PDA

بازدید نسخه کامل شده : اونايي كه تجربه ي استفاده از مودم 56k رو دارند بيان تو

Hwt
01-22-2006, 02:28 PM
از سري تاپيكهاي http://www.blackmice.com/showthread.php?t=2147
سلام
خوبيد ؟
خوب ايدفعه سوالام يكم تفاوت داره .
1-مودمي كه در حال حاضر استفاده ميكنيد چيه؟
2-چند خريديد؟
3-گارانتي كجاست ؟
4-فكر ميكنيد مودم خوب چه ويژگي بايد داشته باشه .
5-مودمي كه الان داريد ازش راضي هستيد ؟
6-بدترين مودمي كه تا حالا داشتيد چي بوده و علت بد بودنش چي بوده؟
7-بدون در نظر گرفتن بودجه اگه ميخواستيد مودم 56k بخريد چي ميخريديد و چرا؟

Bahreyni
01-22-2006, 02:30 PM
الان که ADSL دارم
1-ولی قبلا یه Epox اکسترنال داشتم
2-60تومن خریده بودم
همین الان هم حاضر نیستم با هیچ مودمی عوضش کنم
3-در مورد گارانتی هم من کلا از جنس گارانتی دار خوشم نمیاد
4-با خطهای افتضاح مخابراتی سازگار باشه
5-اوهوم
6-جینیوس-افتضاحه آقا افتضاح
7-مودم خودمو دوباره میخریدم:d

Hwt
01-22-2006, 02:32 PM
خوب شايد توقع زيادي باشه اما اگر بر مبناي همون عدد ها سوالها رو جواب بديد جمع بندي نهايي خيلي ساده تر ميشه http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/happy_crying.gif

Ghamnevis
01-22-2006, 02:40 PM
1- Rockwell Triple Chipset
2- 17 تومن (مطمئن نيستم) اونم 3 سال پيش !
3- گارنتيش رو نميدونم
4- از سري هاي V.92 حتما بايد باشه :d براي خودم كه صرفا براي كانكت شدن استفاده ميكنم امكانات خاصي لازم نيست ولي فكر ميكنم حداقل SpeakerPhone باشه !!!
5- بله !
6- D-Link ! نميدونم چرا ولي ازش خوشم نيومد !
7- US-Robotics اكسترنال :) يا يكدونه CNet اينترنال

iMohsen
01-22-2006, 02:43 PM
خوب ايدفعه سوالام يكم تفاوت داره . مشکلی نداره ..!:d
1-مودمي كه در حال حاضر استفاده ميكنيد چيه؟ - Zoltrix 1 Chip ...
2-چند خريديد؟ - 8000 تومان
3-گارانتي كجاست ؟ - گارانتی قلابی ایسلند !
4-فكر ميكنيد مودم خوب چه ويژگي بايد داشته باشه . - نمیدونم ...×
5-مودمي كه الان داريد ازش راضي هستيد ؟ - نه !
6-بدترين مودمي كه تا حالا داشتيد چي بوده و علت بد بودنش چي بوده؟ - موتورولا (با آرم Ladybird)! مدام دی سی میکرد ..!

DarkMan
01-22-2006, 02:48 PM
1. Zoltrix Smart Spirit 56K
2. 17 تومن
3. Alraghy ( راقی )
4. V.92 ، و اینکه Win modem نباشه ...
5. تا حدودی ، دلیل نارضایتی من فقط عدم شناخت اون بطور پیشفرض تو لینوکس هست.
6. من از اول همین مودم رو داشتم
7. US-Robotics اكسترنال

K@MeLOt
01-22-2006, 02:52 PM
1-Zoltrix Smart ُSpirit
2-طرفای 10 تومن فک کنم!
3-یکساله یونیکام (راقی الکتریک دوبی)
4-تو ایران! فقط DC نشه! V92 هم ساپورت کنه!
5-نه خیلی!
6-همی این بوده! ولی بهترینش یه genius پنج هزار تومنی بود!
7-US Robotics external! چون همه میگن خوبه! :d

gray_wolf
01-22-2006, 03:07 PM
سلام
خوبيد ؟
2-چند خريديد؟
3-گارانتي كجاست ؟
1- U.S.Robotic اكسترنال.
2- 62 هزار
3- يكسال انفورماتيك گستر
4- V92 باشه. لينوكس ساپورت باشه (حتي براي تفريح!) . نويز خط روي كاركردش تاثير نداشته باشه.
5- بينهايت!
6- راكول 2 چيپ و زولتريكس Smart Spirit
7- هميني كه الان دارم. چون بهتر از اين توي بازار نيست!

Boulder
01-22-2006, 04:57 PM
کانگزنت
یازده تومن سال پیش
گارانتی نداره
لینوکس ساپورت باشه، V92 باشه
قطعه گارانتی دارش با بی گارانتیش تو ایران هیچ فرقی نوکوله
بهترین: U.S robotic اکسترنال
از همینی که دارم راضیم
هووم اصلا به خریدن مودم 56 فکر نمی کنم. ولی اگر هم فکر کنم 3.com

Spiro
01-22-2006, 05:07 PM
1 : D-Link DFM - 560E external
63000 : 2
3 : یادم نیست چهار سال و خورده ای پیش بود
4 : v 92 ٬ نویز خط براش مشكلی ایجاد نكنه . بقیه مشخصات رو نمیدونم
5 : الان كه دیگه دایل آپ نیستم ولی كاملا راضی بودم ٬ هیچ مشكلی هم نداشتم
6 : Intel :d
4 : 7 سال پیش یه هزینه ای كردم كه هنوزم دارم خیرشو میبینم . بازم همین

?!...sia
01-22-2006, 05:44 PM
سلام
خوبيد ؟
2-چند خريديد؟
3-گارانتي كجاست ؟

1:creative 56k internal
2-16 تومن 5 سال پيش
3-گارانتي نداره
4-حد اقلش اينه كه در مقابل نويز مقاوم باشه و cd نشه و تو win xp64 هم نصب بشه:d
5-خيلي
6-motorola چون اصلا تو xp نصب نميشد
7-us robotics external البته همون مدل message چون 1 مدل ديگه هم داره كه usb هست و من داشتم زياد جالب نبود فروختمش رفت

gray_wolf
01-22-2006, 05:52 PM
آره دقيقا مدل يو اس بي به هيچ وجه پيشنهاد نميشه! منم داشتم (براي دو روز!) و سريع پسش دادم و مدل مسج رو گرفتم!

daftarekhaterat
01-22-2006, 05:54 PM
1. كريتيو di5663
2. 10 تومن
3. يادم نيست...
4. بدون صدا كار كنه. هر وقت خواستي كانكت يا ديسكانكت بشي همون موقع عمل بكنه (نه 2 دقيقه بعدش!). شماره بندازه (v92 اينا)
5. كمي تا قسمتي... البته نه خيلي!
6. يادم نمياد مودم بد خريده باشم.
7. خب يه us robotic از نوع اكسترنال كه خيلي خوبه. اما فكر ميكنم مدلهاي كريتيو كه مشكلات شماره 4 كه مودم من داره رو نداشته باشن رو بخرم. واسه من كافيه.

Hwt
01-23-2006, 02:26 AM
1-usrobotic internal
2- فكر كنم 13 تومن
3-نميدونم اما هرچي هست گارانتي خوبي نيست چون كاملا يه جوري بودن
4-نيازهاي كاربر رو بر اورده كنه . v92 باشه و بتونه در بدترين شرايط بهترين عملكرد رو داشته باشه .
5-هم اره هم نه . راستش موقعي كه به v92 ارتقا داده ميشه خيلي اذيت ميكنه و موقعي هم كه v90 باشه sp2 بهش گير 3 پيچ ميده. از نظر خوب بودنش هم بايد بگم كه كارمنو داره راه ميندازه.
6-zoltrix 3 chip واقعا بلاي روزگاره . فقط همينو بگم كه موقعي كه من تو advance command صداي مودم رو قطع ميكردم سرعتم اگه هميشه 45 بود ميشد 50 ! يه چيزي تو مايه هاي ستم كمي بدتر!
7-اگه مودم بخرم ديگه اينترنال نميخرم و مستقيم به سمت external كوچ ميكنم.

AMD>INTEL
01-23-2006, 02:54 AM
مودم من گيگابايت
3 ماه پيش
8 تومن خريدم
راضيم كاملا سازگار با تمام ويندوزها و ويندوز 64 بيتي و داشتن درايور لينوكس تو سي دي نصب. بدون dc

Ere
01-23-2006, 07:29 AM
-مودمي كه در حال حاضر استفاده ميكنيد چيه؟ گیگابایت
2-چند خريديد؟ 8 هزار تومن
3-گارانتي كجاست ؟ آواژنگ
4-فكر ميكنيد مودم خوب چه ويژگي بايد داشته باشه ؟خوب دیسیش کم باشه و همون طور که گفته شد سریع دیسی کنه نه نیم ساعت بعد(چون اینش خیلی عذاب آوره و مشکل درایور نداشته باشه
5- مودمي كه الان داريد ازش راضي هستيد ؟ نسبتا بله البته هنوز مشکل هنگ کردن وقت دیسی رو داره اما برنامه هایی که توی سیدیش برای فکس و تلفن هست خیلی جالبن و داریور لینوکس هم که همراهشه خیلی مفیده.سرعتشم خوبه.
6-بدترين مودمي كه تا حالا داشتيد چي بوده و علت بد بودنش چي بوده؟ زولتریکس 3 چیپ بود. مدام دیسی میشد.
7-بدون در نظر گرفتن بودجه اگه ميخواستيد مودم 56k بخريد چي ميخريديد و چرا؟ خوب منم یو اس روبوتیک اکسترنال رو دوست دارم چون یکجا کارش رو دیدم کف کردم اما نمی تونم بخرم توی مادربوردم پورت سریال رو حذف کردن:blink:
پی نوشت:
كاملا سازگار با تمام ويندوزها و ويندوز 64 بيتي و
من با اینش مشکل دارم چون درسته که موقع نصب ویندوز 64 شناسایی میشه ، اما فکر کنم با درایور اشتباه نصب میشه چون بعد از نصب وقتی بخوایم وصل شیم مدام پیغام میده که سخت افزار درست نصب نشده و اصلا شماره نمی گیره

Ghamnevis
01-23-2006, 10:57 AM
ظاهرا اكثر بچه ها با زولتريكس ها مشكل دارند :) !

يك مدت ريماركش زياد شده بود توي بازار ! شايد مدلهايي كه دوستان استفاده كردند از همين تقلبي هاش بوده كه خود زولتريكس هم كلي روش تبليغ كرد :)

من توي دفتر روي يكي از سيستمها همني زولتريكس ها رو بستم و ازش راضي هم هستم ! هيچ مورد خاصي هم نداره :)

daftarekhaterat
01-23-2006, 04:25 PM

يك مدت ريماركش زياد شده بود توي بازار ! شايد مدلهايي كه دوستان استفاده كردند از همين تقلبي هاش بوده كه خود زولتريكس هم كلي روش تبليغ كرد :)

من توي دفتر روي يكي از سيستمها همني زولتريكس ها رو بستم و ازش راضي هم هستم ! هيچ مورد خاصي هم نداره :)
زولتريكس هاي 2 چيپ گويا قضيه شون با 3 چيپ ها فرق فوكوله! http://qsmile.com/qsimages/189.gif

Ghamnevis
01-23-2006, 04:28 PM
زولتريكس هاي 2 چيپ گويا قضيه شون با 3 چيپ ها فرق فوكوله! http://qsmile.com/qsimages/189.gif
من سه چيپش رو ميگما :)

faridbahal
01-23-2006, 06:09 PM
سلام سلام
خوبيد ؟ چندبار میپرسی!!:d
خوب ايدفعه سوالام يكم تفاوت داره . وا !!! یعنی چه جوریه؟!
1-مودمي كه در حال حاضر استفاده ميكنيد چيه؟ یه کریتیو v92 و یه کریتیو v90
2-چند خريديد؟ اولی رو 12 دومی رو چند سال پیش 16
3-گارانتي كجاست ؟ متفرقه
4-فكر ميكنيد مودم خوب چه ويژگي بايد داشته باشه . مودم خوب مودم v92 یی که مثل یه مودم v90 کار کنه!! یعنی وقتی میخواد شماره بگیره تر نزنه تو صدای سیستم! یعنی صدا رو برای چند ثانیه قطع نکنه! دوم وقتی v90 با 50.6 کانکت میشه اونم مثل ادم با همین سرعت کانکت شه! نه با 31.1 !!
5-مودمي كه الان داريد ازش راضي هستيد ؟ از v90 به خاطر سرعتش از v92 تقریبا اصلا! البته چند مارک دیگه تست کردم همه همینجوری بودن! کلا بر میگرده به جواب قبلیم
6-بدترين مودمي كه تا حالا داشتيد چي بوده و علت بد بودنش چي بوده؟ همین v92
7-بدون در نظر گرفتن بودجه اگه ميخواستيد مودم 56k بخريد چي ميخريديد و چرا؟ هیچ فرقی نداره همشون یه ا** هستن

mahdi206
01-23-2006, 07:21 PM
2-چند خريديد؟
3-گارانتي كجاست ؟
1- Motorolla SM 56 Speaker Phone PCI
2- 4 سال و نيم پيش 16 تومن
3- ظاهرا نداشت (ولي سيستمم گارانتي يكسره داشت)
4- امكان داشتن گزينه اي كه صدا رو قطع كنه (گزينه اي كه داخل ويندوز هست واسه من كار نكرد) ، V92 باشه (حداقل براي استفاده از Caller ID) ، براي همه سيستم عاملهاي عمومي مثل لينوكس و ويندوز 64 بيت هم درايور مناسب داشته باشه.
5- بله
6- خوشبختانه نداشتم
7- Usrobotics External (همين كه آرا داره!) با توجه به امكاناتش مثل دريافت فاكس حتي به هنگام خاموش بودن كامپيوتر ، امكان استفاده به عنون گوشي تلفن (البته موقعي كه كامپيوتر روشن هست)

faridbahal
01-23-2006, 07:49 PM
- امكان داشتن گزينه اي كه صدا رو قطع كنه (گزينه اي كه داخل ويندوز هست واسه من كار نكرد) ، V92 باشه (حداقل براي استفاده از Caller ID)

اگه v400 هم باشه فعلا این امکان تو 99 درصد مراکز مخابراتی امکان پذیر نیست:d

mahdi206
01-23-2006, 08:30 PM
اگه v400 هم باشه فعلا این امکان تو 99 درصد مراکز مخابراتی امکان پذیر نیست:d
تو شهر ما كه اين امكان هست! حداقلش من تو خونه خودم امتحانش كردم! حالا تهران يا جاهاي ديگه اين رو نداره به من ربطي نداره!

AMD>INTEL
01-23-2006, 10:46 PM
-مودمي كه در حال حاضر استفاده ميكنيد چيه؟ گیگابایت
2-چند خريديد؟ 8 هزار تومن
3-گارانتي كجاست ؟ آواژنگ
4-فكر ميكنيد مودم خوب چه ويژگي بايد داشته باشه ؟خوب دیسیش کم باشه و همون طور که گفته شد سریع دیسی کنه نه نیم ساعت بعد(چون اینش خیلی عذاب آوره و مشکل درایور نداشته باشه
5- مودمي كه الان داريد ازش راضي هستيد ؟ نسبتا بله البته هنوز مشکل هنگ کردن وقت دیسی رو داره اما برنامه هایی که توی سیدیش برای فکس و تلفن هست خیلی جالبن و داریور لینوکس هم که همراهشه خیلی مفیده.سرعتشم خوبه.
6-بدترين مودمي كه تا حالا داشتيد چي بوده و علت بد بودنش چي بوده؟ زولتریکس 3 چیپ بود. مدام دیسی میشد.
7-بدون در نظر گرفتن بودجه اگه ميخواستيد مودم 56k بخريد چي ميخريديد و چرا؟ خوب منم یو اس روبوتیک اکسترنال رو دوست دارم چون یکجا کارش رو دیدم کف کردم اما نمی تونم بخرم توی مادربوردم پورت سریال رو حذف کردن:blink:
پی نوشت:

من با اینش مشکل دارم چون درسته که موقع نصب ویندوز 64 شناسایی میشه ، اما فکر کنم با درایور اشتباه نصب میشه چون بعد از نصب وقتی بخوایم وصل شیم مدام پیغام میده که سخت افزار درست نصب نشده و اصلا شماره نمی گیره

شما بايد درايوري كه براي ويندوز 64 بيتي لازمه از سايت aopen بگيري

Hwt
01-24-2006, 01:26 AM

من مال مهرگان اسيا نمايندگي رسمي رو داشتم و ناراضي بودم . البته گفتم كه هر كس از مودم توقع خاص خودش رو داره.

faridbahal
01-24-2006, 12:00 PM
حالا تهران يا جاهاي ديگه اين رو نداره به من ربطي نداره!
یعنی چی! همیشه امکانات ماله شهرهای دیگه اس!!

Rhazes
02-02-2006, 09:16 AM
عزیزان!!
پشتیبانی مودم زولتریکس 3 چیپ اصلی( مهرگان ماشین آسیا) از پروتوکل V92 یک فریب تبلیغاتی محض بود!! الان که دیده اند کاربران نمی توانند از این خاصیت استفاده کنند یک اطلاعیه از طرف شرکت زولتریکس را نشان می دهد که می گوید علت پر فروش بودن مودمشون فقط سرعت بالا و عدم قطع مکرر اینتر نت بوده !!!!! توی تبلیغات تازه شون هم از مدل کبرا لیت 3 به عنوان مودمی که کالر آیدی و کال ویتینگ رو پشتیبانی میکنه نام می برن. که البته اون هم مشکلات خاص خودش رو داره!!!:cry:

اگر خوب دقت کرده باشید مودم زولتریکس 3 چیپ در ماههای اخیر توسط دو شرکت " مهرگان ماشین آسیا" که همون به قول معروف اصلی هست و " کامپیوتر جزیره " که به قول اولی ها تقلبی هست ارائه می شه که از نظر ظاهر تفاوتهائی باهم دارند.
مهرگان ماشین آسیا کامپیوتر جزیره را به تک چیپ بودن و در مدار نبودن فیش اسپیکر و میکروفون متهم می کنه و می گه مودمهای اونا تقلبیه
در عوض کامپیوتر جزیره مودمهای مهرگان ماشین آسیا رو تقلبی می دونه و میگه از V92 پشتیبانی نمی کنن و الکی گفتن . در ضمن اگر اشتباه نکنم 1 سال گارانتی تعویض و چند سال گارانتی معمولی برای مودمهاشون گذاشتند. مودمهائی هم برای سیستم های دارای Cpu از نوع Amd تبلیغ می کنند.
خلاصه....
هیچ کدوم از مدلهای زولتریکس کامل نیستند.. یکی از V92 پشتیبانی نمی کنه و دیگری چیپ هاش در مدار نیستند!!:ee:
من خودم اولی رو دارم . ولی به نظرم اگر نیاز به کالر آی دی دارید از مودم مارک دیگری استفاده کنید بهتر است!!!!!!:d

?!...sia
02-16-2006, 10:33 AM
حالا از بین این همه مودمی که گفتین یه مودم به من پیشنهاد بدین که تو ویندوز 64بیت نصب شه
اینترنال هم باشه

mehrdad1355
02-16-2006, 05:25 PM
من مال مهرگان اسيا نمايندگي رسمي رو داشتم و ناراضي بودم . البته گفتم كه هر كس از مودم توقع خاص خودش رو داره.
من سه سال قبل مال الراقی رو گرفته بودم

saeed_violinist
02-17-2006, 03:30 PM
آره ! زلتریکس های مهرگان ماشین همه v90 هستن و بودن ! اما جدیدا شرکت زولتریکس کیش مودم های سه چیپ v92 رو وارد کرده...

مهرگان ماشین با زدن برچسب v92 روی v90 کلاهبرداری عظیمی رو مرتکب شد !

من که مودمم از اول کریتیو اکسترنال بوده
http://qsmile.com/qsimages/8.gif

saeed_violinist
02-17-2006, 08:03 PM
درگیری خیلی باحالیه ! من دوتا مجله مختلف دارم، تو یکی مهرگان ماشین، زولتریکس کیش رو کوبیده و تو اونیکی برعکس !

لابد بعدا با مینیبوس آدم میبرن در شرکت همدیگه واسه گرزکشی

saeed_violinist
02-17-2006, 08:06 PM
من سه سال قبل مال الراقی رو گرفته بودم

:laugh: توکه اصفهانی زرنگی هستی چطور سرت کلاه رفته ! :soot:

متعجبم!

mahdi206
02-17-2006, 08:10 PM
تو عصر ارتباط تو دو تا صفحه پشت سر هم اين دو تا تبليغ كردن! يكي اين ور كاغذ اون يكي پشت صفحه! اون چيزي كه مسلمه اينه كه كسي كه كمبود نداشته باشه نمياد حريفش رو بكوبه! به جاش مياد از خوبي هاي محصول خودش تعريف ميكنه!

?!...sia
02-21-2006, 12:26 AM
یعنی هیچکی مودمش رو سعی نکرده تو win64 نصب کنه؟؟؟؟!!!!
یا کسی مارو تحویل نمیگیره؟:cry4:

Hwt
02-21-2006, 12:30 AM
یعنی هیچکی مودمش رو سعی نکرده تو win64 نصب کنه؟؟؟؟!!!!
یا کسی مارو تحویل نمیگیره؟:cry4:
راستش چون من پردازنده ي 64 بيتي ندارم واسه همين دنبالش نرفتم /.

AMD>INTEL
02-21-2006, 01:38 AM
مودم من که گیگا هست که در اصل ساخت Aopen هست با دانلود درایور از سایت Aopen راحت تو ایکس پی 64 کار میکنه . کلا همه مودمهای با چیپ Hsf Conexant با این درایورکار میکنن.

?!...sia
02-26-2006, 07:50 PM
مودم من که گیگا هست که در اصل ساخت Aopen هست با دانلود درایور از سایت Aopen راحت تو ایکس پی 64 کار میکنه . کلا همه مودمهای با چیپ Hsf Conexant با این درایورکار میکنن.
امید جان لینک این درایوره رو داری؟:blush:

P30Tools
02-26-2006, 08:14 PM
1. D-link internal
2. سه سال ونيم پيش!! 15 تومن!
3.نداشت
4.نميدونم!
5.آره
6. بازم D-link internal چون يكيشو داشتم سوخت!!!
7. بازم D-link

AMD>INTEL
02-27-2006, 12:33 AM
امید جان لینک این درایوره رو داری؟:blush:

نه ولي از سايت aopen گرفتم.

http://www.dirfile.com/aopen_fm56_sv_fax_modems_pci_driver_for_win_xp_64_ bit_v_english.htm

?!...sia
03-01-2006, 11:42 PM
منم با توجه به درایوری که تمید جان بهم داد رفتم Aopen خریدم گارانتیشم 5 ساله آلبالو
تو ویندوز 64 بیت هم نصب میشه:d
کلا من به وین 64 سویچ کردم:oe:

AMD>INTEL
03-01-2006, 11:54 PM
خواهش ميكنم سيا جان خوشحالم كه كارت راه افتاد. منم اميدم نه تميد

?!...sia
03-02-2006, 12:00 AM
خواهش ميكنم سيا جان خوشحالم كه كارت راه افتاد. منم اميدم نه تميد

شرمنده امید جان اخه میدونی که ا و ت کنار همن پیش میاد دیگه:blush: