PDA

بازدید نسخه کامل شده : تاثیر کابل کو-اکسیال؟

vmf
03-05-2006, 04:47 AM
باید بگم شخصا فلسفه سیستم هم محور بودن (co-axial) رو میدونم و اینکه چه تاثیر در فرایندهای مغناطیسی داره و البته ویژگی رسانایی خوب این کابل ها رو میدونم.
اما در موارد استفاده واقعا شک دارم.
مثال : برای آنتن تلوزیون منزل از یک آنتن هوایی ساده ، به همراه تقویت کننده آنتن سیماران استفاده میکنم. اما ترکیب سیم کشی بشکلی است که از آنتن به تقویت کننده همگی سیمهای کواکسیال هستند ولی از تقویت کننده تا تلوزیون از کابل برق :blink: استفاده می کنم :d
راستش هرکس که این مجموعه رو ببینه فکر میکنه که من اشتباه خیلی بزرگی در زمینه انتخاب سیم کردم ، اما وقتی که نتیجه کار رو از تلوزیون که میبینم کاملا رضایت بخشه :rolleyes:

خوب حالا سوال اصلی اینکه : اگر تمامی کابل های من کواکسیال بودند چه تغییری در کیفیت کار بوجود میامد!؟ به عبارت دیگه کیفیت کار از این چه که هست بهتر میشد !؟

خوب حالا این یک سیستم سیم کشی آسان بود ، حالا در شبکه های کامپیوتری و مخابراتی وضع به چه شکله !؟ استفاده از سیستم کابل کواکسیال چند درصد بر کیفیت کار و بهره برداری از سیگنال موثره!؟

سوال کلی : قدرت تاثیر رسانایی و کم مقاومت داشتن کابل کواکسیال بیشتره یا قدرت تاثیر هم محور بودن سیم ها!! البته اینها دو فاکتور متفاوت هستند اما چون اکثر کاربرد کابل کواکسیال در مجموعه های با شدت جریان پایین هست ، پس هم محوری برای کم کردن مشکلات مغناطیسی مسئله مهمی نباید باشه ، بلکه رسانایی خیلی مهمتره.
اما در کل می خواستم بدونم کدوم مورد (هم محوری یا رسانایی)برای مجموعه های با شدت جریان پایین بیشتر مورد توجه !؟

mazoolagh
03-06-2006, 10:57 AM
خوب وجید جان شما دست ما رو در جواب دادن بستی که!

fireboy
05-08-2006, 03:03 PM
چون در زمينه كابل و كلا سيم صحبت شده گفتم سوالم رو همينجا بپرسم:
صدا و تصوير رو از پشت سيستم ميخوام به فاصله ي ۱۴ متري كه tv هست برسونم.
مسئله اين هست كه من براي اينكه صرفه جويي بشه و در ضمن بتونم راحت كار انتقال سيم رو انجام بدم از ۴ رشته سيم تلفن استفاده كردم چون سيمهاي ديگه كلفت ميشه و كار رو سخت ميكنه.
مشكل اينجاس كه تصويرم ميره و خوب هم هست بدون افت اما اصلا صدا رو ندارم و هر چي باحاش ور رفتم فاييده نداشت. در صورتي كه وقتي tv رو ميارم نزديك سيستم مشكلي نيست اما ظاهرا صدا با اين مسافت مشكل داره.
نظرتون چيه؟

fireboy
05-10-2006, 07:54 PM
به نتيجه اي نرسيدم هنوز !!؟
چه كنم؟