بازدید نسخه کامل شده : چرا؟
faridbahal
03-02-2006, 04:32 PM
چرا مو سیخ میشه؟!!!:d وقتی هوا سر میشه وقتی دندون تیر میکشه و......
چرا ادم بعضی وقتها الکی میلرزه؟ همونی که میگن اضراییل از بغلت رد شد:blink: :blink:
FashisT
03-02-2006, 04:35 PM
خرافات!http://qsmile.com/qsimages/311.gif
فعلا
Spiro
03-02-2006, 04:40 PM
چرا وقتی عطسه میكنی میگن یكی داره پشت سرت حرف میزنه ؟!
Reza364
03-02-2006, 04:42 PM
چرا وقتی سکسکه میکنی میگن هر چی دزدیدی بذار سرجاش!؟
mehrdad1355
03-02-2006, 04:44 PM
چرا مو سیخ میشه؟!!!:d وقتی هوا سر میشه وقتی دندون تیر میکشه و......
چرا ادم بعضی وقتها الکی میلرزه؟ همونی که میگن اضراییل از بغلت رد شد:blink: :blink:
همه اینا بابت تیک عصبی هست که تقریبا همه کم و بیش دارند و در اثر عواملی تشدید میشه
ولی بعضی ها دیگه سیستم عصبیشون زیادی مشکل داره و دائم و به صورت محسوس دچار تیک میشن
compatriot
03-02-2006, 05:06 PM
البته اگه من درست برداشت کرده باشم اونی که فرید میگه اصلا تیک عصبی نیست !!!!
راست شدن مو های بدن یک واکنش احساسی هست... آناتومی ریشه مو رو نمیدونم ولی شنیدم که مو به عصب و نوعی ماهیچه کوچک وصله... در هنگام واکنش های احساسی این عصب هم تحریک میشه... مثلا وقتی که یک موسیقی دلنواز میشنوین... یا مثلا وقتی کسی که دوستش دارین نوازشتون کنه... در افراد مختلف کم و زیاد داره.. ولی اصلا چیزه بدی نیست !!! خیلی هم لذت بخشه !!!
در مورد سرما و ناگهان پیش اومدن فکر کنم بیشتر برای کسانی که فشار خون پایین دارن این اتفاق بیشتر میافته...
اون عزراییل هم اگه دقت کنی معمولا مواقع هیجان بیشتر پیش میاد !!! وقتی منتظر اتفاقی هستی... کلا اون هم تاثیرات خونی هست.. من خودم مواقعی که هیجان زیاد دارم اگه هوا خیلی گرم باشه که اصلا اینجوری نمیشم و تپش قلب میگیرم فقط. اگه هوا معتدل باشه همینجوری عزراییلی میشم.. و اگه خیلی سرد باشه قشنگ دندون هام به هم میخوره !!!! البته مواردی که خیلی خیلی هیجانی باشن ها !!!! نوعی افت دما !!!
faridbahal
03-02-2006, 05:26 PM
یا مثلا وقتی کسی که دوستش دارین نوازشتون کنه... در افراد مختلف کم و زیاد داره.. ولی اصلا چیزه بدی نیست !!! خیلی هم لذت بخشه !!
اره این موردو تجربه کردم خیلی باحاله!! :d
در مورد سرما و ناگهان پیش اومدن فکر کنم بیشتر برای کسانی که فشار خون پایین دارن این اتفاق بیشتر میافته...
مهدین جون دمت گرم!! گل میگی!! من فشارم پایینه همیشه
راستی چیکار کنم فشارمو؟!
اون عزراییل هم اگه دقت کنی معمولا مواقع هیجان بیشتر پیش میاد !!! وقتی منتظر اتفاقی هستی... کلا اون هم تاثیرات خونی هست.. من خودم مواقعی که هیجان زیاد دارم اگه هوا خیلی گرم باشه که اصلا اینجوری نمیشم و تپش قلب میگیرم فقط. اگه هوا معتدل باشه همینجوری عزراییلی میشم.. و اگه خیلی سرد باشه قشنگ دندون هام به هم میخوره !!!! البته مواردی که خیلی خیلی هیجانی باشن ها !!!! نوعی افت دما !!!
پس بعضی وقتها که ادم دستشویی داره اینجوری میشه به خاطر هیجانشه:d لووووووول
تا حالا دقت نکردم! اما فکر کنم ماله من به دما بستگی نداره!! این عزراییل همش گیر میده بهم!:d (مهرداد یاد بگیر! عزراییل رو اینجوری مینویسن! نه اضراییل!)
compatriot
03-02-2006, 06:02 PM
:d دقیقا احساس ادرار و دفع هم باعث تحریک مناطقی از بدن میشه :soot: و محرک سیستم عصبی هست...
این تحریک میتونه خودش رو به اون صورت سیخ شدن موها نشون بده... یا مثلا دیدی که ادرار رو زیاد نگه داری چه اتفاقی میافته !!!! احساس ازدواج دلمه ای :d یا همون ایرکشن بوجود میاد...
ولی خب حساسیت و توجه آدم ها فرق میکنه
فشار خون پایین که خوبه !!!! البته نه زیادش... اگه خیلی پایین باشه با رژیم غذایی مناسب که متخصص تغذیه تجویز کنه مشکل حل میشه...
Atthar
03-02-2006, 06:06 PM
حیوانات توی سرما موهای بدنشون رو سیخ میکنن تا هوای بین پرها یا موهاشون عایقی برای جلوگیری از سرما باشه و بتونه مثل یه پولیور گرمشون کنه.
برای انسان هم باید همینطور باشه.
faridbahal
03-02-2006, 06:08 PM
فشار خون پایین که خوبه !!!! البته نه زیادش... اگه خیلی پایین باشه با رژیم غذایی مناسب که متخصص تغذیه تجویز کنه مشکل حل میشه.
من با توجه به شغلم هر روز فشارم رو چک میکنم!! تا حالا بالای 11 نبوده! اکثرا 10 ه!
faridbahal
03-02-2006, 06:09 PM
حیوانات توی سرما موهای بدنشون رو سیخ میکنن تا هوای بین پرها یا موهاشون عایقی برای جلوگیری از سرما باشه و بتونه مثل یه پولیور گرمشون کنه.
برای انسان هم باید همینطور باشه.
پس بیچاره دخترها:d
البته اگه دقت کنید فقط موهای دست سیخ میشه!! شاید به خاطر اینه که کوتاه تر از موهای دیگه هستن!
compatriot
03-02-2006, 06:18 PM
البته حیوانات شاید کنترل داشته باشن... به خصوص پرندگان که کنترل مستقیم دارن...
اما برای انسان فقط چند ثانیه میاد و میره... و ادامه پیدا نمیکنه.. به هیچوجه هم ارادی نمیتونه باشه...
دختر ها هم موهای ریز روی بدنشون هست و اتفاقا خیلی بیشتر از پسر ها عزراییل زده میشن !!!
روی موهای دستت هست بیشتر ؟؟؟ من بیشتر پشت سر و گردنم احساس میکنم راست شدن موها رو !!! یک مدتی هم روی صورتم احساس میکردم:blink: به خصوص در نوجوانی زمانی که ریش در نیاورده بودم... در برابر موزیک های مورد علاقه ام هم به شدت اینجوریم...
faridbahal
03-02-2006, 06:25 PM
اما برای انسان فقط چند ثانیه میاد و میره... و ادامه پیدا نمیکنه.. به هیچوجه هم ارادی نمیتونه باشه..
انقدر بدم میاد که نشه رو چیزی تسلط داشت!! مثل پلک زدن!!
دختر ها هم موهای ریز روی بدنشون هست و اتفاقا خیلی بیشتر از پسر ها عزراییل زده میشن !!
ای بابا!! موضع خیلی پیچیده میشه همش!!! چرا دخترها بیشتر؟!! راستی! دخترهای امروزی نمیذارن یه دونه کرک رو بدنوشن باشه چه برسه به مو!! ساعتها با اشکال مختلف در حال کندنشون هستن!!:d
روی موهای دستت هست بیشتر ؟؟؟ من بیشتر پشت سر و گردنم احساس میکنم راست شدن موها رو !!! یک مدتی هم روی صورتم احساس میکردم به خصوص در نوجوانی زمانی که ریش در نیاورده بودم... در برابر موزیک های مورد علاقه ام هم به شدت اینجوریم.
جالبتر شد:d من فکر کردم فقط رو دسته!!
اینا نقطه ضعفه انسان حساب میشن؟
Spiro
03-02-2006, 06:30 PM
البته حیوانات شاید کنترل داشته باشن... به خصوص پرندگان که کنترل مستقیم دارن...
اما برای انسان فقط چند ثانیه میاد و میره... و ادامه پیدا نمیکنه.. به هیچوجه هم ارادی نمیتونه باشه...
دختر ها هم موهای ریز روی بدنشون هست و اتفاقا خیلی بیشتر از پسر ها عزراییل زده میشن !!!
روی موهای دستت هست بیشتر ؟؟؟ من بیشتر پشت سر و گردنم احساس میکنم راست شدن موها رو !!! یک مدتی هم روی صورتم احساس میکردم:blink: به خصوص در نوجوانی زمانی که ریش در نیاورده بودم... در برابر موزیک های مورد علاقه ام هم به شدت اینجوریم...
اون حس هیجان از شنیدن موزیك مورد علاقه رو موی دست كمتر دیدم اثر بذاره . همون پشت سر تائید میشه .
ولی كلا مثكه پشمالی نیستی :d . دون دون شدن پوست البته به مقدار مو بستگی نداره .
/
اول چرا به جای تاپیك دقت نكرده بودم فك كردم بازم چیز آرا و خرافات و ایناست . مرسی برا توضیحات .
compatriot
03-02-2006, 06:32 PM
کاش فقط پلک زدن بود !!! روی خیلی چیز های دیگه هم آدم اراده ای نداره !!!!
دختر ها فکر کنم به دلیل قوی تر بودن سیستم عصبی و تحریک پذیری سیستم عصبی شون باشه... یک کلام اینکه حساس ترن دیگه !!!!
لازم نیست که مو حتما روییده باشه !!! این اتفاق مربوط به ریشه مو و زیر پوست داره...
نه من فکر کنم همه جای بدن باشه !!! نقطه ضعف نمیشه گفت !!! جزو خلقت آدمه دیگه !!! شاید بشه از بین بردش !!! ولی خوبه که !!! حیفه !!! من یکی رو میشناسم که وقتی مشروب الکلی میخوره و بعدش سیگار میشه دستهاش اینجوری میشن... و میگه ریلکس شدم !!!! و ابراز رضایت میکنه...
به نظر من اگه با احساس امنیت همراه بشه میتونه چیز آرامش بخشی باشه...
compatriot
03-02-2006, 06:37 PM
اون حس هیجان از شنیدن موزیك مورد علاقه رو موی دست كمتر دیدم اثر بذاره . همون پشت سر تائید میشه .
ولی كلا مثكه پشمالی نیستی :d . دون دون شدن پوست البته به مقدار مو بستگی نداره .
/
اول چرا به جای تاپیك دقت نكرده بودم فك كردم بازم چیز آرا و خرافات و ایناست . مرسی برا توضیحات .
نه به پشمالو بودن بستگی نداره... چون همه سطح پوست به جز جاهای خاصی قابلیت روییدن مو داره... گفتم که مهم نیست مو روییده باشه... ولی مثلا دیگه فکر نکنم هیچکسی کف دستش هم اینجوری بشه...
البته مور مور و دون دون شدن رو فکر کنم برای این نگیم بهتره... چون اون مور مور و دون دون شدن هم درسته که یا به اعصاب برمیگرده یا به گردش خون... ولی اون یک چیزیه که ممکنه دوام پیدا کنه و مثلا یکی نفر یکروز پاش مور مور بشه !!!!
برای اینکه دوستان دیگه گمراه نشن میگم :
راجع به اون اتفاقی که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه !!!! و لذت بخشه و به بیماری های عصبی و خونی هم ربطی نداره... حرف میزنیم.
faridbahal
03-02-2006, 06:45 PM
کاش فقط پلک زدن بود !!! روی خیلی چیز های دیگه هم آدم اراده ای نداره !!!!
مثلا اگه میشد قلب رو نگه داشت چه خوب میشد!! ادم الکی هی مرخصی میگرفت:d
لازم نیست که مو حتما روییده باشه !!! این اتفاق مربوط به ریشه مو و زیر پوست داره...[/
QUOTE]
با این حساب یه قسمت از مغز که کنترل ریشه مو ها رو در اختیار داره یه اتفاقی براش میفته! اره؟
[QUOTE]نه من فکر کنم همه جای بدن باشه !!! نقطه ضعف نمیشه گفت !!! جزو خلقت آدمه دیگه !!! شاید بشه از بین بردش !!! ولی خوبه که !!! حیفه !!! من یکی رو میشناسم که وقتی مشروب الکلی میخوره و بعدش سیگار میشه دستهاش اینجوری میشن... و میگه ریلکس شدم !!!! و ابراز رضایت میکنه...
به نظر من اگه با احساس امنیت همراه بشه میتونه چیز آرامش بخشی باشه..
خوب بعضی وقتها خیلی ضایعس!!! مثل همون نوازش!! ادم ضایع میشه:d
Spiro
03-02-2006, 06:51 PM
نه به پشمالو بودن بستگی نداره... چون همه سطح پوست به جز جاهای خاصی قابلیت روییدن مو داره... گفتم که مهم نیست مو روییده باشه... ولی مثلا دیگه فکر نکنم هیچکسی کف دستش هم اینجوری بشه...
البته مور مور و دون دون شدن رو فکر کنم برای این نگیم بهتره... چون اون مور مور و دون دون شدن هم درسته که یا به اعصاب برمیگرده یا به گردش خون... ولی اون یک چیزیه که ممکنه دوام پیدا کنه و مثلا یکی نفر یکروز پاش مور مور بشه !!!!
برای اینکه دوستان دیگه گمراه نشن میگم :
راجع به اون اتفاقی که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه !!!! و لذت بخشه و به بیماری های عصبی و خونی هم ربطی نداره... حرف میزنیم.
یعنی دون دون شدن به مو ربطی نداره http://qsmile.com/qsimages/297.gif
آخه دون دون شدن هم یه لحظه كوتاهه . با سیخ شدن موها هم معمولا همراهه یعنی بعدش ظاهر میشه . برا من كه اینجوریه
مور مور كه آره فرق میكنه .
/
:d
Atthar
03-02-2006, 07:04 PM
پس منظور شما سیخ شدن واقعی نیست! شما درواقع دارین حالتی رو بررسی میکنین که انگار بدن یخ کرده و بعد از چند لحظه تموم میشه. منم وقتی جاهایی از موزیک رو که شدیدا روی من تاثیر میذاره گوش میدم چند ثانیه ای همینطور میشم و به قول مهدین خیلی لذت بخشه. گاهی اوقات هم تنم میلرزه!!
اون دون دون شدن جاهایی که مو رشد میکنه انجام میگیره. مثلا وقتی که بدنتون گرم هست لباستون رو در بیارین و فورا وارد حموم بشید. احتمالا مشاهده میکنید که قسمتهای سینه و بازوهاتون دون دون شده. جاهایی که مو وجود نداشته باشه این اتفاق نمیفته. البته منظورم از مو وجود فیزیکی مو نیست. بلکه جایی که محل رشد مو هست. کلا اون دونه ها در حقیقت ریشه های مو هستن.
compatriot
03-02-2006, 07:14 PM
با این حساب یه قسمت از مغز که کنترل ریشه مو ها رو در اختیار داره یه اتفاقی براش میفته! اره؟
والا دیگه جزییاتش رو نمیدونم... خوب مسلما سیستم عصبی و قسمت هایی از مغز هستن که این تحریک ها رو detect میکنن ... حالا ممکنه از شنوایی با شنیدن موسیقی باشه.. ممکنه از لامسه باشه یا هر حس و احساسی که آدم داره...
اطهر و اسپیرو:
من نمیدونم دقیقا منظور شما از دون دون شدن چیه !!! اطهر میگه یک لحظخ یخ میکنه... نمیدونم اسمشو چی میذارین.. ولی اصطلاحش در لغا وجود داره که میگن مو به تن آدم سیخ میشه.. ممکنه سیخ شدن واقعی باشه ولی اونقدر این حرکت جزیی باشه که نشه تشخیص داد...
اون دون دون شدنی که در اثر سرما هست رو متوجه شدم چی میگی بعضی از مناطق بدن هم نسبت به دما یا تماس واکنش نشون میدن... برای اینکه این دون دون شدن رو بهتر متوجه بشین مثال بزرگترش نوک سینه آدم ها هست... که در مقابل حرارت یا تماس از خودش واکنش نشون میده و دون دون میشه... به جنسیت هم ربط نداره... ولی این مسئله فکر نکنم به احساسات آدم مربوط بشه... در ضمن نوک سینه که مو نداره !!! پس چرا دون دون میشه ؟؟؟
Blacky
03-02-2006, 08:43 PM
اینها همه از هورمون استروژن و پروژسترونه
faridbahal
03-03-2006, 09:55 AM
دقیقتر میشه بگی؟
daftarekhaterat
03-03-2006, 10:00 AM
دقیقتر میشه بگی؟
نه! نميشه! http://qsmile.com/qsimages/302.gif
compatriot
03-03-2006, 12:21 PM
منظور ایشون احتمالا تغییراتی بود که در پوست و اون قضیه نوک سینه که من گفتم بوجود میاد...
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft