PDA

بازدید نسخه کامل شده : دست ياري مي طلبيم

Hwt
01-21-2006, 01:19 PM
سلام
خوفين؟
خوب طبق پيشنهاد سايان ميخوايم سيستم هايي بر اساس پردازنده هاي اينتل و amd جمع و جور كنيم و سيستم رو ببنديم . منتهاي مراتب چند نكته رو بايد ياد اوري كنم و بعد دست بكار بشيم.
1-وقتي ازتون خواسته ميشه كه يك ماردبرد و سي پي يو براي سيستم اداري معرفي كنيد كه مثلا 150 جفتش باهم بشه نياين و بگيد اره برو dfi lanparty بردار چون هيچ متطقي اين كارو توجيه نميكنه . يا مثلا نياين بگيد 40 تومن بزار روش و فلان چيز رو بردار . فقط تو همون رنج قيمت قطعه اي كه به ذهنتون ميرسه پيشنهاد بديد . ( ترجيحا با لينك مشخصات )
2-موفع پيشنهاد قطعه خيلي بهتره كه از نوع گارانتي هم اطلاعاتي بديم .
3-اينكار يك كار بنيادي و ريشه اي خواهد بود پس نياز به صبر و حوصله و دقت داره .لطفا وسط كار مارو تنها نذاريد ( تاپيك تست دست جمعي كارت گرافيك يادمون نرفته !)
4-الزامي براي بحث كردن و تعصب به خرج دادن براي پيشنهاداتون نيست . چون نه از شركت مورد نظر چيزي به شما ميماسه و نه اينكه شما مسئول انتخاب ديگران هستيد . پس سعي كنيد بدون هيچ گونه تعصب و با ديد باز دست به پيشنهاد بزنيد . مثال ميزنم . اگر شما با مادربرد الف به شكل تعصبي مشكل داريد اما به طور اتفاقي يه مدل از همين مادربرد الف خوب در اومده بود اونهم مدنظر قرار بديد .
5-سيستم كار به اين صورته كه ابتدا قيمت قطعات رو مشخص ميكنيم . با رنج + و - 5 هزار تومن . يعني همه قطعات رو ما اول تاپيكهاي جداگانه ميزنيم و قيمتها و تنوع ها رو مورد تحليل قرار ميديم . بعد از اون تاپيك سيستم ها رو ميزنيم و قيمت نهايي براي يك سيستم رو مشخص ميكنيم . بعد از اون پيشنهادات و چيدمانها رو انجام ميديم و بعد 2 چيدمان برتر در هر سري اينتل و 2 سري برتر amd رو به عنوان پيشنهادات فصل سايت بلك مايس مشخص ميكنيم .

سود اينكار براي خودمون اينه كه ديدمون نسبت به قطعات خيلي بازتر از اين چيزي كه الان هست ميشه و اين خودش يك موفقيت محسوب ميشه و براي ديگران اين سود رو داره كه حق انتخاب داشته باشند و خودشون رو وابسته به سايرين ندونند .

منتظر پيشنهادات شما تو همين تاپيك هستم .

Ghamnevis
01-21-2006, 01:44 PM
تشكر مهدي جان :)

خوب دقيقا برنامه چيه ؟ اول نوع دسته بندي ها رو مشخص كنيم بعد توي هر دسته چند تا رنج قيمت هم در نظر بگيريم :
سيستم خانگي :
پردازنده اينتل :
1- 400 تومن (براي مستضعف هاي دردمند)
2- 500 تومن (براي همون بالايي ها با درد كمتر !)
3- 600 تومن (براي مستضعفين بي درد)
4- 700 تومن (براي مرفهين دردمند)
5- 800 تومن به بالا (براي مرفهين بي درد بي اخ !)

و الي ماشاالله !

براي سيستم هاي اداري كه نياز به گرافيك آنچناني ندارند توي رنج 500 تومن فرضا ميشه به جاي يك كارت گرافيك جي فورس 5500 يه Ati Radeon 7500 برداشت و هزينه اضافي رو خرج پردازنده يا رم و يا خرج كيبورد و ماوث شيكتر كرد ! و ....

Hwt
01-21-2006, 02:20 PM
ببين مثال ميزنم . الان از هر كي كه اينجاست بپرسي دي وي دي رايتر چي بخرم ميگه ؟:
Benq1640 و lg4163 چرا ؟
چون سر اين قطعه به يك جمع بندي رسيده شده و همه راضي هستند .
الان من مدنظرم اينه كه سر قطعاتي مثل مانيتور و رم و سي دي درايو و سي دي رايتر هم به اين جمع بندي برسيم بعد ميريم سراغ قطعات تعيين كننده مثل مادربرد و پردازنده . كارت گرافيك هم تو هر رنج كه تقريبا مشخصه .

daftarekhaterat
01-21-2006, 03:25 PM
ببين مثال ميزنم . الان از هر كي كه اينجاست بپرسي دي وي دي رايتر چي بخرم ميگه ؟:
Benq1640 و lg4163 چرا ؟
چون سر اين قطعه به يك جمع بندي رسيده شده و همه راضي هستند .
الان من مدنظرم اينه كه سر قطعاتي مثل مانيتور و رم و سي دي درايو و سي دي رايتر هم به اين جمع بندي برسيم بعد ميريم سراغ قطعات تعيين كننده مثل مادربرد و پردازنده . كارت گرافيك هم تو هر رنج كه تقريبا مشخصه .
موافقم. http://qsmile.com/qsimages/83.gif

AMD>INTEL
01-22-2006, 12:21 AM
حركت خوبيه ولي مسئلي هست تو ايران رسمه اگه يه قطعه خوب جا افتاد پس از مدتي كيفيتش افت ميكنه يا ريماركش مياد تو بازار

Hwt
01-22-2006, 12:40 AM
حركت خوبيه ولي مسئلي هست تو ايران رسمه اگه يه قطعه خوب جا افتاد پس از مدتي كيفيتش افت ميكنه يا ريماركش مياد تو بازار
عرض كردم فصلي ليست ميديم . قطعا اگر اين قضيه به گوش ما برسه كه قطعه اي ريمارك دار هم شده توي ليست فصل بعد اون قطعه ديگه جايي نداره.

Rax
01-22-2006, 04:28 PM
اتفاقا من يه ليست اماده كرده بودم ..ولي يكم قديمي شده..كامل ميكنم و ميزارم تا دوستان نظر بدن...

Rax
01-23-2006, 01:06 PM
اتفاقا من يه ليست اماده كرده بودم ..ولي يكم قديمي شده..كامل ميكنم و ميزارم تا دوستان نظر بدن...

ببخشيد طولانيه ولي چاره اي نيست:

پيشنهاداي من بر اساس 2 دسته :(همه دسته ها شامل پردازنده هاي 64 بيتي)
نكته اول:هدف من كاربراي معموليه و نه High-End چراكه اينجور افراد معمولا خودشون تحقيق ميكنن
و خريدشون رو انجام ميدن و مثل كسي كه دنبال خريد اپترون دوال كور ميره اراجيف منو در نظر نميگيره و
در ضمن زياد دنبال اين نبودم كه اور بالا رو مد نظر قرار بدم..
و يه مطلب ديگه نگين گير دادم به 3-4 تا برند خاص چون واقيعت اينه كه فقط بعضي وارد كننده ها قيمتشون
مناسبه و منم مجبورم رو همونا مانور بدم (گرچه همين 4 تا برند Asus..Asrock..ECS..Foxconn
75 درصد كل فروش برد تو دنيا رو دارن ديگه..) و در ضمن منظورم از$ همون هزار تومني سبز خودمونه
نه دلار ز امريكا(كه هيچ غلطي نميتونه بكنه..)

1.گرافيك توكار با حداكثر نسبت كارايي به قيمت:

Intel
حد پايين
CPU Celeron D 331+ Clock 2.66Ghz 65$
MB Asrock 775Dual-915GL 62$
ECS 775-915M5GL 60$

نكته: ازراك از AGI هم استفاده كرده كه ممكنه بكار بياد و ECS رو من هنوز تو بازار نديدم
و بايد از سازگار مستقيم سفارش داد....

حد بالا :
CPU Intel 521+ 2.8Ghz 103$
َAsus P5LD2-VM 105$
ECS 945G 95$
توجه: برد ايسوس چيپ 945G و طبعا ساتا2 و باس رم 667 و باس پردازنده 1066
و برد اليته گروپ هم با همان مشخصات و توجه به تذكر قبلي...

AMD

حد پايين:
CPU Sempron 2800+ 70$
Athlon 64 S754 3200+ 107$

MB
AGP: Matrix T5pro 51.5$
PCIe: Foxconn 6100 78-85$
توجه: برد ماتريكس در حقيقت همون Foxconn 760GXK8M (مدل شامل فاير واير) و فقط ليبل خورده..
و برد فاكسكان ساتا 2 و پردازشگر سوند 24 بيتي كه مزيت بزرگي محسوب ميشه..

حد بالا
CPU Athlon 64 3000+ S939 110$
Semron 3000+ 939 ~85$

MB Foxconn 6150K8MA-8KRS 95$
ECS R480 65$

توجه: برد فاكسكان شامل گرافيك نسبتا قوي 6150(20 درصد قويتر از Xpress200)
و ساتا2 و سوند فوق العاده و كارايي بالاتر از برد ECS ولي طبعا قيمت بسيار بالاتري دارد..
توجه2: اتلون 3000 سوكت 939 هنوز قيمتش بالاست(حدود 120 -125 ولي صبعا پايين مياد به
قيمت سابقش و همچنين توجه داريم كه سمپرون 939 هم بزودي موجود خواهد بود...

1.5 (اخه نه 1 نه 2..)گرافيك توكار و توجه بيشتر به برند سازنده برد :(همون افه خودمون)

Intel
حد پايين:
Intel D915GLVGL 73-76$
حد بالا :
نداريم..

AMD
حد پايين:

Abit Kv80

حد بالا :
نداريم...

2. سيستم بدون گرافيك توكار با توجه به قيمت و كارايي:
Intel

حد پايين :
CPU P4 521+ 2.8Ghz 103$

MB
Asrock 775Dual-880Pro 60$
ECS PT880Pro-A 55$

توجه: بردهاي 880 پرو DDR2 533 ساپورت و برد ازرك DDR 1 ..AGI هم شامل ميشه..

حد بالا :
CPU : والا نميدونم چي بگم..هر چي دست بزاري قيمت بالاست..سري 6 كه اصلا بدرد نميخورن
و سري 7 هم قيمت اسماني دارن..

MB Foxconn 945P7AA-8KRS2 112-117$
ECS 945P-A 81$

AMD
حد پايين:
CPU Sempron 2800+ 70$
Athlon 64 S754 3200+ 107$

MB
AGP: Asrock NF3Upgrade 56$
PCIe: Asus K8n-e 70-80$

توجه: برد ايسوس كامل و بسيار با صرفه با فاير واير و ازراك هم اسلات اپگريد 939 داره كه زياد بكار نمياد...

حد بالا:
CPU
CPU Athlon 64 3000+ S939 110
Semron 3000+ 939 ~85$

MB
Asrock 939 Dual -Sata2 75$-85$
Asus A8N-e 104$

توجه اخر(اين توجه ها ادمو پير ميكنه...): Asrock 939 Dual -Sata2 فعلا موجود نيست ولي ميگن داره مياد
(4 تا گارانتيش همه ميگن مياد..حالا كي خدا ميدونه..) و مزيت بزرگش داشتن AGP و قيمت فوق العادشه..
در ضمن پردازنده گرونتر از 3000 خريدن الان صرفه نداره ولي ممكنه 3200 هم از 140 ارزونتر بشه و برسه
به حدود 120 و خوب انوقت صرفه خريد پيدا ميكنه...

2.5 هم نداريم مگه خودتون مغز خر خورده باشين برين مثلا بجاي PT880 اينتل 915 بخرين..
فقط يه چيز ديگه اونم براي كسايي كه P4 سوكت 478 دارن و دلشون نمياد بفروشن ميتونن
فعلا براي اپگريد ارزون قيمت Asrock P4Dual-915GL بخرن حدود 57$ ....

تحليل:

مقايسه گروهاي بالا: از نظر قدرت گرافيك توكار 915GL (همون IMA900) خيلي قويتر از ميراژ2 (760GX) و
خوب تو ارزون قيمت ها با گرافيك توكار صرفه ميره سمت اينتل چون همشون PCIe دارن و گرافيك فويتر
گرچه پردازندشون ضعيفتر و گرونتر و توان و دماي بالاتري نسبت به سمپرون داره و گارانتي هم
خوب ميدونين كه اكثرا ندارن ولي اگه دنبال سرعت پردازنده و قيمت مناسب هستين و گرافيك رو واسه
بازي لازم ندارين سمپرون خيلي بهتره...اگه 6100 رو گرونتر از حد عادي بدونيم البته توجيه هاي بالا درسته
والا 6100 با داشتن سوند(منظورم در كل نوشته ساند كه دهاتي تلفظ ميشه سوند ..برداشت بد نكنيد)
عالي و ساتا 2 ميتونه با 3200 كه قيمتش مفت شده كولاك كنه..

تو گرون قيمتها با گرافيك توكار از نظر قدرت گرافيكي كمي اينتل قويتر(خيلي جزيي) و از لحاظ اپگريد هم
خيلي با صرفه تره چون اينده بهتر 945 نسبت به بقيه اونو جلو ميندازه ولي اگه بخواين از موسيقي لذت ببرين
و به گارانتي و قيمت و سرعت پردازنده بيشتر از اينده اهميت ميدين ميشه گفت AMD...

تو دسته هاي بدون گرافيك اگه DDR2 و اپگريد رو فعلا كنار بزارين ديگه جز AMD نميشه مانور داد..

حالا ميرسيم به قسمت دوم يا همون كارت گرافيك:

AGP
رده پايين:
Palit 9550 128MB 37$ البته ميدونيد كه گير اوردنش كار حضرت فيله...

رده متوسط:
Chaintech SA6600 128MB 115$

رده بالا:
Leadtek A400GT همون 6800GT خودمون..

PCIe:

رده پايين:
Ati X550 حالا با هر برندي شد..پاليت با 256 مگ حافظه 65 تومنه ...البته برند با قيمت مناسب زياده..

رده متوسط:
Leadtek PX6600TDH 128MB 110$
Nvidia 6600GT اينم بحث در مورد برند زياد داره ولي قيمت نقش پر رنگ تري داره..
من بشخصه Pixel View رو ترجيح ميدم...و البته ليندتك هم خيلي مناسبه(هردو حدود 160-170)

رده بالا:
Ati X800GT واسه كساييكه دبال فريم با ميگردن خوراكه ديگه...با توجه به بودجه و اينكه من هدفم
كاربراي سطح پايينه اين كارت با 200 تومن قيمت (برد مرجع ATI همين قيمته..) مناسبه...

خوب قسمت بعدي هارد ديسك و DVDRW كه زياد توضيح نداره...
بخ نظر من هارد معمولي ساتا 1 و IDE الان فقط سامسونگ ميتونه نياز ها رو بر اورده كنه و
تو مدلهاي مختلفش 160 ساتا رو با 68 هزار قيمت ايده ال ميشه تصور كرد...

ساتا 2 هم اگه بشه پيدا كرد (كه فعلا نميشه) سري 7200.9 سيگيت مي تونه انتخاب خوبي باشه..

در مورد DVDRW هم فعلا 1640 بنكيو بي رقيبه با شرايط فعلي..مگه اهل ريسك باشي و بخواين
Lite-on بخرين كه بايد حتما فيرم وير مود شده رو باهاش امتحان كرد..

قسمت اخر اراجيف فقط رم و باقي هم تقريبا ديگه ميشه دوستان صاحب نظرتر از من خيلي زياده..

DDR1
رده متوسط:(رده پايين نداريم..)
Kingston 512MB Hynix D43 Or Samsung TCCC Chip كه سازگاريش خيلي خوبه و
قيمتشم حدود 39 هزار در حال حاضر بيشتر نيست..
Crusial 512MB code 646 كه اينم فوق العاده عاليه و اكثر كسايي كه دارن تاييد ميكنن
به نسبت قيمت 45 هزاريش خيلي مناسبه ...
اگه سوكت 754 نميخرين ميشه گفت توين موس هم مثل دوتاي بالايي مناسبه ولي قيمتش 45 هزاره
كه به نسبت بالاست و گير اوردنش از كينگ با اون چيپاي خاص راحتره..

رده مخصوص..

اينو الان اضافه ميكنم چون مهمه:
PQI 2*512MB Dual kit Sport CL2 100$ انتخاب واقعا مناسبيه واسه اكثر كاربرا..
رده بالا:
از لحاظ صرفه نميشه گفت خريد رمهايي مثل PQI Turbo Dual TCCD CL2....PDP DLK CL2-2-2-5
Crusial Balestix 2-2-2-6 .....OCZ Gold 2-2-2-5 واقعا كار درستيه ولي خوب دوست داريد بريد بخريد
و مد نظر داشته باشيد قيمشون حدود 2 برابر دسته بالاييه..

DDR2:
رده متوسط:
Kingston Samsung Chip 512MB B533 40$
Adata Vitesta 512MB B533 40$
بين اين دوتا كينگ به نظر من مناسب تره..

رده بالا:
PQI Turbo PC 6400
كه البته بازم به نظر من با قيمت حدود 2 برابر در شرايط فعلي و باس موجود پردازندهاي اينتل كه اكثرا 400
و 266 هستن زياد خريدش منطقي نيست..

خوب نظرتون رو دريغ نكنيد...

Hwt
01-25-2006, 04:51 PM
خوب حالا تقريبا امده ايم تا سيستم فصل رو به شكلي منطقي چيدمان كنيم .
فكر كنم امتحان جالبي از كار در بياد . سخترين مرحله كار چيدمان قطعات در سري زير 600 تومن هست . پس اول از همه برنامه رو ميزاريم براي سيستم ارزان قيمت و خوب .

saeed_violinist
01-25-2006, 10:36 PM
به نظر من تو تمام دسته ها باید نکته Vista Ready! رو مد نظر قرار بدیم !

برای ادارات اوضاع یه مقدار فرق میکنه ... مسلمه هرچی سیستم بهتری انتخاب کنن براشون بهتره چون حداقل تا مدتی هزینه ارتقا، سرویس و ... رو دستشون نمیاد . البته اگه قصدشون صادقانه باشه !

یادم نمیره تابستون چند سال پیش تو یه شرکتی شاگردی که میکردم واسه آموزش پرورش 120 تا سیستم جمع کرد که بعد از 2 ماه نصف بیشترش برگشت خورد و 6 ماه بعد برای اجراکردن ویندوز Xp همه مین و پردازندشون رو عوض کردن ( خوب توطئه و دسیسه در معاملات اینچنینی از دو طرف همیشه وجود داره ! خدا میدونه دوطرف چقدر میکشن بالا در اینجور موارد)

نتیجه اینکه کمتر سازمانی ای به این حرفا گوش میده و فقط به تهمونده بودجه خرید برا خودشون فکر میکنن

برای سایز سیستم ها که من پایم :

1 - سیستم های محاسباتی ( برای افراد محقق! مراکز دانشگاه و ...)
1 - سیستم های حرفه ای ( برای کارهای انیمشن و این حرفا )
2 - سیستم های تفریحی ( برای گیمر ها ) در دو درجه I و Ii
3 - سیستم های خانگی ( چند رسانه ای )
4 سیستم های اداری

دسته بندی مورد تاییده ؟