PDA

بازدید نسخه کامل شده : افزایش ولتاژ Cpu

DarkMan
01-27-2006, 01:23 PM
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.
ولتاژ CPU رو چطوری و از طریق چه برنامه ای میشه افزایش داد ؟
و راهی هست که بشه در فرکانس های بالا هم پایداری وجود داشته باشه ؟
برای مثال من مشخصات سیستم ذاغارت خودم رو میزارم :
MotherBord : Giga 8idx
CPU : Celeron 1.7
Ram : 256 MB SDR

:soot:

خوب من تونستم فرکانس CPU رو تا 2042 Mhz افزایش بدم ، اما تو این فرکانس اصلا پایدار نیست .
حداکثر فرکانسی که سیستم توش پایدار میونه ، 1859 Ghz هست و الان هم فرکانس CPu همینه ، حالا من میخوام ببینم میشه کاری کرد در فرکانس های بالاتر مثل 2000 هم پایداریش حفط بشه ؟

ممنون ... :wink:

Hwt
01-27-2006, 01:33 PM
خوب اول از همه بايد اينو بدونيم كه اور يك پردازنده به خيلي چيزها بستگي داره .
مادربرد و فن پردازنده مهمترين عوامل تعيين كننده براي افزايش فركانس در پردازنده هستند .
حالا ولتاژ چه تاثيري تو روند اوركلاك داره . افزايش ولتاژ هنگام افزايش فركانس 2 نتيجه رو ميده .
1-پايداري نسبي پردازنده در فركانس بالا
2-افزايش دما .
حالا شما بايد طوري افزايش ولتاژ بدي كه مورد 2 رو مهار كني . ضمنا ولتاژ بيش از حد باعث ايجاد صدمات جدي به پردازنده ميشه .
الان شما تو بايوس قسمتي براي افزايش وتاژ نداري؟

DarkMan
01-27-2006, 01:44 PM
الان شما تو بايوس قسمتي براي افزايش وتاژ نداري؟
نه ، تو قسمت Ferequensy / Voltage Control و بقیه بخش ها ، جایی برای افزایش ولتاژ CPU نبود.
ضمنا ولتاژ بيش از حد باعث ايجاد صدمات جدي به پردازنده ميشه .
یعنی تا چقدر میشه ولتاژ رو افزایش داد بدون اینکه صدمه ای به CPU وارد کنه ؟

ممنون از راهنماییت.

gray_wolf
01-27-2006, 02:03 PM
قبل از هرچيز، تمام دوستاني كه مادربورد گيگابايت دارن و ميخوان اوركلاك بكنن بايد اينو بدونن كه بيشتر آپشنهاي اوركلاك و دستكاري سيستم توي بايوس گيگابايت وجود داره ولي مخفي هست!
براي ديدن اين گزينه ها بايد وقتي وارد صفحه اصلي بايوس ميشين، كليدهاي كنترل + F1 رو بزنين (Ctrl + F1)
با اين كار، ممكنه يك يا چند منو جديد ظاهر بشه و توي منوهاي ديگه هم ممكنه يه سري گزينه جديد ظاهر بشه كه مربوط به اوركلاك هستن...

DarkMan
01-27-2006, 02:30 PM
قبل از هرچيز، تمام دوستاني كه مادربورد گيگابايت دارن و ميخوان اوركلاك بكنن بايد اينو بدونن كه بيشتر آپشنهاي اوركلاك و دستكاري سيستم توي بايوس گيگابايت وجود داره ولي مخفي هست!
براي ديدن اين گزينه ها بايد وقتي وارد صفحه اصلي بايوس ميشين، كليدهاي كنترل + F1 رو بزنين (Ctrl + F1)
با اين كار، ممكنه يك يا چند منو جديد ظاهر بشه و توي منوهاي ديگه هم ممكنه يه سري گزينه جديد ظاهر بشه كه مربوط به اوركلاك هستن...
چیزه !
با زدن اون دکمه ها تو بایوس هیچ گزینه یا منوی جدیدی ایجاد نشد !
بجز بایوس ، راه دیگه ای برای افزایش ولتاژ CPU نیست ؟

Hwt
01-27-2006, 03:05 PM
چیزه !
چند بار امتحان كن حتما گزينه ي advance bios بايد اضافه بشه ها

gray_wolf
01-27-2006, 03:28 PM
چیزه !
اينو بايد توي صفحه اصلي بايوس بزني. وقتي كه كنترل اف يك رو ميزني براي يه لحظه صفحه ريفرش ميشه و وقتي بعدش بري توي منوها، ميبيني كه يه سري گزينه اضافه شده...
اگه نشد، يعني مادربوردت اين قابليت رو نداره. راهي هم بغير از اين براي زياد كردن ولتاژ نداري...

AMD>INTEL
01-27-2006, 11:23 PM
برنامه easy tune رو امتحان كردي؟

مادربرد گيگابايت كلا براي اوركلاك مناسب نيست

Mehran
02-02-2006, 02:10 PM
فقط اینو میدونم که احتمالا تا حالا خمیری چیزی هم به Cpuت نزدی. اگه نزدی قبل از هر کاری دوباره بهش خمیر بزن.

Atthar
02-03-2006, 12:38 AM
من مادربرد رو تنظیم کردم که اگه دمای Cpu از 60 بالاتر رفت سیستم ریست بشه. با این حال میتونم از بابت اینکه توی فرکانسهای بالا آسیبی به سیستم وارد نمیشه خاطرجمع باشم؟ منظورم اینه که آسیب به سیستم فقط از طریق گرم شدن صورت میگیره یا نه؟

mse1445
02-03-2006, 01:24 AM
ما رو هم اگر ياري كنيد ممنون ميشم

سيستم اينه

main: IWILL p4ht2

cpu: 2 full cash bus 404 mhz

ram: apacer 256 bus 266 mhz

vga: tnt2 32mg

اينا رو تا چه حدي ميشه اور كرد در ضمن اطلاعاتم كمه بگيد ولتاژ زياد كنم چيكارش كنم

AMD>INTEL
02-03-2006, 01:29 AM
شما اول كارت گرافيكت رو عوض كن tnt2 32 mb آسيب ميرسونه به بردت چون ولتاژ بيشتر از توان مادربردتت ميكشه چون agp2x هست و مادربردت 4x يا8x

AMD>INTEL
02-03-2006, 01:31 AM
اطهر جان برنامه speedfan 4.27 رو دانلود كن ببين دماي cpu رو بايد مونيتور كني هميشه بازديد كني

چي خريدي؟

mse1445
02-03-2006, 01:34 AM
مادربرد 4x هستش

خود vga هم ظاهرا 4 x هست

Atthar
02-03-2006, 01:40 AM
مرسی بهادر جان. مدل مادربردم یادم نیست! همون 34 تومنیه هست که احتمالا میشناسی. اگه نمیشناسی بگو تا برم از رو جعبش نگاه کنم. گرافیکش آنبرد هست. همونی که یه رم ریدر هم همراهش هست.
خب. سر دما بحثی نیست. اگه دما بالا بره سیستم ریست میشه و من متوجه مشکل میشم. اون برنامه رو هم اتفاقا یک ساعت پیش دانلود کردم. سوالم اینه که غیر از افزایش دما مشکل دیگه ای که برای سی پی یو پیش نمیاد؟ یعنی اگه افزایش دما زیاد نباشه خیالم از جهات دیگه راحت باشه؟
یه سوال هم راجع به SpeedFan داشتم که گفتم همینجا بپرسم. از کجا متوجه بشم که کدوم دما مال سی پی یو هست؟ چون من اینجا 5تا دما دارم!

AMD>INTEL
02-03-2006, 01:52 AM
يه نگاهي بنداز ببينم چي گرفتي؟

AMD>INTEL
02-03-2006, 01:53 AM
temp2 ماله cpu هست

AMD>INTEL
02-03-2006, 01:53 AM
tnt32 نوشته4x ولي در اصل 2x هست

Atthar
02-03-2006, 02:00 AM
Xabre 200 GPU
L4VXAG

Mehran
02-03-2006, 12:31 PM
من مادربرد رو تنظیم کردم که اگه دمای Cpu از 60 بالاتر رفت سیستم ریست بشه. با این حال میتونم از بابت اینکه توی فرکانسهای بالا آسیبی به سیستم وارد نمیشه خاطرجمع باشم؟ منظورم اینه که آسیب به سیستم فقط از طریق گرم شدن صورت میگیره یا نه؟
آسیب فقط از سریق همین گرما نیست. البته CPU شما فقط اینطوری اسیب میبینه ولی Athlon 64 ها مموری کنترلرشون هم ضعیف میشه. البته به این دماها هم اعتماد نکن. چون بایوس ها هر ورژنی شون دما رو متفاوت نشون میدن. تازه مین منم داره اما تا 70 درجه هم رفت و سیستم ریست نشد.

Atthar
02-03-2006, 01:21 PM
مهران دیشب به سرم زد یه واترکولینگ دست ساز (و البته کم هزینه!!!) راه بندازم.
CPU من اینتل 1.6 هست. نیاز به راهنمایی ها و تجارب ارزشمندت دارم. میگردم ببینم تاپیک در این مورد هست یا نه. اگه نبود یه تاپیک باز میکنم اونجا مزاحمت میشم. :d

Mehran
02-04-2006, 04:11 PM
خواهش میکنم اطهر جون. آره! آرا خودش درست کرده توی قسمت آور هست. میتونی ببینی. شورک هم همین کار رو انجام داده. بیا که منتظرتیم.