Mehran
07-05-2007, 08:39 PM
سلام به همه آقایون.
اینجا اومدم یه سری بزنم دیدم چه باحال شده. چند وقته نیومدم (حدود یه سال) دیدم خیلی اینجا تغییر کرده. در غیاب من آقایون حسابی به اینجا رسیدن و مخصوصا وحید جون که خیلی خیلی لطف کردن و پاسخ کاربرا رو دادن.
حالا داشتم یه سری میزدم اینجا دیدم بهتره این تاپیکو بزنم و استعفا بدم.
دلیلش هم درسه دیگه. درس نمیذاره. وقت نمیکنم.... چه میدونم از همین خزعبلات دیگه :beat_brick:
خلاصه امیدوارم مدیران با استعفای من موافقت کنن. دیگه اسلا شاید تو بیمس هم نیام.
اصلا شاید اکانتم رو بگم پاک کنن تا یه مهران دیگه بیاد و شروع کنه. مدیرها هم نیان اعتراض کنن که چرا چون من حرف گوش نمیکنم میخوام برم.
الان از ناراحتی داره دستهام میلرزه.:cryb: چه لحظات سختی وقتی میخوای از پیش دوستات برای همیشه بری. از فرومی که این همه وقته عضوش هستی جدا شی.
از دوستایی که خیلی چیزها ازشون یاد گرفتی جدا شی.
نمیدونم چی باید بگم. شما بگید.
.
.
.
هان؟؟!
.
.
چی؟؟!
.
.
آقا امروز میگن 14/4 بوده و من همین امروز میگن کنکور آزاد رو هم دادم و دیگه آزاد شدم.
اوپس! یعنی دوران سختی و درس خوندنم تموم شد؟؟! این یه ساله واقعا اذیت شدم.
یعنی دیگه نباید درس بخونم؟؟! واقعا!!
اوکی!
آقا من خالی بستم.
:hahab:
میخواستم امروز بیام و رسما دوباره کارم رو توی این قسمت شروع کنم.
گفتم بیام و اعلام کنم. منتها از اثرات درس خوندن بود که به مغزم زد بیام و این خل گیری رو در بیارم.
آقا من برگشتم.
استعفا کیلو چنده؟؟!
کی خواست استعفا بده؟؟!
من فقط از دوستان یه خواهشی دارم. یکمی با من همکاری کنن.
من تو این یه ساله به اندازه 10 سال از دنیا عقب موندم و اطلاعاتم کم شده طوری که دیروز داشتم بایوس مینم رو نگاه میکردم اصلا هیچیش یادم نبود. الانم اصلا نمیدونم AMD چی جدید زده یا اینتل چیکار کرده. حتی بالاترین مدل گرافیک رو هم الان نمیدونم چیه :adore:
اینم از نتایج مثبت کنکوره که شما رو به اندازه 10 سال از دنیا عقب بندازه.
من خودم سعی میکنم بگردم تو اینترنت و اخبار و اینا رو بخونم. الانم سرعت تایپم خیلی کم شده. خلاصه اساتید گیر ندن که چرا مهران خنگ شده.
حالا خودم به خودم خوشامد میگم!
مهران خوش اومدی.
اینجا اومدم یه سری بزنم دیدم چه باحال شده. چند وقته نیومدم (حدود یه سال) دیدم خیلی اینجا تغییر کرده. در غیاب من آقایون حسابی به اینجا رسیدن و مخصوصا وحید جون که خیلی خیلی لطف کردن و پاسخ کاربرا رو دادن.
حالا داشتم یه سری میزدم اینجا دیدم بهتره این تاپیکو بزنم و استعفا بدم.
دلیلش هم درسه دیگه. درس نمیذاره. وقت نمیکنم.... چه میدونم از همین خزعبلات دیگه :beat_brick:
خلاصه امیدوارم مدیران با استعفای من موافقت کنن. دیگه اسلا شاید تو بیمس هم نیام.
اصلا شاید اکانتم رو بگم پاک کنن تا یه مهران دیگه بیاد و شروع کنه. مدیرها هم نیان اعتراض کنن که چرا چون من حرف گوش نمیکنم میخوام برم.
الان از ناراحتی داره دستهام میلرزه.:cryb: چه لحظات سختی وقتی میخوای از پیش دوستات برای همیشه بری. از فرومی که این همه وقته عضوش هستی جدا شی.
از دوستایی که خیلی چیزها ازشون یاد گرفتی جدا شی.
نمیدونم چی باید بگم. شما بگید.
.
.
.
هان؟؟!
.
.
چی؟؟!
.
.
آقا امروز میگن 14/4 بوده و من همین امروز میگن کنکور آزاد رو هم دادم و دیگه آزاد شدم.
اوپس! یعنی دوران سختی و درس خوندنم تموم شد؟؟! این یه ساله واقعا اذیت شدم.
یعنی دیگه نباید درس بخونم؟؟! واقعا!!
اوکی!
آقا من خالی بستم.
میخواستم امروز بیام و رسما دوباره کارم رو توی این قسمت شروع کنم.
گفتم بیام و اعلام کنم. منتها از اثرات درس خوندن بود که به مغزم زد بیام و این خل گیری رو در بیارم.
آقا من برگشتم.
استعفا کیلو چنده؟؟!
کی خواست استعفا بده؟؟!
من فقط از دوستان یه خواهشی دارم. یکمی با من همکاری کنن.
من تو این یه ساله به اندازه 10 سال از دنیا عقب موندم و اطلاعاتم کم شده طوری که دیروز داشتم بایوس مینم رو نگاه میکردم اصلا هیچیش یادم نبود. الانم اصلا نمیدونم AMD چی جدید زده یا اینتل چیکار کرده. حتی بالاترین مدل گرافیک رو هم الان نمیدونم چیه :adore:
اینم از نتایج مثبت کنکوره که شما رو به اندازه 10 سال از دنیا عقب بندازه.
من خودم سعی میکنم بگردم تو اینترنت و اخبار و اینا رو بخونم. الانم سرعت تایپم خیلی کم شده. خلاصه اساتید گیر ندن که چرا مهران خنگ شده.
حالا خودم به خودم خوشامد میگم!
مهران خوش اومدی.