PDA

بازدید نسخه کامل شده : کابل شبکه Cat6

mazoolagh
02-21-2006, 06:59 PM
یک قرقره کابل Cat6 میخوام (300 متر)
جنس خوب - قیمت مهم نیست
چی بگیرم خوبه؟

Rax
02-22-2006, 12:07 PM
بلدن بخر...حداقل همه جا پیدا میشه..

mazoolagh
02-22-2006, 12:17 PM
از پاسخت ممنون - ولی من میخوام انواع کابلهای بازار رو بدونم چی هست و چه کیفیتی دارن

Mohsen
02-22-2006, 12:26 PM
از پاسخت ممنون - ولی من میخوام انواع کابلهای بازار رو بدونم چی هست و چه کیفیتی دارن
بهترين کابل ها ، کابل هاى تکنولوژى امريکا هست که توى چين توليد ميشن . اسم جنسشون يادم نيست ولى رنگ بنفش و مشکى دارن .

Rax
02-22-2006, 12:28 PM

فکر نکنم تو کت 6 خیلی واسه انتخاب دستتون باز باشه...

من خودم یه مارک امریکایی گرفتم متری 450..خیلی راضی نبودم..

Mohsen
02-22-2006, 12:36 PM
من خودم یه مارک امریکایی گرفتم متری 450
امريکايى اصل بود ؟!

Rax
02-22-2006, 12:46 PM
امريکايى اصل بود ؟!

تقریبا...اخه تو سایتش هم چک کردم..الان اسمش یادم نیست..سنتون توش داشت..

ممکنه البته سریال رو قاپ زده باشن..چون اصلا حال نداد..همون بلدن رو گذاشتم کنارش دیدم تقریبا یکی هستن..

daftarekhaterat
02-22-2006, 03:00 PM
belden تاييد ميشه. معروفترين مارك كابل شبكه.

Rax
02-22-2006, 03:06 PM
belden تاييد ميشه. معروفترين مارك كابل شبكه.

اره ولی همیشه سر اصل و فرعش دعواس..فکر کنم بشه با گارانتی هم گیر اورد..

mazoolagh
02-22-2006, 05:58 PM
کابلهای ویژه تجهیزات رادیویی belden رو قدیما که قلابی نداشت استفاده میکردم و خیلی عالی بود.
یعنی الآن توی بازار بهترین کابل همین belden هست دیگه؟ مثلا کابل کرمان کیفیتش پایینتره؟
قیمت هر مترش (قرقره 300 متری) چنده؟

faridbahal
02-24-2006, 01:07 AM
شرمنده اگه یه ذره دیره!! بلدن مزخرفه!!
oki بخر فوق العاده است
محل خرید:
خیابان جمهوری نرسیده به پاساژ علاالدین
پاساژ توکل زیر زمین "شبکه پیما"

faridbahal
02-24-2006, 01:07 AM
راستی همین مغازه Nwp هم جدیدا اورده اما هنوز تستش نکردم! Nwp هم توی تجهیزات شبکه مارک معروفیه

mazoolagh
02-24-2006, 01:36 AM
ممنون فرید جان!
امشب مجبوری باید بیدار باشم اومدم اینجا - این کابلها چند قیمته. البته میدونی که من مشهدم ها!

faridbahal
02-24-2006, 03:08 PM
متری 170 تومن

mazoolagh
02-25-2006, 11:04 AM
صحبت من اینه:
ملاک شما برای اینکه تشخیص بدین یک کابل خوبه یا نه چیه؟

- فقط مشخصات ظاهریش رو بررسی میکنین اگر موردی نبود میگین خوبه؟

- یک کمی از روکش لاستیکی کابل رو برمیدارین و به کیفیت ظاهری زوجها از نظر صحیح پیچیده شدن دور خودشون و همچینین دور هم و داشتن جداکننده و ... بسنده میکنین؟

- مشخصات الکتریکیش رو میخونین و با استانداردها (همینطور محصولات دیگه رقیب) مقایسه میکنین؟

- چون کابل قلابی زیاده خودتون تستهای الکتریکی رو انجام میدین (البته قبول دارم که ساده نیست ولی با امکانات متعارف هر آزمایشگاه الکترونیک کاملا شدنیه!)

- شبکه رو میبندین - یک فایل ترانسفر انجام میدین اگر قابل قبول بود میگین خوبه!

- فقط قیمت مهمه!

compatriot
02-25-2006, 12:55 PM
مازو خان یک مورد دیگه رو هم اضافه کنین:

-اینکه شنیدین خوبه !!!!

اما شنیدن کی بود مانند دیدن...

faridbahal
02-25-2006, 05:16 PM
اولین مورد جنس اصلی مطرحه
مورد دوم کیفیت کابل از لحاظ نرمی خشکی خوب سوکت خوردن و....
مورد سوم دوام و قدرت کابل
قیمت برای من مطرح نیست(پولشو شرکت میده!:d )

mazoolagh
02-25-2006, 07:00 PM
مازو خان یک مورد دیگه رو هم اضافه کنین:

-اینکه شنیدین خوبه !!!!

اما شنیدن کی بود مانند دیدن...

من همیشه به مشورت و استفاده از تجربه بقیه معتقدم - ولی صرف شنیدن که این خوبه یا بده ... نــــه!

mazoolagh
02-25-2006, 07:09 PM
اولین مورد جنس اصلی مطرحه
مورد دوم کیفیت کابل از لحاظ نرمی خشکی خوب سوکت خوردن و....
مورد سوم دوام و قدرت کابل
قیمت برای من مطرح نیست(پولشو شرکت میده!:d )

فرید جان - یکوقت فکر نکنی میخوام بهت گیر بدم ها. میخوام یک بحث کلی بکنیم تا خودم چیزی یاد بگیرم.

تابحال من هم ندیدم که یک مدیر بخاطر تفاوت قیمت کابل گیر بده بخصوص وقتی که موضوع کیفیت مطرح هست و مشاور همیشه طلبکار که اگر بحرف من کرده بودین حالا شبکه مشکل نداشت و ...

در مورد خشکی و نرمی و خوب سوکت خوردن و دوام و قدرت: این اصطلاحها خیلی کلی هست و هیچ متر اندازه گیری براش تعریف نشده که مثلا اگر اینطوری باشه خشکه و اگر اینجوری نرم و معیار دوام و قدرت هم تعریف نشده

vmf
02-25-2006, 07:23 PM
فرید جان - یکوقت فکر نکنی میخوام بهت گیر بدم ها. میخوام یک بحث کلی بکنیم تا خودم چیزی یاد بگیرم.

تابحال من هم ندیدم که یک مدیر بخاطر تفاوت قیمت کابل گیر بده بخصوص وقتی که موضوع کیفیت مطرح هست و مشاور همیشه طلبکار که اگر بحرف من کرده بودین حالا شبکه مشکل نداشت و ...

در مورد خشکی و نرمی و خوب سوکت خوردن و دوام و قدرت: این اصطلاحها خیلی کلی هست و هیچ متر اندازه گیری براش تعریف نشده که مثلا اگر اینطوری باشه خشکه و اگر اینجوری نرم و معیار دوام و قدرت هم تعریف نشده
من خیلی اطلاعات کابلی ام !! قوی نیست ، ولی به نظرم همه چی بستگی به حساسیت کار و ویژگی هاش داره. مثلا ممکنه بخواهیم یک شبکه ساده رو راه اندازی کنیم که به حجم تبادلاتش به زور به 1 مگ میرسه ولی برعکس می بینی که تجهیزات 100 مگ براش سفارش دادند!! خوب دیگه توی این جور موارد یک سیم تلفن هم کار رو میندازه !! البته همه چیز باید اصولی باشه اما خوب حساسیت هم مطرح هست که آدم بیخودی پول زیاد نده.

نمونه اش الان خیلی از isp ها هستند که اونقدر مشکل پهنای باند و مسیریابی و کشینگ و ... دارند که کیفیت کابل توشون گمه !!

ولی در هر صورت بحث مفیدیه ، از همیاری دوستان تشکر می کنم. امیدوارم به نتایج موثقی برسید که من یک اقدامات مدیریتی روش پیاده کنم http://qsmile.com/qsimages/181.gif

mazoolagh
02-26-2006, 06:09 PM
فرید خان کجایی؟؟

SherlockHolmes
02-26-2006, 06:24 PM
جدیدا یه مغازه تو ولی عصر زدن که کارش فروش کابل و اینجور صحبت هاست!قیمت سیم تلفنش متری 150 تومن بود!
من کارتشون رو گرفتم!
09125598086
88945927
مدیریت:حبیبی

mazoolagh
02-26-2006, 10:42 PM
هنوز کسی به من قیمت زیر متری 350 تومن نداده!

faridbahal
02-28-2006, 07:39 PM
شرمنده دیر اومدم
یه شرمندگی دیگه هم بابت قیمت اشتباه!!! من قیمت cat5 رو دادم متاسفانه از قیمت 6 خبر ندارم اگه میخوای شماره همون مغازه رو بدم بپرس
در مورد نرمی و خشکی بر اثر تجربه به دست میاد
مثلا یکی از موارد مهم به نظر من بحث سوکت خوری هست! یه کابل ممکنه خیلی سخت بشه سوکت زد بهش مثل بلدن (کسی که فقط بلدن کار میکنه این مورد رو متوجه نمیشه)
در مورد قیمت هم من نظرم برعکسه!! شرکتها به نوعی بنداز در رو هستن!! دیگه جنس کابل براشون خیلی مهم نیست
در مورد اطلاعات فنی کابل من معلومات خوبی ندارم متاسفانه اما خوشحال میشم که دوستان اگه اطلاعاتی دارن بگن

mazoolagh
02-28-2006, 09:33 PM
در مورد قیمت بعدا متوجه شدم که مال cat5 بوده
من کابلها رو از نظر مشخصات الکتریکی میتونم مقایسه کنم بشرط اینکه مشخصاتش واقعی باشه!
فرید جان - شما که ظاهرا در اینمورد تجربه ات از همه ما بیشتره. این موضوع سوکت خوری از نظر عملی و اجرایی خیلی اهمیت داره. میشه توضیح بدی منظورت دقیقا چیه؟
مثلا در مورد همین belden که اشاره کردی، آیا لخت کردن کابل سخت و زمانگیره؟ آیا با آچار پرس که فشار میدی همچین خوشدست نیست؟ اتصال ضعیف زیاد میده؟

faridbahal
03-02-2006, 01:09 PM
در مورد سوکت خوری اگه کابل بد باشه باز هم لخت کردنش با کابل لخت کن راحته اما مسئله ی بعدی به ترتیب کردن سیم ها و قرار دادنشون توی سوکته اول که رفته بودم شرکت یه کابل بی نام و نشونی داشتن!! اقا بد سوکت میخورد ها!!!:d 4 ساعت به سختی!! سیمها مرتب میشدن (خشک و نرم بودن اینجا مهمه! موقع به ترتیب کردن! البته اهمیت دیگه اش موقع کابل کشیه ) وقتی میرفت تو سوکت کافی بود یه ذره گیر کنه!!
وقتی قرار باشه یه پروژه 100 تا سوکت بخوره همین مسئله هم شدیدا وقت گیر میشه هم واقعا اعصاب خورد کن!
در مورد بلدن لوز کانکشن زیاد بر میخوردم بهش یه مسئله ی دیگه ای هم که داره بعضی وقتها موقع کشیدن کابل از توی خرطومی(وقتی خرطومی مرغوب نبود یا قدیمی بود) رویه ی کابل پاره میشد!