PDA

بازدید نسخه کامل شده : نظرات و پیشنهادات پیرامون بخش برق و الکترونیک

Electronics Art
03-18-2006, 12:48 PM
سلام دوستان من :)
خوب تو این تایپیک نظرات و پیشنهاد های خودتون رو پیرامون بهتر شدن بخش برق و الکترونیک بیمس مطرح کنید و همچنین مطالبی که احساس میکنین باید در این بخش مطرح بشه

و به عنوان اولین پیشنهاد از ادمین ها خواهش میکنم عنوان این بخش رو از " الکترونیک " به " برق و الکترونیک " تغییر بدن تا جامعیت بخش بیشتر بشه

ممنون :)

gray_wolf
03-19-2006, 01:11 PM
خوب فكر ميكنم تا توجه به تازه بودن نسبي اين بخش و فعاليت كمي كه توش صورت گرفته هنوز براي نظر دادن يه كمي زود باشه. اين مباحث آموزشي خيلي خوبه اگه ادامه داشته باشه. كم كم كه به يه جاهايي برسيم ميشه نظر داد و بهترش هم كرد :wink:

Electronics Art
03-19-2006, 01:26 PM
خوب فكر ميكنم تا توجه به تازه بودن نسبي اين بخش و فعاليت كمي كه توش صورت گرفته هنوز براي نظر دادن يه كمي زود باشه. اين مباحث آموزشي خيلي خوبه اگه ادامه داشته باشه. كم كم كه به يه جاهايي برسيم ميشه نظر داد و بهترش هم كرد :wink:

ممنون آرا جان که نظر دادی
مباحث اموزشی رو سعی میکنم کم کم و با حوصله پیش ببرم تا هم خودم بتونم به کارام برسم و هم بخش برقمون فعال و سر پا بمونه :)
این تایپیک رو زدم بیشتر برای اینکه کاربرا نیازها و کمبود هایی که تو این بخش احساس میکنن بگن
تا اونا رو تامین کنیم و بخشی به این مهمی کارش کسات نمونه :happy:

vmf
03-19-2006, 09:35 PM
با توجه به گستردگی شاخه برق پیشنهاد میکنم برقی های عزیز هر کدوم که در گرایش خاصی تخصص و علاقه دارند با هم تبادل اطلاعات بکنند ، تا هم دیگر رو بهتر شناخته و تقسیم کار بشه.

مثلا من یک سری سوال های در زمینه سیستم های wireless و ماجولاسیون داشتم ولی نمی دونم کدوم یکی از بچه ها متخصص تره!؟ فکر کنم هر کدوم از دوستان یک مقاله (ولو کوتاه) در راستای تخصصشون بدند ، باعث میشه خیلی خوب خودشون رو معرفی کرده باشند.

راستی نمی دونم دوستان چند نفر تخصص مخابراتی دارند ، ولی با توجه به گسترده شدن سیستم های وایرلس و احساس نیازشون در شبکه ، فکر کنم یک واقعا به افراد متخصص در این زمینه نیز داریم. اینجانب هم در شبکه اگر کاری از دستم بر بیاد حتما میکنم.

AMD>INTEL
03-20-2006, 02:05 AM
خيلي ممنون كه اين مبحث رو ميخواي شروع كني. من هم منتظرم كه مطالب شما رو بخونم.

پيشاپسش عيد رو به شما و همه دوستان خوبم در اين فروم تبريك ميگم.

Electronics Art
03-20-2006, 01:50 PM
مثلا من یک سری سوال های در زمینه سیستم های wireless و ماجولاسیون داشتم ولی نمی دونم کدوم یکی از بچه ها متخصص تره!؟ فکر کنم هر کدوم از دوستان یک مقاله (ولو کوتاه) در راستای تخصصشون بدند ، باعث میشه خیلی خوب خودشون رو معرفی کرده باشند.
راستی نمی دونم دوستان چند نفر تخصص مخابراتی دارند ، ولی با توجه به گسترده شدن سیستم های وایرلس و احساس نیازشون در شبکه ، فکر کنم یک واقعا به افراد متخصص در این زمینه نیز داریم. اینجانب هم در شبکه اگر کاری از دستم بر بیاد حتما میکنم.

وحید جان ، گرایش مخابرات پیمان علیه الرحمه بود :cry: :cry4: ( البته میخواست برداره )
منم الکترونیک هستم ( آنالوگ ، دیجیتال و پردازش ، صنعتی )
دفی هم فکر کنم الکترونیک بود
مازولاق عزیز هم آچار فرانسه برق هستش :d
نندونک رو هم نمیدونم گرایشش چیه :wink:
بقیه رو هم نمیشناسم :d

در مورد تخصص والا چیزی نداریم که بشه اسمش رو تخصص گذاشت :d
ولی تا جایی که بتونیم و بدونیم سعی میکنیم مطلب ارائه کنیم

در مورد مخابرات هم باید بگم بله مخابرات چه با سیم و چه بیسیم یکی از گرایش های جالب برق هستش و البته سخت ولی خیلی مدرن و با آینده :) اگه یه متخصص داشته باشیم تا ارائه مطالب کنه خیلی خوب هستش البته منم تو مخابرات یه چیزایی حالیمه ولی چون گرایشم نیست زیاد تو نخش نیستم :d
ولی من نمیدونم چرا این پیمان یهو گذاشت رفتم نه پی تی میاد میاد نه تو مسنجر فکر کنم باز کیبورد رو آویزون کرده ولی تا حدودی هم کار درستی کرده :wink:

Electronics Art
03-20-2006, 01:53 PM
خيلي ممنون كه اين مبحث رو ميخواي شروع كني. من هم منتظرم كه مطالب شما رو بخونم. پيشاپسش عيد رو به شما و همه دوستان خوبم در اين فروم تبريك ميگم.

ممنون دوست عزیز :)
سعی میکنم کم کم مطالب پایه برق و الکترونیک رو بگم تا بعد بشه بحث های تخصصی راه انداخت شاید یکم طول بکشه ولی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه :wink: