بازدید نسخه کامل شده : مقايسه DDr , DDR2
خوب يه نكته هم..داريم زديك ميشيم به زمان رسيدن امدن Am2 و طبعا مه ميخوان بدونن تاثير اين Ddr2 روي كارايي چقدره..
طبق تحقيقات من روي چيپهاي 915p Ddr2نه تنها بهتر نبوده بلكه دود 2 درصد افت عملكرد داره...
روي 925 وضع كمي بهتره ولي اونجا هم خيلي مناسب نيست..
فكر كنم باس پردازنده تا بالا نره بخاطر تاخير بيشتر رمها فركانس بالاتر بيهوده و چيز اضافه ايه...
خوب دوستان نظرشون رو بگن..بزودي چند تا مقايسه هم ميزارم..
AMD>INTEL
01-28-2006, 11:14 PM
وحيد جان رمهاي تست شده چه ماركي بودند؟ يه مقدار عجيبه باس سريعتر ميشه كندتر باشه ممكنه از تايمينگ هاش باشه؟
به نظر من هم بر ميگرده به قضيه تايمينگها توي رم هاي DDr2
اولين بار اين تفاوت عجيب رو اينجا ديدم:
http://www.asrock.com/news/20051110.html
بقيه جاها هم دنبال كردم...
ماژولهاي حافظه DDR2 به خاطر ساختار انتقال اطلاعات پيچيده خود كه هر كلاك انتقال اون چهار برابر كلاك تراشههاي DRAMش كرده Timing يا زمان بندي هاي بزرگتري نسبت به حافظه هاي DDR دارند علاوه بر اين ، اضافه بر Timing مطرح و غير مطرح در ماژول هاي DDR ، ماژول هاي DDR2 يك Timing اضافه ديگر هم دارند ، در ايده آل ترين حالت اختلاف CL بين DDR400 و DDR2 533 ، حدود 2 سيكل هست يعني CL در ماژول حافظه DDR400 ، مثلا 3 سيكل كلاك 200 مگاهرتزي هست اما در ماژول حافظه DDR2 برابر 5 سيكل كلاك 133 مگاهرتزيه يعني اينكه هم تعداد سيكل كلاك هار تاخير در DDR2 بيشتره و هم اينكه سيكل كلاك ها طولاني تر هستند ، يك سيكل كلاك 133 مگاهرتزي حدود 2.5 نانوثانيه از يك سيكل كلاك 200 مگاهرتزي طولاني تره .
به خاطر همين روي فركانس هاي فعلي DDR2 ، از نظر تئوري حرفي براي رقابت باDDR نداره و تنها در برنامه هايي كه به شدت به پهناي باند حافظه حساس هستند ميتونه افزايش عملكرد نشون بده .
ماژولهاي حافظه DDR2 به خاطر ساختار انتقال اطلاعات پيچيده خود كه هر كلاك انتقال اون چهار برابر كلاك تراشههاي DRAMش كرده Timing يا زمان بندي هاي بزرگتري نسبت به حافظه هاي DDR دارند علاوه بر اين ، اضافه بر Timing مطرح و غير مطرح در ماژول هاي DDR ، ماژول هاي DDR2 يك Timing اضافه ديگر هم دارند ، در ايده آل ترين حالت اختلاف CL بين DDR400 و DDR2 533 ، حدود 2 سيكل هست يعني CL در ماژول حافظه DDR400 ، مثلا 3 سيكل كلاك 200 مگاهرتزي هست اما در ماژول حافظه DDR2 برابر 5 سيكل كلاك 133 مگاهرتزيه يعني اينكه هم تعداد سيكل كلاك هار تاخير در DDR2 بيشتره و هم اينكه سيكل كلاك ها طولاني تر هستند ، يك سيكل كلاك 133 مگاهرتزي حدود 2.5 نانوثانيه از يك سيكل كلاك 200 مگاهرتزي طولاني تره .
به خاطر همين روي فركانس هاي فعلي DDR2 ، از نظر تئوري حرفي براي رقابت باDDR نداره و تنها در برنامه هايي كه به شدت به پهناي باند حافظه حساس هستند ميتونه افزايش عملكرد نشون بده .
ممنون عليرضا جان..
به زبون ساده تر (البته خودم هم ميخواستم بگم ولي ياد تايم دوبرابر نبودم ) فركانس اصلي و داخلي
يه رم DDR2 533 همون 133 و البته تاخير 2 برابر كه براي كاهش تاخير كمي روي كنتلر مموري تغييرات دادن
تا مسير گذرنده از بيت هاي خاموش تراشه ها رو دور بزنه..اينم خيلي تو كارايي موقعي كه از تمام حجم رم استفاده نميشه موثره ولي بطور كل هنوز تاخير خيلي بالاست..
فكر كنم بستر پردازندهاي سري 900 فقط اماده استفاده كامل از اين تكنولوژيه..
Mehran
02-02-2006, 02:13 PM
به نظر من هم بر ميگرده به قضيه تايمينگها توي رم هاي DDr2
واقعا داغونترین تایمینگها رو این رمهای DDR2 دارن. به نظر من High-End DDR ها خیلی بهترن. البته قیمتشون هم بهتره. :wacko:
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft