PDA

بازدید نسخه کامل شده : نظر شما در مورد reseller هاستینگ؟

balabala
09-13-2007, 02:03 PM
سلام :}

بروبچز وارد/ناوارد :d میخوام نظرتون رو در مورد یه ریزرل کوچیک شدن بدونم؟
آیا سودی درش هست؟ یا ضرر؟ اگر هست چقدر؟ بعنوان سرگرمی بدون ضرر میشه بهش نگاه کرد؟
اگر بخوام به افقی دور تر نگاه کنم چی میبینم؟ %}

چندتا سوال هم دارم بعدن میپرسم :}

ممنون
:amazed:

TAEL
09-13-2007, 02:09 PM
الان ریسلر خیلی زیاد شده . هر آدم باسواد و بی سوادی که از مامانش قهر کرده پاشده رفته ریسلر شده . برای اینکه کارت بگیره درد سر زیادی را خواهی کشید و اون هم اصلا تضمینی نیست که موفق بشی یا نه.

الان کسانی که میخوان هاست بگیرن ، میرن سراغ شرکت هایی که اسم و رسمی دارن . کمتر به این در پیت ها توجه میشه . مگر اینکه طرف خیلی مبتدی باشه یا بخاطر ارزونی اینکارو انجام بده .

در کل به نظر من اگه میخوای وارد اینکار بشی و تصمیم به موفقیت داشته باشی ، باید سرمایه ی خوبی پاش بذاری (مثلا حداقل 4-5 میلیون تومان)

mandana_ns
09-13-2007, 02:20 PM
به نظر منهم آینده ای توش نیست
بعلاوه که متاسفانه بچه بازی هم شده تا قسمتی.و همونطور که می دونی بچه ها وقتی وارد کار بزرگها بشن چکار می کنن
من ریسلر 13 ساله میشناسم.با فحش و صد تا ترفند مشتری می قاپه
اگه بعنوان سرگرمیه.می تونی بری دنبالش
اما پیشنهاد می کنم پیه هر گونه حرفی رو به تنت بمالی.چون واقعن خیلی هاشون برای حتی یک مشتری حاضرند هر کاری بکنند
باید وقت، انرژی و حداقل نصف اعصابت رو بذاری. تا "شاید" کار ات بگیره
اما اگه میخوای شروع کنی، امیدوارم موفق باشی

iMohsen
09-13-2007, 02:25 PM
جز بدبختی ..آینده سیاه .. دردسر ..جنگ اعصاب .. واینا چیزی نداره برات . :|
البته در صورتی که مشتری ایرانی داشته باشی . اگر روی امت اجنبی بخوای کار کنی وضعیت بهتر خواهد بود + پولشم بهتره + بازاریابیش سخت تره .

TAEL
09-13-2007, 02:27 PM
محسن به یکی از بهترین نکات اشاره کرد. مساله ی پشتیبانی هاستینگ واقعا پیر آدمو در میاره ! آرزو می کنی بمیری ولی با مشتری ها سر و کله نزنی

balabala
09-13-2007, 02:28 PM
جز بدبختی ..آینده سیاه .. دردسر ..جنگ اعصاب .. واینا چیزی نداره برات . :|
البته در صورتی که مشتری ایرانی داشته باشی . اگر روی امت اجنبی بخوای کار کنی وضعیت بهتر خواهد بود + پولشم بهتره + بازاریابیش سخت تره .
آره من بیشتر فکوسم روی خارجه :d

TAEL
09-13-2007, 02:35 PM
آره من بیشتر فکوسم روی خارجه :d
بهتره فوکوس نکنی !

البته روی کشورهای جهان سومی میتونی مانور بدی . ولی اگه به فکر اروپا و آمریکا هستی ، بیخی !

M@fia
09-13-2007, 02:58 PM
به صورت معمولش سودی درش نیست
چون مثل قازچ شرکت هاستینگ هستش
اگه می خوای بدی برو دنبال سرویس هیی که نیست یا کمتره
مثلا وارز
که سرعتش هم توپ باشه
نه اینکه یکی با adsl 512 تو خونه خودش درست کرده باشه

Cyber
09-13-2007, 03:20 PM
با ایرانیا کار کردن مشکلات خودشو داره ، با خارجیا کار کردن هم مشکلات خودش ...

مشتریان ایرانی خیلیاشون تخصص کافی ندارند (البته لزومی هم نداره داشته باشند ) و هر مساله ای برای سایتشون پیش میاد یقه هاستینگ رو میگیرن ، ISP مشکل پیدا میکنه ، زنگ میزنن که سایتمون بالا نمیاد ...

چند وقت پیش برای یه بنده خدایی دامنه ثبت کردم (فقط دامنه ) و روی یک هاست دیگه قرارش داد
DNS های دامنه رو عوض نکرده بود ، اکانت هاستشو ساخته بودن ، DNS های دامنه در DNS Zone هاست ثبت شده بود... بعدا رفته بود از پنل دامنه عوض کرده بود ... ، سایتش بالا نمیومد
هی زنگ میزد و ایمیل میداد که شما دومین هاتون خرابه ! حالا هی بهش میگم با هاستینگت تماس بگیر ، ایراد تکنیکال اصلا نمیتونه از دومین باشه ، اون میگه نه شما دومینت خرابه !

خلاصه از اینطور مسائل خیلی زیاده ، حتی اگه مودم مشتری خراب بشه اولین تیر به طرف هاستینگ شلیک میشه

با خارجی ها هم بخوای کار کنی باید اسم و رسم دار باشی ، چند تا review تو سایتهای مختلف در موردت نوشته باشن ، ساپورتت قوی باشه ، تو فاروم های وب هاستینگ و وب مسترها خودی نشون داده باشی و ...

به نظر من اگر هدف اکانت reseller گرفتن اینه که شما دومین های خودتو (اگر تعدادش زیاده ) هاست کنی ، از bluehost خرید کن و خیالت دیگه راحته

فروش هاستینگ گردابیه که آدم هرچی بیشتر تلاش میکنه ، بیشتر به داخل کشیده میشه ... درد دل زیاده ، نمیشه گفت

ولی اگر تیم هستین و می خواین سرمایه گذاری کنین و همه فشار کاری روی یک نفر نیست ، موضوع عوض میشه ، شاید بشه به چشم یک کار پر سود هم بهش نگاه کرد...

چقدر نوشتم ! شرمنده ...

farbod_91
09-13-2007, 03:40 PM
اینطور هم که میگین شما ها بد نیست ها ..
من دوران راهنمایی ریسلر داشتم ..
از اطهر .. ای نوین ..و...
خوب من بیشتر به خاطر سایتای خودم گرفتم که 3 4 تا هاست نخرم و کنترل همه چی رو داشته باشم ..
اما از همون اولش فهمیدم که باید بی خیال مشتری های حرفه ای شم ..
مثلا" میدیدم اطهر تو پی تی یه قیمتی میده که دیگه عمرا" کسی از من بخره هاستش رو !
در نتیجه هدفم شد مشتری هایی که چیز زیادی از وب نمیدونن و فقط یه سایت میخوان
از مدیر مدرسه بگیر بباهای دوستام ... آشنا .. گیم نتی که میرفتم و...
طراحی هاشونم خودم میگرفتم (از دم 4 تا اچ تی ام ال ساده بسشون بود)
هیچ مشکلی هم نداشتم . البته اون موقع پولی که ازش در میاوردم برام مهم نبود چون از نظر پول تو جیبی مشکلی نداشتم ..
اما باعث شد خیلی تجربه هارو بکنم تو این کار

balabala
09-13-2007, 03:40 PM
ممنون بچه ها http://qsmile.com/qsimages/sp/var/smile(2).gif
حالا اگر بشه مشتری خارجی گیر آورد چی؟ حداقل چند تا مشتری لازمه که آدم ضرر نکنه. چه سایتهایی رو پیشنهاد میکنید برای گرفتن ریزلر؟ (البته فقط میخوام بررسی کنم فعلا :d)

Cyber
09-13-2007, 03:47 PM
حالا اگر بشه مشتری خارجی گیر آورد چی؟ حداقل چند تا مشتری لازمه که آدم ضرر نکنه. چه سایتهایی رو پیشنهاد میکنید برای گرفتن ریزلر؟ (البته فقط میخوام بررسی کنم فعلا :d)

pm میشه :bad_smile:

balabala
09-13-2007, 03:49 PM
pm میشه :bad_smile:
http://smilies.sofrayt.com/%5E/b0/pray.gif

daeialborz
09-13-2007, 05:28 PM
سعی کن متفاوت باشی.مثلاً بگو فضای بی نهایت ولی پهنای باند محدود
همین حرف خیلی ها را مجذوب می کنه

ads
09-13-2007, 05:38 PM
movablehost.net

iMohsen
09-13-2007, 05:43 PM
خب اگه امت اجنبی هستن اوضاع خیلی بهتره .
اونا صبرشون بیشتره . وقتی یه پیامی غیر از صفحه اول سایتشون میبیننن متوجه میشن چی نوشته ( اول نمیان فحش بدن بعد بگین این چی چیه ؟ :d)
بعضا هستن که اصلا انگار اسکول ترین فرد دنیاست ! یعنی حاضرن مثلا برای نصب وردپرس حدود 50-60 دلار بدن ..اما خودشون نرن دنبالش .
خلاصه این که اگه برای خارجی میدی بسم الله .
بستگی به پلنی که میگیری فکر میکنم حداقل 10-15 تا مشتری برای شروع لازم باشه .

من خودم شخصا هاستینگ رو برای امت اجنبی ارایه کردم خیلی هم حال داده :d ( از نظر مالی )

ads
09-13-2007, 05:45 PM
راستی اگه حال و حوصله سرو کله زدن با ملت اجنبی رو داری پیشنهاد + یه چندتایی مشتری دارم.

kami
09-13-2007, 05:46 PM
طرف e107 نصب کرده بود و سایتش deface شده بود. 248 بار زنگ زد به موبایلم که php روی سرورتون نصب نیست.

iMohsen
09-13-2007, 05:48 PM
راستی اگه حال و حوصله سرو کله زدن با ملت اجنبی رو داری پیشنهاد + یه چندتایی مشتری دارم.
منتظر پیشنهادت هستم ! :d

TAEL
09-13-2007, 05:49 PM
طرف e107 نصب کرده بود و سایتش deface شده بود. 248 بار زنگ زد به موبایلم که php روی سرورتون نصب نیست.
http://i10.tinypic.com/33tmg0h_th.gif

balabala
09-13-2007, 06:04 PM
فکر کنم اینا نصیب محسن بشه تا من کارام جور بشه :d

ads
09-13-2007, 07:56 PM
منتظر پیشنهادت هستم ! :d
البته منظورم به بلا بود. ولی می پی امم برات :دی

Pooriaf
09-25-2007, 08:18 PM
اشتباه شدش!
Sorry