بازدید نسخه کامل شده : خرید دوربین تا 350 تومن
artin
08-02-2007, 02:47 PM
چه دوربین های تو این رنج قیمت توصیعه می شه ؟
Bahreyni
08-02-2007, 02:54 PM
كنون S3is
حدود 320
Pooriya_Online
08-02-2007, 03:02 PM
اندازش مهمه؟
کلا چه ویژگی هایی داشته باشه؟
Creative DiviCam 525D 11 Mpixle
قیمت حدود 200 تومان
artin
08-02-2007, 03:04 PM
اندازش مهمه؟
کلا چه ویژگی هایی داشته باشه؟
اندازش مهم نیست ! ...
ویژگی خاصی هم نگفتن ( فقط گفتن چیز خوبی باشه :big_smile: )
//
این فوجی 6500 چطوره ؟
اندازش مهم نیست ! ...
//
این فوجی 6500 چطوره ؟
6000 یا همون 6500 عالیه تو رنج لایک ها... ولی الان بیشتر هم ارزش پیدا کرده چون xd قیمتش افت کرده و 1 گیگش رو میشه حدود 30 تومنئ خرید..
Pooriya_Online
08-02-2007, 03:11 PM
اندازش مهم نیست ! ...
//
این فوجی 6500 چطوره ؟
فوجی 6500 دوربین خوبی هستش و خود من بیشتر از s3is دوستش دارم به خاطر لنزش.
artin
08-02-2007, 03:12 PM
6000 یا همون 6500 عالیه تو رنج لایک ها... ولی الان بیشتر هم ارزش پیدا کرده چون xd قیمتش افت کرده و 1 گیگش رو میشه حدود 30 تومنئ خرید..
آره منم هم ازش خیلی خوشم اومده فقط تنها مشکلی که داشت گویا همین گرون بودن memory بود
وحید قیمت 2 گیگ اش رو نداری ؟
آره منم هم ازش خیلی خوشم اومده فقط تنها مشکلی که داشت گویا همین گرون بودن memory بود
وحید قیمت 2 گیگ اش رو نداری ؟
یکی 50 قیمت داده./. ولی فعلا اوت او استاکه... برای عکاسی خالی که بیشتر از 1 گیگ خیلی بکارش نمیاد..
خوبیش اینکه واقعا نویزش در حد 9600 پایینه... رینگ و لنز هم مشابه همون...
mse1445
08-02-2007, 03:24 PM
قیمت اش چنده ؟
اگه برای کار حرفه ای نمی خوای Creative 525D عالیه !
فیلم برداری با 640x480 با 60 فریم می گیره !
قیمتش هم 200 تومان !
کیفیت عکس هم 11mpx هست
SD هم می خوره که کارتاش ریخته !
artin
08-02-2007, 03:48 PM
قیمت اش چنده ؟
منظورت فوجی 6500 هست ؟
گویا بدون گارانتی 300 تومن هست
mse1445
08-02-2007, 03:58 PM
اگه برای کار حرفه ای نمی خوای Creative 525D عالیه !
فیلم برداری با 640x480 با 60 فریم می گیره !
قیمتش هم 200 تومان !
کیفیت عکس هم 11mpx هست
SD هم می خوره که کارتاش ریخته !
کریتیو و شما با این دوربین ها مقایسه میکنی ؟
مگاپیسکل و شما ملاک کیفیت قرار میدی ؟ مگا پیکسل اندازه عکسه بنابراین کمیته نه کیفیت
سنسور CCD فوجی تو دنیا بی رقیبه کنون و سونی و پاناسونیک هم نمیتون رقابت چندانی باش کنن بعد شما کریتیو پیشنهاد میدی ؟
به این ارزونی!
CCD اش هم 5 هستش !
تازه عکس هاش هم عالیه !
انگار شما با جنس چینی حال نمی کنید ! من که خیلی حال می کنم !
Pooriya_Online
08-02-2007, 04:58 PM
به این ارزونی!
CCD اش هم 5 هستش !
تازه عکس هاش هم عالیه !
انگار شما با جنس چینی حال نمی کنید ! من که خیلی حال می کنم !
دوست عزیز کریتیو برند خوبی هستش ولی نه در دوربین.
دوربین کریتیو میشه گفت یه آشغاله و اینکه ملاک خوب بودن و بد بودن مگاپیسکل نیست (توضیحات کامل رو mse1445 داد).
با جنس چینی هم مشکل نداریم چون خیلی از همین دوربین های (کنون و نیکون و...) ساخت چین هستن و درضمن اگر شما کیفیت عکس کریتیو رو میگی خیلی عالیه هستش پس کیفیت این مدل فوجی رو ببینی که سکته میزنه و اگرم کیفیت دوربین های گنده تر از اونو ببینی که دیگه هیچی...
Bahreyni
08-02-2007, 05:13 PM
دعوا نكنين!
اين دوستمون براي مصارف عادي گفتن
ولي در كل براي مصارف معولي هم اينقدر پول دادن صرف نميكنه
فوجی 6500 دوربین خوبی هستش و خود من بیشتر از s3is دوستش دارم به خاطر لنزش.
البته اینارو هم کلاس نمیشه دونست.. اس 3 در حد کامپکتها باید دسته بندی بشه طبق چونه های فراووان گذشته..
کلا دوربین قدیمی مثه اس 3 که خود ارتین هم اس 2 داشته به نظر من خریدش الان هیچ رقمه معنی نداره..
Pooriya_Online
08-02-2007, 05:15 PM
دعوا نكنين!
اين دوستمون براي مصارف عادي گفتن
ولي در كل براي مصارف معولي هم اينقدر پول دادن صرف نميكنه
آخه برای مصارف عادی هم دیگه کسی کریتیو نمیخره اونم 200تومن...
الان بهترین دوربین ها با همین حدود قیمت (200-300تومن) برای مصارف عادی وجود داره.
Bahreyni
08-02-2007, 05:16 PM
آخه برای مصارف عادی هم دیگه کسی کریتیو نمیخره اونم 200تومن...
الان بهترین دوربین ها با همین حدود قیمت (200-300تومن) برای مصارف عادی وجود داره.
خب منم همينو گفتم!
نظر اون بابا رو ميگم
Pooriya_Online
08-02-2007, 05:18 PM
البته اینارو هم کلاس نمیشه دونست.. اس 3 در حد کامپکتها باید دسته بندی بشه طبق چونه های فراووان گذشته..
کلا دوربین قدیمی مثه اس 3 که خود ارتین هم اس 2 داشته به نظر من خریدش الان هیچ رقمه معنی نداره..
درسته، الان s5is جاش رو گرفته (فکر میکنم 450-500 تومن قیمتش باشه) ولی با این حال که در سایتها این دوربین رو کامپکت میشمرن ولی بدلایل خیلی زیاد این دوربین با دوربین های slr-like مقایسه میشه و در کل با اینکه s5is دارای رنج تله بالاتری هستش ولی به خاطر 28م.م واید 6500 و کیفیت لنز و دارا بودن رینگ زوم و فکوس بیشتر میپسندمش.
چرا تا ما قیمتی مثل 300-400 میشنویم فوری یه دونه اولترازوم پیشنهاد میدیم شاید بنده خدا کارکردش فرق کنه!!شاید اصلا از این زلمزینبوهای دوربینای slr like رو نخواد!!
Pooriya_Online
08-02-2007, 05:20 PM
چرا تا ما قیمتی مثل 300-400 میشنویم فوری یه دونه اولترازوم پیشنهاد میدیم شاید بنده خدا کارکردش فرق کنه!!شاید اصلا از این زلمزینبوهای دوربینای slr like رو نخواد!!
خوب وقتی آرتین میگه براش اندازه مهم نیست و هیچ مشخصه خاصی هم مد نظرش نیست، خوب این دوربین رو پیشنهاد میدیم دیگه...
artin
08-02-2007, 11:05 PM
memory رو از کجا می تونم بخرم ؟
//
شنیدم کیف orginall براش هست آیا ؟ کسی قیمتی داره و اینکه از کجا میشه تحیه کرد ؟
//
و در آخر کسی می دونه جمعه ها جمهوری باز هست یا نه ؟
mse1445
08-03-2007, 01:05 AM
یه ایراد ی که به این مدل فوجی هست وزن زیاد و نداشتن لرزشگیره البته اگر استفاده پر جنب و جوشی نباشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد یا اینکه مثلا نخوایم مسافت طولانی جابجاش کینم
نظرتون با پاناسونیک FZ8 چیه امکانات و سبکیش وسوسه کننده ست
همساده
08-03-2007, 10:17 AM
سلام
بهتر قيد فوجي رو بزني. نه اينكه دوربين هاي فوجي بد باشه نه ولي 6500 هم لرزش گير نداره
هم اگه كوچكترين عيبي پيدا كنه صاحب اول و آخرش خودتي چون قطعات اصلا نداره در ضمن با يه بنده خدا تو تهران فوكا نماينده رسمي فوجي صحبت كردم ميگفت سري 6500 يه سري مشكلات داره كه با توجه به تحريم بودن ما ونبودن قطعات ارزش خريد در اين موقعيت نداره
الان پاناسونيك در سنسور و دوربين ديجيتال بسيار زياد سرمايه گذاري كرده و با محصولات جديدش همه رو متحير كرده مثل tz3 كه تو اكثر ريويوها از اون تعريف كردن يا مدل fz8 هركي خريده پشيمون نشده
منخودم يه فوجي دارم كه ال سي ديش شكسته و الان داره تو خونه خاك ميخوره
Pooriya_Online
08-03-2007, 06:34 PM
سلام
بهتر قيد فوجي رو بزني. نه اينكه دوربين هاي فوجي بد باشه نه ولي 6500 هم لرزش گير نداره
هم اگه كوچكترين عيبي پيدا كنه صاحب اول و آخرش خودتي چون قطعات اصلا نداره در ضمن با يه بنده خدا تو تهران فوكا نماينده رسمي فوجي صحبت كردم ميگفت سري 6500 يه سري مشكلات داره كه با توجه به تحريم بودن ما ونبودن قطعات ارزش خريد در اين موقعيت نداره
الان پاناسونيك در سنسور و دوربين ديجيتال بسيار زياد سرمايه گذاري كرده و با محصولات جديدش همه رو متحير كرده مثل tz3 كه تو اكثر ريويوها از اون تعريف كردن يا مدل fz8 هركي خريده پشيمون نشده
منخودم يه فوجي دارم كه ال سي ديش شكسته و الان داره تو خونه خاك ميخوره
اینکه لرزشگیر عیب هستش بستگی به مصرف کننده داره (که البته ایزوهای بالای این دوربین نویز کمی داره).
اما در مورد تعمیر باید بگم نتنها فوجی بلکه پاناسونیک و نیکون و کنون و... هم در خیلی از موارد در ایران قابل درست شدن نیست (بدلیل نداشتن متخصص و قطعات) که میفرستن خارج از کشور و بستگی داره کی براتون بیارن. از 3-4 ماه گرفته تا 1سال بلکم بیشتر.
fz8 دوربین خوبی هستش ولی ایزوهای بالای این دوربین نویز خیلی بالایی داره نسبت به فوجی.
شما هم یه سر به تعمیرگاه مرکزی (ساختمان آلمینیوم) بزن شاید براتون درست کنن چون تنها جایی که اکثرا آدم میتونی دوربین رو تعمیرشده در ایران تحویل بگیره اونجاس.
mohsen.daneshvar
08-07-2007, 02:35 PM
راستشو بخواین من خودم پاناسونیک FZ-7 دارم. اگه کسی یه مقدار بخواد از سیستم لرزش گیر استفاده کنه فک می کنم پاناسونیک خیلی قوی بوده تا حالا تو این بخش... من خودم خیلی عکس ها رو با زوم بالا می گیرم پاناسونیک خیلی عکسهارو با زوم شارپ میگیره
ولی با این حال بچه ها از من خیلی وارد تر هستن و بهتر از من می دونن... با این حال 2 نکته خیلی جذاب FZ-7 و FZ-8 اینه که یکی عکس هاش شفافه و دیگه اینکه لرزشگیرش فوق العاده عمل می کنه.
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft