PDA

بازدید نسخه کامل شده : از چه برنامه هاي گرافيكي استفاده مي كنيد ؟

saeed
08-24-2005, 02:13 AM
از چه برنامه های گرافیکی استفاده میکنید؟
من خودم از این برنامها:
photoshop
cinema4d(به تازگی)

mahdi206
08-24-2005, 02:35 AM
ACDSee Photo Canvas
Photoshop (خیلی کم)

M@fia
08-24-2005, 02:43 AM
به یوسر چه ربطی داشت؟

mahdi206
08-24-2005, 04:24 AM
عنوان تاپیک یه خورده نامفهومه. بهتره بشه همون : از چه برنامه های گرافیکی استفاده میکنید؟

Mohsen
08-24-2005, 08:24 AM
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Macromedia Flash

N e M e S i S
08-24-2005, 11:02 AM
Adobe Photoshop CS
Microsoft Digital Image Pro 9
Microsoft Picture It! Publishing Platinum 2001
Ulead Photo Express 4.0
Macromedia FreeHand MXa
Paint

Spiro
08-24-2005, 12:04 PM
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Corel
Ulead Photoimpact
Microsoft Digital Image Pro
Macromedia Freehand

Nendoke
08-24-2005, 12:40 PM
Only !

Macromedia FireWorks Mx 2005 .

PaintShop Pro 9 .

Hate !

َPhotoShop

Photoimpact

همین کلا .

WhiteFlag
08-24-2005, 05:20 PM
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
PaintShop Pro
Macromedia Flash MX 2004

N e M e S i S
08-24-2005, 05:31 PM
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Corel
Ulead Photoimpact
Microsoft Digital Image Pro
Macromedia Freehand
ورژن Corel چنده ؟ ماله من Corel Painter IX هستش ولی نتونستم ریجستری کدش رو پیدا کنم ! 120 مگ رو دانلود کردم ولی نمیتونم استفاده کنم ! کسی ریجیستری کدش رو داره ؟

Hwt
08-24-2005, 05:57 PM
Adobe Photoshop

اونم كاملا اماتور گونه :)

Spiro
08-24-2005, 06:34 PM
نندوك حالا واسه چي Hate !

نمسيس مال من 12ه

xPlod
08-24-2005, 09:23 PM
ماشالله...چقدر Illustrator کار!
فکر کنم دیگه وقت انجمنش باشه.

sefid
08-24-2005, 09:27 PM
Photoshop
Illustrator
Photoimpact
Freehand

همشون در حد متوسط !

vmf
08-25-2005, 02:53 AM
ورژن Corel چنده ؟ ماله من Corel Painter IX هستش ولی نتونستم ریجستری کدش رو پیدا کنم ! 120 مگ رو دانلود کردم ولی نمیتونم استفاده کنم ! کسی ریجیستری کدش رو داره ؟
بالاخره نفهمیدم، painter ایی که نصب کردی کار میکنه یا نه؟؟
اگه نمیکنه بگو من دارمش.

ولی خداییش پیشنهاد می کنم در هر سطحی که از برنامه های گرافیکی کار می کنید با یک دور corel painter IX رو امتحان کنید. واقعا محشره، حیف که دیر باهاش آشنا شدم.

مخصوصا امکانات ترکیب رنگ و سیستم براش هاش فوق العاده هستش!!

پردازش عکس: imageready و کمی هم فوتوشاپ
طراحی: corel , illastrator , fireworks
طراحی سه بعدی: max , maya, autocad, (خلاصه هرچی که دم دستم باشه و باهاش راحت باشم!!)
اینتراکتیو: دایرکتور و جدیدا فلش

N e M e S i S
08-25-2005, 09:32 AM
بالاخره نفهمیدم، painter ایی که نصب کردی کار میکنه یا نه؟؟
اگه نمیکنه بگو من دارمش.

ولی خداییش پیشنهاد می کنم در هر سطحی که از برنامه های گرافیکی کار می کنید با یک دور corel painter IX رو امتحان کنید. واقعا محشره، حیف که دیر باهاش آشنا شدم.

مخصوصا امکانات ترکیب رنگ و سیستم براش هاش فوق العاده هستش!!

پردازش عکس: imageready و کمی هم فوتوشاپ
طراحی: corel , illastrator , fireworks
طراحی سه بعدی: max , maya, autocad, (خلاصه هرچی که دم دستم باشه و باهاش راحت باشم!!)
اینتراکتیو: دایرکتور و جدیدا فلش
نه دیگه استاد ! کار نمیکنه ! هر بار میرم میگه 30 روز تمام شده و دیگه باید رجیستر بشه ! هیچ جوری هم نمیشه در رفت ! رجیستر کی هم براش پیدا کردم ولی هیچ کدام کار نکرد !

vmf
08-25-2005, 11:03 AM
nemesis جان من یک کی ژن دارم ، لینکش رو برات گزاشتم، ببین کارت باهاش راه میفته:confused: :rolleyes: :)

http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=0GUXQ4WQW6GVW0QZEGFXL27979

Nendoke
08-25-2005, 06:42 PM
نندوك حالا واسه چي Hate !

چون من می خوام اینجا به بچه ها اصول طراحی گرافیکی وب رو یاد بدم ,
یه کاری که با FireWorks تو 4 تا مرحله شاده انجام می دم .
تو این PS سگ مذهب حداقل 12 تا مرحله می بره و بعد هم به اون کیفیت در نمی آد . http://asefsoft.com/qsimages/113.gif http://asefsoft.com/qsimages/113.gif

kasra
08-25-2005, 06:49 PM
Microsoft Paint ورژن 5.1 !
دیگه اگه خیلی لازم شد Adobe photoshop !
-----
من PS ندارم , کسی هست بتونه یه عکس رو برام اندازه شو بدون بد شدن کیفیت کوچیک کنه ؟ اندازه ی آواتار ؟ اگه یکی بکنه ممنون میشم
آدرس عکس اینه http://www.cretefinder.gr/english/culture/kazantzakis/kazant.gif
بیزحمت همینجا آپلودش کنید ! اندازه ش یه جوری بشه که بشه آواتار گذاشتش !

m_amin
08-25-2005, 10:42 PM
photo shop
macromedia dream weaver

N e M e S i S
08-27-2005, 01:45 PM
nemesis جان من یک کی ژن دارم ، لینکش رو برات گزاشتم، ببین کارت باهاش راه میفته:confused: :rolleyes: :)

http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=0GUXQ4WQW6GVW0QZEGFXL27979

مرسی ! درست شد ! این کی جن رو از کجا آوردی ؟ من کلی گشتم نتونستم پیدا کنم !

daftarekhaterat
08-27-2005, 02:14 PM
مديا پلير هم خوبه! http://asefsoft.com/qsimages/21.gif

saeed
08-28-2005, 03:02 AM
پس چرا هیچ کس اینجا 3d کار نیست؟

vmf
08-28-2005, 03:37 AM
مرسی ! درست شد ! این کی جن رو از کجا آوردی ؟ من کلی گشتم نتونستم پیدا کنم !
ما اینیم دیگه!!! فقط می خواستم زودتر برات پی ام بزنم ببینم چیکار کردی که خودت گفتی..... ولی خداییش برنامه ایی هست برای خودش!!

مديا پلير هم خوبه!
دفی جون دروغ چرا؛ من از همه تکنولوژی ها عمو بیلی این برنامه رو با وجود اشکالات و کمبود های فراوانش، به خاطر سازگاریش با ویندوز خیلی می پسندم، فقط حیف که این شرکت real تنبلی می کنه و یک برنامه کم حجم نمی سازه، وگرنه media player رو کنار می زاشتم.

پس چرا هیچ کس اینجا 3d کار نیست؟
آقا سعید ریز می بینی ها!!! من البته زیاد حالیم نیست، اما اگر علاقه مند به حساب بیام، چرا!
ولی خداییش 3d کار کردن خیلی سخته چون:1- اموزش خوب می خواد 2- پول خوب می خواد 3- وقت خیلی خوب می خواد 4- تازه وقتی که همه اینها رو کسب کردی می تونی یک کار درست و حسابی گیر بیاری!!
در هر صورت دردسرش خیلی زیاده، و فقط یک علاقه مند می تونه به نتیجه برسه.
در ضمن تاپیک برنامه های گرافیکی هست، و اکثرا 3d ها بخش خاص خودشون و علاقه مندان خودشون رو می طلبند

یه کاری که با FireWorks تو 4 تا مرحله شاده انجام می دم .
می گم چطوره به مکرومدیا بگیم اسم برنامه رو به vectorworks تغییر بده!!! بد نیست ها!!

ولی خداییش مکرومدیا خیلی پدر سوخته هست، آخه براشون میل زدم که چرا ایران رو توی لیست کشورها نیاوردید اصلا جوابم رو نداند!!! در صورتی که به قبلا همین قضیه رو به آتودسک گفته بودم و طرف کلی مرام گزاشته بود و توضیح داد که به خاطر و تحریم دولت آمریکا و ... نمی تونیم.

Nendoke
08-28-2005, 07:47 AM
می گم چطوره به مکرومدیا بگیم اسم برنامه رو به vectorworks تغییر بده!!! بد نیست ها!!

اولا اینکه امکانات Bitmap توی FireWorks کمتر از PS نیست .

بعد یه سوال , چرا این طراحای محترم ( مخصوصا ایرانی ) گیر می دن به این PS , این که خیلی دهاتی بازی داره توش , مثل این می مونه که DreamWeaver رو ول کنی بچسبی به GoLive , مسخره نیست ؟

N e M e S i S
08-28-2005, 08:00 AM
این PS چی هست ؟ http://asefsoft.com/qsimages/169.gif 1 میشه یک نمونه کار نشونم بدین ؟

vmf
08-28-2005, 08:15 AM
اولا اینکه امکانات Bitmap توی FireWorks کمتر از PS نیست .

بر منکرش لعنت. اما خوب معلومه که محور اصلی نرم افزار روی چی می چرخه، کما اینکه قدرت مکرومدیا بیشتر روی vector بوده تا bitmap (برخلاف ps و ادوب) . البته کار آدم رو راه می ندازه ولی خوب مثل این میمونه که شما بخواهید کارهای معماری که توی max خیلی راحت و تخصصی تر انجام میشه رو با maya بسازی!!! خوب دیگه بالاخره هر چیزی رو بهر هر کاری ساختند.

بعد یه سوال , چرا این طراحای محترم ( مخصوصا ایرانی ) گیر می دن به این PS , این که خیلی دهاتی بازی داره توش , مثل این می مونه که DreamWeaver رو ول کنی بچسبی به GoLive , مسخره نیست ؟

اولا که اسم gf جدید من خیالباف هستش!! حواستون باشه!!
ثانیا: چییییی داداش!!؟؟ کی گیر داده به ps ؟؟ من که کسی رو نمی بینم پافشاری داشته باشه.
البته خوب باید واقعیت رو قبول کرد. وقتی که توی مدرسه شما icdl درس بدهند و توی دانشگاه فقط autodesk و microsoft ببینی و خودت هم جویای علم و ترقی نباشی نتیجه اش این میشه که نرم افزار پرست میشی!!!!!!!!!!!!؟؟؟ وقتی مردم کامپیوتر رو که می خرند به همراه ps نصب شده می خرند دیگه خیلی دور از انتظار نیست که اسم برنامه دیگه ایی رو نشنیده باشند.
ثالثا: طبق فتوای azalia نداریم!!
رابعا: سابقه ps چه داخل ایران و چه خارج خیلی با سابقه تر از هر برنامه ی دیگه ایی هست.
خامسا: FW رو اکثرا کسانی که با مکرومدیا و مخصوصا studio اون کار می کنند خوب می شناسند و بهش واقف هستند و خلاصه قدرت هاش برای نا آشنا ها با مکرومدیا آشکار نیست.
سادسا: بابا FW و ps که انتظار خیلی زیادیه، من نمی دونم چرا کارفرماها اینقدر به فری هند گیر می دند؟؟؟ بابا خدا داده کدخدا نمی بخشه!! خود مکرومدیا ولش کرده اما اینجا...
...
...
..
..
هزار و دومین دلیل : گیردادی ها!!! خوب هر کسی با هرچی که عشقش کشید کار می کنه دیگه!!!

.ولی خداییش هر وقت که این FW رو لود می کنم اونقدر سریع لود میشه که شک می کنم آیا واقعا می تونم باهاش کاری انجام بدم یا نه!!!!!!!! حالا بر عکسش PS چهار ساعت طول میکشه یک کار کوچولو رو انجام بده.(مردم به چه چیزها که عادت نمی کنند!!)

hossein_cs2
11-16-2005, 07:07 AM
سلام
من واقعا نمیدونم چرا بعضی از دوستان از Photoshop فراری هستن × شاید بخاطر اینکه خوب بلد نیستن از این نرم افزار استفاده کنند .
در نسخه جدید ،یعنی CS2 امکانات و قابلیت های زیادی به این نرم افزار اضافه شده × (ارتقاع فیلتر های مختلف - ابزار های ترسیمی مثل pen - کیفیت بالای رنگها(برای کوچیک یا بزرگ کردن اندازه )که از تکنولوژی Smart Pixels بهره برده و در انحصار خود Adobe هستش - مدیریت لایه ها - و کلی امکان دیگه که خستتون نمیکنم)
البته Photoshop از همون اول یکه تاز بوده.
من خودم با دو نرم افزار Photoshop و illustrator کار می کنم و واقعا از هر نرم افزار دیگه ای بینیازم . illustrator cs2 هم که خیلی توپ شده و کلی رادسته . کسانی که corel کار میکنن اگه illustrator cs2 رو خوب یاد بگیرن ، دیگه با corel قهر میکنن.
یه نکته دیگه : Photoshop اولین و تنها نرم افزار 16 بیتی هستش و کیفیت کارهای چاپی در سیستم های دیجیتال فوق العاده بالاست .
از همه لحاظ تکه و رودستش نیست:d :d :ee: :ee: :cry4: ×

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Golive
Macromedia Flash 8

Mohsen
11-16-2005, 11:31 AM
Macromedia Flash 8
حسین جان ورژن جدید فلش دیگه MX نداره http://asefsoft.com/qsimages/183.gif