PDA

بازدید نسخه کامل شده : بویایی قوی تره یا بینایی!!

fireboy
03-19-2006, 11:04 AM
به نظر شما كدوم يك از اين 2 قويتره؟

Nendoke
03-19-2006, 11:08 AM
اینا چه ربطی به هم دارن ؟

مطمئنا بدون بویایی هم می شه بدون دردسر زیاد زندگی کرد ولی بدون بینایی که اصلا .

z86
03-19-2006, 11:09 AM
در ادمهای مختلف فرق فوکوله :دی

El che
03-19-2006, 12:56 PM
به نظر شما كدوم يك از اين 2 قويتره؟

اینها رو نمیشه با هم مقایسه کرد شما میتونی بینایی انسان رو با بینایی عقاب مقایسه کنی و یا میتونی بویایی انسان رو با بویایی سگ مقایسه کنی........

مقایسه دو چیز همجنس امکان پذیره:) :)

Elend
03-19-2006, 01:09 PM
در افراد مختلف فرق میکنه

Atthar
03-19-2006, 01:48 PM
حتی اگه قرار باشه فقط در انسان و با حساسیت های یکسان مقایسه انجام بشه بازم نمیشه. این دو اصلا ربطی به هم ندارن. مثل اینه که بگید Vb قویتره یا فوتوشاپ!!

sefid
03-19-2006, 02:15 PM
هیچ ربطی به هم ندارند !!

Bahreyni
03-19-2006, 02:34 PM
خب در کل من شنوایی رو ترجیح میدم

fireboy
03-19-2006, 04:35 PM
مثل اینه که بگید Vb قویتره یا فوتوشاپ!!
آخر مثال بود .

به نظرم اگه فایر بی بگه برای چه منظوری این سوال رو کرده راحت تر به نتیجه میرسه
:wink: مرسي.

...
تا صفحه 2 - 3 پيش رفتم ... ديدم مصلح تاپيك ها هم خودش خراب كاري كرده ... بيخيال شدم.
...
كل اين پستهارو مرگش كنيد فكر كنم 1 صفحه در بياد از توش.
...
قطعن بیکار بوده...شک نکن
قطعا اشتباه ميكنيد.
...
به نظر من چيز بي ربط اصلا وجود نداره.
...
- شما يك شخصي رو ميبينيد و بعد از اون ديگه cut. چندين سال ميگذره بر حسب اتفاق دوباره به اون شخص بر ميخوريد!! ذهن درگير اين مسئله ميشه كه فلاني رو يك جايي ديدين و براي شما آشناس. (بينايي و ثبت اون در ذهن)
- شما بچگيتون رفتين مثلا توي يك سوپر ماركت ... يا چميدونم, يا با دوستتون بودين و از يك عطري استفاده ميكرده, سالها بعد دوباره اون به مشام شما ميرسه و اون بو ميتونه براي شما حتي خاظرات خوب يا بدي كه مدت ها پيش داشتين رو بازيابي كنه.
كدوم يك از اينها ميتونه قويتر باشه.
...
شايد بهتر بود پست اول به همين صورت مينوشتم كه با پستهاي مختلف مورد عنايت قرار نگيره.

fireboy
03-19-2006, 04:42 PM
علم و دانش و نديدم كجاس.
ولي خوب زياد فرقي نميكنه. همه جا يه جور مورد عنايت قرار ميگيره.

Atthar
03-19-2006, 04:54 PM
اولا واقعا متاسفم. همتون ادمین هستین اونوقت....
دوما اسپیرو جان حالا چون اشتباه پیش اومده یا حتی عمدا این تاپیک علمی توی گفتگوی آزاد زده شده باید منحرف بشه؟!
سوما:
- شما يك شخصي رو ميبينيد و بعد از اون ديگه cut. چندين سال ميگذره بر حسب اتفاق دوباره به اون شخص بر ميخوريد!! ذهن درگير اين مسئله ميشه كه فلاني رو يك جايي ديدين و براي شما آشناس. (بينايي و ثبت اون در ذهن)
- شما بچگيتون رفتين مثلا توي يك سوپر ماركت ... يا چميدونم, يا با دوستتون بودين و از يك عطري استفاده ميكرده, سالها بعد دوباره اون به مشام شما ميرسه و اون بو ميتونه براي شما حتي خاظرات خوب يا بدي كه مدت ها پيش داشتين رو بازيابي كنه.
كدوم يك از اينها ميتونه قويتر باشه.
ما داشتیم سر حساسیت هرکدوم بحث میکردیم که کدوم قویتر هست. اما اینی که شما میگی بیشتر به ثبت خاطرات مربوط میشه و بازم قابل مقایسه نیست. دلیلش رو هم از روی استدلالی که خودم بهش رسیدم برات میگم (که شاید اشتباه باشه)
دلیل اینکه ما حادثه ای رو که حس بینایی ما اون دریافت کرده بعدا به یاد میاریم ثبت وقایع در مغز هست. من به این نتیجه رسیدم که راجع به یه موضوعی یا حادثه ای هرچقدر بیشتر فکر کنیم اون صحنه برای مدت بیشتری توی مغز ذخیره میشه. فرضا من یادم نیست که دیروز توی خیابون سر ساعت فلان به کجا نگاه میکردم. دلیلش هم این بود که چون نگاهم که مثلا به یه ماشین بود زیاد مهم نبود در نتیجه یک حادثه ی گذرا بود که هیچوقت بهش فکر نکردم. اما یادمه که مثلا توی 9 سالگی داشتم غرق میشدم. چرا یادمه؟ چون این اتفاق مهمی بوده و بارها و بارها اون صحنه رو توی مغزم مرور کردم و در اثر این تکرار حادثه توی مغز به خوبی ثبت شده.
در مورد بویایی اینطور نیست. ما میتونیم یک صحنه رو توی مغزمون تجسم کنیم. اما تجسم بو فکر نکنم امکانپذیر باشه. با این حساب یه سوال وجود داره. پارسال وقتی من از روی یه پل هوایی میگذشتم بوی عطر یکی از افراد روی پل که بهم خورد فهمیدم که 8 سال پیش این عطر رو فلان خانوم میزده!
در این مورد من یه حدسهایی میزنم. توی اینکه یه بو توی خاطر بمونه دو تا عامل میتونه وجود داشته باشه. اول اینکه ما مدت زیادی با اون بو در ارتباط باشیم. مثلا اون عطر که بالای پل به مشامم رسید رو سالها پیش خانوم ایکس میزده که من این خانوم رو برای مدت چند ماه هفته ای دو بار به مدت 2 ساعت میدیدم و تمام این مدت اون خانوم این عطر رو میزده.
عامل دوم هم کم بودن مقدار اون بو نسب به بقیه هست. منظورم اینه که من توی این چند سال ندیدم که هیچ شخصی غیر از اون خانوم اون عطر رو بزنه. پس برام یه بوی عادی به حساب نمیومد. اما اگه فرضا من هر ماه یک بار این بو به مشامم میخورد بعد از چند سال هیچوقت یاد اون خانوم نمیفتادم.
اینا استدلالهای من هست که خودم به این نتیجه رسیدم و مال هیچ کتابی هم نیست. :d

Elend
03-19-2006, 04:59 PM
اطهر جان بو هم در مغز ذخیره میشه
شاید بهتر باشه اینجوری بگیم وقتی شما به صورت یک شخص نگاه میکنی فقط یک چیز رو نمیبینی بلکه فقط صورت اون شخص به بخشهای جداگانه تقسیم میشه بنابراین چشم فقط صورت رو ندیده و مغز میاد تک تک اعضا رو ذخیره میکنه و اینها با هم میشن یه صورت (تازه حالتهای صورت هم بماند) ولی بو تجزیه نمیشه ! واسه همین چشم رو برتر میدونید

fireboy
03-19-2006, 05:32 PM
ما داشتیم سر حساسیت هرکدوم بحث میکردیم که کدوم قویتر هست. اما اینی که شما میگی بیشتر به ثبت خاطرات مربوط میشه و بازم قابل مقایسه نیست.
به اون صورتي كه منظورتون هست نميخوام مقايسه بكنم.

SherlockHolmes
03-19-2006, 05:45 PM
به نظرم حافه دیداری چون شواهد هم برای به یاد آوری به کمکش میان بهتره!!

Iced Angel
03-19-2006, 05:47 PM
اصلا" طرح این سوال غلطه تا زمانی که معلوم شه چه فکری و هدفی پشتشه ... خب از این مقایسه جه نتیجه ای میخوای بگیری ؟

SherlockHolmes
03-19-2006, 05:49 PM
اصلا" طرح این سوال غلطه تا زمانی که معلوم شه چه فکری و هدفی پشتشه ... خب از این مقایسه جه نتیجه ای میخوای بگیری ؟
اطلاعات بویایی بیشتر در ذهن ثبت میشه یا اطلاعات بینایی!!

Iced Angel
03-19-2006, 05:51 PM
اطلاعات بویایی بیشتر در ذهن ثبت میشه یا اطلاعات بینایی!!
جفتش ... نمیشه حدش رو تعیین کرد .... هم بو در ذهن تاثیر شدید میزاره هم تصاویر
مثلا" جفتش تو یادآوری خاطره هامون تاثیر دارن ... ولی فکر کنم دنیا بیشتر بر اساس داده های تصویری باشه تا بویایی ... من با بینایی هستم

compatriot
03-19-2006, 05:57 PM
هنر بیشتر با بینایی و شنوایی درگیر هست... این نشون دهنده حساستر بودن و مفهومی تر بودن این احساسات هست.

البته هنرمندانی که آثار هنری بویایی بوجود میارن که حس بویایی رو نوازش بده هم داریم... http://qsmile.com/qsimages/262.gif

fireboy
03-20-2006, 09:50 AM
پركاربرد بودن بينايي كه مشخصه ... اما قويتر بودنشون ...!

Mehran
03-23-2006, 09:51 PM
مال من که بویایی! شدم مثل حس سوم! با این تفاوت که انحراف بینی دارم!!!

arad
06-03-2006, 12:31 PM
واسه من لامسه از همش بهتره:lol: :lol:
من یه دوست دارم که اصلا حس بویایی نداره با وجود چند بار عمل کردن هم به نتیجه ای نرسیده
و هیچ کی هم نمیدونه و راحت داره زندگیشو میکنه(از نظر ما راحت)