطه بين برنامه و هسته هست . اين نوع برنامه نويسي يه سري معايب و مزايا داره كه مهمترين عيبش سرعت اجراي پايينتر نسبت به مورد دوم ( كامپايلري ) و اينكه كد شما رو هركس ميتونه ببنه ، و مهمترين مزيتشم ساده بودن زبان و سينتكس و نياز نداشتن به تكنيك و مهارت بالا .
اما در مقابل برنامه هايي كه با C و C++ نوشته ميشن مستقيما توسط هسته اجرا ميشن ، ديگه مفسر نداريم . اينجا يه چيز داريم به عنوان كامپايلر ، كه وظيفه اش تبديل برنامه C به زبان ماشين هست . درنتيجه برنامه شما توسط هسته اجرا ميشه . معايب ش هم نياز به تكنيك ، تجربه و اطلاعات بالا هست . مزاياش هم ، سرعت بالاتر نسبت مورد مفسري ، بسته بودن كد ، و كلاس بالاتر:lol:
oxygenws
04-27-2007, 10:14 AM
برنامه هايي كه به زبان php و python نوشته ميشه بايد توسط يك مفسر اجرا بشن . درواقع ، مفسر يك واسطه بين برنامه و هسته هست .
البته هر دوی این زبان ها توانایی باینری شدن رو (یه جورایی به کمک ابزار هایی واسط) دارند. توجه که که این ابزار های واسط با مفسر های واسط فرق دارند، اینجا منظورم از واسط third party بود)
Mercury
04-27-2007, 10:38 AM
البته هر دوی این زبان ها توانایی باینری شدن رو (یه جورایی به کمک ابزار هایی واسط) دارند. توجه که که این ابزار های واسط با مفسر های واسط فرق دارند، اینجا منظورم از واسط third party بود)
منظورت اينه بايند كردن مفسر و برنامه در يك فايل باينري هست ؟!
oxygenws
04-27-2007, 11:21 AM
منظورت اينه بايند كردن مفسر و برنامه در يك فايل باينري هست ؟!
نه... باینری یه باینری.
miladmovie
04-27-2007, 03:57 PM
جاوا رو بنداز دور ! حالم از GUI جاوا به هم می خوره !
به شدت سرعتش حداقل با این سیسنم های درپیت پاینه !
بعدش هم اگر بخواهی کلاس java رو بدی به کسی نمی تونی مطمئمن بشی که کدش لو نره !
مثل این برنامه های .net framework که برنامه دی کامپیل داره
Mercury
04-27-2007, 04:04 PM
ولي حسنش اينه كه بدون هيچ دردو خون ريزي همه جا و رو هر سيستمي كار ميكنه .
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft