PDA

بازدید نسخه کامل شده : مشكل با DFI nf3

fireboy
08-20-2005, 12:03 AM
در مورد مشكل اين كارت با نكسوز ؟
لينك (http://www.hauppauge.co.uk/board/showthread.php?t=4720) مشكل در انجمن مربوطه!

Rax
08-20-2005, 12:35 AM
در مورد مشكل اين كارت با نكسوز ؟
لينك (http://www.hauppauge.co.uk/board/showthread.php?t=4720) مشكل در انجمن مربوطه!

اول این برنامه کوفتی تغییر لتنسی رو بزارم:d :
http://www.persiantoolz.com/attachment.php?attachmentid=5&stc=1&d=1124485407

مجبور شدم تو اتچمنت دست ببرم..:d

این انجمن المانیه رو هم دیدم...فکر کنم مشگل از خود مادربرده...ولی باید اول از رم مطمئن بشیم...

fireboy
08-20-2005, 07:52 PM
عمو ركس !!! من امروز رفتم يه دونه رم گرفتم... نصبيدم ... اما اون اررور هايي كه در موردش باحات حرف زدم هنوز بر قراره و مشكل از رم نبوده حتما مال همون مادربرد هست. درسته؟
نظر خواصي نداري؟

Hwt
08-20-2005, 07:56 PM
خوب ميشه يكم تشريح كنيد اون مشكلاتو ماهم در جريان باشيم :(

Rax
08-21-2005, 06:10 AM
عمو ركس !!! من امروز رفتم يه دونه رم گرفتم... نصبيدم ... اما اون اررور هايي كه در موردش باحات حرف زدم هنوز بر قراره و مشكل از رم نبوده حتما مال همون مادربرد هست. درسته؟
نظر خواصي نداري؟

والا من از سه نفر که مادربرد شبیه شما داشتن استعلام کردم...مشگل اینطوری نداشتن...شما مادربردتخیلی مشکوک میزنه....دیگه مگه چیزی دیگه هم میمونه که دخالت داشته باشه....

دو نفر از دوستانی که نکسوس داشتن هم بهشون زنگ زدم این مشگل رو انفورس3 ندارن:blink:

fireboy
08-21-2005, 08:50 AM
خوب ميشه يكم تشريح كنيد اون مشكلاتو ماهم در جريان باشيم
لينك اول رو ببيني در جريان قرار ميگيري.
مسئله اينه كه نكسوزم روي اين مادربرد به مشكل برخورده و حالا ظاهرا مشخصه كه مشكل از مادربرد هست. در ضمن غير از مشكل نكسوز مشكل كلوز كردن برنامه هاي اجرايي هم هست. خيلي از برنامه هاي اجرايي بعد از اجرا شدن پشت سر هم كلو.ز ميكنه يا اينكه اگر هم نصب بشه مرحله آخر نصب ميره و ۱۰۰% ميشه.اما اررور ميده و نصب نميشه.

والا من از سه نفر که مادربرد شبیه شما داشتن استعلام کردم...مشگل اینطوری نداشتن...شما مادربردتخیلی مشکوک میزنه....دیگه مگه چیزی دیگه هم میمونه که دخالت داشته باشه....

دو نفر از دوستانی که نکسوس داشتن هم بهشون زنگ زدم این مشگل رو انفورس3 ندارن
ممنون.
امروز ميرم براي گارانتي ببينم چي ميشه. و.قتي ميرم اونجا بايد چي بگم كه مشكل رو بفهمن. آدمهاي كار درستي هستند يا نه؟

Rax
08-21-2005, 02:18 PM
لينك اول رو ببيني در جريان قرار ميگيري.
مسئله اينه كه نكسوزم روي اين مادربرد به مشكل برخورده و حالا ظاهرا مشخصه كه مشكل از مادربرد هست. در ضمن غير از مشكل نكسوز مشكل كلوز كردن برنامه هاي اجرايي هم هست. خيلي از برنامه هاي اجرايي بعد از اجرا شدن پشت سر هم كلو.ز ميكنه يا اينكه اگر هم نصب بشه مرحله آخر نصب ميره و ۱۰۰% ميشه.اما اررور ميده و نصب نميشه.

ممنون.
امروز ميرم براي گارانتي ببينم چي ميشه. و.قتي ميرم اونجا بايد چي بگم كه مشكل رو بفهمن. آدمهاي كار درستي هستند يا نه؟

والا این تاک خیلی اینکاره نیست..شاید کامل عوض کنن مادربردو...خدا کنه حداقل مادربرد جدید خودش سالم باشه..حواشی رو میشه یه کاری کرد...

Behrooz
09-04-2005, 08:08 AM
عمو ركس
سلام
من هم با نكسوز با مادربورد asus p4c800-e-deluxe همين مشكل را خيلي وقته دارم . آيا مشكل من هم به همين مساله مربوط ميشه ؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كني

Mehran
10-19-2005, 05:21 PM
راستي من موندم كه اين مين چه جوريه؟ خوبه بده چه حاليه. نميدونم چرا اصلا سراغ اين مينه نرفتم اون موقع ها.