PDA

بازدید نسخه کامل شده : ویستا و لپ تاپ

Kamiar
08-25-2007, 09:42 PM
اول بگم نمیدونستم که باید چه اسمی واسه تاپیک بذارم :big_smile:
مفروض است : یک لپتاپ توشیبا ستلایت آ25 با سیستم عامل ویستا، ویستا میگه باید منو اکتیو کنی و فقط در حالت سیف مد میشه ازش استفاده کرد.
تنظیمات بایوس غیرقابل دسترسیه، یعنی اصلا نداره انگار :amazed:
سی دی ری استور همچون توی تنظیمات بایوس نمیشه بوت رو گذاشت روی سی دی رام مسلما قابل استفاده نیست، و اگه هم بخوایم تحت ویندوز اجراش کنیم نمیشه اررور میده :beat_brick:
اکتیویتور ویستا رو هم وقتی توی سیف اجرا میکنیم میگه که عملیات با موفقیت تمام شد ولی وقتی توی حالت نرمال میاد بالا همچنان دسترسی نمیده و میگه باید اکتیو کنی.
از توی حالت نرمال هم با اینترنت اکسپلورر به اکسپلورر دسترسی پیدا میکنم ولی وقتی کرک رو اجرا میکنم مینویسه که عملیات نصب ناتمام ماند.
کرکی که استفاده میکنم هم همون کرک معروفه Gift.zip هستش که خودمم بارها تستش کردم و مشکلی نداشته. ورژن ویستا هم آلتیمیته.:nothing_to_say:

منتظر پیشنهادات سبز شما هستیم :bad_smile:

مهرداد
08-25-2007, 09:45 PM
مگه ویستاش اورجینال نیست ؟

Kamiar
08-25-2007, 09:50 PM
نه ایکس پی بوده بعدا ویستا شده :d

مهرداد
08-25-2007, 10:07 PM
فرمت کن دوباره بریز http://my.blackmice.com/images/smilies/biggrin.gif

mse1445
08-25-2007, 10:09 PM
ویستا چطور نصب کردی xp رو که آپگرید نکردی ؟

Kamiar
08-25-2007, 10:47 PM
فرمت کن دوباره بریز
چطور فرمت کنم؟ توی تنظیمات بایوس نمیشه بری :cry:
ویستا چطور نصب کردی xp رو که آپگرید نکردی ؟
این مال خودم نیست، واسه یکی از دوستامه، ولی فکر کنم از نو ویندوز ریخته آپگرید نکرده.

نخودي
08-25-2007, 10:51 PM
براي ورود به Bios به جاي كليد Delete از F1 يا F2 استفاده كن. اگه هيچ كدوم نبودن بالاخره با يكي از اين F ها بايد وارد Bios بشه!!
براي Boot از روي CD هم كافيه كه موقع روشن شدن F11 يا F12 رو بگيري خودش منوي بوت رو مياره.

Kamiar
08-25-2007, 11:01 PM
مرسی نخود من! :d
تست میکنم نتیجه رو میگم.

میلاد_21
08-25-2007, 11:07 PM
امروز می خواستی نصب کنی؟!؟!
شاید به این ربطی داشته باشه:

Microsoft's WGA servers down, everyone's a pirate today (http://www.engadget.com/2007/08/25/microsofts-wga-servers-down-everyones-a-pirate-today/)
Hope you weren't planning on installing "your" legally purchased copy of XP or Vista today, Microsoft's Windows Genuine Advantage servers are down at the moment, meaning your Vista install will go into "reduced functionality mode" when you fail to check in with Big Brother, and your XP install will just be generally cranky until you can give that license information to The Man. Microsoft's tech support seems to be vaguely aware of the issue, and recommends trying again on Tuesday the 28th, since the server "might be down for a few days." Oh, is that all?

Kamiar
08-26-2007, 01:53 AM
نتیجه : تونستم برم توی بایوس ولی نمیشد بوتش رو تنظیم کنی.
با روش دوم هم یه صفحه اومد که نوشته بود Edit Boot Option و یه جایی واسه تایپ کردن که دقیقا نمیدونستم باید چه کنم :d
راه حل : از توی سیف مد با یه دیفیدی ویستا Retail یه ویستای جدید نصب کردم و فایلهای فولدر Windows.old رو پاک کردم! :happy:

Kamiar
08-26-2007, 02:08 AM
امروز می خواستی نصب کنی؟!؟!
شاید به این ربطی داشته باشه:

Microsoft's WGA servers down, everyone's a pirate today (http://www.engadget.com/2007/08/25/microsofts-wga-servers-down-everyones-a-pirate-today/)

فکر نکنم، این واسه کساییه که به اینترنت وصلن موقع نصب؟