PDA

بازدید نسخه کامل شده : *مهم*راهنمائي براي خريد سيستم مکينتاش (Desktop Or Laptop) و سيستم عامل و نرم افزارها*

Pouriya
06-14-2007, 01:30 AM
سلام من می خوام Macbook بخرم کی می تونه منو راهنمایی؟ کنه ممنون می شم

Saragol
06-25-2007, 03:59 PM
:big_smileb: با سلام به همه بچه هاي خوب اين فاروم:

اولاً تبريک ميگم به خاطر وجود يک چنين بخشي در اينجا که واقعاً يک ضرورت هست و کمتر در فارومهاي ديگه پيدا ميشه و اميدوار هستم که با کمک دوستاني که با هم آشنا خواهيم شد، بتونم به يک تصميم و نتيجه گيري کلي برسم.

پستي رو که ميزنم بعد از مطالعه تقريباً کلي مطالب بخش سيستم عامل و Mac Os هستش و چون در اون تاپيک ها به نتيجه مطلوب نرسيدم ( به دليل تعصبات و بحث و کل کل) تصميم گرفتم که شخصاً يک تاپيک درست کنم و در اون جواب سوال خودم که مطمئناً سوال خيلي هاي ديگه هم هست، بگيرم.
حدود 2 ماه هست که تصميم گرفتم که يک کامپيوتر خريداري کنم.
البته در ابتدا کمي از خودم هم بگم بد نيست، حدود يک سال و نيم هست که فتوشاپ کار ميکنم و خودم تجربي ياد گرفتم، اما در حد حرفه اي نيستم. از ابتدا علاقه من به انيمشن بود که موفق به تحقق آن نشدم و امروز با توجه به اينکه زمينه کارهاي من طراحي براي پروژه هاي شهرسازي است، بيشتر به آن احساس نياز کردم، و فکر ميکنم که از طراحي سه بعدي شروع و بعد به انيميشن برسم که قوياً در زمينه معماري خواهد بود.
پس در زمينه گرافيک سه بعدي مبتدي هستم.
حال با اين زمينه ميخوام وارد دنياي سه بعدي بشم. در اين زمينه تحقيق کردم و با دو پيشنهاد مواجه شدم که يکي برام فقط در حد اسم بود و اون چيزي جز مکينتاش نبود !!!
خلاصه کلي تحقيق و پرس و جو کردم، اما نهايتاً به نتيجه نهائي نرسيدم و همواره هاله اي از ترديد همراه من است.

اما خلاصه اي از آنچه متوجه شدم را در این پست و چند پست بعدی مياورم:

مزايا:

1) سيستم عامل Mac OSX سيستم عامل قدرتمندي است که در مقايسه با ويندوز از قدرت پردازش بالاتري برخوردار است.
2) کمتر هنگ ميکند. (بعضي ها ميگن اصلاً هنگ نميکنه که کاملاً رد ميشه)
3) ويروسهائي که براي Mac نوشته شده، بسيار کم و محدود هست (بازم بعضي ها ميگن اصلاً ويروسي نميشه)
4) ميزان cache در اين سيستم ها ديرتر پر ميشود و در نتيجه تاثير مستقيم روي هنگ دارد، بر خلاف ويندوز
5) در ويندوز ممکن است برنامه اي سريعتر اجرا شود، اما در هنگام کار با آن اختلاف سرعت محسوس آن با Mac چشمگير است. در کارکرد با برنامه فتوشاپ اين قضيه امتحان شده است.
6) اصولاٌ سيستم عامل OS X که سري جديد آن بنام Leo pad در راه است، براي کارهاي گرافيک و Rendering قدرتمندتر از ويندوز کار ميکند و موفق تر است.
7) سيستم عامل مکينتاش User friendly تر است و امکان برقراري ارتباط با آن ساده تر است. (بعضي ها شنيدم ميگن خوشگل و زيبا؟!؟ اينو متوجه نشدم هنوز) و اگه کار با اون رو ياد بگيري دور ويندوز رو کامل خط ميکشي
8) مجبور نيستي دم و دقيقه سيستم عامل عوض کني و ظاهراٌ بعد از نصب هم برنامه هائي که از قبل داشتي کار ميکنه که ويندوز همچين ويژگي رو نداره، مگر اينکه سيستم عامل قبلي رو Repair کني.
9) وقتي مکينتاش رو خاموش ميکني، برخلاف ويندوز که فايل هاي اجرائي از بين نميره و تنها يک اخطار مبني بر اين دريافت ميکني که دفعه بعد سيستم رو Shut Down کن!

Saragol
06-25-2007, 04:31 PM
معايب:

1) اين سيستم ها در ايران گارانتي درست و معتبري ندارند.
2) نرم افزارهاي آن به نسبت ويندوز گران است و کمتر در دسترس ميباشد که براي بدست آوردن بعضي از آنها چاره اي جز دانلود از اينترنت نيست.
3) مکانيسم عملکردي نرم افزارهاي آن متفاوت است، مثلاً فتوشاپ مکيناش با ويندوز متفاوت است و کلاً در مک برنامه اي به نام 3D Max نداريم و برنامه هاي ديگري مشابه عمل ميکنند.
4) کمبود منابع آموزشي از جمله کتاب و سي دي و ... و کلاسهاي آموزشي در ايران
5) در نتيجه مورد قبل يادگيري اين نرم افزارها، صرف نظر از help خود آنها، به نظر کار مشکلي ميرسد، زيرا در هنگام بروز اشکال و يا فهم و درک آن، به قول دوستان اشک آدم در مياد !!!!
6) کم بودن تعداد کاربران اين سيستم و جا باز نکردن اين سيستم در بين مردم
7) مبتني بودن اين سيستم بر Open GL. البته اين عيب نيست، اما براي کساني که دنبال بازي با اين سيستم هستند، چون ويندوز بر پايه تکنولوژي DirectX استوار است، آن را اتنخاب ميکنند.
8) قابليت آپگريد ندارد. مگر در موارد جزئي مانند هارد و رم.

در پايان اينکه سيستم نوع iMac براي استفاده دانش آموزان طراحي شده و جنبه آموزشي از ابتدا را داراست.
مکينتاش خدا نيست، چون با استفاده از دو پردازنده دو هسته اي به همون چهار هسته اي ويندوز با سرعت 6.8 ميرسه !

و اگر بخواد سري اي منحصراً و به طور اختصاصي به گرافيک نسبت داده بشه همون Mac Pro هست.
با اين حال من در نظر دارم از دوستاني که با مکينتاش کار ميکنند و مخصوصاً در زمينه گرافيک فعال هستند، بيان اينجا و نظرات خودشونو بگن.

Saragol
06-25-2007, 04:32 PM
اما در مقابل مزاياي pc رو هم نبايد ناديده گرفت که در زير به اونها اشاره ميکنم:

1) تنوع در قطعات که به تعداد قابل توجهي هم هست و براي بستن هر نوع سيستمي دست آدم باز هست.
2) تنوع در نرم افزارها، براي ايران که کرک شده همه استفاده ميکنند و ارزان و قابل دسترس
3) فراوان بودن منابع آموزشي، کتاب، سي دي، کلاسهاي آموزشي
4) زياد بودن تعداد کاربران که در صورت بروز مشکل ميشه تو هر جائي کسي رو پيدا کرد که بتونه کمکت کنه.

Saragol
06-25-2007, 04:33 PM
حالا با تمام اين نکات (هر جاش اشتباهه و يا کم و کسري داره بهم بگين) به نظر دوستان من براي شروع خوبه مک بگيرم؟ دوستان راضي هستن؟ برنامه هاي 3 بعدي رو چطور ياد گرفتن ؟ تفاوتش واقعاً همين ها هست که من گفتم ؟

اينا رو من تو تحقيقاتم بدست آوردم.
چه سيستمي بگيرم؟ من بيشتر دوست دارم لپ تاپ بگيرم، اما آيا لپ تاپ جواب يک کار حدود 500 مگابايتي فتوشاپ را بسادگي ميدهد؟
وزن 15 اينج آن چقدره ؟ براي يک خانوم قابل حمل هستش ؟ LCD کوچيک اون باعث نميشه که آدم در کار کردن باهاش دچار مشکل بشه؟
من ميخوام از ابتدا 3D رو شروع کنم. به درد يادگيري ميخوره؟ توانش تا کجاست ؟ قيمتش چقدر هست اصلاٌ ؟
مقرون به صرفه هست که اولاً لپ تاپ بگيري و بعد دسکتاپ؟
يا اصلاً به مک فکر نکنم و همون pc رو بگيرم ؟
لطفاً دوستان بيان و نظرات و تجربيات خودشونو بگن، به دور از تعصبات و بحث بيش از حد و همراه با دليل و منطق، ممنون ميشم.
و امیدوارم که تمام ابهامات و تردید های من برطرف بشه.
شايد يه دوست ديگه هم همين مشکل رو داشته باشه و با خوندن حرف من و نظرات شما به نتيجه مطلوب برسه

با تشکر از همکاري شما
و با اميد به اينکه دوستان خوبي در جمع شما خواهم داشت.
سارا

huge
06-25-2007, 04:40 PM
سلام دوست تازه فروم
خوشحالم که میبینیم اولین پست شما در رابطه با مک اینجا زده شده
اطلاعات شما بغیر از چند مورد کاملا صحیح هستش
و اینکه شما چطور اینجا رو برای سوال هاتون پیدا کردین برامون جالبه

خوب من خودم مک یوزرم (حدود ۱۵ سال)
تو این مدت که از سیستم ۶ شروع کردم تا الان تا به حال ویروس نگرفتم و اطلاعاتم هم از بین نرفته (بزنم به تخته )
خوب تو کارهای انیمیشن مک دو تا برنامه رو کم داره که یکیش 3d max هستش (نمیدونم چرا autodesk دیگه اپل رو ساپورت نکرد چون زمان سیستم ۷ autodesk تمام برنامه هاشو برای مک هم میداد) ولی با این بازار داغ apple بعید بدونم autodesk دوباره همکاریش رو شروع نکنه ، همونطور که LA شروع کرده

خوب من خیلی با 3D کار نمیکنم ، ولی میدونم مایا برای 3D هست و ورژن مک هم داره و رندرینگش هم ریل تایم هستش
من خودم macbookpro دارم و ازش هم خیلی راضیم ، به نظر من هم برای حمل و نقل از pc های مشابه خیلی سبکتر و قدرتمند تره تست

در رابطه با تهیه برنامه اینجا بچه ها کاملا نیاز شما رو میتونن رفع کنن و میتونم بگم تو هیج زمینه ای شما دست خالی نیستین
در ثانی شما با خرید مکهایی که جدیدا (حدود ۲ سال) با cpu اینتل تولید میشن میتونین محیط واقعی pc رو هم داشته باشین و هیچ جای نگرانی بابت خرید نخواهید داشت

Saragol
06-25-2007, 04:55 PM
سلام دوست تازه فروم
خوشحالیم که میبینین اولین پست شما در رابطه با مک اینجا زده شده
اطلاعات شما بغیر از چند مورد کاملا صحیح هستش
و اینکه شما چطور اینجا رو برای سوال هاتون پیدا کردین برامون جالبه

خوب من خودم مک یوزرم (حدود ۱۵ سال)
تو این مدت که از سیستم ۶ شروع کردم تا الان تا به حال ویروس نگرفتم و اطلاعاتم هم از بین نرفته (بزنم به تخته )
خوب تو کارهای انیمیشن مک دو تا برنامه رو کم داره که یکیش 3d max هستش (نمیدونم چرا autodesk دیگه اپل رو ساپورت نکرد چون زمان سیستم ۷ autodesk تمام برنامه هاشو برای مک هم میداد) ولی با این بازار داغ apple بعید بدونم autodesk دوباره همکاریش رو شروع نکنه ، همونطور که LA شروع کرده

خوب من خیلی با 3D کار نمیکنم ، ولی میدونم مایا برای 3D هست و ورژن مک هم داره و رندرینگش هم ریل تایم هستش
من خودم macbookpro دارم و ازش هم خیلی راضیم ، به نظر من هم برای حمل و نقل از pc های مشابه خیلی سبکتر و قدرتمند تره

سلام از ماست

ممنون از لطف شما

اینجا رو دوست خوبم بابک خان به من معرفی کردن

با شما هم کمی آشنائی دارم، چند تا از پست ها تونو خوندم.

میشه اون چند موردی که اشتباه هست رو ذکر کنین، البته یکیش ویروس هست ولی بقیه رو متوجه نشدم.

اگه اشتباه نکنم شما حسابداری کار میکنین؟ نرم افزارها رو چطور یاد گرفتین؟ آخه بحث گرافیک پیچیدگی های خاص خودش رو داره . . .

اون برنامه دومی که mac نداره غیر از 3d چی هست ؟

در مورد رندرینگ در انجمن سخت افزار خوندم که دوستی گفته بود که در بعضی موارد mac در رندرینگ از pc معمولی هم کم میاره، حالا اون مک چی بوده خدا میدونه ! اما اگه Real time باشه، بعیده همچین صحبتی، مگه اینکه در حد iMac بوده باشه. درسته ؟

در مورد قیمت ها و قضیه گارانتی هم اگه صحبت کنین ممنون میشم.

huge
06-25-2007, 05:19 PM
خوب بد نیست شما این سایت رو هم بشناسین (www.irmug.org) گروه کاربران مکیناش ایرانی
ولی این باعث نشه از پیش ما برین

اشتباهات که فاحش نیست
یکیش رو نوشتین سيستم عامل Mac OSX سيستم عامل قدرتمندي است که در مقايسه با ويندوز از قدرت پردازش بالاتري برخوردار است.
قدرت پردازش با cpu در تماس هست و به سیستم کاری نداره ، ولی در کل سیستم osx بخاطر مدیریت حافظه میتونه رم بیشتری به برنامه های پر کار اختصاص بده

اسم سیستم جدید leopard هستش که نام یک سری از ببرسانان هستش کلا تو سیستم ده از اسم ببر سانان استفاده میشه
مثل پنتر، جگوار ،لئوپارد و ...ممکنه در سری بعد از چیتا استفاده بشه

اين سيستم ها در ايران گارانتي درست و معتبري ندارند.
والا شما بمن بگین کدوم سیستم داره ؟
ولی به هر حال اکه از ایران بخرین ، گارانتی یک ماه تعویض و یکسال تعمیر رو دارین مشروط بر اینکه پول اضافه برای گارانتی رو اول بدین ، وگرنه هزینه پست رو خودتون باید بدین تا بره کشور دیگه برای گارانتی

قیمت نرم افزار رو هم به چی میگین گرون ، ؟مثلا یه vectorworks که ۳۰۰۰ دلار قیمت داره و شما اینجا میخرین ۵۰۰۰ تومن به نظر شما گرونه ، و باید ۲۵۰۰ تومن باشه ، اصلا ۲۵۰۰ تومن تو ماجرا فرقی میکنه ؟

اون برنامه دوم هم autocad هستش که مربوط به همون کمپانی autodesk هستش ، و جایگزینش که به مراتب خیلی بهتره (مخصوصا 3D یش) همون vectorworks هستش

Pda
06-25-2007, 05:50 PM
خوب بد نیست شما این سایت رو هم بشناسین (www.irmug.org) گروه کاربران مکیناش ایرانی

اشتباهات که فاحش نیست
یکیش رو نوشتین سيستم عامل Mac OSX سيستم عامل قدرتمندي است که در مقايسه با ويندوز از قدرت پردازش بالاتري برخوردار است.
قدرت پردازش با cpu در تماس هست و به سیستم کاری نداره ، ولی در کل سیستم osx بخاطر مدیریت حافظه میتونه رم بیشتری به برنامه های پر کار اختصاص بده

اسم سیستم جدید leopard هستش که نام یک سری از ببرسانان هستش کلا تو سیستم ده از اسم ببر سانان استفاده میشه
مثل پنتر، جگوار ،لئوپارد و ...ممکنه در سری بعد از چیتا استفاده بشه

ولی به هر حال اکه از ایران بخرین ، گارانتی یک ماه تعویض و یکسال تعمیر رو دارین مشروط بر اینکه پول اضافه برای گارانتی رو اول بدین ، وگرنه هزینه پست رو خودتون باید بدین تا بره کشور دیگه برای گارانتی

قیمت نرم افزار رو هم به چی میگین گرون ، ؟مثلا یه vectorworks که ۳۰۰۰ دلار قیمت داره و شما اینجا میخرین ۵۰۰۰ تومن به نظر شما گرونه ، و باید ۲۵۰۰ تومن باشه ، اصلا ۲۵۰۰ تومن تو ماجرا فرقی میکنه ؟

اون برنامه دوم هم autocad هستش که مربوط به همون کمپانی autodesk هستش ، و جایگزینش که به مراتب خیلی بهتره (مخصوصا 3D یش) همون vectorworks هستش
البته ورژن Mac OS X 10.0‌ با نام چيتا عرضه شده .

جسارت منو ببخشيد استاد .

tintin
06-25-2007, 05:57 PM
بنظرم اگر بودجتون رو بگین راحت تر میشه تصمیم گرفت .
فکر کنم imac برای شروع کار خوب باشه

2) نرم افزارهاي آن به نسبت ويندوز گران است و کمتر در دسترس ميباشد که براي بدست آوردن بعضي از آنها چاره اي جز دانلود از اينترنت نيست.
3) مکانيسم عملکردي نرم افزارهاي آن متفاوت است، مثلاً فتوشاپ مکيناش با ويندوز متفاوت است و کلاً در مک برنامه اي به نام 3D Max نداريم و برنامه هاي ديگري مشابه عمل ميکنند.
5) در نتيجه مورد قبل يادگيري اين نرم افزارها، صرف نظر از help خود آنها، به نظر کار مشکلي ميرسد، زيرا در هنگام بروز اشکال و يا فهم و درک آن، به قول دوستان اشک آدم در مياد !!!!
7) مبتني بودن اين سيستم بر Open GL. البته اين عيب نيست، اما براي کساني که دنبال بازي با اين سيستم هستند، چون ويندوز بر پايه تکنولوژي DirectX استوار است، آن را اتنخاب ميکنند.
فوتوشاپ ویندوز تفاوت چندانی با مک نداره
آموزشش کم هست ولی نیازی نیست به آموزش بنظرم !! جز برنامه های تخصصی البته که خوب بله . سخت پیدا میشه
برای کمک هم همه ی دوستان این فروم هستند ! بچه های سایت Irmug.org هم هستند . این ایرماگ فروم تخصصی اپل در ایرانه
پیشنهاد می کنم سر بزنی
برای بازی که کلا خیلی چیز مناسبی نیست ! شما هم که نیازتون چیز دیگست
آپگرید هم نهایتا همون رم و هارد نیازه ! اگر خیلی کارهاتون اتمیه می تونید Mac Pro بگیرین که همه چیش رو میشه عوض کرد
البته اون قیمتش هم اتمیه :d

در ثانی شما در مک می تونید ویندوز و osx رو با هم داشته باشید ! البته من که مخالفم با این ولی اگر خیلی نیازتون شدید شد می تونید
یک ویندوز داشته باشین

در مورد قیمت ها هم فکر می کنم لپ تاپی که بشه باهاش کار سنگین انجام داد گرون تر از یه imac با lcd بزرگتر و هارد بیشتر و ... تموم شه
یک مشکلی هم که قدیما بود ( نمی دونم حل شده یا نه ) این بود که لپ تاپ ها خیلی داغ می کردند

در مورد رندرینگ در انجمن سخت افزار خوندم که دوستی گفته بود که در بعضی موارد mac در رندرینگ از pc معمولی هم کم میاره
من که نمی دونم درباره ی چه برنامه ای دقیقا صحبت می کنید اما در چند نرم افزار مشابه کاملا عکس این رو دیدم و از این حرف خیلی خندم گرفت !!

ببخشید وسط حرف اساتید پریدیم

huge
06-25-2007, 06:33 PM
البته ورژن Mac OS X 10.0‌ با نام چيتا عرضه شده .

جسارت منو ببخشيد استاد .

درسته ، خودم یه پست تمام اینها رو نوشته بودم ، ولی پیریه دیگه نه پست رو پیدا کردم نه اسم چیتا یادم مونده بود

Mercury
06-25-2007, 06:45 PM
چه عجب يه نفر پيدا شد كه در كنار مزايا ، معايب و محدوديت هاي سيستم هاي apple رو هم بگه ! اين خيلي خوبه .

Apple
06-25-2007, 07:45 PM
معايب:
در پايان اينکه سيستم نوع iMac براي استفاده دانش آموزان طراحي شده و جنبه آموزشي از ابتدا را داراست.

اکثر موارد رو سایر دوستان راهنمایی و یا تصحیح کردن کردن و من اگر چیزی بگم تکراری میشه. فقط:
۶) کمتر بودن کاربران مک حقیقت قابل تکذیبی نیست اما مک به خصوص بعد از مهاجرت اپل به اینتل به خصوص در جاهایی مثل آمریکا رشد بسیار سریعی داشته و این روزها کمتر سایت خبری میبینم که در بین مطالبش اشاره‌ای به اینکه «هرجا میری یه MacBook هست.» نکرده باشه. تا حدود یک سال پیش در ایرماگ اکثر کاربران ساکن خارج از کشور بودند و BMC هم ۲-۳ نفر بیشتر کاربر مک نداشت اما امروز حتی در همین BMC که در حقیقت انجمن PC کارها است میبینید چقدر کاربران مک زیاد شده‌اند.
۷) نمیشه گفت این موضوع کاملا حل شده. اما با خوندن توضیحاتی که درمورد Cider در ایرماگ و احتمالا همچنین همینجا دادم متوجه میشید که انتقال بازیهای ویندوز به مک خیلی راحتتر شده. همین چند وقت پیش EA اعلام کرد که با استفاده از Cider میخواد یه سری بازیهای مطرح جدیدشو که قبلا فقط برای ویندوز بودن برای مک هم عرضه کنه و تعدادی عنوان هم قراره همزمان با انتشار نسخه‌ی ویندوز برای مک منتشر بشن. دو نکته‌ی منفی هم هست: ۱- این شیوه فقط برای مک‌های اینتلی قابل اجرا است. ۲-
ممکنه سرعت و کیفیت بازیها به این شکل ایده‌آل نباشه، البته هنوز برای قضاوت زوده و باید دید بازیهای EA چطور از آب درمیان.
۸) این بستگی به مدل داره. Mac Pro تقریبا به همان اندازه‌ی PCها قابل ارتقا است و به آسانی و با کمترین دردسر. مکهای دیگر هم بعضا به طور غیر رسمی امکان ارتقای CPU و... دارند. مثلا همین mac mini که اخیرا یکی از دوستانمان -SonyStyle- پردازنده‌اش را ارتقا داد.
eMac برای دانش آموزان طراحی شده بود که بعد از توقف تولید آن به دلایل مختلف، اپل اولین مدل ۱۷اینچ iMac که از دومین مدل ۱۷اینچ و مدلهای بالاتر ضعیفتر است را جایگزین آن کرد. در نتیجه دومین مدل ۱۷اینچ و مدلهای بزرگتر کامپیوترهای شخصی سریعی هستند و مدل ۲۴اینچ فقط از Mac Pro ضعیفتر است.
مکينتاش خدا نيست، چون با استفاده از دو پردازنده دو هسته اي به همون چهار هسته اي ويندوز با سرعت 6.8 ميرسه !
منظورتونو متوجه نمیشم. مکهای جدید از پردازنده‌های اینتل استفاده میکنن که PCها هم استفاده میکنن. پس CPU در مک به خودی خود نه سریعتره و نه ضعیفتر. البته یک اتفاق جالب و برای خود من غیر منتظره رخ داد و آن هم این بود که اینتل Xeonهای Woodcrest را خارج از برنامه، برای اپل تا ۳گیگاهرتز هم برد.
چه سيستمي بگيرم؟ من بيشتر دوست دارم لپ تاپ بگيرم، اما آيا لپ تاپ جواب يک کار حدود 500 مگابايتي فتوشاپ را بسادگي ميدهد؟
وزن 15 اينج آن چقدره ؟ براي يک خانوم قابل حمل هستش ؟ LCD کوچيک اون باعث نميشه که آدم در کار کردن باهاش دچار مشکل بشه؟
امیدوارم افرادی که در این زمینه تجربه داشته‌اند این سوال شما را کاملتر جواب بدهند. فقط میدانم که MacBook Pro با یک هارد سریع قابل رقابت با Desktop است. اما با قیمت MacBook Pro می‌توانید iMac قویتری بخرید.
مشخصات دقیق از جمله وزن رو از اینجا میتونید ببینید:
http://www.apple.com/macbookpro/specs.html
اینکه وزن حدود ۲.۵ کیلوگرم مدل ۱۵اینچ برای خانمها زیاده یا نه رو نمیدونم.

vmf
06-25-2007, 08:16 PM

البته مک بوک پرو ، 3 کیلو باید باشه ، مک بوک های 13" 2.5 کیلو هستند

Saragol
06-25-2007, 08:30 PM

-- نه ، من تازه اینجا رو پیدا کردم، با سایت هم کم و بیش آشنائی دارم و عضو هستم.

-- در مورد گارانتی شما درست میگین، اما خب داخلی به قول شما یعضی شرکت های معتبر گارانتی میکنند. پس یعنی در همه جای ایران اگه تضمینی باشه به همین صورت هست؟
و اگه هزینه پست به قول شما پرداخت بشه و کشور دیگه گارانتی کنه، مشکل پیش بیاد چطور میخوان جوابگو باشن ؟

-- من شنیده بودم که قیمت نرم افزار بیش از این حرف هاست، 5 تومن که پولی نیست که، ما فتوشاپ و بقیه نرم افزارها رو اگه همراه با سی دی آموزشیش بگیریم کمتر از 6 تومن نمیشه.

-- از بابت معرفی نرم افزار هم ممنون؛ با توجه به شرایط کاریم، به احتمال زیاد لازم خواهد شد.

فوتوشاپ ویندوز تفاوت چندانی با مک نداره
آموزشش کم هست ولی نیازی نیست به آموزش بنظرم !! جز برنامه های تخصصی البته که خوب بله . سخت پیدا میشه
برای کمک هم همه ی دوستان این فروم هستند ! بچه های سایت Irmug.org هم هستند . این ایرماگ فروم تخصصی اپل در ایرانه
پیشنهاد می کنم سر بزنی
برای بازی که کلا خیلی چیز مناسبی نیست ! شما هم که نیازتون چیز دیگست
آپگرید هم نهایتا همون رم و هارد نیازه ! اگر خیلی کارهاتون اتمیه می تونید Mac Pro بگیرین که همه چیش رو میشه عوض کرد
البته اون قیمتش هم اتمیه

در ثانی شما در مک می تونید ویندوز و osx رو با هم داشته باشید ! البته من که مخالفم با این ولی اگر خیلی نیازتون شدید شد می تونید
یک ویندوز داشته باشین

در مورد قیمت ها هم فکر می کنم لپ تاپی که بشه باهاش کار سنگین انجام داد گرون تر از یه imac با lcd بزرگتر و هارد بیشتر و ... تموم شه
یک مشکلی هم که قدیما بود ( نمی دونم حل شده یا نه ) این بود که لپ تاپ ها خیلی داغ می کردند

من تازه کار هستم و تازه میخوام یاد بگیرم، با 3 تومن هم میشه Mac pro گرفت، خیلی اتمی نمیشه، بودجه هم زیاد مهم نیست،مشکل اینه که قیمت لپ تاپ رو نمیدونم در چه حدود هست و مهمتر اینکه کارائی macbook ها با کدوم سری قابل قیاس هستند و کارائی شون در چه حدی هستش؟
اگه کارائی لپ تاپ مثلاً به imac میرسه، قائدتاً بهتره .

در مورد داشتن دو سیستم عامل خودمم هم زیاد موافق نیستم، اگه فتوشاپ هست، من وابستگی به برنامه دیگه ای ندارم.

راجع به داغ شدن لپ تاپ ها هم دوست خوبمون huge میتونن اطلاعات بدن

چه عجب يه نفر پيدا شد كه در كنار مزايا ، معايب و محدوديت هاي سيستم هاي apple رو هم بگه ! اين خيلي خوبه .

واقعیت ها رو همیشه باید گفت

دوست عزیز !

vmf
06-25-2007, 08:51 PM
-- من شنیده بودم که قیمت نرم افزار بیش از این حرف هاست، 5 تومن که پولی نیست که، ما فتوشاپ و بقیه نرم افزارها رو اگه همراه با سی دی آموزشیش بگیریم کمتر از 6 تومن نمیشه.
البته قبلا که بیشتر بود ، حالا چون بازارش زیاد شده من جدید خبر ندارم

گرچه بچه ها اینجا چون از p2p و تورنت و... استفاده می کنند دیگه کار به خرید نرم افزار از بیرون نمیکشه !

Saragol
06-25-2007, 09:17 PM
اکثر موارد رو سایر دوستان راهنمایی و یا تصحیح کردن کردن و من اگر چیزی بگم تکراری میشه. فقط:
۶) کمتر بودن کاربران مک حقیقت قابل تکذیبی نیست اما مک به خصوص بعد از مهاجرت اپل به اینتل به خصوص در جاهایی مثل آمریکا رشد بسیار سریعی داشته و این روزها کمتر سایت خبری میبینم که در بین مطالبش اشاره‌ای به اینکه «هرجا میری یه MacBook هست.» نکرده باشه. تا حدود یک سال پیش در ایرماگ اکثر کاربران ساکن خارج از کشور بودند و BMC هم ۲-۳ نفر بیشتر کاربر مک نداشت اما امروز حتی در همین BMC که در حقیقت انجمن PC کارها است میبینید چقدر کاربران مک زیاد شده‌اند.
۷) نمیشه گفت این موضوع کاملا حل شده. اما با خوندن توضیحاتی که درمورد Cider در ایرماگ و احتمالا همچنین همینجا دادم متوجه میشید که انتقال بازیهای ویندوز به مک خیلی راحتتر شده. همین چند وقت پیش EA اعلام کرد که با استفاده از Cider میخواد یه سری بازیهای مطرح جدیدشو که قبلا فقط برای ویندوز بودن برای مک هم عرضه کنه و تعدادی عنوان هم قراره همزمان با انتشار نسخه‌ی ویندوز برای مک منتشر بشن. دو نکته‌ی منفی هم هست: ۱- این شیوه فقط برای مک‌های اینتلی قابل اجرا است. ۲-
ممکنه سرعت و کیفیت بازیها به این شکل ایده‌آل نباشه، البته هنوز برای قضاوت زوده و باید دید بازیهای EA چطور از آب درمیان.
۸) این بستگی به مدل داره. Mac Pro تقریبا به همان اندازه‌ی PCها قابل ارتقا است و به آسانی و با کمترین دردسر. مکهای دیگر هم بعضا به طور غیر رسمی امکان ارتقای CPU و... دارند. مثلا همین mac mini که اخیرا یکی از دوستانمان -SonyStyle- پردازنده‌اش را ارتقا داد.
eMac برای دانش آموزان طراحی شده بود که بعد از توقف تولید آن به دلایل مختلف، اپل اولین مدل ۱۷اینچ iMac که از دومین مدل ۱۷اینچ و مدلهای بالاتر ضعیفتر است را جایگزین آن کرد. در نتیجه دومین مدل ۱۷اینچ و مدلهای بزرگتر کامپیوترهای شخصی سریعی هستند و مدل ۲۴اینچ فقط از Mac Pro ضعیفتر است.

منظورتونو متوجه نمیشم. مکهای جدید از پردازنده‌های اینتل استفاده میکنن که PCها هم استفاده میکنن. پس CPU در مک به خودی خود نه سریعتره و نه ضعیفتر. البته یک اتفاق جالب و برای خود من غیر منتظره رخ داد و آن هم این بود که اینتل Xeonهای Woodcrest را خارج از برنامه، برای اپل تا ۳گیگاهرتز هم برد.

امیدوارم افرادی که در این زمینه تجربه داشته‌اند این سوال شما را کاملتر جواب بدهند. فقط میدانم که MacBook Pro با یک هارد سریع قابل رقابت با Desktop است. اما با قیمت MacBook Pro می‌توانید iMac قویتری بخرید.
مشخصات دقیق از جمله وزن رو از اینجا میتونید ببینید:

-- توضیحاتت بسیار جامغ بود دوست عزیز و ممنون اشکالات من رو تصحیح کردین.

-- فقط یک سوال برای من پیش اومد، سرعت بالای این سیستم ها نسبت به pc به چه خاطر هست ؟
یه اشاره ای جناب huge کردن که مدیریت حافظه بهتری داره اونم به خاطر سیستم عاملش، به این خاطره؟

-- در مورد لپ تاپ هم وزنش دقیقاً همونی هست که شما گفتید، 2،430 gr برای 15"

البته مک بوک پرو ، 3 کیلو باید باشه ، مک بوک های 13" 2.5 کیلو هستند

سری Mac book pro اصلاً 13" نداره

سری 15.4" ==> وزن 2،430 gr

سری 17" ==> وزن 3،060 گرم

پیروز باشید.

huge
06-25-2007, 09:18 PM

راجع به داغ شدن لپ تاپ ها هم دوست خوبمون huge میتونن اطلاعات بدن

واقعیت ها رو همیشه باید گفت

دوست عزیز !

در مورد گرم کردن باید بگم فن سری اولین مک بوکها اجازه میداد تا cpu نود درجه هم داغ بشه ، که با یه برنامه میشد دور فن رو کنترل کرد
ولی از سری اول به بعد دیگه این مشکل وجود نداره

Saragol
06-25-2007, 09:29 PM
من قد گاب از اپل سردرمیارم
ولی اینو میدونم که فعلا دربهت رندرینگ و سرعت بالای فوتوشاپ ۳ .سرعت بالای سافای ۳ .حرکات محیر العقول آی تیون میباشم .

من نفهمیدم چی میگی شما؟

البته فکر کنم iTune اسمشو زیاد خوندم یک برنامه هست، اما چیکار میکنه نمیدونم.

سافای؟ اینم برنامست، من سواد ندارم، انگلیسی بنویسین !

من قد همون :big_smile: هم سر در نمیارم، مراعات حال منو هم بکنین

مرسی

Saragol
06-25-2007, 09:36 PM
البته قبلا که بیشتر بود ، حالا چون بازارش زیاد شده من جدید خبر ندارم

گرچه بچه ها اینجا چون از p2p و تورنت و... استفاده می کنند دیگه کار به خرید نرم افزار از بیرون نمیکشه !

مرسی، دوستان خیلی لطف میکنن و میگن که خیالم راحت باشه.

در مورد گرم کردن باید بگم فن سری اولین مک بوکها اجازه میداد تا cpu نود درجه هم داغ بشه ، که با یه برنامه میشد دور فن رو کنترل کرد
ولی از سری اول به بعد دیگه این مشکل وجود نداره

بسیار عالی !

شما که خودتون Mac Book Pro داری و جائی هم خودندم که 9 تا سیستم مک دارین، یعنی از اول با همه کار کردین و سیر تکاملیش رو میدونین.

میخوام از شما بپرسم که صلاح تو خرید کدومش هست؟

لطفاً پست 14# رو هم بخونین و جواب بدین

ممنون

vmf
06-25-2007, 09:40 PM
سری Mac book pro اصلاً 13" نداره

سری 15.4" ==> وزن 2،430 gr

سری 17" ==> وزن 3،060 گرم

پیروز باشید.

منظورم مک بوک های ساده 13 اینچی (سفید رنگ) بود ، که البته کارت گرافیک قوی ندارند و اگر کار گرافیکی خاصی میکنید شاید به مشکل بر بخورید (من خودم از همون ها دارم ، به خاطر سبکی و قیمت کمترش راضی هستم و فقط مشکل کم بودن رم 512 برای osx دارم که باید به 1 گیگ ارتقا بدم)

huge
06-25-2007, 09:52 PM
-- فقط یک سوال برای من پیش اومد، سرعت بالای این سیستم ها نسبت به pc به چه خاطر هست ؟
یه اشاره ای جناب huge کردن که مدیریت حافظه بهتری داره اونم به خاطر سیستم عاملش، به این خاطره؟

پیروز باشید.

من یکی از دلایل رو گفتم ، سرعت بیشتر به خیلی از عوامل بستگس داره ، مثل طرز نوشتن کد ها برای osx یا win
ولی سیستم مدیریت حافظه هم نقش خیلی مهمی داره
خیلی ساده بگم
شما توی win بعد از باز کردن چند تا برنامه که رم زیاد میخوان سیستم اجازه نمیده برنامه ی دیگه ای باز بشه (به دلیل کمبود ram)
ولی سیستم مدیرت حافظه توی osx به اولین برنامه اجازه میده تمام ram رو اشغال کنه و کار رو سریع تر پیش ببره و بعد از باز کردن برنامه های بعدی یه مفدار مختصر ram بهشون اختصاص میده تا فقط باز بمونن ولی هر برنامه ای که کار بیشتری داشته باشه ram رو از برنامه های غیر فعال میده به برنامه ای که ram نیاز داره ، بنابر این میتونه با سرعت بیشتری کار برنامه رو به پیش ببره و همچنین هر چند تا که برنامه بخوایین میتونین تو سیستم باز کنین

برای همین توصیه میشه osx رو با ram بیشتر راه بندازین با به بهترین سرعت برسین

یکی دیکه از عوامل هم که باعث میشه سیستم crash نکنه خود فایندر هست که معادل سیستم توی win هستش ، مزیت osx اینه که finder خودش یه برنامه روی کرنل unix هست و اگر crash هم بکنه به برنامه های دیگه صدمه نمیزنه و برنامه ها میتونن بدون فایندر به کار ادامه بدن

مبدونین یعنی چی ؟ یعنی اینکه با فتوشاپ کار کنین و همونطور که فایل رو دارین ادیت میکنین ویندوز رو ریستارت کنین ولی با فایلتون در حال کار باشین و نفهمین که سیستم ریستارت شده

خوب این غیر تخصصیش بود دوستمون apple تخصصی ترش رو میاد میگه

Saragol
06-25-2007, 09:55 PM
منظورم مک بوک های ساده 13 اینچی (سفید رنگ) بود ، که البته کارت گرافیک قوی ندارند و اگر کار گرافیکی خاصی میکنید شاید به مشکل بر بخورید (من خودم از همون ها دارم ، به خاطر سبکی و قیمت کمترش راضی هستم و فقط مشکل کم بودن رم 512 برای osx دارم که باید به 1 گیگ ارتقا بدم)

بله، همونطور که پست اول گفتم تازه میخوام 3D شروع کنم و در حال حاضر هم فتوشاپ کار میکنم.

فکر نمیکنم با توجه به اونچه که شما میگین، مفید واقع بشه.

ممنون

Saragol
06-25-2007, 10:06 PM
یکی دیکه از عوامل هم که باعث میشه سیستم crash نکنه خود فایندر هست که معادل سیستم توی win هستش ، مزیت osx اینه که finder خودش یه برنامه روی کرنل unix هست و اگر crash هم بکنه به برنامه های دیگه صدمه نمیزنه و برنامه ها میتونن بدون فایندر به کار ادامه بدن

مبدونین یعنی چی ؟ یعنی اینکه با فتوشاپ کار کنین و همونطور که فایل رو دارین ادیت میکنین ویندوز رو ریستارت کنین ولی با فایلتون در حال کار باشین و نفهمین که سیستم ریستارت شده

توضیحاتتون خیلی کامل بود، واقعاً استفاده کردم

اما این قسمت آخر رو درست متوجه نشدم !

پس در اینکه سیستم عامل osx از ویندوز سر هست، هیچ شکی نیست !

پست 14# هم بخونید لطفاً

Atthar
06-25-2007, 10:08 PM
یه سوال غیر تخخصی
روی عبارت "or as low as $59 a month" میشه حساب باز کرد یا شعاره؟ مخصوصا برای ما که در ایران هستیم؟

SonyStyle
06-25-2007, 10:19 PM
یه سوال غیر تخخصی
روی عبارت "or as low as $59 a month" میشه حساب باز کرد یا شعاره؟ مخصوصا برای ما که در ایران هستیم؟
خرید از Apple Store فقط برای آمریکاست... http://fool.exler.ru/sm/tooth.gif
و یا کشورهایی که apple store خودشون رو دارن!‌ مثل UK! یعنی store هر کشور به کشور خودش فقط میفرسته! hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif

huge
06-25-2007, 10:28 PM

[COLOR="Red"]در مورد گارانتی شما درست میگین، اما خب داخلی به قول شما یعضی شرکت های معتبر گارانتی میکنند. پس یعنی در همه جای ایران اگه تضمینی باشه به همین صورت هست؟
و اگه هزینه پست به قول شما پرداخت بشه و کشور دیگه گارانتی کنه، مشکل پیش بیاد چطور میخوان جوابگو باشن ؟

من تازه کار هستم و تازه میخوام یاد بگیرم، با 3 تومن هم میشه Mac pro گرفت، خیلی اتمی نمیشه، بودجه هم زیاد مهم نیست،مشکل اینه که قیمت لپ تاپ رو نمیدونم در چه حدود هست و مهمتر اینکه کارائی macbook ها با
کدوم سری قابل قیاس هستند و کارائی شون در چه حدی هستش؟
کارائی لپ تاپ مثلاً به imac میرسه، قائدتاً بهتره .

1-
گارانتی appleiran رو من میدونم که اینجویه ، ۱۵۰ هزارتومن بیشتر میگیره و اگه توی ماه اول مشکل اساسی پیش بیاد که نمیاد عوض میکنه و تا یکسال هم به هزینه خودشون میفرستن گارانتی برای امریکا

2-
این بستگی به خودتون داره که چی میپسندین . به نظر من macbookpro بخاطر گمرک کمتر به imac میچربه چون اینجا قیمت جفتشون حدود ۲میلون هست ولی iMac 1300 دلاره ولی macbookpro 2000 دلار

huge
06-25-2007, 10:31 PM
توضیحاتتون خیلی کامل بود، واقعاً استفاده کردم

اما این قسمت آخر رو درست متوجه نشدم !

پس در اینکه سیستم عامل osx از ویندوز سر هست، هیچ شکی نیست !

پست 14# هم بخونید لطفاً

خوب تا با osx کار نکنی متوجه نمیشی ، یعنی freeze بی freeze

Saragol
06-25-2007, 10:48 PM
1-
گارانتی appleiran رو من میدونم که اینجویه ، ۱۵۰ هزارتومن بیشتر میگیره و اگه توی ماه اول مشکل اساسی پیش بیاد که نمیاد عوض میکنه و تا یکسال هم به هزینه خودشون میفرستن گارانتی برای امریکا

2-
این بستگی به خودتون داره که چی میپسندین . به نظر من macbookpro بخاطر گمرک کمتر به imac میچربه چون اینجا قیمت جفتشون حدود ۲میلون هست ولی iMac 1300 دلاره ولی macbookpro 2000 دلار

1- خب پس یه گارانتی هست، خیالم راحت شد.

2- من خودم لپ تاپ رو ترجیح میدم به دلیل portable بودنش از همه مهمتره، همه جا همراه آدم هست و کارهای مهم رو راه میندازه و همه جا میتونی ازش استفاده کنی و اینکه میتونم به محل کارم ببرمش و مواقعی که سرم خلوت هست باهاش تمرین و کار کنم اما دسکتاپ رو نمیشه جا بجا کرد !!

به نظر شما این نوت بوک نیاز منو تا حدی که بخوام یه کاربر حرفه ای بشم تامین میکنه؟ به لحاظ گرافیکی؟

و اون موقع یک mac pro بگیرم ؟؟

که هم لپ تاپ داشته باشم و هم دسکتاپ !!!

مرسی

huge
06-25-2007, 10:56 PM
1- خب پس یه گارانتی هست، خیالم راحت شد.

2- من خودم لپ تاپ رو ترجیح میدم به دلیل portable بودنش از همه مهمتره، همه جا همراه آدم هست و کارهای مهم رو راه میندازه و همه جا میتونی ازش استفاده کنی و اینکه میتونم به محل کارم ببرمش و مواقعی که سرم خلوت هست باهاش تمرین و کار کنم اما دسکتاپ رو نمیشه جا بجا کرد !!

به نظر شما این نوت بوک نیاز منو تا حدی که بخوام یه کاربر حرفه ای بشم تامین میکنه؟ به لحاظ گرافیکی؟

و اون موقع یک mac pro بگیرم ؟؟

که هم لپ تاپ داشته باشم و هم دسکتاپ !!!

مرسی

خوب مسلما این بهترین چیدمان هستش
ولی میدونی که mac pro هم با ۳ تومن نمیشه ها ، یه مانیتور ۳۰ اینچ هم براش در نظر بگیر

Saragol
06-25-2007, 11:05 PM
خوب مسلما این بهترین چیدمان هستش
ولی میدونی که mac pro هم با ۳ تومن نمیشه ها ، یه مانیتور ۳۰ اینچ هم براش در نظر بگیر

اگه مانیتور رو 20" انتخاب کنی، میشه !

اما کاش دوستان دیگه هم که گرافیک کار میکنن بیان و نظر بدن .

مرسی

huge
06-25-2007, 11:07 PM
اگه مانیتور رو 20" انتخاب کنی، میشه !

اما کاش دوستان دیگه هم که گرافیک کار میکنن بیان و نظر بدن .

مرسی

قیمت میگیرم بهت میگم

tintin
06-25-2007, 11:38 PM
من تازه کار هستم و تازه میخوام یاد بگیرم، با 3 تومن هم میشه Mac pro گرفت، خیلی اتمی نمیشه،
۳
تومن که بدون مانیتوره !
البته من اتمی رو نسبت به تازه کارهای دیگه ای که دیده بودم عرض کردم
موفق باشید

Saragol
06-25-2007, 11:39 PM
قیمت میگیرم بهت میگم

پس حالا که زحمت میکشین، Mac Book Pro، 15.4 هم قیمت بگیرین

مرسی

Saragol
06-25-2007, 11:43 PM
۲ تومن که بدون مانیتوره !
البته من اتمی رو نسبت به تازه کارهای دیگه ای که دیده بودم عرض کردم
موفق باشید

شما گرافیک کار میکنید؟

اگه میشه یه کم راجع به کارائی این سیستم ها بیشتر توضیح بدین

tintin
06-25-2007, 11:52 PM
شما گرافیک کار میکنید؟

اگه میشه یه کم راجع به کارائی این سیستم ها بیشتر توضیح بدین
من بیشتر کار ویدیویی و تدوین می کنم اما چون با فوتوشاپ هم تقریبا بلدم یه کارایی انجام بدم یه چیزایی می دونم !
اگر کسی امکان مقایسه داشته باشه و یک سخت افزار مشابه و یک ورژن از فوتوشاپ رو بر روی هر دو سیستم عامل نصب کنه و همزمان باهاش کاری انجام بده
کاملا میشه تفاوت ها رو توش دید !
البته نه اینکه فکر کنید با مک ، اگه روی یک عکس ۳۰۰ مگابایتی بخواید فیلتر سنگین بذارین ۳ ثانیه طول بکشه و در ویندوز ۳ دقیقه !
ولی به مرور در ویندوز فوتوشاپ هنگ می کنه و بعد هم باید Ctrl+Alt+Delete رو بزنید :d
اما اینجا اگر یکساعت هم کار کنید با یک سرعت مشخص و ثایت همه ی کارها رو راحت انجام می ده . سرعت هم شاید اون ۳ دقیقه ای که
مثال زدم ۲:۵۵ تا طول بکشه !
من از این بابت مطمئنم ولی چون خیلی از جزئیات سر در نمیارم نمی تونم دلیل فنی بدم . ما بقی اساتید بهتر می تونند توضیح بدهند

Saragol
06-26-2007, 12:21 AM
البته نه اینکه فکر کنید با مک ، اگه روی یک عکس ۳۰۰ مگابایتی بخواید فیلتر سنگین بذارین ۳ ثانیه طول بکشه و در ویندوز ۳ دقیقه !
ولی به مرور در ویندوز فوتوشاپ هنگ می کنه و بعد هم باید Ctrl+Alt+Delete رو بزنید :d

اما اینجا اگر یکساعت هم کار کنید با یک سرعت مشخص و ثایت همه ی کارها رو راحت انجام می ده . سرعت هم شاید اون ۳ دقیقه ای که
مثال زدم ۲:۵۵ تا طول بکشه !

من از این بابت مطمئنم ولی چون خیلی از جزئیات سر در نمیارم نمی تونم دلیل فنی بدم . ما بقی اساتید بهتر می تونند توضیح بدهند

من از این جمله آخر شما سر در نیاوردم !

tintin
06-26-2007, 12:27 AM
من از این جمله آخر شما سر در نیاوردم !
یعنی هنگ نمی کنه و راحت و خوب به کارش ادامه می ده

نعیم
06-26-2007, 04:25 AM
معايب:

و اگر بخواد سري اي منحصراً و به طور اختصاصي به گرافيک نسبت داده بشه همون Mac Pro هست.
با اين حال من در نظر دارم از دوستاني که با مکينتاش کار ميکنند و مخصوصاً در زمينه گرافيک فعال هستند، بيان اينجا و نظرات خودشونو بگن.

میشه یکی این خط سبز رو توضیح بده؟:razz: l

Saragol
06-26-2007, 09:50 AM
میشه یکی این خط سبز رو توضیح بده؟:razz: l

جناب apple توضیح دادن، اما من درست متوجه نشدم،چون با اصطلاحات آشنائی ندارم.

منتظرم که بیان و توضیح شون رو کامل تر کنن.

اما منظور من این بود که در Mac Pro از دو سی پی یو Core due استفاده میشه که تقریباً سرعتی برابر یک سی پی یو چهار هسته ای در pc داره.

Saragol
06-26-2007, 09:59 AM
می !

لازم به ذکر است ، طبق معمول نوبت ما آسمون تپید ! یعنی قیمت ها کمتر شد و کیفیت ها بالاتر رفت !
یعنی توصیه میشه دیگه core duo نخرید و البته اگر می تونید تا امدن لئوپارد صبر بنمایید

دیروز که شرکت apple در سایت خودش رسماً Leopard را معرفی کرد.

اما چرا Core Duo نخریم؟

یعنی Quad Core منظور شما هست ؟

اما MacBook Pro فقط Core Due رو ساپورت میکنه !!!

Rax
06-26-2007, 10:08 AM

اما چرا Core Duo نخریم؟

کوردو نسل قدیم پردازنده های ابنتله که بیسشون پنتیوم ام هستش.. دیگه بحث الان رو معماری کونرو و موردو و کنتسفلد هستش..

مک بوک پرو هم الان کور2 دو توش استفاده میشه..

Boulder
06-26-2007, 10:08 AM

اما چرا Core Duo نخریم؟

منظورشون اینه که core2duo بخرن.

فک کنم اپل خیلی وقت باشه که لئوپاردو رسما معرفی کرده.

Saragol
06-26-2007, 10:15 AM
کوردو نسل قدیم پردازنده های ابنتله که بیسشون پنتیوم ام هستش.. دیگه بحث الان رو معماری کونرو و موردو و کنتسفلد هستش..

مک بوک پرو هم الان کور2 دو توش استفاده میشه..

میشه راجع به این معماری ها بیشتر توضیح بدین؟

منظور همینه که Boulder هم گفتن ؟!؟ Core2duo

منظورشون اینه که core2duo بخرن.

فک کنم اپل خیلی وقت باشه که لئوپاردو رسما معرفی کرده.

بله، اما شاید من بد گفتم، سیستمی با این سیستم عامل وارد بازار شده،

با عنوان بزرگ تو store معرفی کرده.

SonyStyle
06-26-2007, 10:52 AM
جناب apple توضیح دادن، اما من درست متوجه نشدم،چون با اصطلاحات آشنائی ندارم.

منتظرم که بیان و توضیح شون رو کامل تر کنن.

اما منظور من این بود که در Mac Pro از دو سی پی یو Core due استفاده میشه که تقریباً سرعتی برابر یک سی پی یو چهار هسته ای در pc داره.
تورو خدا الکی نپیچونین قضیه رو...http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif اگه احیانا Mac تو کاری از PC قویتره، بخاطر CPU و RAM و ... نیست!!http://freeshare.us/127fs1194685.gif این قطعات توی PC های مختلف هم الان دارن استفاده میشه بخدا...http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif

Mac Pro هم چند مدل Option داره...http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif از 2x Dual Core 2GHz / 2x Dual Core 2.66GHz / 2x Quad Core
3GHz
مقایسه یکیش با یه PC دیگه هم غلطه!!http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif همه اینها رو PC هم موجوده! http://fool.exler.ru/sm/tooth.gif (حالا جز آخری که استٍثنا هستش...)

یه توصیه هم دارم که اول تکلیفتون با Laptop یا Desktop بودن قضیه مشخص بشه...http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif کسی نمیتونه برای شما نظر بده که Desktop بخرین یا Laptop!!نیاز خودتون این رو تعیین میکنه...http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif

huge
06-26-2007, 11:30 AM
میشه راجع به این معماری ها بیشتر توضیح بدین؟

منظور همینه که Boulder هم گفتن ؟!؟ Core2duo

این بحث بارها اینجا شده، شما میتونین سوال هاتون تو تاپیک ؛همه سوالات من در osx دنبال کنین

SonyStyle
06-26-2007, 11:34 AM

نخیر وارد بازار نشده... چرا اخبار غلط شما هی میدی؟؟ http://kay.smiley.free.fr/images/4076.gif
تو Store برای پیش فروش هستش... تحویلش هم October هستش... http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif

Saragol
06-26-2007, 12:24 PM
نخیر وارد بازار نشده... چرا اخبار غلط شما هی میدی؟؟ http://kay.smiley.free.fr/images/4076.gif
تو Store برای پیش فروش هستش... تحویلش هم October هستش... http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif

اولاً کجا هی اخبار غلط دادم ؟!؟

بعدهم چرا میزنی :beat_brick: ؟ ( چه خشن:super_man: )

خب اشتباه میشه دیگه !!!

SonyStyle
06-26-2007, 12:34 PM
اولاً کجا هی اخبار غلط دادم ؟!؟

بعدهم چرا میزنی :beat_brick: ؟ ( چه خشن:super_man: )

خب اشتباه میشه دیگه !!!
تو اون یکی تاپیک که زدی هم یه چیزی راجع به مقایسه CPU تو Mac و PC گفتی که از بیخ و بن اصلا معنی نداره! http://freeshare.us/127fs1194685.gif
اشتباه میشه، ولی شما که میای اینجوری بدونی شک و تردید یه حرف میزنی، برای بقیه که خبر ندارن شبهه ایجاد میشه! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

خشانت هم کلا ذاتیه! http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/crazy.gif

Saragol
06-26-2007, 12:50 PM
تورو خدا الکی نپیچونین قضیه رو...http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif اگه احیانا Mac تو کاری از PC قویتره، بخاطر CPU و RAM و ... نیست!!http://freeshare.us/127fs1194685.gif این قطعات توی PC های مختلف هم الان دارن استفاده میشه بخدا...http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif

Mac Pro هم چند مدل Option داره...http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif از 2x Dual Core 2GHz / 2x Dual Core 2.66GHz / 2x Quad Core
3GHz
مقایسه یکیش با یه PC دیگه هم غلطه!!http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif همه اینها رو PC هم موجوده! http://fool.exler.ru/sm/tooth.gif (حالا جز آخری که استٍثنا هستش...)

حالا با تمام اين نکات (هر جاش اشتباهه و يا کم و کسري داره بهم بگين) به نظر دوستان من براي شروع خوبه مک بگيرم؟ دوستان راضي هستن؟ برنامه هاي 3 بعدي رو چطور ياد گرفتن ؟ تفاوتش واقعاً همين ها هست که من گفتم ؟

اينا رو من تو تحقيقاتم بدست آوردم.

دوست عزیز اگه پست های ابتدائی تاپیک رو خونده باشین، من به قطعیتی در صحبت هام اشاره نکرده بودم !!!!

و راهنمائی خواسته بودم که اصلاح بشه اگه اشتباه هست، و گفته هام از شخص خودم نیست، چیزی است که شنیدم !!!!

همانطور که چند تا از اشتباهاتش تصحیح شد...

لطفاً خشانت ذاتیتونو کنترل کنین، حالا حالاها با هم کار داریم :big_smile:

یه توصیه هم دارم که اول تکلیفتون با Laptop یا Desktop بودن قضیه مشخص بشه...http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif کسی نمیتونه برای شما نظر بده که Desktop بخرین یا Laptop!!نیاز خودتون این رو تعیین میکنه...http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif

وقتی هنوز نمیدونم که در قیاس performance های این ها نسبت به هم چطوری هستن، چطور میتونم انتخاب کنم؟ اگه به لحاظ Portability میگین، میشه ازش صرف نظر کرد.

من مبتدی هستم، یعنی سه بعدی و انیمشن رو از صفر میخوام شروع کنم !!!

SonyStyle
06-26-2007, 01:01 PM
دوست عزیز اگه پست های ابتدائی تاپیک رو خونده باشین، من به قطعیتی در صحبت هام اشاره نکرده بودم !!!!

و راهنمائی خواسته بودم که اصلاح بشه اگه اشتباه هست، و گفته هام از شخص خودم نیست، چیزی است که شنیدم !!!!

همانطور که چند تا از اشتباهاتش تصحیح شد...

لطفاً خشانت ذاتیتونو کنترل کنین، حالا حالاها با هم کار داریم :big_smile:

وقتی هنوز نمیدونم که در قیاس performance های این ها نسبت به هم چطوری هستن، چطور میتونم انتخاب کنم؟ اگه به لحاظ Portability میگین، میشه ازش صرف نظر کرد.

من مبتدی هستم، یعنی سه بعدی و انیمشن رو از صفر میخوام شروع کنم !!!
کاری به اینکه چی قویترینه نداشته باش...http://m1.freeshare.us/129fs2655289.gif
به این فکر کنم برات مهمه portability یا نه!!hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif و اینکه یادت باشه، وقتی یه Desktop و یه Laptop در یه حد قدرت دارن، مسلما Laptop گرونتره!http://i8.tinypic.com/352nmsp.gif در نتیجه با پول مساوی، Desktop قویتری گیرت میاد!!http://www.snitchseeker.com/vb3/images/smilies/evil_grin.gif (هرچند که الان در مورد iMac و MBP زیاد این حرف صحیح نیست!http://i7.tinypic.com/43r4jed.gif)

huge
06-26-2007, 01:12 PM
به این فکر کنم برات مهمه portability یا نه!!hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif و اینکه یادت باشه، وقتی یه Desktop و یه Laptop در یه حد قدرت دارن، مسلما Laptop گرونتره!http://i8.tinypic.com/352nmsp.gif در نتیجه با پول مساوی، Desktop قویتری گیرت میاد!!http://www.snitchseeker.com/vb3/images/smilies/evil_grin.gif (هرچند که الان در مورد iMac و MBP زیاد این حرف صحیح نیست!http://i7.tinypic.com/43r4jed.gif)

اصلاح کنم
هرچند که الان در مورد iMac و MBP زیاد این حرف در ایران صحیح نیست

وگرنه خودتون میدونین macbookpro با iMac پرفورمنسشون یکی هست ولی imac1300 دلاره وmbp 2000 دلار

Pda
06-26-2007, 01:15 PM

در تائيد حرفهاي سيامك ,‌ به علاوه شما توي لپتاپي كه مي خواهي كار گرافيك انجام بدي ,‌خيلي وقتها ممكنه صفحه 15 اينچي جوابگوي شما نباشه . براي همين ،‌ يه صفحه نمايش 19 اينچي و يا بالاتر ,‌ هم مي خواهي كه خب !‌به مجموع پولي هم كه بايد بدي اضافه ميشه .

SonyStyle
06-26-2007, 01:15 PM
اصلاح کنم

وگرنه خودتون میدونین macbookpro با iMac پرفورمنسشون یکی هست ولی imac1300 دلاره وmbp 2000 دلار
خب فکر کنم همه ما تو ایرانیم!! hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/y/22.gif

Pda
06-26-2007, 01:20 PM
اصلاح کنم

خب !‌ خانوم يا آقاي Saragol. شما اين (http://barefeats.com/santarosa.html) رو بخون !‌ تفاوت پرفورمنس توي دستگاههاي مختلفه . بعد تصميم بگير.

Boulder
06-26-2007, 01:36 PM
iMac:
http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/1279/store.apple.com/Catalog/US/Images/cp_mac_imac_070611.gif
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=4C0942AA&node=home/desktop/imac

Macbook pro:

http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/1279/store.apple.com/Catalog/US/Images/cp_mac_mbpro_070611.gif

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=3856D31F&node=home/macbook/macbook_pro

Macbook:
http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/1279/store.apple.com/Catalog/US/Images/cp_mac_macbook_070611.gif
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=5D8C6B1&node=home/macbook/macbook

Mac Pro:
http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/1279/store.apple.com/Catalog/US/Images/cp_mac_macpro_070611.gif
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=56DA9A19&node=home/desktop/mac_pro

Mac Mini:
http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/1279/store.apple.com/Catalog/US/Images/cp_mac_macmini_070611.gif
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=9BF2D40D&node=home/desktop/mac_mini

حالا شما کدوم یکی از این بالایی ها رو می گفتید ؟

huge
06-26-2007, 01:50 PM
خب فکر کنم همه ما تو ایرانیم!! hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/y/22.gif
برای شما نگفتم استاد http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/worship.gif

SonyStyle
06-26-2007, 02:39 PM
خوب به بنده خدا حق بدین ، اومده اطلاعاتش رو کامل کنه ، شونصد نفر ریختیم سرش ، قاط میزنه

سارا خانوم
ازاول هر سوالی داری بپرس تا سیامک برات ساده توضیح بده
برای از ابهام در اومدن هم که بچه ها کمک کردن
ولی در رایطه خرید اول بودجه رو مشخص کن و بعد بگو برات حمل و نقل مهمه یا نه ؟

من دیگه جواب نمیدم ، اگه خواستی pm بزن
سیامک جان بفرمایید
از خودت مایه بزار استاد!!hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/zombismiley.gif

ولی انصافا بد تاپیک رو شروع کردین... بجای اینکه لینک بدین از پستهای قبلی که توضیحات کاملی داشت، اومدین هرکدوم دو خط ناقص توضیح دادین... ایشون هم یه چیزایی شنیده بودن که نه سر داشت و نه ته!!http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif بعد بجای اینکه وقتی اومدین اینجا، اونارو دور بریزین، اومدین برای هرکدوم یه توجیح هم خواستین!!http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

خلاصه اینجوریه... شما هم بجای اینکه خودت رو سردرگم کنی... اول یه سر برو همه محصولات Apple رو تو http://store.apple.com ببین...http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif بعد بیا بگو portable میخوای یا desktop... واینکه چقدر بودجه داری...http://fool.exler.ru/sm/tooth.gif

Saragol
06-26-2007, 02:47 PM
از خودت مایه بزار استاد!!hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/zombismiley.gif

ولی انصافا بد تاپیک رو شروع کردین... بجای اینکه لینک بدین از پستهای قبلی که توضیحات کاملی داشت، اومدین هرکدوم دو خط ناقص توضیح دادین... ایشون هم یه چیزایی شنیده بودن که نه سر داشت و نه ته!!http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif بعد بجای اینکه وقتی اومدین اینجا، اونارو دور بریزین، اومدین برای هرکدوم یه توجیح هم خواستین!!http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

خلاصه اینجوریه... شما هم بجای اینکه خودت رو سردرگم کنی... اول یه سر برو همه محصولات Apple رو تو http://store.apple.com ببین...http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif بعد بیا بگو portable میخوای یا desktop... واینکه چقدر بودجه داری...http://fool.exler.ru/sm/tooth.gif

منطق همیشه بی جواب هست، ممنون !

موافقم،

ولی دیگه انون قدها هم بی سر و ته نبود! ( شما گیر دادی به همون مورد cpu)

من همه محصولات رو دیدم، جز همون . . .

اومدم ببینم کارائی laptop و desktop در حد هم هست یا نه که اینطوری شدم :beat_brick: :pudency:

الان نمیتونم ادامه بدم،

تا فرصتی دیگه ...

SonyStyle
06-26-2007, 02:54 PM
منطق همیشه بی جواب هست، ممنون !

موافقم،

ولی دیگه انون قدها هم بی سر و ته نبود! ( شما گیر دادی به همون مورد cpu)

من همه محصولات رو دیدم، جز همون . . .

اومدم ببینم کارائی laptop و desktop در حد هم هست یا نه که اینطوری شدم :beat_brick: :pudency:

الان نمیتونم ادامه بدم،

تا فرصتی دیگه ...
کارائی laptop و desktop ربطی به apple نداره اصلا...http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif کلا همیشه laptop گرونتر بوده! بخاطر تکنولوژی بکار رفته توش جهت portable شدن!! http://i10.tinypic.com/2usv2c8.gif
در کل هم بجای اینهمه بالا پایین رفتن، شما در نهایت با 2,100,000 تومن میتونی یه MBP خوب از آخرین سری بخری...http://i7.tinypic.com/280krh0.gif برنامه و هرچی که لازم داشتی رو هم من میتونم برات تامین کنم...hTtp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/acigar.gif

اگه تو store تو بخش MBP بری... سه تا config مختلف میبینی که اولی همونیه من میگم!! http://www.millan.net/minimations/smileys/mornincoffee.gif
از همین الان بگم که روی اون دومی هم اصرار نکن که ارزش نداره! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

Saragol
06-26-2007, 11:05 PM
خب !‌ خانوم يا آقاي Saragol. شما اين (http://barefeats.com/santarosa.html) رو بخون !‌ تفاوت پرفورمنس توي دستگاههاي مختلفه . بعد تصميم بگير.

اینها مربوط به بازی هستن

فکر میکنین که performance بازی ها مرجع مناسبی برای ارزیابی Mac هست

با توجه به اینکه اساس Mac بر OpenGl هست ؟

Saragol
06-26-2007, 11:38 PM
کارائی laptop و desktop ربطی به apple نداره اصلا...http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif کلا همیشه laptop گرونتر بوده! بخاطر تکنولوژی بکار رفته توش جهت portable شدن!! http://i10.tinypic.com/2usv2c8.gif
در کل هم بجای اینهمه بالا پایین رفتن، شما در نهایت با 2,100,000 تومن میتونی یه MBP خوب از آخرین سری بخری...http://i7.tinypic.com/280krh0.gif برنامه و هرچی که لازم داشتی رو هم من میتونم برات تامین کنم...hTtp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/acigar.gif

اگه تو store تو بخش MBP بری... سه تا config مختلف میبینی که اولی همونیه من میگم!! http://www.millan.net/minimations/smileys/mornincoffee.gif
از همین الان بگم که روی اون دومی هم اصرار نکن که ارزش نداره! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

Portability مهمتره در شرایط فعلی، چون برای شروع نیاز به کامپیوتر حرفه ای ندارم و تقریباً کارائی MacBook Pro با iMac برابر هست.

من اول تصمیم داشتم که بهترین سیستم رو بگیرم، 5 تومن هم هزینه کنم !

بعد نظرم عوض شد، چون دیدم این طوری یه سیستم عالی دارم ولی نمیتونم اول کاری ازش استفاده کنم، جز تمرین های آموزشی که این نیاز رو سیستم کمتر هم برآورده میکنه و این در حالیه که به lap top هم نیاز دارم و میخوام تمارینم محدود به خونه نشه، چون سیستم محل کارم اصلاً تعریفی نداره و مفت گرونه !!

پس هم lap top میگیرم، بعد از اینکه به حدی رسیدم که دیگه این نیازمو برطرف نکرد، یک سیستم حرفه ای میگیرم.

به نظر شما و دوستان این بهتر نیست؟

بعد میگین به Confige دوم توجه نکن، اولی گرافیکش 128 هست و خیلی کمه ! گذشته از cpu میگم و گرافیک خیلی برای کار من لازمه ... البته 15" چون بزرگتر برام سنگین میشه
همین طوری 500 گرم از lap top های سونی سنگین تره که دوستام که vaio دارن میگن خیلی زیاده !!!

شایانOH
06-26-2007, 11:59 PM
اون رم 256 کارت گرافیک بیشترین جایی که مهمه توی بازی هاست، و live preview که توی Apple motion هست و همچنین viewport های مایا و ... توی کار فوتوشاپ اینا، و یا حتی رندر مایا و ... اصلاً استفاده نمیشه. (البته Apple motion ظاهراً حتی رندر رو هم اگر بتونه با کارت گرافیک میگیره، ولی کلاً اینقدر خوب مدیریت می کنه حافظه رو که به مشکل نخوری) کلاً نمی ارزه اونقدری که مدل دومی گرونتره...

Saragol
06-27-2007, 12:30 AM
اون رم 256 کارت گرافیک بیشترین جایی که مهمه توی بازی هاست، و live preview که توی Apple motion هست و همچنین viewport های مایا و ... توی کار فوتوشاپ اینا، و یا حتی رندر مایا و ... اصلاً استفاده نمیشه. (البته Apple motion ظاهراً حتی رندر رو هم اگر بتونه با کارت گرافیک میگیره، ولی کلاً اینقدر خوب مدیریت می کنه حافظه رو که به مشکل نخوری) کلاً نمی ارزه اونقدری که مدل دومی گرونتره...

خب بالاخره تو ویو پورت های مایا که میگین، استفاده میشه دیگه !
من برای اول کار چون 3D نیست باید برم سراغ مایا

و بعد سیستم گرفیک 256، سی پی یوش هم 2.4 هست، اینو هم نباید ندیده گرفت

یا در عمل تفاوت زیادی با 2.2 نداره ؟

مرسی

میلاد_21
06-27-2007, 12:35 AM

اینو در نظر داشته باشین که رم های MacBook Pro ها از نوع SD هستن و DDR یا DDR2 نیستن و قطعن نمیشه به اندازه اونا ازش توقع داشت ... شاید 256 گرافیک لازم باشه

مرسی

کی همچین حرفی زده؟!؟؟؟؟؟؟

2GB (two SO-DIMMs) of PC2-5300 (667MHz) DDR2 memory; two SO-DIMM slots support up to 4GB

Pda
06-27-2007, 12:39 AM

اینو در نظر داشته باشین که رم های MacBook Pro ها از نوع SD هستن و DDR یا DDR2 نیستن و قطعن نمیشه به اندازه اونا ازش توقع داشت ... شاید 256 گرافیک لازم باشه

مرسی

تفاوت بين دو دستگاه MBP جديد 15 اينچي كه با دو پردازنده 2.2 و 2.4 با VRam‌ 128 و 256 ارائه شدن كمتر از 10 درصده . در ضمن ,‌خواهش ميكنم اگر اطلاعات نداري لطفا اينقدر محكم نگو يه چيزي رو . شما اگر يه بار فقط نگاه كني , مي بيني كه رم ها DDR2 - 667 هستند . دوباره خواهش ميكنم كه اگر اطلاعات نداري اينقدر محكم يه چيزي رو نگو .

Pda
06-27-2007, 12:42 AM
يه بار ديگه در تائيد حرف شايان بايد بگم كه توي رندرينگ بيشتر استفاده ,‌ از CPU‌و RAM هستش . به همين دليل حتي توي رندرينگ توي نرم افزارهايي مثل مايا ؛‌ سيستم ها رو با يه نرم افزار خاص شبكه مي كنند (اغلب Client/Server ي ) تا بتونن از مجموع پردازنده ها استفاده كنن .

Saragol
06-27-2007, 12:55 AM
کی همچین حرفی زده؟!؟؟؟؟؟؟

2GB (two SO-DIMMs) of PC2-5300 (667MHz) DDR2 memory; two SO-DIMM slots support up to 4GB

تفاوت بين دو دستگاه MBP جديد 15 اينچي كه با دو پردازنده 2.2 و 2.4 با VRam‌ 128 و 256 ارائه شدن كمتر از 10 درصده . در ضمن ,‌خواهش ميكنم اگر اطلاعات نداري لطفا اينقدر محكم نگو يه چيزي رو . شما اگر يه بار فقط نگاه كني , مي بيني كه رم ها DDR2 - 667 هستند . دوباره خواهش ميكنم كه اگر اطلاعات نداري اينقدر محكم يه چيزي رو نگو .

پس این لینک چی میگه ؟

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/6664001/wo/FQ38pLF5JtKA3TnGBG5ukLs4VKp/3.?p=0

اولین Option نوشته 2G -- 667 DDR2 SDRAM

SDRAM آخرش برا چی هست ؟!؟

میلاد_21
06-27-2007, 01:02 AM
پس این لینک چی میگه ؟

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/6664001/wo/FQ38pLF5JtKA3TnGBG5ukLs4VKp/3.?p=0

اولین Option نوشته 2G -- 667 DDR2 SDRAM

SDRAM آخرش برا چی هست ؟!؟
دوست عزیز!
اون SD به معنای synchronous dynamic هست!! نه اون SD رم های قدیمی که شما مد نظرته! اون قدیمی ها درواقع SDR SDRAM بودن!
به معنای Single Data Rate Synchronous Dynamic RAM!!!

که نسل فعلی شده DDR SDRAM یا Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM !!

پس SD معنی اون رم قدیمی ها رو نمیده!

Apple
06-27-2007, 06:48 PM
از شفاف‌سازی و توضیحات دوستان به خصوص سیامک(SonyStyle) در این یه روزی که من نبودم ممنونم.
درمورد تفاوت سرعت ویندوز و Mac OS X بحث خیلی فراتر از این تاپیک میشه و از طرفی اطلاعات من محدود به دوران XP و Tiger(نسخه‌ی فعلی Mac OS X) هست اما الان هردوی Leopard(نسخه‌ی بعدی Mac OS X) و Vista تغییراتی در مدیریت منابع سیستمی دارن که نیاز به تحقیق و بحث بیشتر داره.
--
اینو سیامک توضیح داد با خشانت ولی اگر متوجه نشدین: Woodcrest یک سری از پردازنده‌های Xeon ساخت Intel هست که فرق اصلیش با سری قبلی Quad Core شدن بود. پس Xeon اسم تجاری یک نوع از پردازنده‌های Intel هست و Woodcrest نام رمز(codename) سری که Quad Core داشت.
پردازنده‌های Core2Duo، CoreDuo و CoreSolo که در سایر مک‌های اینتلی استفاده شدن هم نام تجاری پردازنده‌هایی از اینتل هستن و در PC هم دقیقا با همین نام(یا مثلا برای لپ‌تاپ با عنوان Centrino Duo) استفاده میشن. حالا در این بین Santa Rosa نام رمز جدیدترین سری منتشر شده‌ی Core2Duo با قدرت بیشتر هست.
پس نتیجه اینکه CPUهای اینتل در مک و PC مشترکن و غیر از استثنایی که برای WoodCrest پیش اومد همگی مشخصات و قدرت یکسانی دارن.
--
همونطور که دوستان گفتن Leopard در ماه اکتبر میاد، برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ببینید:
http://wiki.irmug.org/index.php/Mac_OS_X_Leopard

Ehsan.Moradi
08-16-2007, 07:28 PM
بچه ها ، تا حالا کسی از " نقش " خرید کرده ؟؟ من تا الان می خواستم برم مک بوک بخرم ، ولی این دو سه روزه یه ذره شیطون داره گولم میزنه برم سراغ مک بوک پرو ... ولی مساله اینه که پول نقدم فقط برای مک بوک جور شده !!!
حالا می خواستم بدونم ، این سیستم فروش اقساطی اش چه جوریه ؟؟ کسی تا حالا این مدلی ازشون خرید کرده ؟ کلا چه مدل آدم هایی هستن ؟؟ رو راست اند !!؟؟

SonyStyle
08-16-2007, 08:00 PM
بچه ها ، تا حالا کسی از " نقش " خرید کرده ؟؟ من تا الان می خواستم برم مک بوک بخرم ، ولی این دو سه روزه یه ذره شیطون داره گولم میزنه برم سراغ مک بوک پرو ... ولی مساله اینه که پول نقدم فقط برای مک بوک جور شده !!!
حالا می خواستم بدونم ، این سیستم فروش اقساطی اش چه جوریه ؟؟ کسی تا حالا این مدلی ازشون خرید کرده ؟ کلا چه مدل آدم هایی هستن ؟؟ رو راست اند !!؟؟
من دیگه از نقش خرید میکنم!!http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif ولی قسطی تاحالا نخریدم...http://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Main/Cats/cat35.gif

بنظر من یکم صبر کنی تا پولت نقدا به MBP برسه خیلی بهتره...http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif

Iced Angel
08-16-2007, 08:11 PM

2 رقم آخر سریال نامبر جعبه رو چک کن حتما اگه خریدی http://m1.freeshare.us/154fs232528.gif بپا قدیمی نکنن تو پاچت

SonyStyle
08-16-2007, 08:15 PM
2 رقم آخر سریال نامبر جعبه رو چک کن حتما اگه خریدی http://m1.freeshare.us/154fs232528.gif بپا قدیمی نکنن تو پاچت
فکر نکنم هنوز جدیدا رسیده باشه اینجا... چند باید باشه؟ hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif

Iced Angel
08-16-2007, 08:17 PM
فکر نکنم هنوز جدیدا رسیده باشه اینجا... چند باید باشه؟ hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif

28 به بعد
از هفته 28 به بعد تقریبا حل کردن مشکل زردی پایین صفحه رو ... هفته 32 به بعد هم با iLife8 میاد
خرید قبلی ها خودت که بهتر میدونی ... مثل تخم مرغ شانسیه http://qsmile.com/qsimages/294.gif

SonyStyle
08-16-2007, 08:40 PM
28 به بعد
از هفته 28 به بعد تقریبا حل کردن مشکل زردی پایین صفحه رو ... هفته 32 به بعد هم با iLife8 میاد
خرید قبلی ها خودت که بهتر میدونی ... مثل تخم مرغ شانسیه http://qsmile.com/qsimages/294.gif
خب خوبی اینجا اینه که تو مغازه باز میکنی، اگه زرد بود میگی این زرده!!http://m1.freeshare.us/127fs1040276.gif یکی دیگه بده!! http://i10.tinypic.com/30a9wf5.gif

Iced Angel
08-16-2007, 08:50 PM
خب خوبی اینجا اینه که تو مغازه باز میکنی، اگه زرد بود میگی این زرده!!http://m1.freeshare.us/127fs1040276.gif یکی دیگه بده!! http://i10.tinypic.com/30a9wf5.gif

باز میکنی ؟؟ از sealed در میاد ؟؟ بعد پس میگیرن ؟؟ http://i10.tinypic.com/33tmg0h_th.gif
بعد چه ریختی میفهمین نوئه ؟؟ http://m1.freeshare.us/126fs2291465.gif

من خر رو باش !!! میدونستم policyش تو ایران اینجوریه از ایران میخریدم http://m1.freeshare.us/154fs232528.gif

Ehsan.Moradi
08-16-2007, 08:59 PM
خب اینجا اگه مشکل داشته باشه (مشکل زردمبولی !!) ، اگه بگی نمی خوام ، مثلا فروشنده میخواد چیکار کنه ؟؟ پول رو که بهش هنوز ندادی ... تازه ، حتی اگر معامله هم کرده باشی ، با قوانین دادگاههای ایران ، می تونی خیلی راحت ادعای " غبن پس از معامله " بکنی !!! بعدشم ، چون جنس طرف عیبش تابلوئه ، مطمئنن تو دادگاه برنده خواهی بود !!

Iced Angel
08-16-2007, 09:01 PM
http://www.thesmilies.com/smilies/confused0067.gif

SonyStyle
08-16-2007, 10:00 PM
باز میکنی ؟؟ از sealed در میاد ؟؟ بعد پس میگیرن ؟؟ http://i10.tinypic.com/33tmg0h_th.gif
بعد چه ریختی میفهمین نوئه ؟؟ http://m1.freeshare.us/126fs2291465.gif

من خر رو باش !!! میدونستم policyش تو ایران اینجوریه از ایران میخریدم http://m1.freeshare.us/154fs232528.gif
اینجا اکثرا sealed ندارن!!http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif ولی خب میخری هم بشرطی میخری که من اینجا بازش کنم و همه چیزش رو چک کنم و بعد ببرم!!http://i8.tinypic.com/352nmsp.gif از کجا معلوم که جناب فروشنده مثلا Airport اش رو کش نرفته باشه؟؟ http://i10.tinypic.com/2usv2c8.gif
از این لحاظه که مجبورن با مشتری راه بیان!! وگرنه جنسشون رو دستشون باد میکنه!!http://i7.tinypic.com/3y84xfp.gif یکی هم نکنه فقط خودش باخته! میرم از یکی دیگه میخرم که اون حاضره یون هم بده بعنوان خدمات پس از فروش!! http://kay.smiley.free.fr/images/4637.gif

Ehsan.Moradi
10-30-2007, 11:53 PM
یه سوال فوری :

من اگه یه دونه Mac Mini نو یا دست دو (مثلا 1.83 Core2Duo) بخوام بگیرم .. از کجا باید گیر بیارم و چند در میاد ؟؟

SonyStyle
10-31-2007, 12:02 AM
یه سوال فوری :

من اگه یه دونه Mac Mini نو یا دست دو (مثلا 1.83 Core2Duo) بخوام بگیرم .. از کجا باید گیر بیارم و چند در میاد ؟؟
نیست.... http://i8.tinypic.com/352nmsp.gif
مگر من بخوام بفروشم که نمیفروشم!!http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/crazy.gif شاااااااااید 1-2 ماه دیگه!! hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif

First
12-15-2007, 04:55 PM
آدرس فروشنده های مک بوک تو تهران رو دارین ؟ یکی از دوستام می خواد

30naa
12-15-2007, 06:05 PM
خوب بره پایتخت بگیره. الان شنیدم قیمتهاش هم مناسبتر شده

Leopard
12-15-2007, 06:06 PM
پاساژ پایتخت:
همکف مغازه کریستال.(خودم از این گرفتم).
مغازه نقش فکر کنم طبقه دوم باشه.

http://www.appleiranco.com/
من اینارو بلد بودم
فعلا اینارو داشته باش .الان huge میاد همشو میگه.

huge
12-15-2007, 09:35 PM
توی کتاب ۳۰ نکته نوشته

Leopard
12-16-2007, 11:47 AM
توی کتاب ۳۰ نکته نوشته

شما قدیمیا ویرایش 1 اون کتاب 30 نکته رو خونده بودید:lol:
ما جدیدا که ویرایش دوم رو خوندیم آدرسش توش ندیدیم ...
احتمالا تو ویرایش دوم پاکشون کرده.

huge
12-16-2007, 11:54 AM
شما قدیمیا ویرایش 1 اون کتاب 30 نکته رو خونده بودید:lol:
ما جدیدا که ویرایش دوم رو خوندیم آدرسش توش ندیدیم ...
احتمالا تو ویرایش دوم پاکشون کرده.

سیبایران 66404858
appleiran محسنیان 09121869296
نویسه پرداز -توتونچی 88515347

First
03-02-2008, 01:34 PM
مک بوک با مک بوک پرو چه تفاوتی داره . و اصلا خرید مک برای من که کارم برنامه نویسیه توصیه میشه ؟

SonyStyle
03-02-2008, 01:39 PM
مک بوک با مک بوک پرو چه تفاوتی داره . و اصلا خرید مک برای من که کارم برنامه نویسیه توصیه میشه ؟
تفاوت اصلی:
کارت گرافیک!! Macbook گرافیکش Intel X3100 هستش، Macbook Pro از 8600GT استفاده میکنه! اگه اهل بازی یا Maya و اینها هستی خب بکارت میاد!! http://i8.tinypic.com/352nmsp.gif
سایز!! Macbook فقط 13.3اینچ داره! ولی Macbook Pro دو مدل 15.4 و 17 اینچ داره!‌ http://i8.tinypic.com/352nmsp.gif

تفاوت فرعی:
Macbook Pro اینارو بیشتر داره:
Express Slot (یه چیزی مثل PCMCIA ولی جدیدتر)
Backlight Keyboard
Aluminum Body
Firewire 800

برنامه نویسی تحت چی؟ برای چی؟؟ کلا همه استفاده هات رو بترتیب میزان استفاده ردیف کن! http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif

Ehsan.Moradi
03-15-2008, 08:39 AM
سلام ...

یکی قیمت Apple Keyboard (با سیم) رو میتونه بگه ؟؟ (همون ۴۹ دلاریه ... اینجا چنده ؟؟ اصلا هست ؟؟)

sir.m7
04-10-2008, 04:47 PM
سلام
مک یک سری جدید لپ تاپ داده
اینم لینکشه!!!
http://www.apple.com/macbook/specs.html
نظرتون چیه ارزش خریدن دارن؟؟؟(mb403ll/a را می گم)

SonyStyle
04-10-2008, 05:09 PM
سلام
مک یک سری جدید لپ تاپ داده
اینم لینکشه!!!
http://www.apple.com/macbook/specs.html
نظرتون چیه ارزش خریدن دارن؟؟؟(mb403ll/a را می گم)
اولا Mac نه!‌ Apple! http://m1.freeshare.us/129fs2655289.gif
دوما یه ماهه! http://www.snitchseeker.com/vb3/images/smilies/doofywave.gif
سوما نیازی به تاپیک جدید نبود! تاپیک مشاوره برای خرید زیاد داریم! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
چهارما تا اونجا که خبر دارم هنوز تهران نرسیده... ولی MB403LL قطعا Valuable ترین macbook هستش! http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif
پنجما منتقل میشه به تاپیک مربوطه! http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif

sir.m7
04-11-2008, 03:26 PM
اولا Mac نه!‌ Apple! http://img.blackmice.com/129fs2655289.gif
سوما نیازی به تاپیک جدید نبود! تاپیک مشاوره برای خرید زیاد داریم! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
چهارما تا اونجا که خبر دارم هنوز تهران نرسیده... ولی MB403LL قطعا Valuable ترین macbook هستش! http://kay.smiley.free.fr/images/4743.gif
پنجما منتقل میشه به تاپیک مربوطه! http://img.blackmice.com/118fs316689.gif

ممنون من از اونجایی که دیدم در مورد بقیه محصولات اپل تاپیک زده شده و کسی هم به این مک بوک های جدید توجه نمی کنه تاپیک زدم
اما از نظر مشاوره کاملا حق با شما هست
باز هم ببخشید:pudency:

شایانOH
04-11-2008, 03:35 PM
اولا Mac نه!‌ Apple! http://m1.freeshare.us/129fs2655289.gif
پنجما منتقل میشه به تاپیک مربوطه! http://m1.freeshare.us/118fs316689.gif
از نقش که پرسیدم اوایل اردیبهشت قراره برسه... قیمت MB403LL هم با گارانتی نقش حدود ۱.۶۰۰ قراره باشه، ولی تا نیاد قیمت دقیق نداره.

sangepa_3003
04-11-2008, 04:26 PM
یکی از دوستام MB402LL میخواست بگیره تو دبی کمتر $1350 پیدا نکرد بیخیال شد

sir.m7
04-11-2008, 04:48 PM
یه سوال اپل تو مکه یا مدینه هم شعبه داره؟؟؟
اگر کسی اطلاعاتی داره بده ممنون می شم

Gladiator
04-26-2008, 04:57 PM
به نظر شما 400 دلار ارزش داره آدم رم MB403LL از 2 گیگ به 4 گیگ ارتقاء بده؟!

mahdi206
04-26-2008, 07:28 PM
اول ببين از 4 گيگ رم چه استفاده اي ميخواي بكني! در درجه دوم به پولش فكر كن!!

SonyStyle
04-27-2008, 04:07 AM

ضمن تایید حرف مهدی... واسه چی حالا 400$؟؟http://tinypic.info/files/otuz9415hsbppt01keai.gif فکر نمیکنم تهران بیشتر از 200$ باشه... hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif

IKEA
04-30-2008, 07:44 PM
این iMac های جدید با قدیم فرق دارن؟ به نظرم قبلا هم همین شکلی بودن :d بد جوری هم چشمک میزنن با 1199$ یه مک با کیبورد و موس و 20 اینچ LCD و ... همه چی هم داره wifi و بلوتوث و دوربین و... http://i1.tinypic.com/44gyflc.gif توصیه میشه کلا همچین موجوداتی؟ :d

میلاد_21
04-30-2008, 08:27 PM
این iMac های جدید با قدیم فرق دارن؟ به نظرم قبلا هم همین شکلی بودن :d بد جوری هم چشمک میزنن با 1199$ یه مک با کیبورد و موس و 20 اینچ LCD و ... همه چی هم داره wifi و بلوتوث و دوربین و... http://i1.tinypic.com/44gyflc.gif توصیه میشه کلا همچین موجوداتی؟ :d
قیافه اش قرار نبود فرقی بکنه! cpu هاش همه Penryn شده و 45 نانومتر در نتیجه خنک تر و clock شون هم بالاتر! تا مدل 3.06 گیگاهرتز و کارت گرافیک 8800 GS !!

Iced Angel
04-30-2008, 08:54 PM

1199 $ چشمک میزنه با اون مشخصات ؟

بابا شماها خیلی مایه دارین به خدا http://img.blackmice.com/154fs232528.gif

میلاد_21
04-30-2008, 08:56 PM

نه عزیزم، به رفتن تو پاچه عادت کردیم! http://i14.tinypic.com/6gurhxk.gif

IKEA
04-30-2008, 10:03 PM

مایه داریش که خوب حالا http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/mpr.gif پرفورمنسش خوبه حالا قرار نیست باهاش 3D یا شبیه سازی کنم :d بیشتر برای پرستیژ شرکت یا نهایت پذیرایی میگیرم :دی کجاش تو پاچست؟ همین مخلفاتی که این داره بخوای جدا بخری بالای 1100 در میاد بعد به ضرب و ضورب روش osx بریزی اینش نصب شه اونش نشه ... :d سیستم به این با کلاسی و جمع و جوری http://qsmile.com/qsimages/300.gif
فقط فکر کنم با رم 1 گیگ به مشکل بخورم نهایتش نه؟hTtp://kay.smiley.free.fr/images/072.gif بگیرم؟ داغ ماغ سوتی موتی نمیده؟ :d

Iced Angel
04-30-2008, 10:52 PM
مایه داریش که خوب حالا http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/mpr.gif پرفورمنسش خوبه حالا قرار نیست باهاش 3D یا شبیه سازی کنم :d بیشتر برای پرستیژ شرکت یا نهایت پذیرایی میگیرم :دی کجاش تو پاچست؟ همین مخلفاتی که این داره بخوای جدا بخری بالای 1100 در میاد بعد به ضرب و ضورب روش osx بریزی اینش نصب شه اونش نشه ... :d سیستم به این با کلاسی و جمع و جوری http://qsmile.com/qsimages/300.gif
فقط فکر کنم با رم 1 گیگ به مشکل بخورم نهایتش نه؟hTtp://kay.smiley.free.fr/images/072.gif بگیرم؟ داغ ماغ سوتی موتی نمیده؟ :d