بازدید نسخه کامل شده : ادیتور
Amoon
07-21-2007, 08:15 PM
سلام
اول نسخه 3.6.5 رو روی لوکال نصب کردم. و ادیتور پیش رفته enhanced ( wYsIwYg) editor toolbar) رو فعال کردم .همین طور در قسمت Message Posting Interface Options هم ادیتور پیش رفته رو فعال کردم ....
اما در قسمت ادیتور هیچ کدوم از امکانات ( تغییر سایز فونت یا گذاشتن لینک یا رنگ نوشته و ... ) اصلا کار نمی کنند .( هم برای کاربران قدیمی و هم کاربران جدید که بعد از تغییرات ثبت نام کردند ) نسخه 3.6.6 رو هم نصب کردم ..... دقیقا همین مشکل بود...
روی فایر فاکس ... avantBrowser و explorer7 هم امتحان کردم اما باز هم امکانات ادیتور کار نمی کنند .
:cryb:
Amoon
07-28-2007, 02:32 PM
کسی اطلاعی نداره ؟
:nothing_to_say:
Shahed
07-28-2007, 03:20 PM
فایلهای استاتیکش رو یه بار دیگه آپلود کنین ! شاید یه بلایی سرشون در اومده !
و بعد یه بار دیگه هم با کش خالی شده یه تستی بکنین !!
Amoon
08-08-2007, 04:44 PM
فایلهای استاتیکش رو یه بار دیگه آپلود کنین ! شاید یه بلایی سرشون در اومده !
و بعد یه بار دیگه هم با کش خالی شده یه تستی بکنین !!
فایلهای استاتیک در کدوم پوشه هستند ؟ همه فایلها رو پاک کردم و نسخه 3.6.8 را از اول آپلود و نصب کردم ... اما باز هم دقیقا همین مشکل هست !!!
امکانات ادیتور اصلا کار نمی کنند !! :pudency::cryb::cryb::cryb:
Shahed
08-08-2007, 06:41 PM
عجب ! اصلا اون نسخه ای که نصبش کردی رو برای من هم بفرست من هم نصب کنم !
/
اون چیز هایی هم که خواستی در فرصت مقتضی تقدیم میشه :دی
Amoon
08-11-2007, 01:56 PM
ممنون :adore:
واقعا عجیب بود ! همین نسخه را روی یک کامپیوتر دیگه نصب کردم (لوکال) هیچ مشکلی نداشت !!!!! ولی روی سیستم خودم ادیتور اشکال داره ...
دو تا سوال دیگه : ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :
1. چه طوری امکان spoil رو به فروم اضافه کنم ؟ هک یا پلاگین خاصی در این باره هست ؟
2. چه طور امکانات جستجو رو در فروم فعال کنم ؟ ( به نظر میرسه سرچ فروم خوب کار نمیکنه .. ) همین طور می خوام مطالب فروم (بعد از نصب روی سرور ) به راحتی در سرچ گوگل قرار بگیره ؟
باز هم متشکرم . :nothing_to_say:
Shahed
08-11-2007, 03:22 PM
ممنون :adore:
واقعا عجیب بود ! همین نسخه را روی یک کامپیوتر دیگه نصب کردم (لوکال) هیچ مشکلی نداشت !!!!! ولی روی سیستم خودم ادیتور اشکال داره ...
دو تا سوال دیگه : ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :
1. چه طوری امکان spoil رو به فروم اضافه کنم ؟ هک یا پلاگین خاصی در این باره هست ؟
2. چه طور امکانات جستجو رو در فروم فعال کنم ؟ ( به نظر میرسه سرچ فروم خوب کار نمیکنه .. ) همین طور می خوام مطالب فروم (بعد از نصب روی سرور ) به راحتی در سرچ گوگل قرار بگیره ؟
باز هم متشکرم . :nothing_to_say:
عجبا ! :دی
/
اسپویل رو باید توی vbulletin.org دنبالش بگردی.
از چه متد سرچی استفاده میکنی؟ فول تکست یا کلاسیک آیا؟
Amoon
08-12-2007, 01:32 AM
تنظیم سرچ رو به " فول تکست " تغییر دادم . ظاهرا درست شد . اما آیا مطالب فروم در آینده به راحتی در سرچ گوگل قرار خواهد گرفت ؟ نیاز به برنامه یا تنظیم خاصی نیست ؟
در مورد اسپویلر در این لینکها کدهایی هست :
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=110598&highlight=Spoiler+Code
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=105176&page=2
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=113776
ممنون میشم اگه زحمت اینها رو هم بکشید .
Amoon
08-12-2007, 01:34 AM
یه سوال دیگه : چگونگی بک آپ گرفتن رو می دونم ... اما چه طور می تونم فروم رو به بک آپی که گرفتم ریستور کنم ؟
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft