بازدید نسخه کامل شده : انتخاب دوربین عکاسی
mazoolagh
01-10-2006, 03:45 PM
دوربین عکاسی دیجیتال میخوام:
- حداکثر 350 تومن
- امکانات فیلمبرداری اگر داره خوبش باشه! وگرنه مهم نیست!
- ساخت ژاپن
- گارانتی ننه بابا دار!
Mohsen
01-10-2006, 03:56 PM
http://www.dpreview.com/reviews/CanonA95/Images/A95_3q-001.jpg
http://www.dpreview.com/reviews/CanonA95/Images/allroundviewA95-001.jpg
مشخصات کاملش هم اينجا ببين : http://www.dpreview.com/reviews/canona95
mazoolagh
01-10-2006, 04:06 PM
از بابت پاسخ سریع ممنونم - اجازه بدین یک نگاهی به مشخصاتش بندازم!
راستی قیمتش چنده؟
shork
01-10-2006, 06:19 PM
a95 يه کم قديمی شده جاش a610 و a620 اومده اختلاف قيمتشون 20 تومان هست يعنی a610 280
فرق a610 با a95 تو زوم بيشتر 3 درمقابل 4 و پردازش خيلی سريعتر هست.
فيلمبرداريش هم 640*480 30 فريم هست که a95 10 فريم ميگيره.
بالاتر از اون پاناسونيک fz5 پيشنهاد ميشه 5 مگاپيسل با 12 بربر زوم و لرزش گير
فقط فيلمبداريش 320*240 هست به قيمت 330.همراه باباتری ليتيم و کيف دوربين.
از لهاز عکاسی fz5 بيشتر پيشنهاد ميشه.
dppictuer
01-10-2006, 06:48 PM
اول بگم که بايد بدوني دوربين فيلم برداري از دوربين عکس برداري جداست و وسايلي هم که دو يا سه امکان رو در خودشون داشته باشن در هيچکدومشون کامل نبودن اينو گذر تاريخ و محصولات عرضه شده بعينه بهمون ثابت کرده پس به عنوان يه عامل قرارش نده و کلا" بيخيالش شو .
دوم بايد بگي که چه خواسته اي از دوربينت داري و ميخواي کدوم خواستتو براورده کنه براي مثال : ميخواي عکس از حشرات بگيري يا ميخواي از ابنيه هاي تاريخي عکاسي کني و يا به عکاسي از حياط وحش علاقه داري و يا اينکه ميخواي بري عکاسي ورزشي کني و يا براي کار گرافيکي و تبليغات ميخواي ، شايدم براي عکاسي توي شب و يا عکاسي از خانواده و يا يه چيزي بين همه اين موارد . اين خيلي مهمه که ميخواي چکار کني . پس خصوصيات و علاقتو بگو . از لحاظ بدنه و شکل چي ميخواي و ايا برات فرقي ميکنه يا نه.
و اما در مورد پيشنهادات بروبچز . اول بگم که دوربين a95 داراي نويز بالا و تشخيص رنگ ضعيف هست و ديگه قديمي شده تا حدودي . دوربين Fz5 پاناسونيک و کلا" محصولات اين شرکت بسيار ضعيف هستن در تشخيص رنگ و نويز بالايي دارن و نسبت به مقدار عددي زومشون رزلوشن پاييني دارن . در ضمن در مورد ژاپني بودن دوربين ها الان تو بازار فقط دوربينهاي نيکون و احتمالا" سوني ژاپني هستن باقي ساخت چين يا تايوان و يا مالزي هستن.
تو اين رنج قيمت و در حد دوربينهاي کامپکت هميشه کانن يکه تاز بوده و سري هاي خوبي رو جمع کرده منم دوربين A620 رو توصيه ميکنم . بخاطر تمام امکانات خوب و کيفيت بالايي که داره.
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/a620.html
تو لينک بالا اطلاعات کامل و جالبي ازش پيدا خواهي کرد و ميتوني دورتادورش دور بخوري.
mazoolagh
01-13-2006, 06:50 PM
خوب قیمت A620 رو که ندادین!
از یک فروشنده دوربین پرسیدم گفت Nikon7600 بهنسبت قیمتش دوربین خیلی خوبیه و قیمت 295 تومن و گفت که هفته دیگه میاره!
البته توی یک سایت قیمت 265 تومن برای نیکون و 335 تومن برای A620 زده بود - آیا این 70 تومن توجیه داره که روی دوربین هزینه بشه یا اینکه یک حافظه 1GB بجاش بخرم!
SherlockHolmes
01-13-2006, 06:57 PM
البته مازو جان اینم فراموش نکن که 20تومن بابت باطری 20 تومن بابت کارت و 15 تومن هم بابت کیف باید به علاوه دوربین در نظر بگیری!!(البته سونی ها باطری دارن ولی کنن ها نه)
در ضمن من شماره طنین کامپیوتر رو هم برات پیدا میکنم میزارم یه قیمت و مشورتی ازشون بگیر!خیلی از بچه ها از جمله خودم دوربینامون رو از اونجا گرفتیم!قیمتاش معمولا خیلی خوبه!
dppictuer
01-13-2006, 07:09 PM
سري جديد کولپيکس هاي نيکون تنظيمات کمي دارن . بازم ميگم ا 620 انتخاب خوبيه و ميارزه.
mazoolagh
01-13-2006, 07:18 PM
مواردی مثل کیف و باطری و شارژر و کارت (چی هست این کارت؟) مسلما مهمه!
حالا کدوم یکی داره کدوم نداره؟
ضمنا من تا انتخاب نهایی ممکنه دهها پست دیگه بزنم !:d
Spiro
01-13-2006, 07:49 PM
مواردی مثل کیف و باطری و شارژر و کارت (چی هست این کارت؟) مسلما مهمه!
حالا کدوم یکی داره کدوم نداره؟
ضمنا من تا انتخاب نهایی ممکنه دهها پست دیگه بزنم !:d
كارت همون مموریه كه معمولا در حجم خیلی پایینش با دوربین عرضه میشه . مثلا خودم كه دو سال پیش سونی رو گرفتم یه مموری 16 مگی باهاش داشت برا همین 46 تومن دادم یه 128 مگشو گرفتم .
زود تصمیم نگیر مازو جان كه مثه من پشیمون نشی:d
mazoolagh
01-13-2006, 08:05 PM
تا قبل از عید فرصت دارم - تا اون موقع اینجام:d
Mohsen
01-13-2006, 08:11 PM
تا قبل از عید فرصت دارم - تا اون موقع اینجام:d
يه دفعه پولاتو جمع کن اينو بخر :
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/Images/frontview-001.jpg
همش ۸۰۰۰ $ http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/shock.gif
mazoolagh
01-13-2006, 08:15 PM
یکی میمرد ز درد بینوایی
یکی میگفت داداش زردک میخواهی!:d
دوربین فیلمبرداری هم میخوام ها! اون رو هم دریابید!
Mohsen
01-13-2006, 08:17 PM
یکی میمرد ز درد بینوایی
یکی میگفت داداش زردک میخواهی!:d
دوربین فیلمبرداری هم میخوام ها! اون رو هم دریابید!
از همين جنس هاى ارزون معرفى کنم ؟ :d
shork
01-13-2006, 09:07 PM
7600 در مقابل a620 نمرش ميشه صفر
کارته حافظه 1 گيگ 48000. با a620 ، 300 تا رو بالاترين کيفيت جاميشه.
حالا که عجله نداری دوربينای ديگه رو هم در نظر بگير
يکيش fuji s5600 ، 5 مگاپيکسل 10 برابر زوم ، نويز کم .
قمتش جديدا خيلی افت کرده رسيده به 310 کيفيت ساخت دوربين
عاليه
تنها نکته منفی استفاده از xd برای ذخيره عکس هاست که يه نموره گرونه
در عوض سرعت زيادی داره 512 حدود 50000.
mazoolagh
01-13-2006, 10:32 PM
اینطور که من فهمیدم (یا فکر میکنم فهمیدم) انواع حافظه های مختلفی از نظر تکنولوژی وجود داره: SD - xD - MMC
اساتید لطفا اینها رو با هم مقایسه کنن!
پس فعلا Nikon7600 رو میگذارم کنار. عجیبه هیچ کس سونی پیشنهاد نمیده!
mazoolagh
01-13-2006, 10:33 PM
از همين جنس هاى ارزون معرفى کنم ؟ :d
دیگه آبروی ما رو نبر:d
آره یک چیز خوب معرفی کن!
SherlockHolmes
01-13-2006, 11:18 PM
والله فیلمبرداری احتمالا تن تن بیشتر در جریانش هست!!
ولی هرچی میخری پاناسونیک نخر!چون کف کیفیته!!
در مورد دوربین عکاسی هم اصلا عجله نکن!!خیلی وقت هست!! :d
من خودم یه دوربین canon a60 پارسال تابستون خریدم تا الان همیشه سر بلندم کرده!
بزرگترین مشکلش اینه که نمیشه باهاش ماجرا جویی کرد!دوربین کاملا خانوادگیه یعنی نباید انتظار داشته باشی که تو نور خیلی کم بدون فلاش بشه عکس بدون نویز گرفت!مزایاش هم :فلاش خوب .بدنه محکم .عکاسی خوب تا نور 40% (یعنی تا وقت گرگ و میش شدن هوا)
اینهایی که من گفتم چه فایده ای داشت در حالی که نسل دوربین پارسال منقرض شد!؟
فایده اش اینه که کنون های سری a همشون مثل همدیگه اند!از جمله همین دوربینی که محسن گذاشت!
در مورد دوربین های سونی هم باید بگم نسبت به قیمتشون خیلی معمولی هستند!(یا اینطوری به نظر میرسه که هستند)
اینطور که من فهمیدم (یا فکر میکنم فهمیدم) انواع حافظه های مختلفی از نظر تکنولوژی وجود داره: SD - xD - MMC
اساتید لطفا اینها رو با هم مقایسه کنن!
پس فعلا Nikon7600 رو میگذارم کنار. عجیبه هیچ کس سونی پیشنهاد نمیده!
خيلي ناقصه .اما از هيچي بيتره .
http://www.ephotozine.com/equipment/buyersguide/fullbuyersguide.cfm?buyersguideid=41
mazoolagh
01-14-2006, 10:54 AM
همشهری، تنکس واست فرستادم!
ولی دوست دارم اینجا واسم توضیح بدین.:rolleyes:
mazoolagh
01-14-2006, 11:06 AM
والله فیلمبرداری احتمالا تن تن بیشتر در جریانش هست!!
ولی هرچی میخری پاناسونیک نخر!چون کف کیفیته!!
در مورد دوربین عکاسی هم اصلا عجله نکن!!خیلی وقت هست!! :d
من خودم یه دوربین canon a60 پارسال تابستون خریدم تا الان همیشه سر بلندم کرده!
بزرگترین مشکلش اینه که نمیشه باهاش ماجرا جویی کرد!دوربین کاملا خانوادگیه یعنی نباید انتظار داشته باشی که تو نور خیلی کم بدون فلاش بشه عکس بدون نویز گرفت!مزایاش هم :فلاش خوب .بدنه محکم .عکاسی خوب تا نور 40% (یعنی تا وقت گرگ و میش شدن هوا)
اینهایی که من گفتم چه فایده ای داشت در حالی که نسل دوربین پارسال منقرض شد!؟
فایده اش اینه که کنون های سری a همشون مثل همدیگه اند!از جمله همین دوربینی که محسن گذاشت!
در مورد دوربین های سونی هم باید بگم نسبت به قیمتشون خیلی معمولی هستند!(یا اینطوری به نظر میرسه که هستند)
ماجراجویی که ما اصلا اهلش نیستیم. راستش یکی از من خواسته بود گوشی موبایلش رو عوض کنم از اینایی بگیرم که عکس میگیره هم فیلم. من هم بهش قول دادم بگیرم ولی جدا جدا چون به دستگاهی که چند کار میکنه اعتقاد ندارم!
حالا هم باید گوشی بگیرم هم دوربین عکاسی دیجیتال و هم دوربین فیلمبرداری! تا عید هم فرصت دارم.
اینها همشون قراره عکسهای معمولی و خانوادگی بگیرن بخصوص عکس در محیطهای بسته با نور فلاش که در این مورد باید سربلند باشه. کار کردن باهاش باید راحت باشه و اگر تنظیمات دستیش بیشتر از یکی دو تا باشه خوب نیست اونهم مثلا مواردی نظیر نوع صحنه. ترجیحا تنظیم سرعت شاتر و اندازه دیافراگم و فوکوس و ... فول اتومات باشه.
دوربین فیلمبرداری هم فقط قراره فیلم خوب و صاف بگیره! جلوه های ویژه و ... اهمیت چندانی نداره.
علت این که سقف هر کدوم رو 350 تومن گذاشتم اینه که اولا با توجه به نیاز و کاربرد فکر میکنم کافی باشه. ثانیا حداکثر 3-4 سال دیگه باید عوضشون کنم!
daftarekhaterat
01-14-2006, 11:13 AM
من خودم a85 دارم. خيلي هم راضي هستم. تا حالا بيشتر از 3000 تا باهاش عكس گرفتم.
واسه يكي از دوستان a95 گرفتم. اون هم خيلي راضيه.
اگه بخوام يه بار ديگه خريد كنم a620 ميخرم.
canon كارايي خودش رو به من ثابت كرده...
Mohsen
01-14-2006, 12:58 PM
ماجراجویی که ما اصلا اهلش نیستیم. راستش یکی از من خواسته بود گوشی موبایلش رو عوض کنم از اینایی بگیرم که عکس میگیره هم فیلم. من هم بهش قول دادم بگیرم ولی جدا جدا چون به دستگاهی که چند کار میکنه اعتقاد ندارم!
حالا هم باید گوشی بگیرم هم دوربین عکاسی دیجیتال و هم دوربین فیلمبرداری! تا عید هم فرصت دارم.
اینها همشون قراره عکسهای معمولی و خانوادگی بگیرن بخصوص عکس در محیطهای بسته با نور فلاش که در این مورد باید سربلند باشه. کار کردن باهاش باید راحت باشه و اگر تنظیمات دستیش بیشتر از یکی دو تا باشه خوب نیست اونهم مثلا مواردی نظیر نوع صحنه. ترجیحا تنظیم سرعت شاتر و اندازه دیافراگم و فوکوس و ... فول اتومات باشه.
دوربین فیلمبرداری هم فقط قراره فیلم خوب و صاف بگیره! جلوه های ویژه و ... اهمیت چندانی نداره.
علت این که سقف هر کدوم رو 350 تومن گذاشتم اینه که اولا با توجه به نیاز و کاربرد فکر میکنم کافی باشه. ثانیا حداکثر 3-4 سال دیگه باید عوضشون کنم!
من خودم CANON A95 دارم . مثل بهنام ازش راضى هستم ولى پشيمونم که چرا صبر نکردم و يه دوربين حرفه اى تر نگرفتم . اگه اين براى شما مهم نيست که بخوايد عکساى حرفه اى بگيرين و فقط براى عکس هاى خانوادگى و سفر استفاده کنين حتى اين دوربين ها هم زيادن .
همشهری، تنکس واست فرستادم!
ولی دوست دارم اینجا واسم توضیح بدین.!
راستش دارم در به در دنبال اون چارتي كه قبلا ديده بودم ميگردم اما پيداش نميكنم .
نكته ي راجب xd : توان مصرفيش 1/5 ساير كارتهاست
سرعت read و write حدودا 5 برابر ساير كارتهاست
قيمتش هم 2 برابر ساير كارتهاست .
dppictuer
01-14-2006, 06:17 PM
خوب بحمد الله يه تکوني داره ميخوره از جامي داره در مياد اين انجمن .
اول در مورد کارتها .
xd تکنولوژي مختص به المپوس هست و اندازش از همه انواع کارتها کوچکتره . عيبش اينه که هنوز خيلي استفاده نميشه يعني کاربريش محدوده. فقط تو دوربينهاي المپوس و فوجي فيلم.
sd و mmc مشخصات سرعت هر دو يکي هستن و از همه انواع کارتها بهتر و سبکترن . در برابر ضربه کمي ضعيفا" نسبت به سي اف ها و ام اس ها و قيمت اس دي از ام ام سي کمتره و کيفيتش هم بالاتره .
اما در مورد دوربين بايد بگم که ، يجا گفته بودي دوربينه حالت اتوماتيک داشته باشه ، دستي نداشت فرقي نميکنه . واقعا" برام جالب بود چرا چون دوربينه و تنظيمات دستيش . حالت اتوماتيک هيچوقت ، بازم تاکييد ميکنم هيچوقت نميتونه بالاترين و بهترين بازدهي رو داشته باشه . پس هميشه دنبال بالاترين سطح دسترسي باش .يه مثال ميزنم ، خود من ميخواستم يه دوربين انالوگ حرفه اي بگيرم با پولم چون ديگه ناميد شده بودم از دوربينهاي ديجيتال ارزون ، بعد اين دوربين رو انتخاب کردم تنها بخاطر اينکه همه چيزش در دسترسم بود حتي بيرون پريدن فلاشش هم دستي ميشه و يا تنظيمات دقيقي که روي قدرت فلاشش ميشه داشت . دنبال چيزي باش که کاملا" دستي باشه و نگران کار کردن باهاش نباش راه ميفتي . من مسرانه گفتم a620 چون دوربين کامليه و کمي و کسري نداره از لحاظ رزولاسيون و زيبايي بدنه و زوم و ال سي دي و تنظيمات و ... کامله . تنها ايراد اينه که ژاپني نيست. بازم روش تاکيد ميکنم.
mazoolagh
01-14-2006, 07:05 PM
ارسلان جان - ممنون از توضیحاتت. من با دوربین دیجیتال که کار حرفه ای نمیخوام بکنم. فقط برای همین کارهایی هست که گفتم.
از دوران جوانی یک دوربین رولیکورد 120 دارم که هرچی عکس درست و حسابی بخوام با همون میگیرم هر چند که الآن خیلی گرون در میاد!
dppictuer
01-15-2006, 09:32 PM
نگاه کن جيگرم فکر ميکني . منم يه زماني گفتم مگه من ميخوام چکار کنم ؟؟ وقتي سهولت در استفاده و کاربري راحت و سريع رو ديدم نيازهام 2 يا 3 برابر شد . خلاصه بگم الان اينطوري تصور ميکني والا 4 روز که دوربن دستت بود و لذت بردي از تصاوير و خواستي يکم عکاسيتو خوب کني نيازت ميشه . ميدوني مثل چي ميمونه صحبتت مثل اين ميمونه که سيستم ايربگ رو از رو ماشينت برداري و بگي من که تصادف نميکنم !!! . ايا ميشه چنين چيزي گفت ، از حسب نياز برات پيش مياد اونوقت بهت جواب نميده هي ميزني تو سر خودت . منم دارم برا خودت ميگم تو که داري مايه ميذاري پس خوب استفاده کن . تنها چيزي که بعد از خريد يه دوربين ديجيتال شاد نگهت ميداره براي سالها امکانات دوربينه.
mazoolagh
01-15-2006, 11:24 PM
امروز تو مشهد یک فروشگاه A620 رو میداد 363 هزار تومن - میگفت گارانتی آفومار (یا چیزی شبیه به این) یک کیف هم روش میداد!
خوبه؟
Mohsen
01-15-2006, 11:46 PM
امروز تو مشهد یک فروشگاه A620 رو میداد 363 هزار تومن - میگفت گارانتی آفومار (یا چیزی شبیه به این) یک کیف هم روش میداد!
خوبه؟
گارانتى آفامور درسته . بهترين گارانتى براى کنون آفامور هست . از قيمتش هم اطلاع ندارم.
SherlockHolmes
01-16-2006, 02:46 AM
اینجا (http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10429) 345 تومنه!
راستی من در جریان دوربینهای بازار نیستم!!ولی اگه دوربین مگا پیکسل پایین تر هم بگیری با قیمت مناسب تر چیزی رو از دست نمیدی!
این 7 مگا پیکسله!ونظر شخصی من اینه بالای 4مگ اصولا کارایی خاصی نداره!(با چهار مگا میشه عکس 30*40 رو به راحتی چاپ کرد)
حالا ببینیم نظر ارسلان چیه!!
mazoolagh
01-16-2006, 08:17 AM
منظور 30*40 سانتیمتر هست؟
ضمنا یک مسئاله دیگه هم هست اون هم اینکه فکر میکنم (تاکید میکنم که حدس میزنم) دوربینهای جدید زیر 5 مگاپیکسل نیستن. من اگر دوربین بفرض 4 مگاپیکسل بگیرم میترسم تکنولوژی قدیمی باشه!
SherlockHolmes
01-16-2006, 08:22 AM
بله 30 در 40 سانت!
تا اونجایی که من میدونم کلا دوربینهای سری آ خیلی با هم تفاوت ندارن!
تفاوتشون هم توی عملکردهای جانبیشونه!وگرنه بیسشون یکیه!
من خودم دوربینم 2 مگا پیکسله!تا حالا یک بار هم نشده آرزو کنم کاش 3 بود!! :d
چون مگاپیکسل بالا فقط به دو تا درد میخوره:
1:چاپ عکس
2:برش عکس
کلا منظورم اینه که بیشتر توجهت رو به جنس عکس های دوربین معطوف کن!
SherlockHolmes
01-16-2006, 08:36 AM
http://www.shop.ir/resources/products/10273-0.jpg
http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10273
315 تومن!!(البته توی سونی دیگه نیازی به خرید باطری هم نیست)
از یه جهاتی به اون دوربین کنونه میچربه!!(نظر شخصی)
ولی بازم بستگی به کار برد داره!
mazoolagh
01-16-2006, 09:56 AM
عکسهای این دوربین دیجیتال رو بعیده چاپ کنم - احتمالا یک dvd player میگیرم و عکسها روی cd یا dvd آلبوم میکنم با تلویزیون نگاه میکنیم!
نمیدونم اصلا اینکار شدنی هست یا نه؟
ضمنا این سونی ظاهرش ظریفتر از کانون هست و احتمالا صاحبش بیشتر بپسنده!
Spiro
01-16-2006, 11:37 AM
عکسهای این دوربین دیجیتال رو بعیده چاپ کنم - احتمالا یک dvd player میگیرم و عکسها روی cd یا dvd آلبوم میکنم با تلویزیون نگاه میکنیم!
نمیدونم اصلا اینکار شدنی هست یا نه؟
ضمنا این سونی ظاهرش ظریفتر از کانون هست و احتمالا صاحبش بیشتر بپسنده!
خوب پس اگه این كارو میكنی دیگه نیاز به مگا پیكسل بالا نداری مازو .
فقط سونی سری Cybershot - P نگیر ...
mazoolagh
01-16-2006, 01:23 PM
این سری P چی هست؟
shork
01-16-2006, 04:51 PM
سری p سونی که اخريش p200 هست که البته به نظر من انتخان بدی هم نيست
البته ديگه تنظيمات دستی نداره ولی تو اتوماتا از همه کاملتره.
قيمتش هم رسيده به 280.
http://www.dpreview.com/reviews/sonydscp200/
و نتيجه گيری اين سايت:
http://www.dpreview.com/reviews/sonydscp200/page9.asp
mazoolagh
01-16-2006, 06:02 PM
هم برای P200 و هم Dsc7 (هر دو سونی) نوشته بود که فلاشش ضعیفه!
این واسه ما که بیشترین کاربردهامون عکسهای خانوادگی هست (معمولا فضای بسته و با فلاش) یک عیب حساب میشه.
ولی نمیدونم که منظور از ضعیف بودن تا چه حد هست؟ بعنوان مثال برای چه عمقی ضعیف هست : 3 متر یا 6 متر؟ از نظر حرفه ای ضعیف هست یا کاربر عادی هم متوجه میشه؟
از یک طرف همراه داشتن باتری و شارژر و عمر زیاد باتری (380 عکس با یکبار شارژ) و حتی خود اسم سونی واسه من یک مزیته و از طرفی این شک رو دارم که سونی هیچوقت دوربین ساز نبوده (برخلاف کانن و الیمپوس و نیکون)!
shork
01-16-2006, 06:46 PM
برد فلاش اکثر دوربينای کوچيک کمه برا اين دوربين 3.5 متر هست
تو تله و وايد ، ولی a610 ، 4 متر برا وايد 3 متر برا تله.
سونی ممکنه تمام محصولاتش خوب نباشه ولی
دوربين خوب هم زياد داره. نمونش همين p200
r1 ، h1, v3 , 828 و ... .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
fuji f10 جون ميده برا فضای بسته با فلاش پر قدرت که 6.5 متر تو
وايد و 4ماتر برا ی تله جواب ميده.
و حساسيت تا 1600 که تا 1600 تقريبا بدون نويز هست 6 مگا پيکسل
با 3 برابر زوم اينم تنضيمات دستی نداره .
از xd استفاده ميکنه که گرونه ولی اگه نياز به فيلمبرداری نداشته باشی يه 256
کارتو راه ميندازه که ميشه حدود 25.
فشوردگی فيلميش هم حودود دو برابر هست تو 512 7.4 دقيقه که برا کنون تو اي گيگ
8.5 دقيقه هست.
ولی بخاتر iso بالا تا 1600 تو فضای بسته حتی بدون فلاش ميتونی عکس خوبی بگيری.
عالی ترين دوربين هست تورده خودش برا نور کم.
قيمتش رسيده به حدود 320.
اگه انتخابت برای عکسای خانوادگی باشه جواب ميده عالی .
http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f10-review/
dppictuer
01-16-2006, 08:13 PM
خوب ميبينم که سنگينداريد کار ميکنيد.
اول بگم که بينام اين چه حرفيه که ميزني و ميگي که رزولاسيون پايين بگير؟؟؟ http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/flood2.gif
مايه تعجب شديد من شد. نگاه کن مازو جان (بابا اسمتو بگو بدونم چيه اسمت پاره شدم ، ياد سوخت مازوت نيروگاه رامين ميفتم http://smilies.sofrayt.com/%5E/c0/biglaugh.gif) هر چه رزولاسيون پايينتر باشه سايز عکس کوچيکتر خواهد بود ، تا اينجا مشکلي نست ولي اگه بدونيم که سايز بيتشر اين امکان رو ميده که بتونيم رو عکس زوم ديجيتال کنيم بدون اينکه افت کيفيت داشته باشيم و يا بتونيم تصوير رو براحتي کرپ کنيم بدون اينکه ناراحتي داشته باشيم و اگه بدونيم که سايز بزرگ = با جزئيات بيتشر ، ديگه نميگيم که رزولاسيون پايين بگير . شايد براي خريد دوربين ملاک خيلي قوي نباشه ولي يکي از مهمترين ملاکهاست . اگه دوتا دوربين باشه مثل همين a620 و NIKON D1 اگه بگيم نيکونه قيمتش با اين کاننه برابر شده (تو خواب ) و بعد بگيم خوب چون اون يه دي اس ال ار حرفه اي هست و اخرشه پس ما از قيد رزولاسيون ميگذريم و ميزنيم تو کار اين نيکونه بخاطر کيفيت فوقالعاده بالاش . ولي تو شرايط عادي کار اشتباهيه.
در مورد سوني و سري تي اون بايد بگم که شوني کليه محصولات عکاسيش يه کلاه بزرگ هست که سر خريدار ميذاره و داره پول اسمشو ميگيره اينو باور کنيد. ببين همين سري تي چي دارن ؟؟؟ هيچي جز زيبايي ، باريکي و يه ال سي دي بزرگ و تنها مزيتش اينه که تو جيب جا ميشه و اينور و انور ميتوني ببرشي (راحتتر از باقي دوربينها ) اما ايا امکانات هم داره ؟؟ و ايا فلاشش که خيلي نزديک لنزش هست ايرادي براي عکسها پيش نمياره . سوني دو تا چيز سرعت بالا ، بدنه زيبا و کيفيت رنگ (که نيکون بصورت خيلي پيشرفته تر از اون داره) . اگه قصد داري افه بيايي با دوربينت و همه جا ببريش و مهندس هستي اونم از نوع مايه دارش يکي از دوربينهاي سري تي رو بگير و الا اصلا" و بهيچ وجه توصيه نميشه .
dppictuer
01-16-2006, 08:23 PM
براي فلاش هم بگم که هميشه کانن تو اين زمينه پيشتاز بوده و از بهترين و پر قدرت ترين فلاشها استفاده کرده تو دنياي دوربينهاي انالوگ هميشه نيکون يکتازه بوده و در دنياي ديجيتال هم هميشه کانن برترينهارو داشته .
در مورد فوجي بگم که اصلا" و به هيچ وجه توصيه نميشه مخصوصا" دوربينهاي کامپکتش . اين شرکت تخصص خاصي در ساحتن دوربينهاي ارزان و با امکانات بالا و همينطور بسيار پر نويز داره .
شورک عزيز ايزو 1600 ايزو اسپيد هست و براي عکاسي هاي سريع استفاده ميشه و بيشتر کاربرد عکاسي سرعتي رو داره که سرعت شاتر بالاست و براي جلوگيري از کاهش عمق ميدان ( در اثر باز کردن دياف ) و همينطور جبران کمبود نور ( بر اثر سرعت بالاي شاتر ) ازش استفاده ميشه . و براي عکاسي ها هنري و همينطور استفاده خانوادگي نداره چون اينقدر نويز بالا هست که ديگه صورت کسي پيدا نخواهد بود .
فوجي تنها دي اس ال ار هاش ( که اونم تعداد محدودي ازشون استفاده حرفه اي ميکنن چون اشکال زياد دارن ) و همينطور اس ال ار لايکهاش فروش داره . بازم شديدا" رو a620 تاکيد ميکنم. اميدوارم کارساز باشه کمکهام.
mazoolagh
01-16-2006, 10:37 PM
ارسلان جان - شما هم مثل بقیه بگو مازو خودت رو راحت کن!
از همه دوستان که وقت میگذارن و با حوصله جواب میدن متشکرم - من به مشورت با افراد باتجربه و آگاه خیلی اعتقاد دارم و هیچوقت هم از پرسیدن سئوالهای خنگوار:d خجالت نمیکشم. فکر کنم تا دوربین بگیرم این تاپیک از صفحه 20 رد بشه!
1- شورک عزیز سر فرصت این Fuji F10 رو میبینم بعد میام سئوالاتم رو میپرسم.
2- در مورد رزولوشن سنسور منهم با دلایل ارسلان کاملا هم عقیده ام و علاوه بر اون فکر میکنم در حال حاضر که تکنولوژی برای دوربینهای متوسط روی 6-8 مگاپیکسل هست گرفتن دوربین 4 مگاپیکسلی نوعی ریسک خرید محصول تکنولوژی قدیم و از رده خارج حساب میشه!
3- در مورد تنظیم ISO (همون ASA) یک کمی گیج شدم! این استاندارد حساسیت برای فیلمهای با ماده حساس شیمیایی رو میدونم چیه ولی در اینجا که سنسور الکترونیکی داریم نمیدونم چجوری تطبیقش بدم؟
مثلا اگر فرضا حساسیت سنسور رو بگذاریم روی ASA 100 اونوقت برای عکسبرداری در هوای آفتابی محیط باز باید دیافراگم رو بگذاریم روی 11 و سرعت رو روی 125 ؟ و اگر حساسیت رو بگذاریم روی ASA200 میتونیم سرعت رو بکنیم 250 یا دیافراگم رو بگذاریم 16 . درست فهمیدم؟
اگر اینطور باشه حساسیت ASA1600 واقعا فوق العاده است!
4- در مورد مارک سونی فکر میکنم فعلا بهتره با صحبتهایی که شد از لیست انتخابها کنار بگذارمش.
5- در مورد فلاش میخواستم بدونم دوربینهای Fuji F10 و Canon A620 در گرفتن عکسهای خانوادگی از یک جمع 30 نفره (حدود 4 متر فاصله نیاز داره) با رزولوشن 1600*1200 یا 2048*1536 با نور فلاش میتونه یک عکس بدون نویز و شفاف و خوش رنگ و شارپ بگیره که بعدا بشه در صورت نیاز چاپش کرد؟
6- کلا به دستگاههایی که چند کار انجام میدن اعتقادی ندارم و نمومه اش هم مثلا فیلمی هست که با دوربین عکاسی بگیرن یا از اون بدتر عکسی که با دوربین فیلمبرداری بگیرن و از همه بدتر اینکه با موبایل عکس و فیلم بگیرن!
ولی اینجا دیدم که این دوربینها میتونن 640*480 رو با 30 فریم در ثانیه فیلم بگیرن - میخواستم بدونم:
آیا Fuji F10 و Canon A620 در مدت زمان فیلم محدودیت دارن یا اینکه محدودیت به میزان حافظه است؟
اگر یک کارت حافظه یک گیگ (راستی قیمتش چنده) در دوربین نصب کنیم چه مدت میشه باهاش فیلم گرفت؟
اصلا باتری دوربین برای مثلا نیم ساعت یا بیشتر فیلم گرفتن جواب میده؟
اصولا هیچ تصوری نسبت به کیفیت فیلمی که با این تیپ دوربینها گرفته میشه در مقایسه با فیلمهایی که دوربینهای معمولی روی نوار معناطیسی میگیرن ندارم!
بقیه سئوالات رو بتدریج مطرح میکنم!
SherlockHolmes
01-17-2006, 01:26 AM
یه چند تا نکته رو من هم توضیح بدم!! :d
1:دلیل توصیه من برای دوربین سونی سری T یه نکته مهمه!!
دوربین سری t رو میشه با کلاشینکف مقایسه کرد!! :d و دوربینهای دیگه رو با کاتیوشا!!
معمولا یه نظامی بهتره که یه کلاشینکف همراهش باشه!ولی برای حمل کردن کاتیوشا حتما باید تصمیم بگیره!! :d
منظورم اینه که برای حمل کردن دوربینهای استاندارد حتما باید تصمیم برای حملش داشته باشید!
ولی این دوربین نه!
من بارها شده بعضی سوژه ها رو بخاطر همراه نداشتن دوربین از دست دادم!!
در کل اینم بگم که من از دوربینهای سونی کلا خوشم نمیاد (جز این مدل) ولی لنز کارل زایس رو اینقدر ها هم دسته کم نگیرید!!حداقل 100 ساله این بابا داره عدسی و لنز میسازه!!(حتی برای فضا پیما ها)
2:من بازم با بیسوادی محظ میگم دوربینهای غیر dslr رو باید اسزو بالای 100 رو توش فراموش کنیم!
حداقل برای من اینطوری بوده!!
5- در مورد فلاش میخواستم بدونم دوربینهای Fuji F10 و Canon A620 در گرفتن عکسهای خانوادگی از یک جمع 30 نفره (حدود 4 متر فاصله نیاز داره) با رزولوشن 1600*1200 یا 2048*1536 با نور فلاش میتونه یک عکس بدون نویز و شفاف و خوش رنگ و شارپ بگیره که بعدا بشه در صورت نیاز چاپش کرد؟
عکاسی از جمع بالای 10 نفر بهتره زیاد روش حساب نشه!!چون فقط کافیه نفرات در دو لایه باشن!!یا اینکه یه آدم نامردی لباس سفید پوشیده باشه!! :d
اون موقع است که باید با عکس با فتوشاپ ور رفت تا در بیاد!که اونم باز خیلی روش نمیشه حساب کرد!
dppictuer
01-17-2006, 01:58 AM
خوب ما وظيفه ي محضمون هست و وظيفه داريم کمک کنيم .
بگم که رزولاسيون پايين تر به معناي کيفيت پايين و يا تکنولوژِ عقب افتاده نيست . ولي کاملا" بي تاثير هم نيست يه چيز پيچيده تو خريد هست که پارامترهايي داره براي الويت دادن.
خوب اصولا" ايزو چيه ؟؟؟ حساسيت سلولهاي نوري به نور رو ايزو ميگن و ميتونيم با انالوگ يکي بدونيمشون . نگاه کن جيگرم ، تو کار انالوگ وقتي فيلم ايزو بالا استفاده ميکردي بصورت شيمايي دونه هاي نقره اي حساس به نرو بزرگتر از ايزوهاي پايين بودن از اين رو نور بيشتري بخودشون جذب ميکردن . حالا همين قضيه ساده تو دوربينهاي ديجيتال هم به وجود مياد ، به اين معني که هرچي ايزو بالا ميره حساسيت به نور هم بالا ميره . اون مثالي هم که زدي کاملا" درسته.
نميتوني چنين توقعي از هيچ فلاشي در دنيا داشته باشي که يه جمع 30 نفره!!! رو بصورت يکنواخت نور بده ناگفته پيداست تو اين حالت تعداي که در راستاي دوربين هستن رو پر نور و افراد اطراف رو کمي با کنتراست پايين عکاسي ميکنه ، البته اين شامل دوربين فوجي نميشه چون اصلا" و به هيچ وجه نميخوام در موردش حتي فکر هم بکنم .
کارتهاي حافظه انواع مختلف و همينطور مارکها و سرعتهاي گوناگوني دارن ولي حدوده 80 تا 90 هزار تومان بايد باشن مارک خوبش با سرعت مناسب . در مورد فيلمبرداريش همونطور که گفتي فقط ثبت يه صحنه والا اصلا" نميشه روش حساب باز کرد. تو سايت دي پي ريويو در مورد محدوديتش چيزي ننوشته . منم اطلاعي ندارم.
بهنام جان با نظرت در مورد ايزو موافق نيستم . من بهترين عکسهاي پرتره رو با ايزو 200 و 400 دوربينم گرفتم ، استفاده از ايزو يه سري لمها داره که اگه رعايت بشه ميتونه فوق العاده باشه.
در مورد حمل دوربين هم تا حدودي باهات موافقم اما اين براي دوربينهاي کوچيک و سبک ما هم زياد مصداق پيدا نميکنه و در واقع بايد بگم که يکي از هنرهاي عکاس اين دوره اينه که با جسارت دوربينشو دست بگيره و تو خيابون بگرده من براي تميرن اينکار تا حالا 2 بار بازداشت شدم.
mazoolagh
01-17-2006, 08:14 AM
من مشخصات Fuji F10 رو دیدم - البته فلاشش عملکرد خوبی داشت ولی یک سری چیزهای دیگه هم در بخش معایبش مطرح شده بود که دست و پای منو شل کرد!
اون سونی T7 (یاد ویدئوهای T7 سونی بخیر!) استیلش واقعا برای جیب ساخته شده و معلومه که حمل و نقلش خیلی راحته و میشه گفت تا حدی زنانه است (از این نظر خیلی مناسبه) - البته با خوندن نظریات صاحبانش آدم کمی تا قسمتی مردد میشه! بخصوص که صاحب این دوربین فقط در موقعیتهای از قبل تعیین شده دوربین همراهش میبره (مهمانی - مسافرت)
با صحبتهایی که در مورد ISO شد فکر کنم (یعنی امیدوارم) که با تنظیم روی ASA400 بتونم ضعف فلاش رو جبران کنم البته اینجوری تنظیم دستی اهمیت پیدا میکنه!
هنوز در مورد قابلیتهای فیلمبرداری دوربینها راهنمایی بیشتری میخوام!
behzad_a
04-04-2006, 10:14 AM
سلام
آقا فقیر فقرا هم دوربین میخوان:cry:
من یه دوربینی میخوام در حدود 200 تومن و یکسری مشخصاتی در نظرمه البته بگم که از عکاسی کم میدونم و هیچوقت به پای بزرگانی مثل شماها نمیرسم. اینم مینیمم مشخصات من:
resulotion 4mp
optical zoom 3X
sd or mmc بخوره
manual focus داشته باشه
باطری هم خودش داشته باشه
یکی بهم A520 رو پیشنهاد کرد ولی چون باطریش AA هست ، همچین راضی نیستم مگه اینکه چاره ای نباشه. درباره NIKON نظرتون چیه؟ مثلا مدل 4800 البته قیمتشو ندارم.
حالا یک سوال: اینی که من دوست دارم خود دوربین باطری داشته باشه، خوبه یا اینکه دوربینی که از باطری شارژی استفاده میکنه بهتره؟
حالا یک سوال دیگه: من میدونم که RGB , CMYK چی هست ولی نمیدونم کاربردش توی دوربینا چیه و کدوم بهتره؟
یکی بهم A520 رو پیشنهاد کرد ولی چون باطریش AA هست
مشكلش چيه؟
behzad_a
04-04-2006, 04:37 PM
آخه اینطور فکر میکنم که اونایی که خودشون باطری دارن ، بهترن. البته امروز یه چنتا جا رفتم دوربین دیدم که گفتن A520 با اومدن A530 تقریبا دیگه تولید نمیشه و بهتره که A530 بگیری
خوب تا حالا به اين فكر كردي كه اونا كه خودشو باتري دارند و تو بخواي چندين ساعت پياپي عكس برداري كني قراره با اون باتري خالي چكار كني.
من 3 سري باتري aa هميشه همرامه و به لحاظ باتري هيچ وقت احساس ضعف نميكنم . اما توي دوربينهايي كه باتريش سر خود بيد اينجوري نيست و قطعا ادم به مشكل برميخوره.
Blacky
04-04-2006, 04:57 PM
دقیقا
behzad_a
04-05-2006, 12:00 AM
آقا ممنون ، البته این مشکل به ذهن خودمم رسیده بود.
ولی چرا کسی راجب A530 نظر نداد؟
یه مشکل دیگه اینه که از کجا بخرم و اگه بخوام بدون گارانتی بخرم چی؟ چون اینطوری ارزونتره و به نظرم Canon مارکی نیست که یک ساله بخواد خراب بشه
shork
04-05-2006, 09:03 AM
a530 تا بخواد برسه به ايران و افت قيمت کنه و برسه به قيمت اصليش حداقل
يه 6 ماهی وقت ميخواد.
behzad_a
04-05-2006, 11:34 PM
a530 تا بخواد برسه به ايران و افت قيمت کنه و برسه به قيمت اصليش حداقل
يه 6 ماهی وقت ميخواد.
پس من خیلی هولم که رفتم خریدم. 238 تومن فکر کنم خوب باشه
Rhazes
04-06-2006, 01:00 AM
پس من خیلی هولم که رفتم خریدم. 238 تومن فکر کنم خوب باشه
مبارکه ! منم می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم. اگر نظرت رو در باره دوربینی که گرفتی بگی ممنون می شم. :blush:
behzad_a
04-06-2006, 05:38 PM
مبارکه ! منم می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم. اگر نظرت رو در باره دوربینی که گرفتی بگی ممنون می شم. :blush:
با سلام.
شاید من خیلی کم از افکتای دوربین بدونم و اینایی که دیدم ، برام تازگی داشته باشه پس اگه خیلی زیادی ذوق کردم، ببخشید.
من یه چندتا دوست توی مجتمع پایتخت دارم که دوربین هم میفروشن ، به هرکدومشون نشون دادم، گفتن این بهترین خریدی بوده که میشده با این پول کرد و خیلی تعریف کردن از دوربینم و اینم بگم که از اونا نخریدمش که بخوان تعریف الکی بکنن.
یه ایفکتی که من خیلی ازش خوشم اومد اینه که میتونین یه رنگی رو از منظره انتخاب کنید و سپس این رنگ ثابت میمونه و بقیه رنگها تبدیل به سیاه و سفید میشن. با این ایفکت میشه فیلم هم گرفت. بقیه ایفکتاشم خیلی خوبه و در جمع خیلی جالبه. چون جدید هم هست ، کنون از در رقابت وارد شده و خلاقیت به خرج داده. فقط یه مشکلی هست که اکثر فروشنده ها بخاطر جدید بودنش ، هنوز نمیشناسنش و ادعا میکنن که همچین مدلی وجود نداره ولی یکم بگردین یا چند هفته صبر کنین تا شرکت بیاره.
Rhazes
04-06-2006, 07:41 PM
ممنونم بهزاد جان! http://qsmile.com/qsimages/83.gif
pendare_nik
04-27-2006, 08:55 AM
نام مقاله: حافظه های کاتی
منبع: ماهنامه شبکه شماره 38
مقدمه ی مقاله:
بيشتر دوربينهاي ديجيتال، دستگاههاي پخش موسيقي و دستگاههاي PDA براي ذخيره و نگهداري دادهها از حافظههاي كارتي سريع (flash memory cards) استفاده ميكنند. ظرفيت اين كارتهاي كوچك از 8MB و 1GB متغير است، و قيمت آنها به نسبت پايين است (به طور متوسط هر مگابايت آنها در حال حاضر نيمدلار تمام ميشود، در حالي كه هر مگابايت هاردديسك تقريباً يك دلار قيمت دارد). در چنين شرايطي است كه امروزه شاهد رواج هر چه بيشتر اين نوع حافظهها هستيم و حتي ميتوان گفت بازار هاردديسكهاي كوچك با حضور اين كارتها در حال ركود است. اما تنوع حافظههاي كارتي سريع به حدي است كه انتخاب بهترين و مناسبترين كارت را براي يك كاربرد خاص دشوار كرده است، و تازه در كنار آنها، حافظههاي USB و هاردديسكهاي ريز را هم بايد در نظر گرفت. اگر در هر يك از زمينههاي عكاسي، موسيقي، يا انتقال فايل فعاليت داشته باشيد، احتمالاً از ارزش و اهميت اين كارتها اطلاع داريد. در اين مقاله، ضمن معرفي و بررسي انواع حافظههاي كارتي، فناوري آنها، مصارف هر يك، و آينده آنها را مورد مطالعه قرار ميدهيم.
فایل پی دی اف:
http://www.shabakeh-mag.com/Articles/InfoHighway/38-130.pdf
پ.ن: این مقاله مال آذر 82 هست که یه کم قدیمیه ولی در کل خوبه.
Shazdeh
05-04-2006, 10:01 PM
من متوجه نشدم دوربين ارسلان چيه؟
من خودم خيلي دنبال دوربيني ميگردم كه ديجيتال باشه و بيشتر تنظيماتش دستي. تله و لنزهاي متنوع هم حتما روش سوار ميشه ديگه.
دوربينت چيه ارسلان؟
dppictuer
05-06-2006, 08:47 AM
nikon coolpix 4500 فکر نکنم اکبندش دیگه گیر بیاد .
Shazdeh
05-06-2006, 09:16 AM
nikon coolpix 4500 فکر نکنم اکبندش دیگه گیر بیاد .
لنز هم روش سوار ميشه؟
و اگه ميشه لنزهاي اينا چه قيمتهايي هستن.
mahdi206
05-25-2006, 03:05 AM
نظرتون در مورد canon A700 چيه؟ كسي قيمتي ازش سراغ داره؟ اصلا دوربينهاي canon لرزش گير دارن يا نه؟ مثلا اين A700 الان زوم اپتيكال 6x داره ، خب اگه لرزش گير نداشته باشه كه بدرد نميخوره آخه!
نيكون coolpix L1 چطور؟
ولي من ميدونم كه آخرش همون پاناسونيك LZ5 رو ميخرم! hTtp://qsmile.com/qsimages/311.gif (بابا ميدونم نويز داره ، بدرد نميخوره ، حالا چرا مي زنين؟! :d)
dppictuer
05-25-2006, 04:14 PM
چقدر مایه داری مهدی برام بنویس که چه خواسته هایی از دوربینت داری تا برات بهترینها رو معرفی کنم مدلهایی که باورت نمیشه .
Sologen
05-25-2006, 05:29 PM
لنز هم روش سوار ميشه؟
و اگه ميشه لنزهاي اينا چه قيمتهايي هستن.
کولپیکسها لنز فیکس دارن
mahdi206
05-25-2006, 05:33 PM
والا اين canon a700 رو توي جمهوري قيمت گرفتم امروز با گارانتي آفومار 280 !! فكر كنم بايد پولهام رو جمع كنم!!
چقدر مایه داری مهدی برام بنویس که چه خواسته هایی از دوربینت داری تا برات بهترینها رو معرفی کنم مدلهایی که باورت نمیشه .
مايه تيله كه فعلا 50 تومن! :d ولي خب اگه دوربين خوب پيدا بشه ، پولش رو جور مي كنم! من بدون دوربين نمي تونم زندگي كنم!
ارسلان جون ، من كه اندازه مرغ هم نمي دونم ، يه چند تا مدل خوب بين 200 تا 300 تومن بگو ببينم چجورياست.
علايقم هم : زوم اپتيكال در حدود 5 به بالا ، لرزش گير خوب، سرعت شاتر بالا و اگه بشه manual ، قابليت تنظيم حساسيت ISO به صورت manual ، چيزي كه زياد برام مهم نيست نويزه!! ماكرو هم 5 سانت برام كافيه. (حتي با 10 سانت هم كنار ميام) نزديكتر لازم ندارم. قابليت نور در شب (اين يكي خيلي مهمه برام!) سرعت ذخيره عكسش هم ديگه حداكثر 2-3 ثانيه باشه ، سرعت شارژ فلاشش هم بيشتر از 10 ثانيه نباشه.
البته ميدونم سليقه ام زيادي مزخرفه ها ولي خب منم يوزرم ديگه! فعلا هم canon a700 با توجه به قيمت و امكاناتش چشم منو گرفته و panasonic lz5 رو بالكل كنار زده!!
/
راستي فيلمبرداري هم ميخوام، با صدا ! ديگه حداقل 240*320 با 30 فريم رو داشته باشه و محدوديت زماني هم نداشته باشه!
Sologen
05-25-2006, 05:45 PM
والا اين canon a700 رو توي جمهوري قيمت گرفتم امروز با گارانتي آفومار 280 !! فكر كنم بايد پولهام رو جمع كنم!!
مايه تيله كه فعلا 50 تومن! :d ولي خب اگه دوربين خوب پيدا بشه ، پولش رو جور مي كنم! من بدون دوربين نمي تونم زندگي كنم!
ارسلان جون ، من كه اندازه مرغ هم نمي دونم ، يه چند تا مدل خوب بين 200 تا 300 تومن بگو ببينم چجورياست.
علايقم هم : زوم اپتيكال در حدود 5 به بالا ، لرزش گير خوب، سرعت شاتر بالا و اگه بشه manual ، قابليت تنظيم حساسيت ISO به صورت manual ، چيزي كه زياد برام مهم نيست نويزه!! ماكرو هم 5 سانت برام كافيه. (حتي با 10 سانت هم كنار ميام) نزديكتر لازم ندارم. قابليت نور در شب (اين يكي خيلي مهمه برام!) سرعت ذخيره عكسش هم ديگه حداكثر 2-3 ثانيه باشه ، سرعت شارژ فلاشش هم بيشتر از 10 ثانيه نباشه.
البته ميدونم سليقه ام زيادي مزخرفه ها ولي خب منم يوزرم ديگه! فعلا هم canon a700 با توجه به قيمت و امكاناتش چشم منو گرفته و panasonic lz5 رو بالكل كنار زده!!
یخورده روی Canon powershot is s2 کار کن نمیه حرفه ایه
shork
05-25-2006, 07:17 PM
خوب a700 چيز خوبی هست قيمتش هم الان خوب شده .
اگه برات اندازه مهم نيست تو اين قيمت من fuji s5600 توصيه
ميکنم که مشکل خاصی نداره و در تمام موارد برتر از a700
هست 5 مگا پيکسل با 10 برابر زوم ولی بدون لرزش گير
ولی با ايزو تا 1600 ميتونی تو شرايط کم نور استفاده کنی تا با سرعت شاتر
بالاتر نبود لرزشگير رو جبران کنی.قيمتش هم 280 هست.
گويا با اومدن s3 ،s2is هم خيلی ارزون شده و تا 350 رسيده
که با اين قيمت خوبه درضمن يکی از محدود دوربينايی هست که
درهنگام فيلم برداری ميتونی از زوم اپتيکال استفادکنی
برتريهای ديگبه s2is شامل ماتيتور چرخشی زوم تا 12 بارابر
لرزشگير .ضبط صدا بصورت استريو.5 مگا پيکسل هست که اختيلاف جزيی
با a700 داره.
ولی اگه تا اين قدر نخوای خرج کنی a530 به قيمت حدودی 200 از همه بهتر هست
5 مگا با 4 برابر زوم ، امکانات و کارای اين سری بسيار به هم نزديک هست .
هزينه جانبی برای اينها يه کارت حافظه ميخوای که mmc ، 2 گيگ ميتونی بگييری که حدود
50 هزار تومن هم هزينه اون هست.شارجر و باتری هم که فکر کنم از دوربين قبلی
داشته باشی.از نظر شارژ و تعداد عکس با يکبار شارژ باتری هم با باطری 2100 تا 2500
هر 4 دوربين معرفی شده بالای 400 عکس ميگيرند (نيمی با فلاش نيمی بدون فلاش).
حال انتخاب با خودت .
ولی به نظر من اگه به زوم بالا علاقه داری رو s5600 fuji کار کن.فکر نبود لرزش گير رو هم نکن.
(نکته ايی که داش يادم ميرفت در مورد 5600 که از xd pictur استفاده ميکنه که قيمت بالاتری داره)
يا اگه زوم برات اونقدر مهم نيست ضمن اينکه 4 برابر زوم با 5 مگا پيکسل که تو خود عکس
هم ميتونی زوم کنی با اين رزولوشن برای اکثر مواقع کافی هست. و تو اين قيمات بهتر از
خوب هست اين دوربين.
ولی اگه تا 350 جا داشت باشه انتخاب s2 is بهتر هست و با اين اختلاف قيمت
ارزش خريد داره.
ولی اگه زوم بالا همراه جمو جور بودن ميخوای a700 مبارکت باشه.
dppictuer
05-26-2006, 04:22 PM
منم 5600 فوجی رو پیشنهاد میدم اما قیمتش 320 هست یا بیشتر اما کانن s1is هم چیز مناسبیه برات و البته a95 کانن باتوجه به اینکه قیمتش هم کاهش پیدا کرده . البته زومش کمه . بازم بیشتر برات توضیح میدم رات میندازم جیگر.
Shazdeh
05-26-2006, 06:58 PM
يه پيشنهادي هم به من بدين. البته الان موجودي ندارم اما شما پيشنهادتون رو بدين.ممنون
يه دوربين عكاسي ديجيتال .بيشتر 4 يا 5 مگاپيكسل نميخوام.
زوم اپتيكال 10.
و اينكه حرفه اي باشه يعني بتونم همه چيش رو تغيير كنم و تنظيماتش رو دستي انجام بدم .
حالا چه دوربيني معرفي ميكنيد.
حالا اگه بعلاوه موارد بالا بخوام لنزش هم قابليت عوض شدن داشته باشه چي ميتونم بگيرم.
shork
05-26-2006, 09:22 PM
fuji 5600 ، 280 تا s2is 350 اگه بخوای لنز عوض بشه بايد يه slr بخری که حداقل
اون 5d کنيکا يا d50 نيکون هست که يکی حدود 620 و دومی 680 هست.
البته برای همين s2is مبدل تله و وايد هست که قيمت بالا داره و کارای پايينی
داره.
mahdi206
05-31-2006, 01:11 AM
خب ضمن تشكر از shork و ارسلان عزيز ، من انتخابم رو فعلا محدود كردم روي اين 5 تا مدل :
Canon A530 , A700 , S2 IS , S3 IS و همچنين Fuji FinePix S5600
كلي هم تا حالا review خوندم ازشون و يه جدول خلاصه از مشخصاتشون كه براي خودم مهمه در آوردم. حالا فقط قيمتشون مونده برام و البته n تا سوال!!
1- توي خيلي از سايتها كه ديدم دوربين fuji s5600 با اسم s5200 معرفي شده بود! يعني مشخصاتي كه اونها از s5200 داده بودن ، هموني بود كه سايت فوجي از S5600 ارائه كرده بود! پس چرا اسمشون فرق ميكنه؟
2- مسلما Canon S2 IS , S3 IS لرزش گير دارند. آيا مدلهاي A530 , A700 هم لرزش گير دارند يا نه؟ جايي نديدم كه نوشته باشه لرزش گير دارن اما جايي هم نديدم كه نوشته باشه لرزش گير ندارن! (تا جايي كه يادم مياد!!)
3- اصلا اين تكنولوژي power shot كه canon داره چي هست؟!
4- بعدش نمي دونم كدوم سايت نوشته بود كه A700 سيستم Anti blur داره. اين سيستم چيه و چه فرقي با لرزش گير ميكنه؟!
5- يك مورد ابهام اساسي در مورد سرعت شاتر برام پيش اومده. در مشخصات دوربين Finepix S5600 خوندم كه نوشته بود :
Shutter Speed : 15 - 1/2000 Depend on exposure Mode
اين يعني براي تنظيم سرعت شاتر حالت manual نداره؟
و همچنين در مورد دوربين Canon S2 IS :
Slow Shutter Speed 15-1.3 is only available in select modes
اين تيكه رو هم نفهميدم.
سه تا دوربين ديگه صريحا ذكر كرده بودن كه تنظيمات دستي براي سرعت شاتر دارن.
6- اين دوربينها قابليت removable storage دارن؟ هرچند كه خودم card reader دارم ولي به هر حال داشتن اين قابليت بهتر از نداشتنشه!!
همچنين اگه از قيمت و گارانتي اين دوربينها چيزي ميدونين بگين تا اطلاعاتم بيشتر بشه! ميخوام براي اولين بار با يك ديد كامل يه وسيله كامپيوتري بخرم!
راستي اگه به جواب سوالهام رسيدم و شك و شبهات برطرف شد ، جدول مشخصاتشون رو اينجا ميذارم.
نكته تستي : من توي پي تي هم يه تاپيك (http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=47094) زدم ، دوستاني كه اينجا زحمت ميكشن و جواب من رو ميدن ، اگه دوست داشتن ميتونن اونور هم پستشون رو copy & paste كنن تا بقيه هم از تجربياتشون استفاده لازم رو ببرن.:big_smileb:
shork
05-31-2006, 10:44 AM
1- 5200 اسم 5600 تو امريکا هست.
2- a530 va a700 لرزش گير ندارن و به خاطر زوم کمترشون کمتر لازم هم ميشه .
3- فقط يه اسم هست.
4- 5600 هست که انتی بلور داره چون لرزش گير نداره با فعال کردن اين مد از ايزو 1600
استفاده ميکنه تا بتونه از سرعت شاتر بالاتر استفاده کنه و عکس بلور نشه.
5- هر 5 تا اين دوربينا تنظيمات کامل دارن ولی تو بضی از مدها محدود هستن و تو
مد اتوماتيک بطور کامل فعال نيستن و تو مد m بطور کال در دسترس.
6- 5600 اين قابليت رو داره ولی کنونها نه .
در مورد گارانتی هم ارزون ترين رو بخر چون اين دوربينا خيلی کم پيش ميآد خراب بشه
مگه با ضربه خوردن که گارانتی قبول نميکنه.
در مورد s3 و s2 هم با اين اختلاف قيمت زياد و اختلاف کارايی کم اصلا
s3 پيشنهاد نميشه.
حالا که تا بالاتر از 300 هم فکر ميکنی به sony h1.2.5 هم يه کم فکر کن بد نيست
h1 که ارزون شده تا 350 رسيده همزمان با s2 عرضه شده با مشخصات نزديک
و کمی بهتر از s2 . h2 و h5 هم جديدا و با s3 اومدن که هدو نسخه ارزون قيمت و حدود 380
هست و h5 نسخه گرون قيمت و حدود 500 هست که خيلی بهتر از s3 هست که قيمتش همين
حدودا هست.
mahdi206
05-31-2006, 11:00 AM
ممنون shork جان ، منتظر جوابت بودم :d
/
يعني S3 قيمتش نزديك 500 هست؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/293.gif بي خيال! همون بهتر كه اصلا بهش فكر نكنيم!
در مورد سوني ها هم با توجه به اينكه هيچي نمي دونم ميرم يه خورده اطلاعات جمع كنم.
بازم ممنون.
shork
05-31-2006, 11:32 AM
فروشگاها :
www.shop.ir
www.digihouse.ir
اينم جديد هست:
www.camerashop.mihanblog.com
shork جان نظرت راجع به Pentax S60 چیه..210 تومن شده..به نظر من اگه زوم اپتیک خیلی مهم نباشه بدک نیست..
گرچه اون فوجی 5600 بد جوری چشممو گرفت..امکاناتش واقعا عالیه..
shork
05-31-2006, 10:08 PM
دوربين بدی نيست قيمت خوبی هم داره .ولی گويا تنظيمات شاتر و ديافراگم نداره
قدرت فلاشش تو تله کمه.ابعاد فيلمبرداريش 320*240 هست که خيلی کمه از
رقيبش تو اين قيمت که a530 باشه زوم کمتر ولی 1 مگا پيکسل بيشتر هست.
پنتاکس بدنه بهتری داره.
در کل تو اين قيمت a530 بهتره.
5600 خيلی خوبه ولی تا قبل از اينکه s2 بشه 350 البته باز برای کسی که به مموری
زيادی احتياج داشته باشه مثلا 5600 با memory 2 گيگ حدودا هم قيمت
s2 با مموری 2 گيگ در ميآد اونم به علت گرونی xd که fuji استفاده کرده
ولی کسی که با يه مموری 512 کارش راه بيوفته هنوز صرف با 5600 هست.
تا اون روزی که xd هم قيمتش نزديک به sd و mmc بشه .
shork
05-31-2006, 10:14 PM
http://www.cameras.co.uk/details/pentax-optio-s60.cfm
Shazdeh
05-31-2006, 10:40 PM
اين مدل s2 كه گفتين دقيقا چه مدلي هست؟
قيمتش الان چنده؟ شرك جان اين همون مدليه كه گفتي تنظيمات ديافراگم و شاتر داره؟
shork
05-31-2006, 10:45 PM
کنن s2is قيمتش از 350 هست به بالا.تنظيمات کامل هم داره.
Shazdeh
05-31-2006, 11:14 PM
کنن s2is قيمتش از 350 هست به بالا.تنظيمات کامل هم داره.
چرا از 350 به بالا.؟ به خاطر تجهيزات اضافه هست؟
ممنون.
shork
05-31-2006, 11:18 PM
نه گارانتيا و فروشندهای مختلف.
Sologen
05-31-2006, 11:38 PM
چرا از 350 به بالا.؟ به خاطر تجهيزات اضافه هست؟
ممنون.
این کنون خودش دو مدل است
اس یک و اس دو
اگر به تراکم پیکسل اهمیت نمیدهید اس یک بهتره
در کل این دوربین ها همه کاره هستند در حد متوسط و کار راه انداز ولی بسیارحساس
چون استخوانبندی محکمی ندارند
کیفیت تصویر شان به نسبت تراکم پیکسل بیشتر به نظر میرسه
shork
05-31-2006, 11:42 PM
s1 خيلی قديمی شده و مشکلات زيادی داره ازجمله فکوس کند تو نور کم به علت
نداشتن لامپ کمکی فکوس .
Shazdeh
05-31-2006, 11:51 PM
نداشتن لامپ کمکی فکوس .
اي بابا.من داشتم قلكم رو ميشكوندم s1 بگيرم!
مگه فوكوس دستي نداره؟
مگه فوكوس دستي نداره؟
لامپ كمكي تو نور كم خيلي لازمه . دست كم نگيرش .
Sologen
06-01-2006, 12:03 AM
نداشتن لامپ کمکی فکوس .
درسته .البته اس 2 هم همینطوره یعنی هر دوربینی که نورسنجش لامپ معمولی داره همین مشکل رو داره بستگی به قیمت دوربین داره
تنها دوربین که خطای اوتو فکوس اش 0 است سونی اف 828 است که بجای لامپ از هالوگرام لیزری با برد 300 متر استفاده میکنه
Sologen
06-01-2006, 12:05 AM
مگه فوكوس دستي نداره؟
نه به معنی سنتی اون که رینگ فوکاس داشته باشه
Shazdeh
06-01-2006, 12:13 AM
نه به معنی سنتی اون که رینگ فوکاس داشته باشه
پس چي داره؟
Sologen
06-01-2006, 12:21 AM
پس چي داره؟
مثل دوربینهای فیلمبرداری معمولی باید یک انگشت روی دکمه منویل فوکاس باشه و با یک دکمه دیگه فاصله کانونی رو کم و زیاد کرد
Shazdeh
06-01-2006, 12:26 AM
مثل دوربینهای فیلمبرداری معمولی باید یک انگشت روی دکمه منویل فوکاس باشه و با یک دکمه دیگه فاصله کانونی رو کم و زیاد کرد
من الان با دوربين فيلمبرداريم وقتي ميخوام دستي فوكوس كنم خيلي راحت مثل دوربينهاي معمولي اون رينگ رو ميچرخونم و ....
يعني اين دوربينها رينگ ندارن؟ حالا اين حالت كه شما ميگين چه جوريه؟ و اصلا كجاي دوربين هست؟
Sologen
06-01-2006, 01:08 AM
من الان با دوربين فيلمبرداريم وقتي ميخوام دستي فوكوس كنم خيلي راحت مثل دوربينهاي معمولي اون رينگ رو ميچرخونم و ....
يعني اين دوربينها رينگ ندارن؟ حالا اين حالت كه شما ميگين چه جوريه؟ و اصلا كجاي دوربين هست؟
خوب منظورم دوربین فیلمبرداری های کامپکت بود
بقل لنز یک دکمه است به اسم اختصاریه ام اف همهقضیه توی اونه
Shazdeh
06-01-2006, 01:14 AM
خوب منظورم دوربین فیلمبرداری های کامپکت بود
بقل لنز یک دکمه است به اسم اختصاریه ام اف همهقضیه توی اونه
آها گرفتم!!
يه لحظه ترسيدم ، فكر كردم يه پديده جديده!! http://qsmile.com/qsimages/183.gif
mahdi206
06-01-2006, 02:25 PM
يه نفر ميتونه به من كمبودها و ضعفهاي Canon A700 رو در مقابل FinePix S5600 بگه؟ (به جز اختلاف زوم و ISO 1600 كه canon نداره)
آخه اگه بخوام S5600 رو بخرم ، علاوه بر 280 تومن حدود 100 هم بايد پول كارت XD بدم! ولي اگه A700 بگيرم ، خب مموري SD هم همين الان دارم و ديگه خرج اضافي روي دستم نمياره.
shork
06-02-2006, 12:46 PM
پشتيبانی از فرمت raw تو اين فرمت پردازشی روی عکس توسط دوربين صورت نميگيره
و در نتيجه جزئيات عکس از دست نميره تا به خاسته خودتون اون رو ويرايش کنيد.
و در ضمن فشردگی خيلی کمتری داره.
f پايينتر در تمام محوده لنز از f 3.2 تو وايدترين تا f 3.5 در آخر تله داره که
برای a700 ، f 2.8 تو وايدترين و f 4.8 در انتهای تله هست که هرچی اين f بيشتر باشه
نور کمتری ميرسه و بايد شاتر زمان بيشتری باز باشه .
و استفاده از زوم توی نور کم رو سخت ميکنه.
در عوض a700 تو ابتدای وايد f 2.8 رو داره که بهتر هست.
فلاش قويتر در انتهای زوم که 4 متر برای 5600 و 3.5 متر برای a700
و در ابتدای زوم 5 متر برای a700 و 4 متر برای 5600 هست.
فشردگی بيشتر فيلم که ميتونه تو 1 گيگ 12 دقيقه با بلترين کييفيت ضبط کنه
که برای a700 رو 1 گيگ 8 دقيقه هست.
فوکوس سريعر برای 5600 احتمالا . تو مقايسه a610 با 5500 ،5500 کمی سريعتر بود.
پردازش سريعتر a700 .
استفاده از lcd برای چشمی تو 5600.
وزن 2 برابر 5600 .470 گرام با باطری برای 5600 در مقابل 250 گرام برای a700 .
اندازه بزرگتر داره که بهتر تو دست قرار ميگيره و امکان لرزش رو کمتر ميکنه.
5600 ، 4 تا باطری ميخوره که باز دوربينرو سنگينتر ميکنه در عوض شارژ فلاش رو
سريعتر ميکنه.
lcd a700 2.5 اينچ هست که برای 5600 1.8 هست ولی مقدار پيکسل هردو
115000 هست.5600 محافظ lcd داره که a700 نداره .
قرمزی چشم با فلاش تو 5600 کمتر هست که بخاطر پاپ آپ ( جهنده)
بودن که باعث فاصله زياد تا لنز اون هست.
در کل انتخابت رو بزار رو ی اختلاف قيمت و اندازه اگه از نظر اندازه مشکلی نداری
و کارت با يه 512 راه می افته فقط 5600.
و با قيمت 180 تومانی a530 و اختلاف 100 تومانی با a700 به نظر من نميارزه
a530 خيلی بهتره.
mahdi206
06-02-2006, 12:50 PM
پشتيبانی از فرمت raw تو اين فرمت پردازشی روی عکس توسط دوربين صورت نميگيره
و در نتيجه جزئيات عکس از دست نميره تا به خاسته خودتون اون رو ويرايش کنيد.
و در ضمن فشردگی خيلی کمتری داره.
f پايينتر در تمام محوده لنز از f 3.2 تو وايدترين تا f 3.5 در آخر تله داره که
برای a700 ، f 2.8 تو وايدترين و f 4.8 در انتهای تله هست که هرچی اين f بيشتر باشه
نور کمتری ميرسه و بايد شاتر زمان بيشتری باز باشه .
و استفاده از زوم توی نور کم رو سخت ميکنه.
در عوض a700 تو ابتدای وايد f 2.8 رو داره که بهتر هست.
فلاش قويتر در انتهای زوم که 4 متر برای 5600 و 3.5 متر برای a700
و در ابتدای زوم 5 متر برای a700 و 4 متر برای 5600 هست.
فشردگی بيشتر فيلم که ميتونه تو 1 گيگ 12 دقيقه با بلترين کييفيت ضبط کنه
که برای a700 رو 1 گيگ 8 دقيقه هست.
فوکوس سريعر برای 5600 احتمالا . تو مقايسه a610 با 5500 ،5500 کمی سريعتر بود.
پردازش سريعتر a700 .
استفاده از lcd برای چشمی تو 5600.
وزن 2 برابر 5600 .470 گرام با باطری برای 5600 در مقابل 250 گرام برای a700 .
اندازه بزرگتر داره که بهتر تو دست قرار ميگيره و امکان لرزش رو کمتر ميکنه.
5600 ، 4 تا باطری ميخوره که باز دوربينرو سنگينتر ميکنه در عوض شارژ فلاش رو
سريعتر ميکنه.
lcd a700 2.5 اينچ هست که برای 5600 1.8 هست ولی مقدار پيکسل هردو
115000 هست.5600 محافظ lcd داره که a700 نداره .
قرمزی چشم با فلاش تو 5600 کمتر هست که بخاطر پاپ آپ ( جهنده)
بودن که باعث فاصله زياد تا لنز اون هست.
در کل انتخابت رو بزار رو ی اختلاف قيمت و اندازه اگه از نظر اندازه مشکلی نداری
و کارت با يه 512 راه می افته فقط 5600.
و با قيمت 180 تومانی a530 و اختلاف 100 تومانی با a700 به نظر من نميارزه
a530 خيلی بهتره.
فقط ميتونم بگم كه عالي بود! دستت درد نكنه.
Shazdeh
06-02-2006, 01:01 PM
فقط ميتونم بگم كه عالي بود! دستت درد نكنه.
همين كه ايشون گفت تائيد ميشه! دستت درد نكنه.
حالا يه چيزي:
شما به من دوربين s1 و s2 رو معرفي كردين كه اولي تقريبا 390 تومن و دومي قيمتي ازش ندارم.
من مشخصات اينها رو ديدم. چون ميخواستم تنظيمات دستي داشته باشه شما اينو معرفي كردين اما باقي مشخصاتش رو كه ديدم زياد جالب نبود. مثلا اينكه حساسيت به نور پاييني دارن و وضوح تصوير جالبي هم نداره (فكر كنم 5 مگا پيكسل بود).
از مدلهاي ديگه مثل نيكون و فوجي دوربين هست كه iso و وضوح تصوير بالاتري داشته باشه و البته تنظيماتش دستي باشه؟
ممنون/
shork
06-02-2006, 01:32 PM
ممنون. خوشحال ميشم بتونم به دوستان کمکی بکنم.
s1 حدود 290 هست s2 هم 350 با گارنتی پيدا ميشه.
اول اينکه کاربردتو دقيقتر بگو مثلا برای چاپ
تو چه سايزی ميخوای که 5 مگاپيکسل کم باشه ؟
چون برای a4 ، 3 مگا پيکسل کاملا کافی هست.
اما در مورد ايزو اينکه تو اکثر دوربينای تو اين رده
غير slr تا ايزو 400 هست به غير از چند مدل مثل fuji 5600
که تا 1600 داره سری a700 و 540 و 530 کانون هم که جديد اومدن
ققط از نظر اسمی تغيير کردن و از نظر نوری تغييری ندارن
توی مقايسه ايزو 800 a700 برابر با ايزو 400 a620 هست.
البته دوربينای جديد که تو چند ماه گذشته معرفی شدن اکثرا تا
ايزو 800 و 1000 دارن.
مهمتر از همه سقف خريدت چقدر هست؟
اگه بتونی تا 550 برسونی fuji 9500 هست باقلوا
9 مگاپيکسل 10 برابر زوم با يه لنز وايد که از 28 ميليمتر شروع ميشه.
ايزو تا 1600 ، بدون لرزشگير. کفشک فلاش هم داره که ميتونی با خريد
يه فلاش قوی تو هر نوری عکاسی کنی
در ضمن رينگ فکوس و زوم دستی هم داره.
کارت حافظه هم cf ميخوره که ارزونه و xd .
Shazdeh
06-02-2006, 01:40 PM
550 يه نموره بالاست.
من فكر كنم قيمت s2 رو گرفته بودم پس.
نه من كارايي ايم در حد همون a4و a3 هست .البته ميدوني يه چيزي رو، نميخوام با كم كردن هزينه كاري كنم كه زود پشيمون بشم. مثلا ميشه همين 550 رو داد و تا چند سال خيالت راحت باشه كه نياز به تعويض و خريد دوربين جديد احساس نشه.البته بسته به كارايي ممكنه عمري هم بشه.
واسه همين ميخوام به يه نقطه سر به سر و بهينه برسم.
مثلا همين كه معرفي كردي فوجيه، لنز وايد داره و ايزوي بالا خب خيلي خوبه.يعني همون كه گفتي باقلوا!! حالا قيمت ثابت شده اش اينه يا پايين تر هم مياد؟
shork
06-02-2006, 02:00 PM
قيمتش موقع ورود 700 بود آخرين قيمت مال يک ماه پيش 540 هست.
برای يه استفاده معمولی همون s2is يا fuji 5600 هم جواب ميده .
shork
06-02-2006, 02:12 PM
انتخابت از بين اينا باشه بد نيست ، همشون خوبن و نسبت قيمت به کارايی
عالی .
(http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is,canon_s3is,fuji_finepixs9000z,f uji_finepixs5200z,sony_dsch1,sony_dsch2,sony_dsch5 ,sony_dscr1,panasonic_dmcfz30,panasonic_dmcfz7&camsel=panasonic_dmcfz7&camuser=panasonic_dmcfz7&show=all)
اگه ميتونيد SLR like بگيريد . واقعا لذت عكاسي تو اين نوع دوربينهاست . يقيه اش شبيه اسباب بازيه :دي
عجب چيزيه اين
Fujifilm FinePix S9000 Z
http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/sleepy.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/sleepy.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/sleepy.gif
Shazdeh
06-02-2006, 04:01 PM
عجب چيزيه اين
Fujifilm FinePix S9000 Z
http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/sleepy.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/sleepy.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/sleepy.gif
عجب قيمتي هم داره!!http://www.myemoticons.com/categories/badboys/www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
Shazdeh
06-02-2006, 04:05 PM
قيمتش موقع ورود 700 بود آخرين قيمت مال يک ماه پيش 540 هست.
برای يه استفاده معمولی همون s2is يا fuji 5600 هم جواب ميده .
اين چيزي كه آماده كردي بودي عالي بود. چندتا مدل مشابه تو يه جا كنار هم. واقعا دستت درد نكنه.
من فكر آخرش همين 5600 (5200؟!) رو بگيرم. نسبت به بقيه بهتره و از s9000 خب پايينتر اما امكانات 9000 آنچنان ضروري نيست.
فقط يه چيزي اين ها دقيقا چه معني ميده ':
نرمال فوكوس / ماكرو فوكوس /حافظه xD چجوره؟ / و اينكه همشون فوكوس رينگ داشتن ديگه؟
عجب قيمتي هم داره!!http://www.myemoticons.com/categories/badboys/www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
به نظرم ارزش سرمايه گذاري رو داره.
Shazdeh
06-02-2006, 04:08 PM
به نظرم ارزش سرمايه گذاري رو داره.
آخه خيلي رويايي ميشه! مثلا 9 مگاپيكسل واسه يه خبرنگار خوبه اما واسه من مبتدي نه! البته شما رو عرض نميكنم هاhttp://www.thesmilies.com/smilies/char1/character0144.gif
آخه خيلي رويايي ميشه! مثلا 9 مگاپيكسل واسه يه خبرنگار خوبه اما واسه من مبتدي نه! البته شما رو عرض نميكنم هاhttp://www.thesmilies.com/smilies/char1/character0144.gif
پس هر چي ميگيري slr like بگير . كامپكت رو بيخيال شو . اصلا حس و حال عكاسي نداره :دي
mahdi206
06-02-2006, 04:27 PM
پس هر چي ميگيري slr like بگير . كامپكت رو بيخيال شو . اصلا حس و حال عكاسي نداره :دي
حاجي بميري با اين حرفهات ، هي ميگي كامپكت نگير ، slr like بگير!! من هي ميام تو اين فوروم وسوسه ميشم اين 5600 رو بگيرم ، بعد كه لوگ اوت مي كنم ، ميرم قيمتها رو بررسي مي كنم ، ميبينم پولم نميرسه ، با خودم ميگم همون A530 كفاف ميده ، شيطونه ميگه لپتاپ رو بفروشم برم 9000 رو بگيرم hTtp://qsmile.com/qsimages/232.gif
shork
06-02-2006, 04:31 PM
رينگ فوکوس فقط 9500 ،r1 sony و fz30 پاناسنيک دارن.
ماکرو برای عکاسی از اشياء کوچک هست تو فاصلهای خيلی کم.
که حداقل اين فاصله تو اين دوربينا 1 ،2 سانت هست که خوب هست.
نرمال فوکوس هم فوکوس کردن روی اجسام معمولی توی فواصل
معمول هست.
xd هم مثل بقيه کارتهای حافظه هست که سرعت نسبتا خوبی داره و اندازه کوچک
fuji و المپيوس تو ساختن و توسعش با هم همکاری داشتن و fuji تو اکثر دوربينای ارزونش
استفاده ميکنه قيمتش الان تو ايران 2 برابر sd ،mmc ،cf هست در حجم برابر .
ولی شايد تا چند وقت ديگه نمونهای تقلبی اون مثل ms (memory stik) بياد که ارزونتر هست
ms ، 2 گيگ ساخت sony 120 و نمونهای تقلبی اون 55 هست البته با گارانتی.
xd ، 1 گيگ 100 تومان و mmc، sd ،cf 1 گيگ king ، حدود 40 هستند که اينها هم تقلبيشون
نصف اين قيمت هست و 2 گيگ اون حدود 45 هست.
shork
06-02-2006, 04:34 PM
http://www.coremicro.ca/images/Image Gallery/Hi Res/XD 1GB.JPG
mahdi206
06-02-2006, 04:45 PM
http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=fuji_finepixs5200z&opinion=29006
گفته :
The USB connector from the camera to a PC is very fast (USB 2.0) but requires a device driver to be installed, even in Windows XP.
http://en.wikipedia.org/wiki/XD-Picture_Card
و اينجا نوشته :
Copy warnings
Never format, copy files to, or erase pictures from, an xD card via a card reader/writer connected to a computer, only do so via the camera. xD-Picture cards are specially formatted with certain proprietary tags and flags. Formatting or otherwise altering the contents of the card via a card reader/writer connected to a computer will render the card unusable in a camera or erase the special Olympus signature to enable panoramic mode. Not true for SanDisk card readers as SanDisk manufactures the xD cards of both Olympus and Fujifilm.
Fujifilm does not do this.
نظرتون چيه؟ اگه هم درايور بخواد و هم اينكه توصيه شده با card reader كار نكنيم ، خب اون وقت نميشه كه! مشكل پيش مياد!
shork
06-02-2006, 04:52 PM
من خودم تو انتخاب سخت گير کرده بودم از a75 کنون شروع کردم بعد از اون سراق 5500 fuji رفتم
بعد تو همون رده s1 و کنيکا z4 و z5 رو ديدم بعد از اون سری جديد کنون اومد a510 و a520
يکسال شده بود و گيجو ويج مونده بودم چی بخرم.5600 اومد بعد a610 و 620 اومد با s2is
s2 که اوايل بالای 500 بود fz5 پانا رو 400 بود که رسيد به 350 5600 هم 350 ، يکسالو نيم شود با خودم گفتم
يه هرچی خريده بودم تا حالا ديگه از نيمه عمر گذشته بود a610 شد 280 و 5600 340
ديدم اکثر نيازمو همين a610 جواب ميده و به اختلاف قيمت با 5600 با يه 1 گيگ نميارزه
اون موقع 512 , xd 90 بود منم يه a610 با 1 گيگ king گرفتم 330 تا حالا تو اين 8 ماه 4500 تا عکس گرفتم .
البته راجب xd بگم كه توان مصرفيش 1 پنجم cf ها هست . در نتيجه طول مدت عكاسي و فيلم برداري رو ميتونه افرايش بده.
shork
06-02-2006, 05:00 PM
نه درايور نميخاد خودش به عنوان disk storag ( درست نوشتم؟) ميشناسه .
که اينم يه مزيت ديگه نسبت به دوربينای کنون هست .
مشکل با ريدر هم برای هر نوع memory کارتی ممکنه پيش بياد .
با xd ترنسند و fuji 5500 با از اين ريدر چينيا تا بحال 1 سال يکی از دوستام
استفاده ميکنه تا به حال مشکلی نداشته.
خیلی عالی بود شورک جان..بسی لذت بردیم..
ولی من بعد از دیدن اون مقایسه بخاطر برخی مسائل Panasonic Lumix DMC-FZ7 رو خیلی پسندیدم..
فیلم برداریشو دیدم تازه فهمیدم فیلم برداری با دیجیتال یهنی چی...فقط میمونه قیمتش..اگه تو ایران ارزون بشه نور العلی نوره..
ولی بازم به نظر من بدون گارانتی تو کامپکت ها S60 درسته زوم کمتری داره نسبت به 520 ولی قیمتا مساویا..و کلا چون تجربه پنتاکس داشتم ( دوربینهای سریعی هستند.) با 185 تومن همون S60 تو این رنج مناسبتر میدونم..البته واسه امثال خودم ..گرچه بازم نبود میکروفون داخلی یه عیب فوق العاده بزرگه..
shork
06-02-2006, 11:22 PM
چرا a530 ، a520 شده 180.بدون گارانتی 175 هم پيدا ميشه.
در مورد پردازش تصاوير اصلا نميتونه رو دست اين سری از کنن بلند شه
از سرعت عکس برداری پشت سره هم و رزلوشن فيلمبرداری a530 پيداست.
Shazdeh
06-03-2006, 07:04 AM
با تشكر فراوان از شرك ...
با اين اوصاف 2 گزينه رو انتخاب كردم :
فوجي 5200 : در كل دوربين خوبيه. قيمتش هم نسبت به امكانات و مدلهاي هم رده مناسبه.
اما گويا فوكوس رينگ نداره...
همين باعث شد به فكر 9000 بيوفتم. از طرفي 9000 خيلي دسته بالاست و زيادي هم گرونه. نيم ميليون واسه دوربين عكاسي دادن و عكاس مبتدي بودن و استفاده شغلي نكردن آدم رو از خريدش دور ميكنه. اما حالا چند سوال ديگه :
اين دوربين s9000 چند وقته اومده و آيا ممكنه قيمتش پايينتر از 500 تومن بشه؟
دوربينهايي كه فوكوس رينگ ندارن پس طبيعتا فوكوسشون اوتوماته و به فرض اگه بخواهيم فوكوس رو يه گوشه از كادر بندازيم و بين اجسامي در فواصل مختلف رو يكي فوكوس كنيم ، اين امكان وجود نداره؟
تو اون ليستي كه زحمتش رو شرك كشيد هيچكدوم كه لنزش عوض نميشه؟
ممنون.
دوربينهايي كه فوكوس رينگ ندارن پس طبيعتا فوكوسشون اوتومات
من نديدم . قبلا هم اينجوري فكر ميكردم اما ظاهرا اينجوري نيست . قابليبت فوكوس دستي هم تو دوربين هست.
Shazdeh
06-03-2006, 04:47 PM
من نديدم . قبلا هم اينجوري فكر ميكردم اما ظاهرا اينجوري نيست . قابليبت فوكوس دستي هم تو دوربين هست.
ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي؟
آخه وقتي فوكوس رينگ نداره با چي فوكوس رو تنظيم ميكني؟
mahdi206
06-03-2006, 05:01 PM
ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي؟
آخه وقتي فوكوس رينگ نداره با چي فوكوس رو تنظيم ميكني؟
از داخل منوي خود دوربين! تنظيم داره عزيز من! همون دوربين زاغارت من هم تنظيم فوكوس دستي داشت! اينا كه ديگه جاي خود دارن!
Shazdeh
06-03-2006, 05:04 PM
از داخل منوي خود دوربين! تنظيم داره عزيز من! همون دوربين زاغارت من هم تنظيم فوكوس دستي داشت! اينا كه ديگه جاي خود دارن!
يعني چجوري بود؟ منظورم اينه كه حالا كه رينگ فوكوس ندارن چطور شما تنظيم ميكني؟ مثلا دكمه اي چيزي داره كه لنز رو عقب و جلو ببره؟
mahdi206
06-03-2006, 05:26 PM
يعني چجوري بود؟ منظورم اينه كه حالا كه رينگ فوكوس ندارن چطور شما تنظيم ميكني؟ مثلا دكمه اي چيزي داره كه لنز رو عقب و جلو ببره؟
اوني كه من داشتم ، توي منوش انتخاب داشت بين فوكوس اتوماتيك و manual ، بعد كه فوكوس دستي ميشد ، يه دكمه داشت كه فوكوس رو از بين مينيمم فاصله اش (10 سانت) تا بي نهايت تنظيم مي كرد.
dppictuer
06-03-2006, 05:37 PM
معمولا" تو دوربینهای کامپکت با فشار یک دکمه گردونه هست. مال من یکی که اینطوره.
shork
06-03-2006, 05:49 PM
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a510_a520-review/screen-rec-mf.jpg
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a510_a520-review/camera-back.jpg
اين a510 کنون هست بقييه هم شبيه به اين عمل مکنند.
دکمه 4 جهتی رو که يک بار به سمت پايين بزنی روی ماکرو و
دفعه دوم رو فوکوس دستی ميره بعد با چپ و راست فاصله رو تنظيم ميکنی.
s9000 تا fuji دوربين جديدی نده تغيير قيمت زيادی نميکنه .
البته بعد از اون هم شايد مثل s7000 باز هم تغيير زيادی نکنه.
shork
06-03-2006, 10:35 PM
با سلام،
بله! با گشت و تحقيقي كه امروز انجام دادم، متوجه شدم فروشگاه سناتور كليه دوربينها را در حدود 10 تا 15 درصد پايينتر از ارزانفروشترين فروشندگان (كه شاخصترينشان آهونگار است) عرضه ميكند. قيمتهاي باورنكردني و عجيب. به عنوان نمونه :
S2IS به 345،000 تومان
A700 به 268،000 تومان
A540 به 225،000 تومان با گارانتي تعويض و 220،000 تومان با گارانتي عادي پارسه
A530 به 175،000 تومان با گارانتي تعويض و 168،000 تومان با گارانتي عادي
شماره تلفن : 66742708
پست يکی از اعضای فروم عکاسی هست .
a620 رو هم 250 قيمت داده اين مقازه .
http://www.akkasee.com/forum
Shazdeh
07-06-2006, 11:01 PM
خب برادران عزيز يه سوالاتي مجدد پيش اومد.
اولا كه من هنوز دوربين نگرفتم!!
دوم اينكه توي مشخصات كانون S2 (http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_s2is.asp) ديدم كه زده اين دوربين Compact هست!!
حالا سوالم اينه كه اين دوربين تمام مشخصات ظاهري يه دوربينه slr-like رو داره مثل وزن تقريبا زياد و فوكوس دستي و تنظيمات اون و غيره....
حالا چرا زده slr-like نيست؟
خب همين!!
آها راستي سناتور دوربين A620 رو 228 هم ميده
shork
07-06-2006, 11:45 PM
برای اينکه از بقيه مشابهات slr ها خيلی کوچکتر و جمو جورتر هست.مثلا در مقايسه با
fz30 يا fuji s9000.
سناتور قيمتاش پايينتره ولی روی وسايل جانبی خيلی ميخوره پايه چينی 11 تومنی رو ميده 18 تومان يا
کيف 6 تومنی رو ميده 8 تومان باتری و شارژر رو که ديگه هيچی.اين مشخصه فروشندهای ناصر خسرو هست که
قيمت خود دوربين رو پايين تر ميدن و روی بقيه اجناس ميخورن.حالا اينم شايد تازه از ناصر خسرو اومده جمهوری.
اگه خاستين از سناتور بخرين فقط خود دوربين رو بگيريد وسايل اضافه اصلا نگيريد.
نخودي
07-20-2006, 05:44 PM
خب مثل اينكه من نباشم اين تاپيك هم ميخوابه! :d
با توجه به قيمت 335 براي S2 و 400 براي S3 ، آيا خريد S3 به صرفه مي باشد؟
و آيا ميتوان S2 را امروز!! با قيمت پايينتر پيدا كرد؟
shork
07-20-2006, 06:21 PM
فکر نکنم با توجه به s1 که کاهش قيمت زيادی نداشت و الان حدود 280 هست شايد 1 سال ديگه s2 هم به اين قيمت
برسه.در مورد اختلاف قيمت بين s2 و s3 با به نظر من نمی عرضه اختلاف اين 2 فقط 1 مگاپيکسل و 2 دهم
اينچ توی مونيتور هست اون ايزو 800 هم تغييری تو کارايی s3 نداره .با 70 ميشه يه شارجر خوب يا مموری 2 گيگ سرعت بالا
خريد که باز به نظر من بهتر از 1 مگاپيکسل اضافه هست.
نخودي
07-20-2006, 08:39 PM
hTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gif
بالاخره رو سفيد از آب در اومد!
hTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gifhTtp://qsmile.com/qsimages/305.gif
Pooriya_Online
07-20-2006, 10:12 PM
فکر نکنم با توجه به s1 که کاهش قيمت زيادی نداشت و الان حدود 280 هست شايد 1 سال ديگه s2 هم به اين قيمت
برسه.در مورد اختلاف قيمت بين s2 و s3 با به نظر من نمی عرضه اختلاف اين 2 فقط 1 مگاپيکسل و 2 دهم
اينچ توی مونيتور هست اون ايزو 800 هم تغييری تو کارايی s3 نداره .با 70 ميشه يه شارجر خوب يا مموری 2 گيگ سرعت بالا
خريد که باز به نظر من بهتر از 1 مگاپيکسل اضافه هست.
ولی فکر میکنم اختلاف این دو دوربین خیلی بیشتر از 0.2 اینچ و 1 مگاپیکسل و ایزوی 800 باشه.
به نظرم 65 تومن میرزه که دوربین جدید یعنی S3 رو انتخاب کنید.
نخودي
07-21-2006, 12:54 AM
ولی فکر میکنم اختلاف این دو دوربین خیلی بیشتر از 0.2 اینچ و 1 مگاپیکسل و ایزوی 800 باشه.
به نظرم 65 تومن میرزه که دوربین جدید یعنی S3 رو انتخاب کنید.
البته بايد به بودجه هم نگاه كرد! من زيادي جوگير ميشم! ولي وجود دوستان عزيزي مثل shork باعث ميشه آدم خودش رو كنترل كنه!!
به نظر من هم اين اختلاف نمي ارزه ، البته قيمت 400 تومن براي دوربين S3 خيلي قيمت خوبيه. ولي با توجه به وجود S2 و داشتن قيمت 330 ، براي كسي كه به زور 400 تومن پول چمع كرده ، بيشتر مناسبتره كه بره S2 رو بخره! ولي خب اگه كسي ميتونه تا 450-500 پول بذاره ، يقينا S3 دوربين عالي و شكيلي خواهد بود كه به لحاظ زيبايي هم با توجه به رنگ سياهش جذابيت بيشتري داره.
Reza364
09-04-2006, 06:39 PM
این آقای ارسلان و باقی اساتید کجا هستن؟!
یکی بیاد بگه یه دوربین عکاسی تا سقف 500 تومن (با همه هزینه هاش البته ! و یخورده بالا پائین هم را داره) برای مصارف عمومی و خانگی چی خوبه !
خدمتتون عارضم که خودم علاقه به سونی و کانن دارم منتها مدل و اینا رو بفرمائید روشن شیم!
با تشکر hTtp://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/crazy.gif
shork
09-04-2006, 06:57 PM
sony h5 ، ،فوجی s9500 و کنون s3is . قيمت هم به ترتيب حدود 450، 450 ،380 هست.
اگر از نظر اندازه مشکلی نداشته باشی توی اين قيمت اينا دوربينای خوبی هستن.
البته پيشنهاد من fuji هست.برای هر کدوم يه کارت حافظه هم ميخوای که 2 گيگی
اون بين 40 تا 60 در ميآد. هر 3 هم باتری aa ميخورن.و با 1 سری باطری 400 تا 500 عکس
ميگيرن .کيفيت هر 3 هم خوب هست.s9500 بزرگترين و s3 کوچکترين هست.
Sologen
09-04-2006, 07:06 PM
این آقای ارسلان و باقی اساتید کجا هستن؟!
یکی بیاد بگه یه دوربین عکاسی تا سقف 500 تومن (با همه هزینه هاش البته ! و یخورده بالا پائین هم را داره) برای مصارف عمومی و خانگی چی خوبه !
خدمتتون عارضم که خودم علاقه به سونی و کانن دارم منتها مدل و اینا رو بفرمائید روشن شیم!
با تشکر hTtp://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/crazy.gif
عرضم بهخدمت اقا رضا که باید بگی دقیقا چه کاری میخای باهاش بکنی .بیشتر تله یا واید یا نرمال
من پیشنهاد میکنم Sony f828
اکبندش حدود 600 تومن یا یه کم بالاتره
shork
09-04-2006, 07:06 PM
برای ديدن کنار هم و مقايسه اينجا رو ببين. (http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s3is%2Cfuji_finepixs9000z%2Csony_dsc h5&show=all)
Reza364
09-04-2006, 07:12 PM
عرضم بهخدمت اقا رضا که باید بگی دقیقا چه کاری میخای باهاش بکنی .بیشتر تله یا واید یا نرمال
گفتم که کار خونگی!
خیلی تو کار عکاسی و این کارا نیستم ، فقط کارای خونوادگی و حالا گاهی باغ و گلستان
Reza364
09-04-2006, 07:16 PM
sony h5 ، ،فوجی s9500 و کنون s3is . قيمت هم به ترتيب حدود 450، 450 ،380 هست.
اگر از نظر اندازه مشکلی نداشته باشی توی اين قيمت اينا دوربينای خوبی هستن.
البته پيشنهاد من fuji هست.برای هر کدوم يه کارت حافظه هم ميخوای که 2 گيگی
اون بين 40 تا 60 در ميآد. هر 3 هم باتری aa ميخورن.و با 1 سری باطری 400 تا 500 عکس
ميگيرن .کيفيت هر 3 هم خوب هست.s9500 بزرگترين و s3 کوچکترين هست.
یعنی برای انتخاب بین اینها فقط سلیقه مهمه و برتری مهمی نسبت به هم ندارن؟
بعدشم این فوجی چرا انقدر سنگینه!
Shazdeh
09-04-2006, 07:16 PM
اين كه گفتين تله يا وايد و اينها ....
براي عكاسي از نزديك چه اصطلاحي به كار ميبرن؟ براي اين كارها چي مناسبه؟
shork
09-04-2006, 07:20 PM
شما به دايناسور اعتقاد داريد ؟ ،828 ديگه خيل وقته دورانش گذشته.
Sologen
09-04-2006, 07:21 PM
گفتم که کار خونگی!
خیلی تو کار عکاسی و این کارا نیستم ، فقط کارای خونوادگی و حالا گاهی باغ و گلستان
پس سونی اچ یک یا دو
شارک که فرمود اچ پنج قیمتش بالاتر از اینهاست ولی فرقی میون این سه مدل نیست از نظر کیفیت
بیشتر اچ یک رو پیشنهاد میکنم
برای مصرف خونگی از 5 مگا پیکسل به بالا ضروری نیست
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsch1.asp
Sologen
09-04-2006, 07:22 PM
اگه منظورت پرتره ست که فقط 50 میلیمتر و کادر بسته 105 میلیمتر
Sologen
09-04-2006, 07:24 PM
شما به دايناسور اعتقاد داريد ؟ ،828 ديگه خيل وقته دورانش گذشته.
الان هنوز کانون پرو وان تولید میشه که استارتش از دوران ژوراسیک خورده دلیل نمیشه
در ضمن تنها نمونه نور سنج هالوگرام با خطای 0 درصد منحصر میشه به همین اف 828:big_smile:
shork
09-04-2006, 07:25 PM
نه آخرين قيمت h5 که من داشتم 440 بود.
اينجا انتخاب اصلا بر اساس مگا پيکسل نيست.
h5 بر تريهای خيلی زيادی نسبت به h1 و h2 داره.
و اختلاف قيمت کم،
Pooriya_Online
09-04-2006, 07:27 PM
واید لنزهایی هستش که فاصله کانونی پایینی دارن که در واقع میدان دیدشون زیاد هستش. تله هم فاصله کانونی بالا هستند و زاویه دید پایینی دارن و درشت نما هستند. در واقع لنز 50م.م رو نرمال میگن و عکسی میگیره که تقریبا همون دید انسان هستش. کمتر از 50 رو واید و بیشتر از 50 رو تله میگن. به عکاسی از نزدیک ک