PDA

بازدید نسخه کامل شده : چاپ روي خودكار و كيف و هداياي تبليغاتي

daftarekhaterat
01-08-2006, 12:00 AM
سلام.
راستش ميخواستم چاپ روي هداياي تبليغاتي به خصوص خودكار رو ياد بگيرم. طبق اخبار و اوصاف بايد با كورل طراحي ها رو انجام بدم. اما اصلا نميدونم بايد چه استانداردهايي رو چه از لحاظ رنگ و چه از لحاظ اندازه رعايت كنم. اگه ممكنه من رو راهنمايي كنين. اگه هم كه مقاله آموزشي واسه اينكار دارين به من هم بدين.
ممنون.

daftarekhaterat
01-09-2006, 09:12 AM
والا يه ali.ix ميشناسيم ما همينجا كه ظاهرا ته كورل هست . نميدونم چيشده اينجارو نديده .
راستش من هم خيلي اطلاعات آموزشي خاصي نميخوام. فرض كنيم اگه يه نفر سفارش چاپ روي يه خودكار رو داده واسه اينكه طرحش خوب از آب در بياد بايد سايزش چقدر باشه كيفيتش چه جوري باشه با چه فرمتي باشه رنگها چه جوري بايد باشن... چيزهايي كه توي چاپ با طرح كورل مهمه منظورم هست.

Ghamnevis
01-09-2006, 09:34 AM
راستش من هم خيلي اطلاعات آموزشي خاصي نميخوام. فرض كنيم اگه يه نفر سفارش چاپ روي يه خودكار رو داده واسه اينكه طرحش خوب از آب در بياد بايد سايزش چقدر باشه كيفيتش چه جوري باشه با چه فرمتي باشه رنگها چه جوري بايد باشن... چيزهايي كه توي چاپ با طرح كورل مهمه منظورم هست.
من نديده بودم اين تاپيك رو محمد جان :)

ببينيد وقتي شما با يك نرم افزار وكتور مثل كورل كار ميكنيد تقريبا سايز ديگه مفهومي نداره !
چون نرم افزار وكتور هستش با تغيير سايز كيفيت افت نميكنه :)

اما در نرم افزارهاي بيت مپ مثل فوتوشاپ معمولا طرح رو با دقت وضوح بيشتري ميزنند (300 DPI) و همينطور به مقياس يك تا 3 برابر بزرگتر از سايز اصلي :)

تا الآن كه ما اينجوري كار كرديم :)

اطلاعات من در همين حده... ببينم ميتونم اطلاعات جامعي گير بيارم (از چاپخونه)