بازدید نسخه کامل شده : Fifa یا Pro Evolution Soccer
Dariux
01-08-2006, 11:28 PM
سلام
خوبین:d
کدوم یکی ازین 2 تا بازی رو ترجیح میدین؟ کدوم از چه نظر بهتره و کدوم از چه نظر بدتر؟:ee:
Ghamnevis
01-08-2006, 11:40 PM
سگ در سگ PES5 بهتره :d
كلا هيچ ئقت نتونستم با فيفا ها كنار بيام ! خيلي تصنعي بوده بازي هاش گرچه 06 رو هنوز بازي نكردم :d
Dariux
01-08-2006, 11:43 PM
پولتو هدر ندیا!http://qsmile.com/qsimages/65.gif
توی 2006 بجای استوکه 3 بعدی که باید پای بازیکنا باشه از یک تصویره 2 بعدی استفاده کردن. موقعی که کرنر میشه خوب میتونی ببینی!http://qsmile.com/qsimages/65.gif
RoOozbeh
01-09-2006, 01:18 AM
فقط Pes5
2006 بیخوده
SherlockHolmes
01-09-2006, 01:21 AM
باحال ترین جای فیفا06 این تماشاگراشن!!http://asefsoft.com/qsimages/171.gif http://asefsoft.com/qsimages/171.gif
AMD>INTEL
01-09-2006, 02:18 AM
و با حال تر از تماشاچيان اين قضيه دود در كردنشونه!
Dariux
01-09-2006, 02:22 AM
بازپخشه صحنه ی گل زدن رو که میخواد نشون بده همه جا رو دود و مه گرفته. فکر کنم بخاره دهنه تماشاچیا باشه! چه گرافیکیhttp://qsmile.com/qsimages/39.gif
Spiro
01-09-2006, 02:26 AM
بازپخشه صحنه ی گل زدن رو که میخواد نشون بده همه جا رو دود و مه گرفته. فکر کنم بخاره دهنه تماشاچیا باشه! چه گرافیکیhttp://qsmile.com/qsimages/39.gif
جدی ؟ :blink: :laugh: :laugh: لووووووووووووول
چه كار خوبی كردم اصلا طرفش نرفتم:d :d
بهنام تو مشكلی نداری ؟:goatee:
اين pes5 معركه ترين بازي فوتبال دنيا بعد از ISS نينتندو بوده خدايش..ولي باگ هاي خنده داري داره...
يه فايل ريپلي بعدن ميزارم ببينيد تا باورتون بشه..
lord_of_gamers
01-12-2006, 01:13 PM
فقط فيفا
Dariux
01-12-2006, 05:13 PM
فقط فيفا
چرا؟ http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/stinker.gif
mahdi206
09-18-2006, 06:13 PM
اين تاپيك رو مياريم بالا تا يه خورده بحث و جدل كنيم http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gif
آيا WE روي كارت گرافيك 32 اجرا مي شود؟!! :d
اين تاپيك رو مياريم بالا تا يه خورده بحث و جدل كنيم http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gif
آيا WE روي كارت گرافيك 32 اجرا مي شود؟!! :d
اگر یکی از دو مدل زیر باشد به روانی اجرا میگردد:
Geforce 2 Ti
Geforce 3 Ti
SherlockHolmes
09-18-2006, 06:37 PM
من به دلیل تفاوت کلیدهاش اصلا نتونستم با we کنار بیام!!
من خيلي وخته جفتشون رو بازي نكردم :دي.
يعني هي خواستم بازي كنم نشده كه بشه.:دي تر .
به نظرم هر كدومشون حال و هواي خودشون رو دارند .
حقيقت تو بازي PES اينه كه اين بازي شديدا كنسولي بيد و همه ي حركت بازيكنها اساسشون كنسولي تنظيم شده . تقريبا بازي كردن PES با كيبرد خيلي خيلي سخته . در حالي كه Fifa ساخته شده براي بازي با كيبرد . يعني PES از كنسول به pc اومده و فيفا بالعكس . نتيجتا اونهايي كه كنسول باز هستند PES رو قطعا به Fifa ترجيح ميدند . چون حركات نرم تر و حقيقي تري رو به چشم ميبينند . در حالي كه فيفا چون يك بازي PC بيد اصل خلاقيت بازيش بر اساس سازگاري با سيستمهاي بيشتر و همچنين سرعت عمل راحتر با كيبرد هست . نتيجه اينكه كل حركاتي كه ممكنه با يك بازيكن تو فيفا انجام بشه خيلي بيشتر از حركات يك بازيكن توي PES هست .
من خودم فيفا 99 كه بازي ميكردم يه انگشتم دائما روي alt بود تا با تركيب كردنش با ساير كليدها حركتهاي تركيبي زيادي برم . در حالي كه اون موقع wining eleven 3 بود و اون بازي رو كه بازي ميكردي شبيه اين بود كه ربات داري راه ميبري :دي. ادم ياد فيفا 97 ميوفتاد :دي.
به هر شكل كسي كه علاقه اي به كنسول نداشته باشه و اون سبك بازي رو نپسنده fifa رو بيشتر از PES ترجيح ميده . منتها خود من كه هم كنسول بازي ميكنم هم فيفا اعتراف ميكنم كه PES دلبستگي خاصتري برام داره تا فيفا . ولي خوبي فيفا اينه كه اقلا اسم بازيكنها رو مثل ادم مينويسه (يعني مينوشت الان رو نميدونم ) تو pes كه يادمه خيلي قرو قاطي مينوشت اسمها رو :دي
mahdi206
09-18-2006, 06:48 PM
من خيلي وخته جفتشون رو بازي نكردم :دي.
يعني هي خواستم بازي كنم نشده كه بشه.:دي تر .
به نظرم هر كدومشون حال و هواي خودشون رو دارند .
حقيقت تو بازي PES اينه كه اين بازي شديدا كنسولي بيد و همه ي حركت بازيكنها اساسشون كنسولي تنظيم شده . تقريبا بازي كردن PES با كيبرد خيلي خيلي سخته . در حالي كه Fifa ساخته شده براي بازي با كيبرد . يعني PES از كنسول به pc اومده و فيفا بالعكس . نتيجتا اونهايي كه كنسول باز هستند PES رو قطعا به Fifa ترجيح ميدند . چون حركات نرم تر و حقيقي تري رو به چشم ميبينند . در حالي كه فيفا چون يك بازي PC بيد اصل خلاقيت بازيش بر اساس سازگاري با سيستمهاي بيشتر و همچنين سرعت عمل راحتر با كيبرد هست . نتيجه اينكه كل حركاتي كه ممكنه با يك بازيكن تو فيفا انجام بشه خيلي بيشتر از حركات يك بازيكن توي PES هست .
من خودم فيفا 99 كه بازي ميكردم يه انگشتم دائما روي alt بود تا با تركيب كردنش با ساير كليدها حركتهاي تركيبي زيادي برم . در حالي كه اون موقع wining eleven 3 بود و اون بازي رو كه بازي ميكردي شبيه اين بود كه ربات داري راه ميبري :دي. ادم ياد فيفا 97 ميوفتاد :دي.
به هر شكل كسي كه علاقه اي به كنسول نداشته باشه و اون سبك بازي رو نپسنده fifa رو بيشتر از PES ترجيح ميده . منتها خود من كه هم كنسول بازي ميكنم هم فيفا اعتراف ميكنم كه PES دلبستگي خاصتري برام داره تا فيفا . ولي خوبي فيفا اينه كه اقلا اسم بازيكنها رو مثل ادم مينويسه (يعني مينوشت الان رو نميدونم ) تو pes كه يادمه خيلي قرو قاطي مينوشت اسمها رو :دي
PES الان اسمها رو درست مينويسه. فيفا هم كه پدر جد بازيكن رو در مياره!!!
ashkanbuffon
09-18-2006, 07:53 PM
من کلی حرف دارم واسه گفتن ولی فعلا حسش نیست. فعلا برید تو کف نتیجه ی نظرسنجی...
mahdi206
09-18-2006, 07:54 PM
من کلی حرف دارم واسه گفتن ولی فعلا حسش نیست. فعلا برید تو کف نتیجه ی نظرسنجی...
http://smilies.sofrayt.com/%5E/d/spock.gif يعني چي حسش نيست؟!! من كلي گشتم تا اين تاپيك رو پيدا كردم! فقط هم واسه اينكه بياي حرفات رو بزني! بعد ميگي حسش نيست!!؟ http://kolobok.wrg.ru/smiles/standart/punish2.gif
ashkanbuffon
09-18-2006, 07:57 PM
نه آقا مهدی آخه الان اصلا حالم خوب نیست. (توی پی ام بهت گفتم که چه حالی دارم این چند وقته)
یه کم هم سردمه دستام میلرزه نمیتونم تند تند تایپ کنم، طول میکشه.
BiG MunCh
09-18-2006, 10:04 PM
اقا من میگم اول عنوان تاپيک رو اگر میشه Pro Evolutin یا Fifa بکنين تا من براتون با تاريخ نگاری و جزييات دقيق افشاگری کنم :د چون اینطوری بحث کلی نيست میشه 2 تا گيم فقط !
:the_iron_man:
خوب..عنوان رو کلی تر کردم..فکر بدی نیود..من خودمم از سوپر استار ساکر نیتندو این بازی رو فقط به عشق کونامی رفتم جلو..
parlos
09-18-2006, 10:48 PM
اين pes5 معركه ترين بازي فوتبال دنيا بعد از ISS نينتندو بوده خدايش..ولي باگ هاي خنده داري داره...
يه فايل ريپلي بعدن ميزارم ببينيد تا باورتون بشه..
یکیش اینه که اگه از زاویه بسته توپ بخوره بغل تور یهو نیمه تموم میشه . . .
نمیدونم چه ربطی داره ، ولی برای خود من دو ، سه بار پیش اومده . . .
اون ورژن قبیلی ترهاش هم که باگ معروفش همون بود که وقتی چیپ میزدی و توپ از بالا می افتاد روی تور ،داور گل میگرفت (چقدر حرص درآر بود خداییش!)
یکیش اینه که اگه از زاویه بسته توپ بخوره بغل تور یهو نیمه تموم میشه . . .
نمیدونم چه ربطی داره ، ولی برای خود من دو ، سه بار پیش اومده . . .
اون ورژن قبیلی ترهاش هم که باگ معروفش همون بود که وقتی چیپ میزدی و توپ از بالا می افتاد روی تور ،داور گل میگرفت (چقدر حرص درآر بود خداییش!)
خوب..این ایرادها رو میشه گفت هست..ولی بندرت..حدود زیر 1 درصد..برعکس فیفا....موتور فیزیکیش افتضاحه...بازی دایرکت ایکس رندر میشه و سبک شده در عوض یهو وسط بازی یقه بازیکنان غیب میشه..و از این دست ایرادها..یا مثلا قلق داره..هر پاسی از هر نقطه ای بدی میرسه ...
فوتبال واسه کونامی فوق العاده جنبه واقعی بودنش مهمه..ولی EA بیشتر فکر لذت عامه و فروش بازیه..
مثلا نکات ظریفی کونامی داره که ادم حیرت میکنه.( انگار متال گیر ساختن..)
مثال..
یه بازیکن فوق العاده با تکنیک رو باهاش تو عرض حرکت کنید..از سمت پای مخالف..یعنی مثلا با باجو از راست به چپ برید..و یهو شوت بزنید..درصد خیلی کمی چون پای تخصصی رو ندارن
مثه ممد نوازی ( ریوالدو مثال مناسبتریه..) پاشونو جفت میکنن با پای اصلی میزنن رو توپ..
حالا فیفا همین حرکت رو میزاره مثلا تو حرکاتش..ولی استاد اسدی هم باهاش کنترل رو مثال یه دکمه دیگه رو بگیری اینو میزنه...این کجاش واقعیته..روح لحظات زیبا و ناب بازی کشته میشه..
مثال دیگه..وقتی ضربه کاشته میزنید تو PES.. چیزایی کهع دست زننده ضربس..:
1. سمت پا که میشوته..داخل بیرون و یا محکم و فنی بودن شوت..
2. کات توپ از لطحظه ای که میخواین ولی فقط شروع ضربه..
3.بازیکن ماسک جلوی زننده اصلی..
4.نوع قوس ضربه..با تعداد پر کردن شوت..
5..ضربه از زیر دفاع..
همه اینا فقط مال شوت مستقیمه..بجز حالات پاس و سانتر..
بازیکنی که دیوار دفاعی داره:
1.حرکت دروازبان..بسمت جلو ویا زاویه مخلف و غیره کاملا کنترل شدس..
2. پریدن دیوار دفاعی..
3.چیدمان دفاع..
4.یه بازیکن روی خط دروازه..
5.به جلو پریدن دفاع های دیوار دفاعی..
خوب..فیفا چی داره؟
ashkanbuffon
09-18-2006, 11:51 PM
وحید حرفهای دلم رو داری میزنی
ashkanbuffon
09-19-2006, 03:08 PM
من خیلی وقت پیش ها، وقتی که سگا بازی میکردم هر دوتای این بازیها رو داشتم. هم فیفا داشتم هم کونامی (همون اینترنشنال سوپر استار ساکر که واقعا محشر بود)
من از اون موقع تا حالا همش دارم کلکسیونی از این دو بازی جمع میکنم (چه توی پیسی چه توی پلی استیشن چون اولین PES که واسه پیسی زده شد PES 3 بود که سال 2004 ساخته شد)
الان هم منتظرم تا PES 6 و فیفا 2007 بیاد تا بخرمشون ولی فیفا رو فقط واسه سنجش با پی ای اس میخرم.
PES یا همون WE :
یکی از مهمترین آیتم ها که توی یه بازی خیلی موثره، گیم پلی بازیه. گیم پلی فوتبالهای کونامی واقعا جذاب و واقعی به نظر میرسه. گرافیک بازی که واقعا فوق العاده هستش.
استیل هر بازیکن با اون یکی فرق میکنه. نحوه ی شوت زدن و پاس دادن و..... هر بازیکن با اون یکی فرق میکنه (حداقل بین بازیکنهای معروفش که اینطوریه) چگونگی پاس دادن در هر موقعیتی فرق میکنه. مثلا یه بازیکن داره با سرعت میدوئه و میخواد پاس بندازه. اگه بازیکن حرفه ای نباشه، پاسش دقیق نیست و همچنین درباره ی شوت کردنش. موقع دریافت پاس هم موقعیت تاثیر داره.
یه چیز دیگه که خیلی مهمه، طراحی چهره هاست. کونامی نیومده چهره ها رو خودش طراحی کنه. اومده عکس واقعی بازیکنها رو وارد بازی کرده. (اینو حتما کسایی که فایل مربوط به چهره ی بازیکنها رو ادیت کرده اند میدونن)
کونامی کاپ های مختلفی رو واسه این بازی در نظر گرفته که به نظر من Master League از همه جذابتره. تیم باید پول داشته تا بازیکن بخره. باید هر ماه بهش حقوق بده. تمدید قرار داد میتونه بکنه و...
یکی دیگه از مهمترین آیتم ها، بخش ادیتینگ هستش که واقعا محشره.
وقتی دارید بازی میکنید، بازی خیلی جذاب به نظر میرسه. وقتی خطا میکنه یه بازیکن، داور به موقع آوانتاژ میده و حتی دراپ بال هم میندازه! چگونگی دویدن بازیکنها خیلی طبیعیه. حرکت بازیکنها و.... خطای شارژ داره. خطای هند هم داره. استیل شوت کردن بازیکنها هنگام ضربه آزاد واقعا رعایت شده. مثلا استیل بکهام مثل خودشه یا مثلا استیل کارلوس و...
یکی دیگه از مهمترین چیزها، قابلیت کنترل تیم در بخش تغییرات استراتژی تیمه. این یکی از بهترین نقاط قوت بازیه. همه ی تنظیمات تیم دست خود آدمه.
وقتی توی هوای سرد بازی میکنی، از دهن بازیکن، بخار میزنه بیرون. وقتی بازکن میپره بالا، دهنش باز میشه و میتونی مثل اسب دندوناش رو بشمری که این نتیجه ی دقت در جزئیات بازیه.
و خیلی از چیزای دیگه که بعدا یادم اومد بهتون میگم.
FIFA :
راستش رو بخواید من تنها نقاط قوت در این بازی رو فقط موزیکهای بازی، دموها و همچنین تنوع رنگ در منوهای بازی میدونم!
آخه آدم میخواد فوتبال بازی کنه نه اینکه بخواد هی دمو نگاه کنه یا آهنگ گوش بده!!!
چهره ی بازیکنها اصلا واقعی نیست. اصلا شفاف نیست. نحوه ی دویدن همه ی بازیکنها مثل همه! همه مثل هم پاس میدن، شوت میزنن و ضربه ایستگاهی میزنن. بازیکنها مثل کلاغی که روی زمین داره راه میره راه میرن! گوشهای بازیکنها توش مثل کشتیگیرها شکسته! همه ی پاها پرانتزیه (من نمیدونم چجوری تو تست پزشکی پذیرفته شدن!!!) قد بازیکنها خیلی کوتاهه. سرعت بازی به شدت بالاست. حتی وقتی از توی آپشن، سرعت رو کم میکنیم باز هم بالاست. بازیکن در هر شرایطی، پاساش به مقصد میرسه!!!
اگه دقت کرده باشید، وقتی از چند قدمی دروازه بان شوت میکنیم توپ خیلی وقتا نمیره تو گل و دروازه بان شیرجه ی بلند میزنه!!!!!!!
بیشتر وقتا دروازه بان، آنچنان شیرجه ای میزنه که دستاش از دیرک افقی هم بالاتر میره. هنگام بازی، بازیکنها خیلی قاط میزنن. داور رو که نگو که ختم سوتیه! کمک داور هم که سرش به *ونش پنالتی میزنه! آهااااان!!! یکی از بدترین چیزها توی فیفا، هنگام ضربه ایستگاهی زدنه. مثلا یه بازیکن میاد پشت توپ، ولی میخوایم عوض کنیم، عوض نمیشه!!!!! حتما باید قبل از اینکه یه ضربه ایستگاهی بهت بده بازیکن رو انتخاب کرده باشی!!!!!!!! کرنر زدن هم که دیگه نگو و نپرس! تورنومنت هاش که به درد خود کاناداییا میخوره! اصلا جالب نیست. در ضمن، آخه مثلا لیگ کره یا لیگ بلژیک و یونان و سوئد چه به درد آدم میخوره؟! عوض اینکه اینهمه بیخودی تیم اضافه کنه بهتره بره یه کم به گرافیک بازی بپردازه.
در کل، EA Sports بیشتر به فکر فروش بازیش با تبلیغات گسترده هستش. همش پک های بازیش رو ژیگول پیگول میکنه تا مردم گول بخورن!
البته همه ی محصولات EA Sports مثل بسکتبال و هاکی و .... واقعا عالی هستن ولی فوتبالش واقعا افتضاحه.
و خیلی چیزای دیگه که بعدا یادم اومد بهتون میگم!!!!!!
یه مقایسه کوچیک..سال 99..الون 2000 امد در مقابل یورو 2000 که تازه 1 سال بعدش امد..
همه مشخصات بازیکنا توالون از 20 بود و دقیق .... لیگ داشت خدا...تمام اون فاکتور های ضربه کاشته که ذکر کردم رو تا حدودی داشت...( فقط قلق داشتن بازیش نقطه ضعفش بود..مثلا همه فقط روی هد زدن با یکی مثه بیرهوف کار میکردن..)
خلاصه همه کارایی که باید انجام میشد..همه اینا رو فقط رو گرافیک PS1...بعد 2001 که خیلی پیشرفت داشت..
بعدش اول 2002 امد..واقعا شاهکار
بود..همه چیز به نهایت رسید..مشخصات واقعا دقیق دقیق..فیفا هنوز داشت رو یه پا دوپا کار میکرد اون زمان..
mahdi206
09-19-2006, 08:46 PM
من خيلي وقت پيش ها، وقتي که سگا بازي ميکردم هر دوتاي اين بازيها رو داشتم. هم فيفا داشتم هم کونامي (همون اينترنشنال سوپر استار ساکر که واقعا محشر بود)
من از اون موقع تا حالا همش دارم کلکسيوني از اين دو بازي جمع ميکنم (چه توي پيسي چه توي پلي استيشن چون اولين PES که واسه پيسي زده شد PES 3 بود که سال 2004 ساخته شد)
الان هم منتظرم تا PES 6 و فيفا 2007 بياد تا بخرمشون ولي فيفا رو فقط واسه سنجش با پي اي اس ميخرم.
اين دقيقا حرف حاجي رو تاييد ميكنه كه طرفداران PES كنسولي بيدن!
PES يا همون WE :
يکي از مهمترين آيتم ها که توي يه بازي خيلي موثره، گيم پلي بازيه. گيم پلي فوتبالهاي کونامي واقعا جذاب و واقعي به نظر ميرسه. گرافيک بازي که واقعا فوق العاده هستش.
استيل هر بازيکن با اون يکي فرق ميکنه. نحوه ي شوت زدن و پاس دادن و..... هر بازيکن با اون يکي فرق ميکنه (حداقل بين بازيکنهاي معروفش که اينطوريه) چگونگي پاس دادن در هر موقعيتي فرق ميکنه. مثلا يه بازيکن داره با سرعت ميدوئه و ميخواد پاس بندازه. اگه بازيکن حرفه اي نباشه، پاسش دقيق نيست و همچنين درباره ي شوت کردنش. موقع دريافت پاس هم موقعيت تاثير داره.
يه چيز ديگه که خيلي مهمه، طراحي چهره هاست. کونامي نيومده چهره ها رو خودش طراحي کنه. اومده عکس واقعي بازيکنها رو وارد بازي کرده. (اينو حتما کسايي که فايل مربوط به چهره ي بازيکنها رو اديت کرده اند ميدونن)
اينها كاملا تاييد ميشه.
کونامي کاپ هاي مختلفي رو واسه اين بازي در نظر گرفته که به نظر من Master League از همه جذابتره. تيم بايد پول داشته تا بازيکن بخره. بايد هر ماه بهش حقوق بده. تمديد قرار داد ميتونه بکنه و...
خب فيفا هم داره! پول هم بايد داشته باشي! حقوق ماهيانه هم بايد بدي! اگه ندي ، بازيكن ناراحت ميشه ميره يه تيم ديگه! تمديد قرارداد و اينا رو هم داره.
يکي ديگه از مهمترين آيتم ها، بخش اديتينگ هستش که واقعا محشره.
در اين مورد فيفا به نظرم ضعيف عمل كرده ، اول بود ، بعد يكي دو سال برداشت ككلا حذفش كرد ، الان دوباره گذاشته اما واقعا مسخره اس!!
وقتي داريد بازي ميکنيد، بازي خيلي جذاب به نظر ميرسه. وقتي خطا ميکنه يه بازيکن، داور به موقع آوانتاژ ميده و حتي دراپ بال هم ميندازه! چگونگي دويدن بازيکنها خيلي طبيعيه. حرکت بازيکنها و.... خطاي شارژ داره. خطاي هند هم داره. استيل شوت کردن بازيکنها هنگام ضربه آزاد واقعا رعايت شده. مثلا استيل بکهام مثل خودشه يا مثلا استيل کارلوس و...
در مورد خطاها فيفا هنوز خيلي كار داره. تازه از 2005 به بعد خطاي هند رو وارد كرده ، من قبلش يادم نمياد كه خطاي هند بگيره ، الان هم كه داره ، اون هم به صورت خيلي خيلي محدود و نادر!! هست.
اخراجهاش هم بدجوري هست! تكل از پشت ، بغل رو يهويي اخراج ميكنه!! آفسايدهاي فيفا هم گهگاهي همراه با سوتي هست!
يکي ديگه از مهمترين چيزها، قابليت کنترل تيم در بخش تغييرات استراتژي تيمه. اين يکي از بهترين نقاط قوت بازيه. همه ي تنظيمات تيم دست خود آدمه.
فيفا هم اينها رو داره.
وقتي توي هواي سرد بازي ميکني، از دهن بازيکن، بخار ميزنه بيرون. وقتي بازکن ميپره بالا، دهنش باز ميشه و ميتوني مثل اسب دندوناش رو بشمري که اين نتيجه ي دقت در جزئيات بازيه.
و خيلي از چيزاي ديگه که بعدا يادم اومد بهتون ميگم.
من چون فيفا رو روي گرافيكهاي بالا نديدم ، نميتونم بگم كه داره يا نه!! ولي روي گرافيك geforce tc 6200 بازي كردم ، از اين خبرا نبود! و بعيد ميدونم كه داشته باشه! :d
FIFA :
راستش رو بخوايد من تنها نقاط قوت در اين بازي رو فقط موزيکهاي بازي، دموها و همچنين تنوع رنگ در منوهاي بازي ميدونم!
آخه آدم ميخواد فوتبال بازي کنه نه اينکه بخواد هي دمو نگاه کنه يا آهنگ گوش بده!!!
همون طور كه خودت هم گفتي ، براي فروش بيشتر هست!
چهره ي بازيکنها اصلا واقعي نيست. اصلا شفاف نيست. نحوه ي دويدن همه ي بازيکنها مثل همه! همه مثل هم پاس ميدن، شوت ميزنن و ضربه ايستگاهي ميزنن. بازيکنها مثل کلاغي که روي زمين داره راه ميره راه ميرن! گوشهاي بازيکنها توش مثل کشتيگيرها شکسته! همه ي پاها پرانتزيه (من نميدونم چجوري تو تست پزشکي پذيرفته شدن!!!) قد بازيکنها خيلي کوتاهه. سرعت بازي به شدت بالاست. حتي وقتي از توي آپشن، سرعت رو کم ميکنيم باز هم بالاست. بازيکن در هر شرايطي، پاساش به مقصد ميرسه!!!
اگه دقت کرده باشيد، وقتي از چند قدمي دروازه بان شوت ميکنيم توپ خيلي وقتا نميره تو گل و دروازه بان شيرجه ي بلند ميزنه!!!!!!!
بيشتر وقتا دروازه بان، آنچنان شيرجه اي ميزنه که دستاش از ديرک افقي هم بالاتر ميره. هنگام بازي، بازيکنها خيلي قاط ميزنن.
اينها كاملا تاييد ميشه :d
داور رو که نگو که ختم سوتيه! کمک داور هم که سرش به *ونش پنالتي ميزنه!
كمك داور داره مگه؟! http://www.opera.5gigs.com/smiles/mixed3/89.gif فكر كنم 06 كمك داور نداره ها!! يه بار داداشم روي داور تكل زد :d ولي توي آوانتاژ پيشرفت خوبي داشته فيفا. (نسبت به نسخه هاي قبليش)
آهااااان!!! يکي از بدترين چيزها توي فيفا، هنگام ضربه ايستگاهي زدنه. مثلا يه بازيکن مياد پشت توپ، ولي ميخوايم عوض کنيم، عوض نميشه!!!!! حتما بايد قبل از اينکه يه ضربه ايستگاهي بهت بده بازيکن رو انتخاب کرده باشي!!!!!!!! کرنر زدن هم که ديگه نگو و نپرس!
مطمئني؟ فكر كنم ميشه ها!
تورنومنت هاش که به درد خود کاناداييا ميخوره! اصلا جالب نيست. در ضمن، آخه مثلا ليگ کره يا ليگ بلژيک و يونان و سوئد چه به درد آدم ميخوره؟!
خب بازي جهاني هست! تو خوشت نمياد ليگ ايران رو بذاره؟ (البته شايد هم خوشت نياد ولي به هر حال خيلي ها خوششون مياد ، همون طور كه خيلي ها ميرن نسخه هاي با گزارش فارسي و همراه با ليگ برتر و .. رو ميگيرن)
به همون دليل ، وقتي ميخواد توي كل دنيا فروش داشته باشه ، اطلاعات ليگهاي كشورهاي مختلف رو ميذاره. ليگ كره به درد تو نميخوره ، ولي به درد كره اي ها كه ميخوره؟! بازي هم كه براي هر كشور جداگونه نسخه نداره كه! يه نسخه داره همه ازش استفاده ميكنن.
در کل، EA Sports بيشتر به فکر فروش بازيش با تبليغات گسترده هستش. همش پک هاي بازيش رو ژيگول پيگول ميکنه تا مردم گول بخورن!
دنياي تجارت همينه! اگه اين كاره نباشي ، شكست ميخوري!
میلاد_21
09-19-2006, 09:11 PM
FIFA برای بچه های 3-11 سال مناسبه!! hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/gigglesmile.gif
PES برای بزرگتر از اونا!! hTtp://fool.exler.ru/sm/tooth.gif
ashkanbuffon
09-19-2006, 10:27 PM
مهدی جان، برای فعال کردن نمایش کمک داور توی فیفا، باید بری توی ستینگ بازی. اونجا میتونی Linesmen رو انتخاب کنی.
در مورد وجود تنظیم استراتژی در فیفا هم بگم که آره داره ولی به پیشرفتگی کونامی نیست.
در مورد اینکه میگی طرفداران پی ای اس، کنسولی هستن این رو بگم که خب این بازی تا سال 2004 فقط واسه پلی استیشن ساخته میشد ولی از اون به بعد واسه پیسی هم ساخته میشه. به خاطر همینه که گفتم با پلی استیشن مقایسه میکردم .
در مورد ضربه ایستگاهی هم بگم که وقتی داری بازی میکنی یا اینکه قبل از اینکه بری داخل بازی، باید ضربه ایستگاهی زن رو انتخاب کرده باشی. فرض کن بکهام رو انتخاب کردی. حالا بهت ضربه ایستگاهی میده. ولی بنا به دلایلی میخوای اون موقع روبرتو کارلوس بزنه. میری توی انتخاب ضربه ایستگاهی زن، انتخابش میکنی ولی وقتی از انتخاب میای بیرون (بعد از اینکه انتخاب کردی) میبینی اه! همون بکهام هنوز وایساده پشت توپ! ولی ضربه ایستگاهی بعد رو که بهت بده میبینی تازه کارلوس میاد پشت توپ!!! http://qsmile.com/qsimages/sp/wha%5B1%5D.gif
hadipro
09-20-2006, 01:41 AM
آخه فيفا هم شد بازي؟اصلا نميشه با pes مقايسش كرد.
فيفا واقعا مذخرفه هر سال هم داره بيخود تر ميشه.
mahdi206
09-20-2006, 01:43 AM
آخه فيفا هم شد بازي؟اصلا نميشه با pes مقايسش كرد.
فيفا واقعا مذخرفه هر سال هم داره بيخود تر ميشه.
فيفا بهتره. http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gif
hadipro
09-20-2006, 01:51 AM
فيفا بهتره. http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gif
oh no!:beat_brick:
يعني واقعا تو اينطوري فكر ميكني؟من كه باورم نميشه.
فيفا اصلا فوتبال نيست.واقعا مسخرست.
mahdi206
09-20-2006, 02:18 AM
oh no!:beat_brick:
يعني واقعا تو اينطوري فكر ميكني؟من كه باورم نميشه.
فيفا اصلا فوتبال نيست.واقعا مسخرست.
ببين عزيز جان!! من كه اصلا اهل بازي نيستم كه بخوام نظر بدم!! حرفم فقط واسه اين بود كه همينجوري حرف نزني! همين اشكان رو ببين! اولش مثل خودت به فيفا بد و بيراه ميگفت!! ولي الان ببين چه پست بلند بالايي زده توي صفحه قبل! آره قربونش!! با دليل و منطق حرف بزن تنكس هم برات مي زنم :d ولي اينجوري بخواي بگي فيفا مزخرفه ، منم در عوض ميگم pes مزخرفه!
hadipro
09-20-2006, 02:27 AM
ببخشيد مهدي جان چرا ميزني حالا؟
دليل كه خيلي داره ولي الان حالشو ندارم بگم.
يه چيزي هم بگم اينكه من شما رو "تو" خطاب كردم دليل بر بي ادبي و بي احترامي من نيست.من دوست دارم با همه صميمي باشم و فكر ميكنم اينطوري بهتر باشه.اگه خوب نيست بگيد.
RoOozbeh
09-20-2006, 02:38 AM
فعلا که نظر سنجی یه چیز دیگه میگهhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/evil.gif
mahdi206
09-20-2006, 02:42 AM
فعلا که نظر سنجی یه چیز دیگه میگه http://qsmile.com/qsimages/12.gif
اين نظرسنجي از نظر من فاقد وجاهت قانوني و شرعي مي باشد است http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/tomato.gif
تازه من هنوز راي ندادم كه! :d
/
اوه!! صاحابش اومد من ديگه حرفي ندارم!! http://www.aliworld.it/smiles/sm194.gif
RoOozbeh
09-20-2006, 02:54 AM
http://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Letters/Smile/smilie_5.gifhttp://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Letters/Smile/smilie_s.gifhttp://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Letters/Smile/smilie_e.gifhttp://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Letters/Smile/smilie_p.gif
hadipro
09-20-2006, 06:19 PM
سلام
من هم گفتم دليلم رو بيارم و ثابت كنم كه pes خيلي برتر از فيفا هست.
از دروازه بانها شروع ميكنيم.دروازه بانها تو فيفا خيلي غير طبيعي هستن مثل يه چوب خشك ميمونن كه بدون انعطاف اين طرف و اون طرف ميپرن و عكس العمل هاشون اصلا طبيعي و زيبا نيست.ولي تو pes حركات دروازه بانها خيلي طبيعي و واقعي هست.شيرجه ها و رفلكسهاي دروازه بانها واقعا عالي و طبيعيه و به آدم جو فوتبال واقعي رو ميده.
بازيكنهاي فيفا رو كه ديگه نگو.من كه از قيافه هاشون وحشت ميكنم.گوشهاشون چسبيده به كلشون همشون كوتوله هستن و قد همشون هم تو زمين يكيه.بكهام رو ديدم شبيه دراكولا بود اين رو بدون اغراق دارم ميگم.دستاشون هميشه مشته و جالبه هنگام دست دادن هم دستشون رو باز نميكنن و با مشتشون دست ميدن.استيلشون افتضاحه و هنگام دويدن و راه رفتن تو زمين قوز ميكنن.شبيه غاز ميمونن.شوچنكو كه خود غازه.باور كنيد اينا رو براي مسخره كردن نميگم.چيزيه كه واقعا وجود داره و همتون ديديد.چيزي از خودم اضافه نميكنم.تو فيفا پارامترهايي براي توانايي بازيكنها تا يكي دو سال پيش وجود نداشت و از 2005 كه اضافه شده هم تعدادش خيلي كمه و باز همون تعداد كم هم تاثيري تو توانايي بازيكنا نداره!مثلا سرعت بازيكني مثل ربرتو كارلوس با يه بازيكن درپيت تو يه تيم آشغال يكيه.مثلا دريبل مخصوص يه نفر رو همه ميتونن بزنن از استاد اسدي گرفته تا زيدان.ولي تو pes دهها پارامتر براي هر بازيكن وجود داره كه تك تك اونها تو نحوه بازي بازيكنها تاثير دارن.براي مثال فقط براي شوت بازيكن سه پارامترقدرت شوت ودقت شوت و تكنيك شوت وجود داره.مثلا شوتي كه ربرتو كارلوس ميزنه با شوتي كه دل پيرو ميزنه خيلي تفاوت داره.شما اگه در عرض پشت محوطه جريمه با كارلوس حركت كنيد و شوت بزنيد اون شوت محكم و كم دقتي رو ميزنه و احتمالا به اوت ميره چون قدرت شوتش بالاست و دقتش چندان زياد نيست ولي اگه همين حركت رو با بازيكني كه دقت و تكنيك شوتش بالاس مثل دلپيرو يا جبرئيل سيسه انجام بديد شوت بهتري رو روانه چهار چوب ميكنه.اين فقط در مورد پارامتر شوت بود دهها مورد ديگه مثل اين وجود داره كه تك تك اونها روي بازي بازيكنها تاثير ميذاره و باعث شده كه تو pes هيچ دو بازيكني به هم شبيه نباشن.علاوه بر اينها خصوصيات ديگه اي هم به بازيكنها اضافه شده كه مثلا يه بازيكن مثل جرارد قدرت رهبري بالايي داره و قدرت شوت زني و بازيسازي و غيره يا بازيكني مثل ماكه له له توپ گير فوق العاده ايه اينها با علامت ستاره در جلوي توانايي بازيكنان علامت زده شده.تنهاهمين مورد جاي بحث زيادي داره چه برسه به موارد ديگه.فيفا تو خواب هم نميتونه همچين پارامتر هايي براي بازيكنهاش اضافه كنه چون بازيش از پايه خرابه.
تو فيفا بازيكنها پاي چپ و راست براشون فرقي نداره و همه بازيكنا با هر دو پا شوت ميكنن ولي تو pes بازيكن راست پا با پاي چپ شوت ضعيف تر يا بدتري ميزنه و بالعكس همچنين در مورد پاس دادن.كار گروهي تو فيفا معني نداره بازيكني كه تو دفاعه به ندرت به حمله اضافه ميشه با بازيكني غير از مهاجم به ندرت ميشه گل زد مثلا با يك مدافع فكر نكنم بشه در طول يك فصل گلي زد.ولي در pes شما با توجه به تاكتيك تيمي كه داريد با تمام بازيكنها امكان گل زدن هست.تو فيفا گل زدن اصلا حال نميده نميدونم چرا اينجوريه اكثر گلها تكراري به نظر ميان و انگار از قبل تعيين شده كه چه جوري گل زده بشه.ولي تو pes گل زدن واقعا حال ميده هيچ دو گلي مثل هم نيستند و شما ميتونيد با كارهاي گروهي جديد و مثل فوتبال واقعي لحظه ها رو خلق كنيد.گلهايي كه از پشت محوطه جريمه ميشه زد واقعا گلهاي واقعي و زيبايي از آب در مياد ولي تو فيفا فكر نكنم از پشت محوطه جريمه بشه گل زد اگر هم بشه اصلا حال نميده و خيلي مصنوعي هستش من چند بار امتحان كردم.ميرسيم به هد زدن بازيكنها.تو pes قد بازيكنها با هم تفاوت داره و اين امر تو زمين هم كاملا ملموسه و ميشه حس كرد كه اين يكي از پارامترهاي اصلي براي هد زدنه و دو پارامتر ديگه يكي قدرت پرش وديگري قدرت سرزني هستش كه اينها هم مانند شوت هر كدام در مواقعي به درد ميخورن.اما نحوه هد زدن تو pes خيلي طبيعيه.بازيكن خيلي زيبا از زمين بلند ميشه و با چرخش سر به توپ ضربه ميزنه كه باز هم گلهاي زيبايي ميشه خلق كرد ولي تو فيفا من هر چي دقت كردم ديدم به جاي سر با سينه هد ميزنن كه واقعا اعصاب خورد كنه.
آهان يه چيز جالبه ديگه تو فيفا توپش مثل يه گوي سفيد و درخشان ميمونه كه اصلا موقع حركت چرخش نداره ولي تو pes شما چرخش توپ و حتي كات توپ رو موقع شوت ميتونيد ببينيد.
تو pes تيمهاي معروف تشويق خاص خودشون رو دارن و وقتي تو زمين خودشون بازي ميكنن تماشا گرها با شعار مخصوص خودشون تيم رو تشويق ميكنن.
ديگه از داور و كمك داور و اينا حوصله نداشتم بگم خودتون بهتر ميدونيد كه.
برتريهاي pes خيليه و واقعا تو يه پست نميشه گفت.به همين دليل من گفتم اصلا اينا با هم قابل مقايسه نيستن.
میلاد_21
09-20-2006, 07:23 PM
ای مرگ بگیرین همتون!! hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/bawl[1].gif
هوس PES کردم!! من امشب باید بازی کنم!! ولی کجا بازی کنم؟؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/bawl[1].gif hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/bawl[1].gif
به همتون توصیه می کنم لااقل یه بار فیفا بازی کنین بعد نقدش کنین
میلاد_21
09-20-2006, 08:40 PM
منم به شما توصیه می کنم 1 بار PES بازی کن تا دیگه فیفا بازی نکنی!! hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/doofywave%5B1%5D.gif hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/gigglesmile.gif
اون توصیه تون قبلا انجام شده
hadipro
09-21-2006, 12:27 AM
من خودم به شخصه از سال 98 تا الان تمام فيفا ها رو بازي كردم.البته هر فيفا رو بعد از يكي دو دست بازي uninstall كردم از بس كه بيخود بوده.البته اين جريان بعد از اومدن pes روي pc بود چون تا قبل از اون مجبور به تحمل فيفا بودم.
hadipro
09-21-2006, 01:00 AM
راستي يه چيز ديگه يادم اومد در مورد ضربه آزادها كه تو فيفا يه بچه 2 ساله هم ميتونه اونو گل كنه و انگار داري تير اندازي ميكني به جاي ضربه كاشته.
futuristic
09-22-2006, 12:33 AM
PES يعني نهايت لذتي كه ميتوني از يك فوتبال شبيه سازي شده به واقعيت ببري
در حاليكه فيفا با اون حركات خشك و مصنوعي خودش فقط به لطف تبليغات افراطيش دلار دلار تو جيپ EA ميريزه...
تا جايي كه من خبر دارم انگار fifa 2007 قراره از يك موتور فيزيكي فوق العاده شبه طبيعي استفاده كنه در هر حال از نظر من fifa فاصله/راهي بس طولاني داره تا بتونه به PES فقط خودشو "نزديك" كنه
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft