بازدید نسخه کامل شده : كارشناسي ارشد مديريت
daftarekhaterat
02-17-2006, 08:59 AM
سلام.
مدتها توي اين فكر بودم كه موندن توي مقطع ليسانس و دل خوش كردن به يه مدرك نميتونه آينده من رو تامين كنه. درسته كه بايد درس رو فهميد و براي درك ماهيت علم و دانش دنبالش رفت و اينا... اما خب واقعيت جامعه با حقيقت يه كمي متفاوته! فعلا قصد بحث روي اين موضوع رو ندارم. :wink:
همونطور كه ميدونين (يا نميدونين!) من ليسانس الكترونيك دارم. براي ادامه تحصيل در مقطع ارشد واقعا مباحث الكترونيك رو سنگين و خارج از توان خودم ميبينم. ورود به دوره روزانه كار علماي برق هست كه شبها خواب جدشون اديسون (سلام بر او باد) رو ميبينن! قبول شدن توي دوره شبانه برق هم چندين ميليون تومن خرج داره كه متاسفانه رييس جمهورتون پولش رو نداره بده! ( در ضمن حال جون كندنش رو هم نداره! ) :goatee:
خب به پيشنهاد چند نفر ميخوام در مورد رشته مديريت يه تحقيقات جامع و مانعي به عمل بيارم تا عبرتي براي گذشتگان و چراغ راه آيندگان باشه! :blink: :d
اگه چيزي ميدونين دريغ نكنين. در مورد اينكه كدام رشته اش بهتره يا آينده كاري كدام بهتره يا كدام رشته مقبوليت بيشتري داره يا چه دانشگاههايي ارائه ميدن يا...
شما ملت بيمس چشم اميد من هستيد. ( قال دفي ) :blush:
:) :) :)
K@MeLOt
02-17-2006, 01:18 PM
خوب! در درجه اول فک کنم باید شاخه ای از رشته مدیریت رو که می خوای بخونی مشخص کنی!
اینطوری که به ما گفتن و خودمون شنیدیم و دیدیم Mba بهترین شاخه مدیریته! البته من الان خیلی در مورد این شاخه ها و تفاوتشون و... اطلاع ندارم! ولی میتونم از چند تا از دوستام که Mba میخونن و همچنین چند تا دیگه که مدیریت صنعتی میخونن واست سوال کنم!
daftarekhaterat
02-17-2006, 02:09 PM
خوب! در درجه اول فک کنم باید شاخه ای از رشته مدیریت رو که می خوای بخونی مشخص کنی!
اینطوری که به ما گفتن و خودمون شنیدیم و دیدیم Mba بهترین شاخه مدیریته! البته من الان خیلی در مورد این شاخه ها و تفاوتشون و... اطلاع ندارم! ولی میتونم از چند تا از دوستام که Mba میخونن و همچنین چند تا دیگه که مدیریت صنعتی میخونن واست سوال کنم!
ممنون.
همين ها برام مهمه. مديريت دولتي يا صنعتي يا MBA و قس عليهذا! چه جور چيزهايي هستن. كدومشون بهتره؟ قبولي توي كدام راحت تره؟ بازار كار كدام بهتره و اينا.
daftarekhaterat
02-19-2006, 07:57 PM
كسي نظر خاصي نداره؟ ميگن مديريت دولتي بهتر از همشونه.
Reza364
02-19-2006, 08:24 PM
برای شما که به مقام ریاست جمهوری رسیدید مدیریت دولتی خیلی به دردت نمیخوره چون باید مدیر ارگانهای دولتی بشید.
البته گویا این رشته نیاز به معرفی از سوی ارگان داره!
من خودم در رشته خودم رفتم دنبال مدیریت مزرعه! http://qsmile.com/qsimages/302.gif
بهترین مدیریت مدیریت بیمه باید باشه..خیلی با کلاسه..درساشم همه انگلیش تدریس میشه..
daftarekhaterat
02-19-2006, 08:39 PM
بهترین مدیریت مدیریت بیمه باید باشه..خیلی با کلاسه..درساشم همه انگلیش تدریس میشه..
ببينين من حاليم نميشه.. هر رشته اي واسه خودش مديريت داره؟ من ميخوام يه رشته اي باشه كه هم بازار كاريش خوب باشه هم خيلي عجيب غريب نباشه.
شنیده بودم برای mba باید سابقه کار داشته باشی !! درسته !؟
raspina
02-20-2006, 09:25 AM
اهم اهم :)
بزا من بهت بگم فرزندم :happy:
اگه میخوای مدیریت شرکت کنی دور مدیریت صنعتی رو چی میگن خط بکش . منظورم اینه که بیخیال شو چون یه چیزی مثل مهندسی صنایع هست و شرکتها هم ترجیح میدن که یه مهندس صنایع استخدام کنند تا یه لیسانس مدیریت صنعتی
کلا توی رشته مدیریت زبان خیلی مهمه . مدیریت بازرگانی یکی از اون رشته هایی هست که توی رشته های مدیریت خیلی طرفدار داره از اسمش که مشخصه چیه . زبانت باید قوی باشه چون اگه پس فردا قرار باشه توی رشته خودت کار کنی احتمالا باید با خارجیها هم روابطی داشته باشی .
مدیریت ام بی ای هم خیلی خوب هست که هم دانشگاه صنعتی شریف داره . هم دانشگاههای دیگه که البته سازمان مدیریت صنعتی توی خیابون ولیعصر بالای پارک ملت هم دوره هاشو میذاره مدرکشم خیلی معتبر و بین المللی هست فکر میکنم دو سه سال طول بکشه یه چیزی حدود 5 میلیون هم خرجش میشه . مصاحبه هم داره .
اگه جدا تصمیم داری بخونی برای مدیریت روی دو تا درس خیلی سرمایه گذاری کن یکی زبان ( تخصصی و عمومی ) و دومی تئوریهای مدیریت
اگه بازم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم :rolleyes:
daftarekhaterat
02-20-2006, 10:05 AM
هيچ چيز مثل مشاوره يه دوست نميشه! http://qsmile.com/qsimages/301.gif
خب من درس انگليسي رو دوست دارم و از اين نظر مشكل خاصي نيست. من اگه بدونم كه رشته اي كه انتخاب كرده ام بازار كار داره حتما روش سرمايه گذاري ميكنم و درس ميخونم. مثلا يكي از دوستان ميگفت كه اگه مديريت دولتي بخوني و به سمت معاونت يا... يه مكان دولتي برسي ( اونهم دولت عريض و طويلي كه ما داريم! ) حداقل 600 يا 700 تومن درآمدش هست ولي مديريت صنعتي مربوط به كارخانه ها هست و همين حرفهايي كه شما هم در مورد ليسانس صنايع زدين دقيقا در راستاي همين صحبتها بود.
خب حالا مديريت بازرگاني كجاها ميتونه مشغول به كار بشه؟ كلا نسبت به مديريت دولتي چطوره؟
در ضمن من ميخوام واسه كنكور ارشد سال اينده برنامه ريزي كنم. آيا اين موسسات معروف كتابهاي خوبي واسه رشته مديريت دارن يا نه؟
raspina
02-20-2006, 11:46 AM
هيچ چيز مثل مشاوره يه دوست نميشه! http://qsmile.com/qsimages/301.gif
خب من درس انگليسي رو دوست دارم و از اين نظر مشكل خاصي نيست. من اگه بدونم كه رشته اي كه انتخاب كرده ام بازار كار داره حتما روش سرمايه گذاري ميكنم و درس ميخونم. مثلا يكي از دوستان ميگفت كه اگه مديريت دولتي بخوني و به سمت معاونت يا... يه مكان دولتي برسي ( اونهم دولت عريض و طويلي كه ما داريم! ) حداقل 600 يا 700 تومن درآمدش هست ولي مديريت صنعتي مربوط به كارخانه ها هست و همين حرفهايي كه شما هم در مورد ليسانس صنايع زدين دقيقا در راستاي همين صحبتها بود.
خب حالا مديريت بازرگاني كجاها ميتونه مشغول به كار بشه؟ كلا نسبت به مديريت دولتي چطوره؟
در ضمن من ميخوام واسه كنكور ارشد سال اينده برنامه ريزي كنم. آيا اين موسسات معروف كتابهاي خوبي واسه رشته مديريت دارن يا نه؟
ببین رشته مدیریت بازرگانی یکی از پرطرفدارترین رشته های مدیریت هست . بازار کارشم وسیع توی شرکتهای سرمایه گذاری و بازرگانی( واردات و صادرات )و بانک و خیلی جاها این رشته رو میخوان چون یه جوری همه شرکتها با پول و معامله سر و کار دارند . من آشنا زیاد دارم که توی شرکتهای وابسته به بورس ( شرکت های داخل بورس ) مثلا مدیر قسمت سرمایه گذاری هستند با فوق بازرگانی و الان راحت ماهی 700-800 میگیرن با امکانات و ماشین و موبایل. بعد از مدیریت بازرگانی مدیریت دولتی از همه بیشتر طرفدار داره که همون کارش توی مراکز دولتیه . ام بی ای هم که خوب جدید و چون هنوز اونایی که مدرکشو دارن کم هستند بازار کارش باید خوب باشه .
حالا بازم میخوای بیشتر تحقیق کن . هر وقت تصمیمتو گرفتی بگو من منابع کتاباشو دارم برای فوق بهت میدم . از جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران گرفتم معتبر هم هست خیالت راحت :)
amirhoman
02-20-2006, 03:41 PM
یه چیزی میخوام بگم میترسم بهتون بر بخوره
چرا تو رشته خودت ادامه نمیدی؟ همون زمان و انرژی رو میبره . ولی دلچسب تره
چرا ما ایرانی ها دوست داریم از همه چیز سر دربیاریم ( چرا تخصصی نباشیم )
من توی رشته خودم ادامه دادم و باز هم اگه پاش بیفته ادامه میدم در اینصورت هم تخصص داری و هم قدرت تصمیم گیری ( مدیریت) من خیلی از این مدیران کارخانجات رو در حد سرپرست هم نمیدونم بلکه رییس کارخونه هستن . مدیریت واقعی زمانیه که ابعاد کار رو بدونی. بتونی پیش بینی ادامه و مشکلات رو بدونی .اونوقت مدیر میشی.
مدیریت مدرکی به درد نمیخوره . من توی همینجا که کارمیکنم مدیر کارخونه رو از در کارخونه انداختم بیرون اقا به اصطلاح از این مدیریت صنعتی ها بود . هیچ کس هم اعتراضی به من نکرد علم و تخصص توی کار حرف اول رو میزنه
daftarekhaterat
02-20-2006, 03:57 PM
یه چیزی میخوام بگم میترسم بهتون بر بخوره
چرا تو رشته خودت ادامه نمیدی؟ همون زمان و انرژی رو میبره . ولی دلچسب تره
چرا ما ایرانی ها دوست داریم از همه چیز سر دربیاریم ( چرا تخصصی نباشیم )
من توی رشته خودم ادامه دادم و باز هم اگه پاش بیفته ادامه میدم در اینصورت هم تخصص داری و هم قدرت تصمیم گیری ( مدیریت) من خیلی از این مدیران کارخانجات رو در حد سرپرست هم نمیدونم بلکه رییس کارخونه هستن . مدیریت واقعی زمانیه که ابعاد کار رو بدونی. بتونی پیش بینی ادامه و مشکلات رو بدونی .اونوقت مدیر میشی.
مدیریت مدرکی به درد نمیخوره . من توی همینجا که کارمیکنم مدیر کارخونه رو از در کارخونه انداختم بیرون اقا به اصطلاح از این مدیریت صنعتی ها بود . هیچ کس هم اعتراضی به من نکرد علم و تخصص توی کار حرف اول رو میزنه
نه بابا! بهم برنميخوره! اونقدر ها مغرور نيستم! http://qsmile.com/qsimages/23.gif
همونطوري كه گفتم ارشد برق اصلا در توان من نيست. من خيلي بتونم هنر كنم اطلاعاتم رو در سطح ليسانس آپديت و مرور كنم وگرنه نه توي ارشد قبول ميشم نه ميخوام بشم!
ميدونم علم و تخصص حرف اول رو ميزنه ولي شما توي وجودت همون ويژگيهاي مديريتي رو داري كه ميتوني اينجوري عمل كني.
شما پيشنهادي نداري؟ مديريت بازرگاني يا دولتي؟ كدام بهتره؟
amirhoman
02-20-2006, 04:01 PM
نه بابا! بهم برنميخوره! اونقدر ها مغرور نيستم! http://qsmile.com/qsimages/23.gif
همونطوري كه گفتم ارشد برق اصلا در توان من نيست. من خيلي بتونم هنر كنم اطلاعاتم رو در سطح ليسانس آپديت و مرور كنم وگرنه نه توي ارشد قبول ميشم نه ميخوام بشم!
ميدونم علم و تخصص حرف اول رو ميزنه ولي شما توي وجودت همون ويژگيهاي مديريتي رو داري كه ميتوني اينجوري عمل كني.
شما پيشنهادي نداري؟ مديريت بازرگاني يا دولتي؟ كدام بهتره؟
بازرگانی - در این حالت شما سه گزینه پیش رو داری
1- کار شخصی میتونی بکنی چون علاوه بر دروس مدیریتی با قوانین هم اشنا میشی
2- در بخش خصوصی کار کنی شرکتها
3- در بخش دولتی کار کنی
ولی توی مدیریت دولتی یه گزینه بیشتر نداری
daftarekhaterat
02-20-2006, 06:20 PM
خب تا اينجا خيلي به بازرگاني و اينا علاقمند شدم. http://qsmile.com/qsimages/305.gif
مديريت IT هم گويا داريم. كسي اطلاعي در اين زمينه نداره؟
amirhoman
02-21-2006, 07:49 AM
یکی از دوستان رییس یکی از دانشگاههای مجازی تو ایران هستش . البته دانشگاه امریکاییه
میخوای شماره تلفنش رو بدم کاملا اطلاعات بگیر ازش.
daftarekhaterat
02-21-2006, 08:58 AM
یکی از دوستان رییس یکی از دانشگاههای مجازی تو ایران هستش . البته دانشگاه امریکاییه
میخوای شماره تلفنش رو بدم کاملا اطلاعات بگیر ازش.
اوه! نه! ممنون! http://qsmile.com/qsimages/26.gif
من بيشتر ميخوام از تجربيات شما و بقيه باخبر بشم.
بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكنين خجالتي هستم. http://qsmile.com/qsimages/26.gif
amirhoman
02-21-2006, 09:02 AM
اوه! نه! ممنون! http://qsmile.com/qsimages/26.gif
من بيشتر ميخوام از تجربيات شما و بقيه باخبر بشم.
بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكنين خجالتي هستم. http://qsmile.com/qsimages/26.gif
عین خودمه . اهل تعارف نیست . دیدی دو تا هم متلک بارت کرد. همکلاسیم بودش .
daftarekhaterat
02-28-2006, 04:16 PM
خب من اگه بخوام كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني بخونم كسي ميتونه از لحاظ كتاب و جزوه به من كمك كنه؟
raspina
03-02-2006, 10:05 AM
خب من اگه بخوام كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني بخونم كسي ميتونه از لحاظ كتاب و جزوه به من كمك كنه؟
من دارم منابع و کتاباشو . خواستید میتونم کمکتون کنم :)
daftarekhaterat
03-02-2006, 10:49 AM
من دارم منابع و کتاباشو . خواستید میتونم کمکتون کنم :)
براتون پيغام دادم.
از باقي دوستان هم اگه كسي هست كه ميخواد به گرفتن كارشناسي ارشد مديريت رييس جمهور بيمس كمك كنه خوشحال ميشم. http://qsmile.com/qsimages/20.gif
daftarekhaterat
05-15-2006, 11:55 AM
كسي ميدونه GMAT چيه؟!
ali_55
05-15-2006, 12:30 PM
Graduate Management Admission Test در واقع يه چيزي شبيه GRE ولي براي رشته مديريت،شما اگر بخواي تو خارج از كشور Master Degree يا همون كارشناسي ارشد بخوني براي رشته هاي مهندسي بايد امتحان GRE بدي وبراي رشته هاي مديريت امتحان GMAT . در واقع پيش نياز ورودي شماست:)
سلام. من فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی هستم. به نظر من هم مدیریت بازرگانی بین سه گرایش بازرگانی، صنعتی و دولتی بهتره. مدیریت بیمه که جذبش محدوده و MBA هم تازه اومده و شناخته شده نیست والا یکی از مهمترین رشته های بین المللیه. مدیریت آی تی هم رشته جالبیه که باید یه مدت بگذره تا شناخته بشه. بازرگانی از لحاظ تعداد قبولی هم بهتره.
موفق باشی.
daftarekhaterat
05-16-2006, 03:54 PM
سلام. من فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی هستم. به نظر من هم مدیریت بازرگانی بین سه گرایش بازرگانی، صنعتی و دولتی بهتره. مدیریت بیمه که جذبش محدوده و MBA هم تازه اومده و شناخته شده نیست والا یکی از مهمترین رشته های بین المللیه. مدیریت آی تی هم رشته جالبیه که باید یه مدت بگذره تا شناخته بشه. بازرگانی از لحاظ تعداد قبولی هم بهتره.
موفق باشی.
راستش من الان دارم براي ارشد مديريت ميخونم. فعلا درسهاي تئوري مديريت رو ميخونم.
رشته بازرگاني از نظر خودم هم خيلي خوبه اما يه سري تحقيقات كه كردم ميبينم براي رشته MBA لازم نيست اقتصاد خرد و كلان و... مطالعه كنم و كلا براي افرادي ساخته شده كه رشته اي غير از كارشناسي مديريت خوندن. از اين نظر جالب تر و كاربردي تر به نظر ميرسه.
اگه پيشنهادي دارين ممنون ميشم. :)
HendeseH
05-16-2006, 04:33 PM
دفی میدونی تعداد شرکت کننده مدیریت چه قدره؟ خیلی طرفدار پیدا کرده . رفیقم امسال شرکت کرده بود میگفت بیشتر از 15000 نفر شرکت کردن. یعنی تقریبا بیشتر از هر رشته مهندسی.
ugi خان ورودی هر سال دانشگاه ها در مدیریت چقدره؟
در مورد MBA هم تو ایران من خیلی خوب نشنیدم (اعتبار دانشگاه های اینجا من جمله شریف در MBA خیلی پایینه. البته بستگی به هدفت هم داره).
daftarekhaterat
05-16-2006, 04:47 PM
دفی میدونی تعداد شرکت کننده مدیریت چه قدره؟ خیلی طرفدار پیدا کرده . رفیقم امسال شرکت کرده بود میگفت بیشتر از 15000 نفر شرکت کردن. یعنی تقریبا بیشتر از هر رشته مهندسی.
ugi خان ورودی هر سال دانشگاه ها در مدیریت چقدره؟
در مورد MBA هم تو ایران من خیلی خوب نشنیدم (اعتبار دانشگاه های اینجا من جمله شریف در MBA خیلی پایینه. البته بستگی به هدفت هم داره).
هيچ كاري آسون نيست. ارشد مديريت هم آسون نيست ولي هرچي كه هست مطمئنم بيشتر از ارشد برق احتمال قبولي دارم.
بيشترين پذيرش رو فكر كنم همين بازرگاني داشته باشه بعدش هم دولتي. البته ugi حتما بيشتر ميدونن.
درسهاي mba براي قبولي رياضي و زبان و تئوري مديريت و Gmat هست. همين.
yaghin
05-16-2006, 05:54 PM
سلام.
راستش در مورد پذیرش در دانشگاههای دولتی طبق دفترچه امسال
مدیریت بازرگانی 150 تا روزانه
مدیریت دولتی 79 تا روزانه
مدیریت صنعتی 53 تا روزانه
مدیریت آی تی 37 تا روزانه
مدیریت ام بی ای 100 تا که 40 تاش غیر انتفاعیه و شریف و مالک اشتر هم طرح آت ت داره!
راستش دوست من که رشته تحصیلیش صنایع بوده معتقد بود در حال حاضر همین ام بی ای از همه بهتره!چه از نظر کلاس اجنماعیش چه از نظر کار.
اما من موندم چطور از ترس قبول نشدن در رشته برق امتحان نمی دید چون واقعا پذیرشش عالیه ؟؟؟
سلام
اين براي من خيلي جالبه كه هر روز تعداد ليسانس هاي برق كه ميرن ارشد مديريت مي خونن هي زياد ميشه خودم لااقل 10 ، 20 نفر ميشناسم كه ليسانس برقند و رفتن ارشد ميدريت خوندن و جالبتر از اون اينكه اومدن و الان تو زمينه برق ( مثلاً تدريس ) فعاليت مي كنند :wacko:
daftarekhaterat
05-17-2006, 12:25 AM
سلام
اين براي من خيلي جالبه كه هر روز تعداد ليسانس هاي برق كه ميرن ارشد مديريت مي خونن هي زياد ميشه خودم لااقل 10 ، 20 نفر ميشناسم كه ليسانس برقند و رفتن ارشد ميدريت خوندن و جالبتر از اون اينكه اومدن و الان تو زمينه برق ( مثلاً تدريس ) فعاليت مي كنند :wacko:
نميدونم چرا فكر ميكنم من هم به همين عاقبت دچار ميشم!؟!؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/24.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/33.gif
نميدونم چرا فكر ميكنم من هم به همين عاقبت دچار ميشم!؟!؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/24.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/33.gif
:laugh: :laugh: :laugh:
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft