بازدید نسخه کامل شده : وبلاگ رایگان با ورد پرس
djpeiman
02-21-2006, 05:30 PM
سلام به همه دوستان خوشحال میشم از شما برای عضویت در سیستم وبلاگ رایگان دعوت کنم
با امکانات مدیریتی کامل و عالی
لطفا با نظراتتون ما رو در کامل تر کردن اون یاری کنید
www.blogsbox.com (http://www.blogsbox.com)
sefid
02-21-2006, 06:22 PM
این خدمات رو فکر کنم خیلی بهترشو Wordpress.com داده دلیلی بر این نمیبینم که یکی دیگه این کارو تکرار کنه مگر اینکه از نظر فارسی سازی و ارائه خدمات فارسی از اونجا پیشی بگیره !
djpeiman
02-21-2006, 06:35 PM
خب اگه تو وردپرس دات اورگ ببینی بیشتر از 1500 گروه مثل ما در جهان دارن کار میکنن و اولین کسی هم که با ورد پرس کار کرد خود ورد پرس دات کام نبود
در ضمن ما امکانات و پلاگینهایی رو نصب میکنیم که وردپرس رو سایت خودش نصب نمی کنه
ویه چیز دیگه تا حالا خارجی هایی که تو این سیستم عضو شدن از ایرانی ها بیشتر بوده
Mohsen
02-21-2006, 09:33 PM
معني دومينتون چي هست ؟
جعبه وبلاگ ها ميشه ديگه !!! http://images3.deviantart.com/i/2004/156/4/3/Jumpin__.gif
sefid
02-21-2006, 09:42 PM
خب اگه تو وردپرس دات اورگ ببینی بیشتر از 1500 گروه مثل ما در جهان دارن کار میکنن و اولین کسی هم که با ورد پرس کار کرد خود ورد پرس دات کام نبود
در ضمن ما امکانات و پلاگینهایی رو نصب میکنیم که وردپرس رو سایت خودش نصب نمی کنه
ویه چیز دیگه تا حالا خارجی هایی که تو این سیستم عضو شدن از ایرانی ها بیشتر بوده
اولین وبلاگ رایگان با ورد پرس در ایران......بشتابید
وقتی این امضاتونه توقع داریم که اینجا یک جای فارسی باشه !؟ یا حده اقل اینکه به زبون فارسی خیلی برسه حالا دیگه نمیدونم /!
djpeiman
02-22-2006, 06:32 PM
معني دومينتون چي هست ؟
همونطور که دوستمون گفت میشه جعبه وبلاگها(بر وزن بلاگز پات که میشه گلدان وبلاگها)
وقتی این امضاتونه توقع داریم که اینجا یک جای فارسی باشه !؟ یا حده اقل اینکه به زبون فارسی خیلی برسه حالا دیگه نمیدونم /!
خب بله ما هم سعی داریم فارسیش کنیم اما می خوایم منتظر بمونییم تا مشکلات دیگش رو حل کنیم چون من یه ماهی میشه که نصبش کردم و تو این یه ماه بیشتر از ده تا اررور مختف رو رفع کردم (اوپن سورس هست و هزار درد سر همین الانش ایمپورتش مشکل داره که باید امشب درستش کنم )
اما در مورد امضا چون هنوز فارسی نشده ننوشتم اولین وبلاگ فارسی و نوشتم ایرانی احتمالا از هفته بعد فارسی سازی شو شروع میکنم
پ ن:شرمنده اگه جوابا دیر شد از صبح کلاس داشتم
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft