PDA

بازدید نسخه کامل شده : فرهنگ اصطلاحات Adsl

SherlockHolmes
01-17-2006, 02:59 AM
اصطلاحات فنی!
بوخت:نامه ای که از شرکتی که ازش adsl گرفتین به مخابرات میره و در خواست بر قراری ارتباط رو از مخابرات میکنه!

این نامه شامل قبض شماست + یک عدد که مشخص میکنه شما به کدام پرت باید متصل بشید!
MDF : مکانیست فیزیکی که در اونجا خظ شما با سیم به تجهیزات شرکت مذکور متصل میشه!

رانژه:به عمل بالا ISP ها میگن رانژه شدن خط!ولی مخابراتی ها بهش میگن دایر کردن خط!بعد از رانژه شدن قائدتا لینک مودم شما باید روشن بشه یا حداقل چشمک بزنه!!
نامه اتون نیومده:یعنی مخابرات هنوز نامه ای مبنی بر دایر کردن خطتون نداده!یعنی بمونید تو آب نمک!

تحویل دادن لینک:مرحله ای که در اون از طرف شرکت میاد و خط adsl رو تست میکنن و اصطلاحا به شما تحویل میدن و بعد از اون دیگه شما به هیچ وجه نمیتونین به شرکت معترض شید چون لینک به شما تحویل داده شده!

با شما تماس میگیریم:یعنی اگه شما فرد کودنی باشید منتظر میشید من زنگ بزنم که قائدتا من زنگ نخواهم زد!

مشکل از مخابراته:یعنی من نمیدونم مشکل از کجاست!حال پیگیریشم ندارم!

مخابرات اذیت میکنه:یعنی سوتی شده ولی من میخوام با جلب ترحم شما توپ رو تو زمین مخابرات بندازم!و فعلا شما تا سه روز تو آب نمک بخوابین!

مشکلتون رو پیگیری میکنم:یعنی دفعه بعد که شما زنگ زدین تازه من یادم میفته باید زنگ بزنم مخابرات!

تعویض آی اس پی:یک مصیبت اعظم!البته برای کسی که این نوشته رو نخونده!! :d
برای تعویض آی اس پی اول باید خط شما از دستگاه های شرکت قبلی قطع بشه و بعد به دستگاه های شرکت جدید وصل بشه!برای اینکه لینکتون از شرکت قبلی قطع بشه باید درخواست کتبی به شرکت قبلی بدید و اون شرکت دوباره یه نامه برای شما بفرسته و شما اونو امضا کنید بعد اگه مشکلی پیش نیاد بعد از یک هفته تازه لینک شما از شرکت قبلی قطع میشه و بعد باید درخواست دایر شدن خط به شرکت جدید بدین که اونم یک هفته تا ده روز طول میکشه!
لینکتون اشغاله:یعنی بعد از 15 روز دوندگی به هر دلیلی(فراموشی سهل انگاری!!) لینک شما از شرکت قبلی قطع نشده و کارتون از روال عادی خارجه و شما از این به بعد باید به هرکسی که میبینید التماس کنید تا ببینید مشکل از کجاست!

پارس روهام:نام اصلی شرکت داتک!مخابراتی ها داتک رو به این نام میشناسن!

دخک:صدای گذاشته شدن گوشی تلفن 1 ثانیه بعد از برداشته شدن در شرکت داتک!

آهنگ دنده عقب:آهنگی که بعد از یه مدت بهترین همدمتون میشه!!این آهنگ رو وقتی میشنوید که دارید به آدمهای مختلف پاسکاری میشید برای اینکه سمبل بشید!و یه آدم باهوش بتونه شما رو از سر شرکت باز کنه!

نتیجه گیری اخلاقی:توی زندگیتون سعی کنید هیچوقت بد شانس نباشید!
نتیجه گیری اخلاقی تر:وقتی چیزی داره خوب کار میکنه بهتره برای بهتر شدنش سعی نکنید!
در انتها:هر وقت مشکلی براتون در نصب adsl براتون بوجود اومد این کارها رو فراموش نکنید
1:هیچ کس دلش برای شما نمیسوزه!
2:به حرف هیچ کس اعتماد نکنید!
3:تلفن بزنید!
همین!http://qsmile.com/qsimages/31.gif

mahdi206
01-17-2006, 11:01 AM
پارس روهام:نام اصلی شرکت داتک!مخابراتی ها داتک رو به این نام میشناسن!
اولا كه اسمش پارس رهام يا رهام پارس هست! دوما كه گروه شركتهاي داتك 3 تا شركته كه بخش Adsl اش زير نظر شركت رهام پارس هست.

3:تلفن بزنید!

همه جاش درست بود الا اين يه تيكه اش، با تلفن زدن كاري درست نميشه و پيش نميره ، فقط مراجعه حضوري.

mazoolagh
01-17-2006, 11:16 AM
این تعریف بوخت و رانژه جدی بود یا شوخی:rolleyes:

Spiro
01-17-2006, 11:23 AM
همه جاش درست بود الا اين يه تيكه اش، با تلفن زدن كاري درست نميشه و پيش نميره ، فقط مراجعه حضوري.
كاملا تائید میشه http://qsmile.com/qsimages/69.gif

SherlockHolmes
01-17-2006, 11:54 AM
این تعریف بوخت و رانژه جدی بود یا شوخی:rolleyes:
جدی بود!! :d
اما در مورد علمی بودنش نمیتونم نظری بدم!!
//
در ضمن ببخشیدا من اگه هر روز بخوام بکوبم برم سهروردی بیچاره میشم که!!
من الان برم زنگ بزنم!! :d
ببینم چی میگن!!

Spiro
01-17-2006, 12:04 PM
در ضمن ببخشیدا من اگه هر روز بخوام بکوبم برم سهروردی بیچاره میشم که!!
من الان برم زنگ بزنم!! :d
ببینم چی میگن!!
پس حالا حالاها بدون خطی :d :d :d

SherlockHolmes
01-17-2006, 12:24 PM
آخه بز اینجا اونجا نیست که در عرض 10 دیقه همه جاشو بشه رفت!! :d :d
رفتن و برگشتن به سهروردی لااقل 4 ساعت طول میکشه!!

Spiro
01-17-2006, 12:36 PM
آخه بز اینجا اونجا نیست که در عرض 10 دیقه همه جاشو بشه رفت!! :d :d
رفتن و برگشتن به سهروردی لااقل 4 ساعت طول میکشه!!
آخه لاما .... من از آمل تا تهرانو 6 ساعته میام و بر میگردم اونوقت تو چرمنگ داخل تهران 4 ساعت دور خودت میچرخی ؟http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/pokey.gif