PDA

بازدید نسخه کامل شده : چرا از مامبو استفاده میکنم

PersianIT
03-10-2007, 01:55 PM
من قبول دارم که مامبو بهترین سیستم مدیریت محتوای دنیا نیست.
حالا این سوال برای شما پیش اومده که اگر بهترین نیست بی جا کردی که ازش استفاده میکنی؟ :o
دلایل انتخاب مامبو توسط من به شرح زیر است: :D
1- کاملا فارسی است
من خودم با سیستم های مدیریت محتوای انگلیسی مشکلی ندارم ولی آخر کار این کاربر فارسی زبانه که باید از سایت بازدید کنه یا اونو مدیریت کنه ، برای همین چون مامبو تنها سیستم مدیریت محتوای تمام فارسی هستش که حتی قسمت راهنمای اون هم فارسی شده(انتشار در نسخه 4.6.2)

2- رایگان است
این سیستم مدیریت محتوا رایگان است. سیستم های مدیریت محتوای زیادی وجود دارند که رایگان هستند ولی بعضی از سوداگران با فارسی کردن ، آنها را می فروشند

3- پشتیبانی دارد
وقتی که مشکل در مامبو برام پیش می یاد ، حوصله ندارم برم ببینم مشکل از کجاست ، یکراست میرم تالارگفتمان مامبولرن و میگم مامبو اینطوری شده و بعد میرم یک قهوه می خورم و برمی گردم می بینم که جوابم حاضر و آمادست

4- تمام امکاناتش داره فارسی میشه!
مامبو که خودش فارسی هستش ، با این اوصاف عده زیادی علاقه به فارسی کردن امکانات اضافی اون دارند که من هم هر چند وقت یکبار می رم اونا را بخ صورت رایگان دریافت می کنم

5- منقرض نمیشه
بعضی از تیم های فارسی سازی را دیدم که بعد از چند ماه خسته شدن و در سایتشون را بستن و رفتن گردوبازی و تمام کاربرانشون بیچاره شدن

6- فارسیش به روز است
وقتی یک نسخه جدید مامبو چند روز بعد نسخه فارسیش می یاد ولی در مورد سایر سیستم های مدیریت محتوا باید 6 ماه صبر کنی تا اعضای اون تیم فارسیش کنند(در این زمان 6 ماه ، هکرها توی سایتم عروسی میگیرن)

7- اخبار به روز فارسی
صبح که خبر در سایت مرجع مامبو منتشر میشه 12 ساعت بعد خبر فارسیش توی سایت مامبولرن هستش :-X نمی دونم اینا کارو زندگی ندارن که میشینن خبرها را فارسی میکنن!

8- به این میگن مدیریت
خداییش سیستم مدیریت مامبو انقدر ساده است که یک بچه دبستانی می تونه باهاش کار کنه ولی گذرتون به E107 نیفتاده تا ببینید که توی قسمت مدیریتش نمی دونی از کدوم طرف بری

9- حال کردم
نمی دونم چی توی این مامبو هستش که معتادت میکنه و سایت خوابت میکنه. هر چند وقت یکبار میگی برم توی قسمت مدیریت مامبو دوری بژنم روشن شم(این تنها دلیلیه که از مامبو استفاده نکنید چون ممکنه معتادش بشید) ;)

حالا به نظر شما آیا این دلایل برای انتخای مامبو کافی است؟ :p

clever
03-10-2007, 02:16 PM
امنیتش چجوریه ؟ باگ ماگ زیاد نداره ؟

PersianIT
03-10-2007, 03:08 PM
از نظر امنیتی مشکل نداره
پچ های امنیتیش هر یک سال یکبارمنتشر میشه که نشون میده امنیتش خوبه
و در مورد باگ باید بگم که خیلی کم باگ داره
شما می توانید از اینجا نسخه 4.6.1 البته انگلیسی را تست کنید:
http://opensourcecms.com/index.php?option=com_content&task=view&id=149
و ببینید که بی نقصه(البته تیم مامابو با انتشار نسخه 4.6.2 که بتا است کلیه باگهای احتمالی را برطرف کرده است)

برای دریافت مامبو فارسی به این سایت مراجعه کنید :
http://www.mambolearn.com/

NAKOOT
03-10-2007, 06:53 PM
با مامبو چطوری وبلاگ راه بندازم ...
تو سایتش یه توضیحاتی داده بود ولی نفهمیدم یعنی چی ...
البته مشکل از گیرنده من بوده ها ...

PersianIT
03-10-2007, 08:15 PM
به راحتی با مامبو وبلاگ زد.
ابزارهای مامبو مثل یادداشت نگار ، آرشیو و بسیاری از امکانات دیگر امکان داشتن وبلاگی قوی را به شما می دهد

amironline
03-11-2007, 07:31 AM
میشه یه چندتا سایت و وبلاگ معرفی کنین که از مامبو استفاده میکنن

PersianIT
03-11-2007, 12:55 PM
سایت های زیادی از مامبو استفاده میکنند
برای دیدن لیست سایت هایی که از مامبو فارسی استفاده می کنند به این ادرس مراجعه کنید:
http://www.mambolearn.com/forum/index.php/board,19.0.html

Shahed
03-11-2007, 04:10 PM
5- منقرض نمیشه
بعضی از تیم های فارسی سازی را دیدم که بعد از چند ماه خسته شدن و در سایتشون را بستن و رفتن گردوبازی و تمام کاربرانشون بیچاره شدن

چرا منقرض نميشه؟ همين الان معماري اين پروتال بدجوري داره بوي خاك ميده !

kami
03-11-2007, 04:25 PM
چرا از مامبو استفاده نمی کنم؟

مهمترین دلیلش, گمانم کنم دیگه نیازی به توضیح نداشته باشه. یک پروژه ی open source (از نظر من ) نیازی به قیم ندارد. گیریم که نیازی هم داشته باشد, این قیم نمی تواند بدون حصور community تصمیم گیری کنه. کاری که miro کرد.

دلیل بعد, برمیگرده به قضایای بعد از مورد بالا, وقتی اکثر دولوپورهای اصلیش جدا شده اند, من به چه دلیل باید از چیزی که نه تنها یتیم شده که حتی از سوی والدینش طرد هم شده استفاده کنم؟

kami
03-11-2007, 04:26 PM
آوه, دلیل اصلی رو یادم رفت,

اصلا باهاش حال نمی کنم.

neo
03-11-2007, 04:52 PM
آوه, دلیل اصلی رو یادم رفت,

اصلا باهاش حال نمی کنم.
با چی حال میکنید شما؟wp یا خدای نکرده mt !!

Ere
03-11-2007, 04:58 PM
با چی حال میکنید شما؟wp یا خدای نکرده mt !!

توی این رده حداقل جوملا!

kami
03-11-2007, 05:09 PM
توی این رده حداقل جوملا!
دقیقا.
حداقل خواسته های منو joomla برآورده می کنه. بخوام خیلی سنگینتر کار کنم Drupal.

Mercury
03-11-2007, 06:05 PM
من از ريشه با همشون مخالفم ! چون اپن سورس ان ! فقط بدرد تفريح ميخورن ، چون خز اند و ...

kami
03-11-2007, 06:07 PM
من از ريشه با همشون مخالفم ! چون اپن سورس ان ! فقط بدرد تفريح ميخورن ، چون خز اند و ...
خدا شفا بده ابی جان.

Mercury
03-11-2007, 06:33 PM
خدا شفا بده ابی جان.
مهم نفس عمله ! حداقل در نفسش باهم موافقيم! اينكه من چرا بدم مياد و شما چرا خوشت نمياد زياد مهم نيست .

Shahed
03-11-2007, 06:42 PM
واو شانكي !! من و تو عجب با هم هم عقيده بوديم ها ! خبر نداشتيم !!

PersianIT
03-11-2007, 08:15 PM
دقیقا.
حداقل خواسته های منو joomla برآورده می کنه. بخوام خیلی سنگینتر کار کنم Drupal.

شما چه خواسته ای داشتید که در جوملا بوده ولی در مامبو نبوده؟ :cryb:

R3zA
03-12-2007, 02:49 AM
مامبو و جوملا اگرچه از نظر امکانات بسیار کامل هستند ولی به قول شانکی یه کم خز شدند، هر تازه کاری سراغ این سیستم ها رفته و زیاد برای یک سایت تجاری مناسب نیستند... حالا سوال اینه که آیا یه آلترناتیو خوب با این امکانات گسترده برای کاربرد وب سایت های تجاری میشناسید؟

Ere
03-12-2007, 03:11 AM
شما چه خواسته ای داشتید که در جوملا بوده ولی در مامبو نبوده؟ :cryb:

اینجا که گفت:
مهمترین دلیلش, گمانم کنم دیگه نیازی به توضیح نداشته باشه. یک پروژه ی open source (از نظر من ) نیازی به قیم ندارد. گیریم که نیازی هم داشته باشد, این قیم نمی تواند بدون حصور community تصمیم گیری کنه. کاری که miro کرد.

دلیل بعد, برمیگرده به قضایای بعد از مورد بالا, وقتی اکثر دولوپورهای اصلیش جدا شده اند, من به چه دلیل باید از چیزی که نه تنها یتیم شده که حتی از سوی والدینش طرد هم شده استفاده کنم؟
منم با توجه به اونی که توی 1.5 دیدم و رودمپ، جوملا رو کاملا ترجیح میدم! و ترجیح میدم روی اون برنامه ریزی کنم!
در مورد مامبوی فارسی هم که بیشتر مد نظر شماست، با اینکه به آقای فیروزمندان و گروهش خیلی ارادت دارم و کارشون رو تحسین می کنم، ترجیح میدم از یک محصول متن باز که سورس اون دوباره کد شده استفاده نکنم! هرچند که دلایل اونها هم برای خودشون موجه هست!

PersianIT
03-12-2007, 11:10 AM
منم با توجه به اونی که توی 1.5 دیدم و رودمپ، جوملا رو کاملا ترجیح میدم! و ترجیح میدم روی اون برنامه ریزی کنم!
در مورد مامبوی فارسی هم که بیشتر مد نظر شماست، با اینکه به آقای فیروزمندان و گروهش خیلی ارادت دارم و کارشون رو تحسین می کنم، ترجیح میدم از یک محصول متن باز که سورس اون دوباره کد شده استفاده نکنم! هرچند که دلایل اونها هم برای خودشون موجه هست!

بد نیست مامبو 4.6 رو دانلود کنی و بگید کدوم فایل کد شده ؟! :lol:

مامبولرن Official partner مامبو در ایران هست و مستقیما زیر نظر mambo-foundation پس هیچ وقت نمیتونه این کارو انجام بده !

در مورد اینکه مامبو برای سایتهایی اینچنینی قابل استفاده نیست باید بگم در حال حاضر سایت ایرنا - ایستگاه - سخنگوی دولت - روزنامه تیتر آنلاین - جغرافیای ایران و ... با مامبو ساخته شده ! :razz:

Mercury
03-12-2007, 11:10 AM
ترجیح میدم از یک محصول متن باز که سورس اون دوباره کد شده استفاده نکنم!

البطه از اينجا به بعدش ديگه open source نيست ، فقط freeware هست . پس كسي نميدونه كه ايا اين گروه كه سيستم رو فارسي كردن توش backdoor گزاشتن يا خير !

من نميدونم الان وضعيتشون چطوريه ؟! هنوزم كد ميكنن ؟! قرار بود ورژناي ديگرو بدون كد كردن بدن بيرون؟!

راستي اينجا رو يه نيگا بندازين :http://rooja.com/Rooja_CMS/About/About_Rooja_cms.htm

يارو مامبو متعلاقتشو گرفته فارسي كرده اسمشم عوض كرده !! اينم دليلي بر خز بودن بازم هست بدم؟!

PersianIT
03-12-2007, 11:16 AM
البطه از اينجا به بعدش ديگه open source نيست ، فقط freeware هست . پس كسي نميدونه كه ايا اين گروه كه سيستم رو فارسي كردن توش backdoor گزاشتن يا خير !

من نميدونم الان وضعيتشون چطوريه ؟! هنوزم كد ميكنن ؟! قرار بود ورژناي ديگرو بدون كد كردن بدن بيرون؟!

راستي اينجا رو يه نيگا بندازين :http://rooja.com/Rooja_CMS/About/About_Rooja_cms.htm

يارو مامبو متعلاقتشو گرفته فارسي كرده اسمشم عوض كرده !! اينم دليلي بر خز بودن بازم هست بدم؟!

مثل اینکه شما جواب قبلی من را مطالعه نکردید :beat_brick:
به نظر شما کیفیت مهمه یا کلاس و خر بودن؟؟
این نشون دهنده اونه که مامبو بقدری قوی و راحت است که همه اومدن سراغش و دارن با عوض کردن اسمش پول در می یارن

kami
03-12-2007, 11:16 AM
بد نیست مامبو 4.6 رو دانلود کنی و بگید کدوم فایل کد شده ؟! :lol:

مامبولرن Official partner مامبو در ایران هست و مستقیما زیر نظر mambo-foundation پس هیچ وقت نمیتونه این کارو انجام بده !

در مورد اینکه مامبو برای سایتهایی اینچنینی قابل استفاده نیست باید بگم در حال حاضر سایت ایرنا - ایستگاه - سخنگوی دولت - روزنامه تیتر آنلاین - جغرافیای ایران و ... با مامبو ساخته شده ! :razz:
حتی اگر هم توی نسخه های جدید این کار نشده باشه, کاری که قبلا کرده بودند سابقه ذهنی خوبی نمی ذاره. بهتر بگم: اثر بدش رو گذاشته.

PersianIT
03-12-2007, 11:32 AM
حتی اگر هم توی نسخه های جدید این کار نشده باشه, کاری که قبلا کرده بودند سابقه ذهنی خوبی نمی ذاره. بهتر بگم: اثر بدش رو گذاشته.
با این اوصاف شما دارید متعصبانه تصمیم می گیرید که مامبو خوبه یا بد

kami
03-12-2007, 11:35 AM
با این اوصاف شما دارید متعصبانه تصمیم می گیرید که مامبو خوبه یا بد
از نظر من اسمش تعصب نیست ولی شما هر جور راحتی می تونی بخوانیش.

Mercury
03-12-2007, 11:50 AM
من و شما در يه زمان پست زديم منتها مال من عقب افتاد:big_smile:

مامبو رو با مامبولرن قاطي نكنين ! ما به فارسيش كاري نداريم . از ديد فني ، مامبو سيستم خيلي خوبي هست كسي منكر اين نشد اما نحوه استفاده و استفاده هايي كه ازش ميشه باعث شده كه ذهنيت بدي در آدم بوجود بياره .

به نظر شما کیفیت مهمه یا کلاس و خر بودن؟؟

100% كيفيت مهمترين چيزه ولي ذهنيت بازديد كننده ها نسبت به اينكه اين سايت با مامبو درست شده هم كمي مهمه !

kami
03-12-2007, 11:52 AM
من و شما در يه زمان پست زديم منتها مال من عقب افتاد:big_smile:

مامبو رو با مامبولرن قاطي نكنين ! ما به فارسيش كاري نداريم . از ديد فني ، مامبو سيستم خيلي خوبي هست كسي منكر اين نشد اما نحوه استفاده و استفاده هايي كه ازش ميشه باعث شده كه ذهنيت بدي در آدم بوجود بياره .

100% كيفيت مهمترين چيزه ولي ذهنيت بازديد كننده ها نسبت به اينكه اين سايت با مامبو درست شده هم كمي مهمه !

برای (احتمالا ) اولین و آخرین بار با ابی هم عقیده ام.:bad_smile:

Mercury
03-12-2007, 11:56 AM
برای (احتمالا ) اولین و آخرین بار با ابی هم عقیده ام.:bad_smile:
كاربر گرامي براي اينجور مواقع از دكمه تنكس ميتونين استفاده كنين .

kami
03-12-2007, 11:57 AM
كاربر گرامي براي اينجور مواقع از دكمه تنكس ميتونين استفاده كنين .
کاربر گرامی, زیاد غر بزنی همون بلایی که توی آوارت هست سرت خواهد آمد.

با تشکر. :d