PDA

بازدید نسخه کامل شده : نصب ویندوز 32 بیتی یا 64 بیتی؟

Mehran
01-11-2006, 03:28 PM
سلام.
یه نظری دارم میخوام چند وقته ازتون بپرسم نوشه!
من خیلی گشتم اما برای مودمم درایور 64 بیتی پیدا نکردم.
مودمم هم D-Link 560e+ هست و اونطوری که من فهمیدم شاید هیچ وقت نتونم براش درایوری پیدا کنم.
یکم فکر کردم. یه راهی به ذهنم رسید. من تا اونجایی که میدونم دیگه همه بازی ها روی Windows X-64 کار میکنن و حیفه که من روی اون سیستم عامل با قدرتش این بازی ها رو اجرا نکنم. از طرفی تقریبا تموم درایور ها رو گیر آوردم جز مودم. با خودم فکر کردم یه Windows x64 نصب کنم با یکی از نسخه های لینوکس مثل SuSe. با ویندوزه کارهای عادی مو انجام بدم و با لینوکسه تو اینترنت حال کنم. خوشبختانه SuSe تموم امکاناتو هم داره و من خیلی باهاش حال میکنم.
حالا از شما میخوام نظر بدید. این کار من فایده ای داره یا نه؟ اصلا ممکنه یه جایی به مشکل برخورد کنم؟!
اگه هم یکی لطف کردم درایور 64 بیتی رو برامون پیدا کرد که دیگه خیلی مخلصش میشیم.
این نظر سنجی رو هم یه توجهی بهش کنین ممنون میشم. :wink:

Mehran
01-11-2006, 03:33 PM
راستی یکی از دلایلی که دارم اینه که توی ویندوز 64 بیتی همه چیز خیلی بهتر اجرا میشه. مثلا بازی Fear توی قسمت Auto Detectش وقتی تنظیمات CPU رو اتوماتیک دیتکت کرد گذاشت روی نورمال. اما وقتی با ویندوز 64 بیتی امتحان کردم گذاشت روی Maximum. همون تنظیمات فیزیکشو.

Boulder
01-11-2006, 04:31 PM
مهران به نظر من فکر خوبیه در ضمن مودم هم که گرون نیست می تونی یکی دیگه ورداری اینو هم خودم برات می فروشم.

iMohsen
01-11-2006, 04:49 PM
مهران به نظر من فکر خوبیه در ضمن مودم هم که گرون نیست می تونی یکی دیگه ورداری اینو هم خودم برات می فروشم.

می بینم که بالاخره شما رو دیدیم اینجا ...:d

حرف تایتان تایید میشه ..یه مودم جدید با درایور 64 بیتی بخری بهتره تا بخوای 2 سیستم عامل داشته باشی ..

البت این نظر منه ..اینجوری بهتره ..شاید خواستی در حین یک بازی به اینترنت هم متصل بشی مثل این بازی هایی که تحت نت هم میشه بازی کرد ..

محسن!

Mehran
01-11-2006, 05:05 PM
آره خوب فکریه اما آخه مودم 64 بیتی خوب اکسترنال ارزون (نون اضافه دار با سالاد ... :d ) چی تو بازار هست؟

Mehran
01-11-2006, 05:06 PM
می بینم که بالاخره شما رو دیدیم اینجا ...:d

حرف تایتان تایید میشه ..یه مودم جدید با درایور 64 بیتی بخری بهتره تا بخوای 2 سیستم عامل داشته باشی ..

البت این نظر منه ..اینجوری بهتره ..شاید خواستی در حین یک بازی به اینترنت هم متصل بشی مثل این بازی هایی که تحت نت هم میشه بازی کرد ..

محسن!
هااا! اینو من فکر نکرده بودم. ولی من تاحالا یه بارم آنلاین بازی نکردم. اما فکر 64 بیتو که میکنم اصلا جان تو خوشحال میشم.

Mehran
01-15-2006, 06:40 PM
پس چرا هیچ کس نمیاد بگه من چه کار کنم؟!