PDA

بازدید نسخه کامل شده : پنجره مخفی

masihyeganeh
03-22-2006, 11:46 PM
باسلام
آقایون کسی میدونه چجوری میشه یه پنجره کاملا مخفی با جاوا اسکریپت یا هر چیزی ساخت که بتونه روی openerش تاثیر بگذاره؟

ببینید میشه مثلا یه پنجره ساخت توش چرت و پرت نوشت و با یه window.open یه پنجره باز کرد که مقدار پنجره رو کلا عوض کنه و با view source قابل دیدن نباشه

البته واسه کار دیگه ای می خواهمش
(و البته می خواهم پنجره بعد از کارش تا زمانی که پنجره اصلی بازه باز بمونه)

Asef
03-23-2006, 12:09 AM
نفهمیدم چی شد!

masihyeganeh
03-23-2006, 01:59 AM
عزیزم یه مثالش توی http://my.blackmice.com/showthread.php?t=2828 هست:
اون پنجرخ دوم که باز میشه : توی فایر فوکس یه چیز کوچکی میاد گوشه راست پایین صفحه که این عالیه اگر همون هم نیاد دیکه فوق العاده است (البته کدی رو که برای باز کردن پنجره به صورت توضیح گذاشتم باید بگذاری توش)
مشکل اصلی من این اکسپلورر است که یه پنجره جدید هم باز می کنه

Asef
03-23-2006, 10:22 PM
کار جالبی بود http://qsmile.com/qsimages/23.gif اینی که من دیدم تو فایر هم یه پنجره جدا باز کرد ...
وقت نکرم همه جزییاتش رو مو به مو ببینم ولی تا اونجایی که به نظرم میرسه میشه کل این فرایند رو بدون پنجره جدید انجام داد. روش های زیادی به ذهن میرسه ولی باید ببینی کدومش عملیه.
یه جورایی اون تایمری که توی php شبیه سازی شده رو با جاوا اسکریپت ایجاد کنی با آژاکس و یه حلقه زمانی دایمی از سرور بخوای ببینی چیزه جدیدتری روی دیتابیس اومده یا نه اگه اومده اونو دریافت کنی ...
کد نویسیش دیگه باخودت
فقط یه بدی داره به صورت تجربه بدستم اومده بگم توی آی ای تا زمانی که یه پنجره بازه و داری از آژاکس استفاده میکنی برای دریافت یه url ثابت، همیشه یه جواب رو میده اونم چیزیه که باز اول دریافت کردی ... یه جور کش. که البته برای اینم مثلا میتونی url رو به صورت متفاوت ارسال کنی ... یا روش دیگه ای که الان به ذهنم نمیرسه...
ولی در کل نوشتن اینجور چیزا خیلی حال میده علی الخصوص رفع کردن مشکلاتش ...

masihyeganeh
03-23-2006, 10:55 PM
کار جالبی بود http://qsmile.com/qsimages/23.gif اینی که من دیدم تو فایر هم یه پنجره جدا باز کرد ...
وقت نکرم همه جزییاتش رو مو به مو ببینم ولی تا اونجایی که به نظرم میرسه میشه کل این فرایند رو بدون پنجره جدید انجام داد. روش های زیادی به ذهن میرسه ولی باید ببینی کدومش عملیه.
یه جورایی اون تایمری که توی php شبیه سازی شده رو با جاوا اسکریپت ایجاد کنی با آژاکس و یه حلقه زمانی دایمی از سرور بخوای ببینی چیزه جدیدتری روی دیتابیس اومده یا نه اگه اومده اونو دریافت کنی ...
کد نویسیش دیگه باخودت
فقط یه بدی داره به صورت تجربه بدستم اومده بگم توی آی ای تا زمانی که یه پنجره بازه و داری از آژاکس استفاده میکنی برای دریافت یه url ثابت، همیشه یه جواب رو میده اونم چیزیه که باز اول دریافت کردی ... یه جور کش. که البته برای اینم مثلا میتونی url رو به صورت متفاوت ارسال کنی ... یا روش دیگه ای که الان به ذهنم نمیرسه...
ولی در کل نوشتن اینجور چیزا خیلی حال میده علی الخصوص رفع کردن مشکلاتش ...

خوشحالم که خوشت اومده
عزیزم این چیزی که میگی میشه با تایمر و ... ساخت به این ربطی نداره چون این لایو کانکشنه نه جاوا و همچنین توی همین پنجره هم نمیشه چون هیچوقت متوقف نمیشه و هیچوقت آخر صفحه رو نشون نمیده و مرسی از این که می خواهی مشکلات زیادش رو حل کنی

والبته میگی توی فایر هم یه پنجره باز میشه گفتم که حواسم نبوده شما اون کدی روکه توی فایل end.js هست رو توی window.open اضافه کن

می تونید یه راهی پیدا کنید که هیچ اثری از پنجره دوم نباشه و مثل یه جادو هر وقت یک مقدار چت اضافه بشه مقدار صفحه هم عوض بشه؟

Asef
03-24-2006, 01:17 AM
آها! خب من معمولا اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که راهم رو چطور عوض کنم تا به هدفم برسم! اینجا احتمالا من هدف رو نوشتن این چت سرور! (یا هر اسمی که داره!) دونستم و شما احتمالا هدفتون استفاده از این متدی هست که میگید ... البته اینکه چه مزایا و ... براتون داره رو خودتون شرح بدید ما هم استفاده میکنم.
اما در مورد نحوه بازشدن اون پنجره که حتما باید باز بشه من زیاد تجربه ای ندارم شاید دوستان دیگه بتونن کمکتون کنن.

masihyeganeh
03-24-2006, 01:44 AM
دوست عزیز ببین هدف من در حقیقت یه جور معجزه است مثل برنامه های غیر وبی که هم کلاینت روی برنامه کار می کنه و هم سرور : من در این روش می خواهم یه لایو کانکشن کاملا مخفی نقش اون سرور رو بازی کنه همین

حالا اگر کسی بلده بیاد - فقط خداوکیلی زد حال نزنین این هم یه ایدهاست دیگه
ولی باز هم مرسی که رسیدگی می کنید

Asef
03-24-2006, 02:04 AM
چیزی که به طور داخلی تعبیه نشده و میخوایم شبیه سازیش کنیم که تا اینجایی هم که انجام شده به نظرم خیلی خوبه ...
عذر میخوام بی ربطه ولی بگم کدتون رو چرا دندانه گذاری نمیکنید؟ پدر هفت جدم! در اومد تا بعضی جا ها رو خودم فرمت دادم تا ببینم چیه http://qsmile.com/qsimages/33.gif :d
من زیاد تخصصی با جاوا اسکریپت کار نکردم تا پیشنهاد خوبی بخوام بدم ولی خب یه راهی بود که به ذهنم رسید اینکه اگه امکان داره این پنجره جدید رو به صورت یه شی جدید ایجاد کنیم که نمایش خارجی نداشته باشه. یعنی شی ایجاد بشه بدون نمایش دادنش ... که البته موفق نشدم فکر هم نکنم تو این مساله شدنی باشه ... ؟
newwindow = new window.open (); یه همچین چیزی ...

masihyeganeh
03-24-2006, 12:01 PM
چیزی که به طور داخلی تعبیه نشده و میخوایم شبیه سازیش کنیم که تا اینجایی هم که انجام شده به نظرم خیلی خوبه ...
عذر میخوام بی ربطه ولی بگم کدتون رو چرا دندانه گذاری نمیکنید؟ پدر هفت جدم! در اومد تا بعضی جا ها رو خودم فرمت دادم تا ببینم چیه http://qsmile.com/qsimages/33.gif :d
من زیاد تخصصی با جاوا اسکریپت کار نکردم تا پیشنهاد خوبی بخوام بدم ولی خب یه راهی بود که به ذهنم رسید اینکه اگه امکان داره این پنجره جدید رو به صورت یه شی جدید ایجاد کنیم که نمایش خارجی نداشته باشه. یعنی شی ایجاد بشه بدون نمایش دادنش ... که البته موفق نشدم فکر هم نکنم تو این مساله شدنی باشه ... ؟
newwindow = new window.open (); یه همچین چیزی ...

گفتید دندانه گذاری : من نمی دونم چیه ولی اگر تغییری در کد بوجود آوردید لطفا upload کنید تا ما همببینیم

فرموده بودید newwindow = new window.open (); : خوب من هم از همین شیوه استفاده کردم دیگه نه؟
ولی باز هم تنکس

Asef
03-24-2006, 04:44 PM
نه این جواب نمیده! منظورم اینه شی رو بشه مخفی ایجاد کرد. کلمه new رو دقت کنید
دندانه گذاری یا مرتب کردن کد بوسیله زدن دکمه تب برای تفهیم بهتر کد به خواننده :d

masihyeganeh
03-25-2006, 01:50 AM
نه این جواب نمیده! منظورم اینه شی رو بشه مخفی ایجاد کرد. کلمه new رو دقت کنید
دندانه گذاری یا مرتب کردن کد بوسیله زدن دکمه تب برای تفهیم بهتر کد به خواننده :d

شما فایل رسیو رو دست کاری کرده بودی من مشکلم end.js بود که می خواستم پنجره باز نشه

حالا یک مقدار دیگه تکمیل شده آپ می کنم ببین می تونی روی اون کاری انجام بدی
البته مشکلاتشم توی همون لایو کانکشن نوشتم اگه میشه بخون و درستشون کن