بازدید نسخه کامل شده : حکایت Zen من
سلام
قضیه از اونجا شروع میشه که من واسه یکی از دوستانم یک کاری رو انجام دادم ( طراحی، برنامه نویسی و پیاده سازی یک سایت بود) . اون هم به جای دستمزد و پول و اینا به من یک فروند Zen Vision 30 GB داد. خب اون روزها تازه اومده بود و قیمتش بالای 280 تومن بود. منم قبول کردم. اما الان که یک مدت میگذره میبینم هیچ استفاده ای برام نداره ! نه اونقدر آهنگ و MP3 گوش میدم در روز ( آخه زیاد که تو راه نیستم، هر جا برم یک کامپیوتر با اسپیکر پیدا میشه ! )، نه باهاش زیاد فیلم نگاه میکنم نه ازش به عنوان فلش دیسک و اینا استفاده می کنم !
یک بار هم با خودم بردمش توی هواپیما ولی دیدم نگاه کردن به منظره پایین برام جذابتر از آهنگ گوش داده هست :big_smile:
حالا به نظر شما من با این موجود چی کار کنم ؟؟
سلام
قضیه از اونجا شروع میشه که من واسه یکی از دوستانم یک کاری رو انجام دادم ( طراحی، برنامه نویسی و پیاده سازی یک سایت بود) . اون هم به جای دستمزد و پول و اینا به من یک فروند Zen Vision 30 GB داد. خب اون روزها تازه اومده بود و قیمتش بالای 280 تومن بود. منم قبول کردم. اما الان که یک مدت میگذره میبینم هیچ استفاده ای برام نداره ! نه اونقدر آهنگ و MP3 گوش میدم در روز ( آخه زیاد که تو راه نیستم، هر جا برم یک کامپیوتر با اسپیکر پیدا میشه ! )، نه باهاش زیاد فیلم نگاه میکنم نه ازش به عنوان فلش دیسک و اینا استفاده می کنم !
یک بار هم با خودم بردمش توی هواپیما ولی دیدم نگاه کردن به منظره پایین برام جذابتر از آهنگ گوش داده هست :big_smile:
حالا به نظر شما من با این موجود چی کار کنم ؟؟
بفروشش 20 هزار تومن خودم ازت ميخرمhttp://asefsoft.com/qsimages/183.gif
Shahed
03-13-2007, 10:56 PM
بفروشش !!
farbod_91
03-13-2007, 11:23 PM
فردا تو انضای شاهد میبینی
zen ............. in prgress
Shahed
03-13-2007, 11:50 PM
فردا تو انضای شاهد میبینی
zen ............. in prgress
http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-623.gif
واسه فروشش مشکلی نیست. فقط دو تا مسئله هست :
1. من شیراز هستم. یه خورده هزینه پست و ایناش مشکل داره :P
2. اصلا قیمتش چنده این روزا ؟ چند باید بفروشم ؟
daeialborz
03-14-2007, 11:47 AM
منم شاید برای یکی از دوستانم بخرم.اگر حاجی 20 می خره من 21 می خرم
واسه فروشش مشکلی نیست. فقط دو تا مسئله هست :
1. من شیراز هستم. یه خورده هزینه پست و ایناش مشکل داره :P
2. اصلا قیمتش چنده این روزا ؟ چند باید بفروشم ؟
قيمتش كه 275 نوشه . فكر كنم اگر ايراد فني و ظاهري ابدا نداشته باشه 240 بتوني بفروشي.
daeialborz
03-14-2007, 08:05 PM
حاجی پس بز خری می کنی می گی 20 می خرم؟
200 هم مي فروشي ؟ http://qsmile.com/qsimages/233.gif
در جهت حفظ قوانین بیمس، ایشاالله واسه فروشش یک تاپیک جدا توی بخش بازارچه می زنم. فقط بگم در کل 20 ساعت روشن نبوده. گارانتی اش هم تموم نشده هنوز و در حد نو صفر و خلاصه همون قضیه زیر پای خانم دکتر بوده و این حرفا !
فعلا موندم که با این موجود چیکار کنم . یکی از راه ها اینه که بفروشمش ، با پولش برم قاقالی لی بخرم :D
دیگه راهی به نظرتون نمی رسه ؟ اصلا خداییش مردم که از اینا می خرن باهاش چی کار میکنن در روز ؟؟؟
در جهت حفظ قوانین بیمس، ایشاالله واسه فروشش یک تاپیک جدا توی بخش بازارچه می زنم. فقط بگم در کل 20 ساعت روشن نبوده. گارانتی اش هم تموم نشده هنوز و در حد نو صفر و خلاصه همون قضیه زیر پای خانم دکتر بوده و این حرفا !
فعلا موندم که با این موجود چیکار کنم . یکی از راه ها اینه که بفروشمش ، با پولش برم قاقالی لی بخرم :D
دیگه راهی به نظرتون نمی رسه ؟ اصلا خداییش مردم که از اینا می خرن باهاش چی کار میکنن در روز ؟؟؟
خوب فيلم ميتوني روش بريزي ميتوني موزيك بريزي :| . البته اگر واقعا عاشق موزيك و فيلم و ويدئو موزيك باشي وگرنه ابدا جذابيتي برات نداره . يه چيز به درد نخوره /
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft