بازدید نسخه کامل شده : سرقتی دیگر...
Pooriya_Online
04-01-2007, 11:14 AM
چهارشنبه، ۸ فروردین ۱۳۸۶، عوارضی اتوبان قزوین-رشت
سرباز جوانی مجلاتی رو پخش میکرد. شیشه رو کشیدم پایین و به من هم داد، دوتا هم داد. اسم مجله “امین جامعه” که صاحب امتیازش نیروی انتظامی هستش. مجله رو باز کردم و عکس بالای صفحه چشمم رو گرفت، گفتم: اِ این که عکس منه. بیشتر نگاه کردم و دیدم نه مثل اینکه عکس خودم هستش. عکس دوتا ماهی که یکیشون فکوس هستش و بکگراند مشکی. دنبال اسمم گشتم. زیر عکس، تو فهرست، صفحه آخر و.. نبود که نبود و خیلی ناراحت شدم. آخه اسم مجله امین جامعه هستش بعد کوچکترین مورد رو فراموش میکنید رعایت کنید؟ این چه جور امنیتی هستش که میان از اینترنت عکس رو بر میدارن، کراپ میکنن تا اندازه صفحه بشه و بعدشم چاپش میکنن صفحه اول مجله اونم چه مجله ای، مجله ای که صاحب امتیازش نیروی انتظامی هستش و هفته نامه خبری-تحلیلی.
به هر حال بعد از تعطیلات حتما با دفتر مجله تماس میگیرم و پیگیری میکنم. این کوچکترین حق من هستش که در جامعه اینترنتی احساس امنیت کنم. من نمیگم عکسم نباید در جایی چاپ بشه یا در سایتی قرار بگیره ولی واقعا نمیشه یه اجازه گرفت و اسم رو زیر عکس نوشت؟ لااقل میشد بدون اجازه هم اسمم رو ذکر کرد.
صفحه اول مجله:
http://www.zarrabi.be/weblog/photo/Amin%20jame'e.jpg
اصل عکس در عکس نوشت:
http://www.zarrabi.be/weblog/photo/IMG_1779.jpg
لینک "سرقتی دیگر..." در عکس نوشت (http://weblog.aksnevesht.com/1386/01/12/102/)
Boulder
04-01-2007, 11:48 AM
اینجا ایران است، مهد فرهنگ و هنر...
gray_wolf
04-01-2007, 11:49 AM
واقعا متاسفم. چيز جديدي نيست و ظاهرا صداي هيچكس هم به هيچكجا نميرسه! مگه حامد خرميار تونست كاري بكنه؟ مگه عاشورينيا تونست كاري بكنه؟ تازه الان با نيروي انتظامي سرو كار داري! من نميگم كاري نكن ولي انتظار جواب نداشته باش. تنها چيزي كه اين وسط هدر ميره وقت و انرژي خودته. ايران به نقض كپيرايت تو دنيا معروفه! حالا اين كپيرايت مال خودي باشه يا غريبه! مال عكس باشه يا فيلم و موسيقي! فقط بايد تاسف خورد.
Elend
04-01-2007, 11:53 AM
به نظرم از این به بعد باید transparent بندازی رو کار لوگو رو
gray_wolf
04-01-2007, 11:55 AM
به نظرم از این به بعد باید transparent بندازی رو کار لوگو رو
بنظر منم اين فكر خوبيه. يعني حداقل يه ذره امنيتش بيشتره اينجوري.
Elend
04-01-2007, 11:59 AM
کیفیت عکسم تا جایی که به کیفیت لطمه نزنه کم کرد! که تو چاپ به مشکل بر بخورن
Elend
04-01-2007, 12:03 PM
البته در رابطه با کپی رایت قانونش تصویب شده ظاهرا میتونی شکایت کنی ولی نتیجه؟!..
gray_wolf
04-01-2007, 12:04 PM
البته در رابطه با کپی رایت قانونش تصویب شده ظاهرا میتونی شکایت کنی ولی نتیجه؟!..
دقيقا چه قانونيه؟
Mercury
04-01-2007, 12:04 PM
بنظر منم اين فكر خوبيه. يعني حداقل يه ذره امنيتش بيشتره اينجوري.
اونمشم ميشه با PS دور زد . درواقع هيچكاري نميشه كرد . البطه بايد يكم درستر به مساله نگاه كرد ، ممكنه كه اين عكس در اينترنت پخش شده باشه ،در سايت هاي ديگه ، و توي گوگل هم با جستجو بشه پيداش كرد . حالا به نظر شما ، من يه عكسي رو كه از گوگل پيدا ميكنم ، و ميبينم منبعشم يه وبلاگ هست كه اونم نميدونه از كجا اومده اين عكس، تكليف چيه؟!
gray_wolf
04-01-2007, 12:07 PM
اونمشم ميشه با PS دور زد . درواقع هيچكاري نميشه كرد . البطه بايد يكم درستر به مساله نگاه كرد ، ممكنه كه اين عكس در اينترنت پخش شده باشه ،در سايت هاي ديگه ، و توي گوگل هم با جستجو بشه پيداش كرد . حالا به نظر شما ، من يه عكسي رو كه از گوگل پيدا ميكنم ، و ميبينم منبعشم يه وبلاگ هست كه اونم نميدونه از كجا اومده اين عكس، تكليف چيه؟!
كلا هر عكسي كه توي اينترنت پيدا بكنيم شامل كپيرايت ميشه و براي نگهداري شخصي موردي نداره ولي انتشار اون عكس توي سايت ديگه يا چاپش خلاف قانونه.
hamid ir
04-01-2007, 12:08 PM
متاسفم پوریا جان
کاری رو هم که الند گفت فکر کنم از این به بعد باید عملیش کنی
Elend
04-01-2007, 12:09 PM
دقيقا چه قانونيه؟
والا الان دقیقا خاطرم نیست اما میدونم که تصویب شد تو روزنامه رسمی ها باید باشه
Cyber
04-01-2007, 12:14 PM
به هر حال شما تلاشتون رو انجام بدید و حق و حقوق چاپ این اثر رو طلب کنید ، در ضمن در شماره بعدی باید یک توضیح چاپ کنن و موضوع رو به بازدید کنندگان اطلاع بدن
شاید به جایی برسید و شاید هم نرسید ، ولی حداقل سعیتون رو کردید و در ضمن میشه جامعه اینترنتی رو هم تا حدی از این موضوع آگاه کرد
ولی به نظر من هم باید حتما یک نوشته هرچند کوچیک کپی رایت در عکسهاتون باشه ، کما اینکه در عکسهای بسیاری از عکاسان خارجی هست
حالا اگر کسی انقدر دزد باشه که بیاد و کپی رایت رو هم حذف کنه بحثش جداست ، ولی الان میتونن مدعی بشن که عکاس کس دیگه ای بوده یا مثلا میتونن بگن که چون عکس کپی رایت نداشت نمی دونستیم از کیه ...
gray_wolf
04-01-2007, 12:16 PM
ولی به نظر من هم باید حتما یک نوشته هرچند کوچیک کپی رایت در عکسهاتون باشه ، کما اینکه در عکسهای بسیاری از عکاسان خارجی هست
البته مطمئن نيستم ولي تا اونجايي كه يادمه عكس آرش عاشورينيا كه توي روزنامه چاپ شده بود پايينش كپي رايت هم داشت كه كراپش كرده بودن! شايدم با يكي ديگه اشتباه گرفتم. نميدونم.
Pooriya_Online
04-01-2007, 12:38 PM
به هر حال شما تلاشتون رو انجام بدید و حق و حقوق چاپ این اثر رو طلب کنید ، در ضمن در شماره بعدی باید یک توضیح چاپ کنن و موضوع رو به بازدید کنندگان اطلاع بدن
شاید به جایی برسید و شاید هم نرسید ، ولی حداقل سعیتون رو کردید و در ضمن میشه جامعه اینترنتی رو هم تا حدی از این موضوع آگاه کرد
حالا اگر کسی انقدر دزد باشه که بیاد و کپی رایت رو هم حذف کنه بحثش جداست ، ولی الان میتونن مدعی بشن که عکاس کس دیگه ای بوده یا مثلا میتونن بگن که چون عکس کپی رایت نداشت نمی دونستیم از کیه ...
میبینید که عکس اصلی در عکس نوشت پایینش واتر مارک داره. این عکس غیر از عکس نوشت در سایت foto.ir منتشر شده که اونم اسم عکاس اومده.
درضمن من عکس اصلی بدون ادیت و سایز بزرگ رو دارم با اگزیف...
و البته آرا جان آرش عاشوری نیا...
Cyber
04-01-2007, 12:49 PM
میبینید که عکس اصلی در عکس نوشت پایینش واتر مارک داره. این عکس غیر از عکس نوشت در سایت foto.ir منتشر شده که اونم اسم عکاس اومده.
پس با این شرایط اثبات اینکه عکاس اثر شما هستید آسونه
بقیه موارد ابتدا بستگی داره به سطح درک و فرهنگ مسئولان مجله ، و در مرحله بعد (که امیدوارم به اوجا نرسه ) قوانینی که در این مورد هست
ولی فکر کنم اول از راه دموکراسی اقدام کنید بهتره ، همین که یک توضیح یا پوزش در این مورد چاپ بشه خیلی عالیه
به نظرم نباید آنچنان دنبال نتیجه یا عذرخواهی باشید ، اما اینکه یک جوری اعتراض خودتون رو اعلام کنید حقتون هست ، فکر کنم با این وضعیت بی قانونی بهترین کاری که میشه کرد اینه که حداقل ساکت نباشید
daeialborz
04-01-2007, 01:09 PM
حتماً باید یه واتر مارک بگذاری روی عکس جوری که نشه از بین بردش
بعید می دونم سرشون بشه رسیدگی کنند
Pooriya_Online
04-01-2007, 01:31 PM
من انتظاری ندارم در این مملکت بهم حق و حقوقی بدن، مشکلی هم با چاپ عکس ندارم ولی لااقل اسمم میتونست اون پایین جا بگیره. من فقط میخوام اعتراضم رو به گوششون برسونم و در جامعه اینترنتی هم اطلاع پیدا کنن...
gray_wolf
04-01-2007, 01:33 PM
مهم عاشورينيا هست! :d آرش و عليرضا نداريم! http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/crazy.gif
اشتباه بخاطر شباهت اسمي يكي از دوستان قديميمه. اون عليرضا بود اين آرشه! http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/crazy.gif
balabala
04-01-2007, 01:42 PM
http://www.millan.net/minimations/smileys/consoling2.gif
ایرانه دیگه، ایده های بزرگ رو هم همین شکلی می دزدند توش.
Sologen
04-01-2007, 02:59 PM
دردسر اساتید :)
SherlockHolmes
04-01-2007, 03:22 PM
البته مطمئن نيستم ولي تا اونجايي كه يادمه عكس آرش عاشورينيا كه توي روزنامه چاپ شده بود پايينش كپي رايت هم داشت كه كراپش كرده بودن! شايدم با يكي ديگه اشتباه گرفتم. نميدونم.
توی همشهری عکسش رو چاپ کردن !! وقتی اعتراض کرد یه متن اصلاحیه توشتن که از فحش بدتر بود !! به نظر من بهتره جدی نگیری !! و از اینکه عکست با کیفیت خوب چاپ شده لذت ببری !! در نهایت هم کاری از دستت بر نمیاد !! اگر هم خیلی شاکی ای میتونی بهشون یه زنگ بزنی یه خورده داد و بیداد کنی !! واتر مارک کردن و غیره فقط باعث میشه بیننده های سایت هم عذاب بکشن !! یه راه دیگه هم اینه که سایز عکسهان رو تا اونجایی که ممکنه کوچیک کنی !!
dppictuer
04-01-2007, 05:24 PM
سلام به دوستان عزیز. پوریا جان احساس میکنم اول خوشحال شدی که عکس خودت رو چاپ شده دیدی اما بعد بشدت ناراحت شدی که چرا بدون اسمت نشر پیدا کرده . روزانه 100 ها هزار از این عکسها توی کشور ما زیر چاپ میره و هیچکس هم دستش به جایی نمیرسه متاسفانه . من الان دارم از نزدیک میبینم روند کار رو که ناخواسته چقدر قانون کپی رایت شکسته میشه. اینم فراموش نکنیم الان همه ما با زیر پا گذاشتن قانون کپی رایت در کنار هم هستیم . مطمئن باش که طراح توی اینترنت سرچ کرده و به عکس شما برخورد کرده و بدون اینکه اطلاع داشته باشه عکس مال کیه و یا اینکه علاقه ای داشته باشه از شما اجازه بگیره یا اینکه بدون ایا درسته یا نه اینکارو میکنه چون زمانش کوتاهه و باید طرح رو ببنده.
توصیه برای اینکه عکستون رو نشه تو چاپ استفاده کرد ، یک سایتتون رو فلش کنید . دوم سایز عکستون رو 640 در 480 کنید. سوم سایز عکس رو کوچیک کنید اما دی پی ای رو روی 72 تنظیم کنید. چهارم سایز رو کوچیک کنید اما کیفیت رو پاینن نیارین. عکس رو سیو فور وب کنید. از نرم افزارهایی استفاده کنید که واتر مارک پنهان میسازن و زمان چاپ واتر مارک رو مشخص میکنن (اینطوری مادر و خواهر طراح و کانون تبلیغاتی با هم وصلت میکنن) .
در اخر هم زیاد ناراحت نباش و اون مجله رو بعنوان نمونه کار برای خودت نگه دار و خوشحال باش که کارت اینقدر لایق هست که حاضر بشن اینقدر بی کیفیت چاپش کنن. همه موفق باشن.
Pooriya_Online
04-01-2007, 05:59 PM
من هم همه این مسائل رو میدونم، مقصر طراح و صفحه بند و مسئول عکاسی نشریات نیست، مشکل جای دیگه ای هستش که متاسفانه درست بشو هم نیست.
راستی جریان این واتر مارکهای مخفی چیه؟ چه برنامه هایی رو پیشنهاد میکنید در این مورد؟
Astm1834
04-02-2007, 08:02 AM
واقعا ناراحت کنندس...ولی ما خودمون هم یکم مقصریم.....ماکه میدونیم داریم کجا زندگی میکنیم....نباید دیگه گوشت رو داد دست گربه....
البته اینم بگم....هر روز خودمون داریم این کار و به نوعی انجام میدیم...من خودم هر روز دارم کلی آهنگ گوش میکنم که هنوز بابت حقوق اون اثر هیچ پرداختی نکردم.....پس باید منتظر عکس العملش هم باشم....البته شما رو نمیدونم....دیگه وای به حال اونایی که ازین روش نون میخورن....
شما پیگیری کن حتما...خبرشم بده...
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft