PDA

بازدید نسخه کامل شده : حکایت Zen من

Tiva
03-13-2007, 10:54 PM
سلام

قضیه از اونجا شروع میشه که من واسه یکی از دوستانم یک کاری رو انجام دادم ( طراحی، برنامه نویسی و پیاده سازی یک سایت بود) . اون هم به جای دستمزد و پول و اینا به من یک فروند Zen Vision 30 GB داد. خب اون روزها تازه اومده بود و قیمتش بالای 280 تومن بود. منم قبول کردم. اما الان که یک مدت میگذره میبینم هیچ استفاده ای برام نداره ! نه اونقدر آهنگ و MP3 گوش میدم در روز ( آخه زیاد که تو راه نیستم، هر جا برم یک کامپیوتر با اسپیکر پیدا میشه ! )، نه باهاش زیاد فیلم نگاه میکنم نه ازش به عنوان فلش دیسک و اینا استفاده می کنم !
یک بار هم با خودم بردمش توی هواپیما ولی دیدم نگاه کردن به منظره پایین برام جذابتر از آهنگ گوش داده هست :big_smile:

حالا به نظر شما من با این موجود چی کار کنم ؟؟

Hwt
03-13-2007, 10:56 PM
سلام

قضیه از اونجا شروع میشه که من واسه یکی از دوستانم یک کاری رو انجام دادم ( طراحی، برنامه نویسی و پیاده سازی یک سایت بود) . اون هم به جای دستمزد و پول و اینا به من یک فروند Zen Vision 30 GB داد. خب اون روزها تازه اومده بود و قیمتش بالای 280 تومن بود. منم قبول کردم. اما الان که یک مدت میگذره میبینم هیچ استفاده ای برام نداره ! نه اونقدر آهنگ و MP3 گوش میدم در روز ( آخه زیاد که تو راه نیستم، هر جا برم یک کامپیوتر با اسپیکر پیدا میشه ! )، نه باهاش زیاد فیلم نگاه میکنم نه ازش به عنوان فلش دیسک و اینا استفاده می کنم !
یک بار هم با خودم بردمش توی هواپیما ولی دیدم نگاه کردن به منظره پایین برام جذابتر از آهنگ گوش داده هست :big_smile:

حالا به نظر شما من با این موجود چی کار کنم ؟؟
بفروشش 20 هزار تومن خودم ازت ميخرمhttp://asefsoft.com/qsimages/183.gif

Shahed
03-13-2007, 10:56 PM
بفروشش !!

farbod_91
03-13-2007, 11:23 PM
فردا تو انضای شاهد میبینی
zen ............. in prgress

Shahed
03-13-2007, 11:50 PM
فردا تو انضای شاهد میبینی
zen ............. in prgress
http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-623.gif

Tiva
03-14-2007, 10:16 AM
واسه فروشش مشکلی نیست. فقط دو تا مسئله هست :

1. من شیراز هستم. یه خورده هزینه پست و ایناش مشکل داره :P
2. اصلا قیمتش چنده این روزا ؟ چند باید بفروشم ؟

daeialborz
03-14-2007, 11:47 AM
منم شاید برای یکی از دوستانم بخرم.اگر حاجی 20 می خره من 21 می خرم

Hwt
03-14-2007, 11:49 AM
واسه فروشش مشکلی نیست. فقط دو تا مسئله هست :

1. من شیراز هستم. یه خورده هزینه پست و ایناش مشکل داره :P
2. اصلا قیمتش چنده این روزا ؟ چند باید بفروشم ؟
قيمتش كه 275 نوشه . فكر كنم اگر ايراد فني و ظاهري ابدا نداشته باشه 240 بتوني بفروشي.

daeialborz
03-14-2007, 08:05 PM
حاجی پس بز خری می کنی می گی 20 می خرم؟

AMiR
03-14-2007, 09:04 PM
200 هم مي فروشي ؟ http://qsmile.com/qsimages/233.gif

Tiva
03-15-2007, 12:20 AM
در جهت حفظ قوانین بیمس، ایشاالله واسه فروشش یک تاپیک جدا توی بخش بازارچه می زنم. فقط بگم در کل 20 ساعت روشن نبوده. گارانتی اش هم تموم نشده هنوز و در حد نو صفر و خلاصه همون قضیه زیر پای خانم دکتر بوده و این حرفا !

فعلا موندم که با این موجود چیکار کنم . یکی از راه ها اینه که بفروشمش ، با پولش برم قاقالی لی بخرم :D

دیگه راهی به نظرتون نمی رسه ؟ اصلا خداییش مردم که از اینا می خرن باهاش چی کار میکنن در روز ؟؟؟

Hwt
03-15-2007, 12:23 AM
در جهت حفظ قوانین بیمس، ایشاالله واسه فروشش یک تاپیک جدا توی بخش بازارچه می زنم. فقط بگم در کل 20 ساعت روشن نبوده. گارانتی اش هم تموم نشده هنوز و در حد نو صفر و خلاصه همون قضیه زیر پای خانم دکتر بوده و این حرفا !

فعلا موندم که با این موجود چیکار کنم . یکی از راه ها اینه که بفروشمش ، با پولش برم قاقالی لی بخرم :D

دیگه راهی به نظرتون نمی رسه ؟ اصلا خداییش مردم که از اینا می خرن باهاش چی کار میکنن در روز ؟؟؟
خوب فيلم ميتوني روش بريزي ميتوني موزيك بريزي :| . البته اگر واقعا عاشق موزيك و فيلم و ويدئو موزيك باشي وگرنه ابدا جذابيتي برات نداره . يه چيز به درد نخوره /