PDA

بازدید نسخه کامل شده : شبکه های آمریکایی

Boulder
03-28-2006, 02:54 PM
سلام... می خواستم در مورد اینترنت هایی که در آمریکا رونق داره گپی بزنیم.
تبصره: من آماتورم.

Mohsen
03-28-2006, 03:36 PM
در مورد اینترنت هایی که در آمریکا رونق داره

http://smilies.sofrayt.com/^/_950/upset.gif

vmf
03-29-2006, 02:52 AM
منظورتون رو از اینترنت هایی که در امریکا (ایلات متحده) رونق داره ، رو متوجه نشدم !؟
سوال رو واضح بیان کنید.
اگر کیفیت و کمیت اینترنت مد نظرتون هست ، باید گفت که صرفا ربطی به مکان جغرافیایی ربطی نداره ، و میتونه در هر مکان دیگری به همون کیفیت ارائه بشه.

اگر هم در مورد قوانین شبکه ایی ایلات متحده بخواهید ، بفرمایید چون باید e-book هاش رو در آرشیوم پیدا کنم.

Iced Angel
03-29-2006, 02:58 AM
اگر هم منظورتون سرویس دهندگان اینترنت تو این کشوره بگو یه لیست از اسماشون و خدماتشون و سرعتاشون بدم

Spiro
03-29-2006, 03:01 AM
فك میكنم منظور نوع سرویسی باشه كه اكثرا تو امریكا ازش استفاده میكنن . تو ایران adsl تقریبا جا افتاده و میشه گفت فعلا ایده آله ... تو امریكا چطور ؟

Elend
03-29-2006, 03:07 AM
فك میكنم منظور نوع سرویسی باشه كه اكثرا تو امریكا ازش استفاده میكنن . تو ایران adsl تقریبا جا افتاده و میشه گفت فعلا ایده آله ... تو امریكا چطور ؟
آره خیلی جا افتاده!

Iced Angel
03-29-2006, 03:07 AM
اگه منظور این باشه ... اینجا هم بیشترین مصرف dsl هستش که در دو نوع عرضه میشه ... 768 کیلو و 128 کیلو ... بهترین شرکتش هم verizon هستش ...aol , people PC هم هستن ولی اون بهتره
ولی معروفترین و بزرگترین و غول اینترنت آمریکا comcast نام داره که خطهای 6 مگ و 4 مگ و 2 مگ و 1 مگ ارائه میده و به سیستم cable معروفه ... اسم T1 , T2 و این حرفها رو نمی بره تو برشورهاش http://www.thesmilies.com/smilies/confused0072.gif

vmf
03-29-2006, 03:39 AM
جالب شد !!
میشه در مورد comcast بیشتر توضیح بدی !! راستی فکر نمی کنم T2 هم داشته باشیم !!

در مورد واگذاری خطوط adsl چطور !؟ چه مدت زمان طول میکشه؟ راستی شرکت مخابراتی طرف قرارداد اکثر مردم در فیلادلفیا چیه !؟

Iced Angel
03-29-2006, 03:51 AM
جالب شد !!
میشه در مورد comcast بیشتر توضیح بدی !! راستی فکر نمی کنم T2 هم داشته باشیم !!

در مورد واگذاری خطوط adsl چطور !؟ چه مدت زمان طول میکشه؟ راستی شرکت مخابراتی طرف قرارداد اکثر مردم در فیلادلفیا چیه !؟
comcast یه شرکت غوله که فعالیتش رو میشه گفت از philadelphia یا ایالت pennsylvania شروع کرد و به سرعت در کل آمریکا پخش شد و رغیبهایی مثل bell atlantic , AT&T و خیلی از بزرگای دیگه رو زد کنار ! کارش هم فقط high speed internet هستش و سرویس dsl نمیده ! بیشترین سرعت خطش 6 مگ هست که با یه پک خیلی جالب تلویزیونی میاد که همون HDTV هستش ...
high definition TV احتمالا" کیفیت HD ها رو دیده باشی ... این شرکت تمام کانالها رو با کیفیت HD عرضه میکنه و به همراهش اینترنت هم میاد ! کلا" کارش بیشتر cable تلویزیون بوده و حالا داره تو دنیای شبکه هم گرد و خاک به پا میکنه ... من خودم 6 مگش رو تجربه نکردم ولی 4 مگش رو تا ماه پیش داشتم ... نمیتونم توصیف کنم :d :d وحشتناک !!!!!
/
اسم T2 رو من از یکی از دوستانم که و کالیفورینا هستش شنیدم ... isp معروف در اونجا اسمش pacific bell هست انگار که داره این سرویس رو ارئه میده ... میتونم دقیق ترش رو ازش بپرسم !
/
در مورد dsl ... چیزی بین 24 تا 48 ساعت طول میکشه وصل شه و بیشتر مردم اینجا که هیچی ... کل آمریکا از verizon استفاده میکنن که جدیدا" سرویسش رو به همراه یه pack خیلی جالب با یاهو ارائه میده و کل شکل یاهو رو میریزه بهم ... یه همکاری بینشونه ... این یکی هم شرکت مخابراتیه هم اینترنتی ... سرویسش واقعا" عالیه و با اینکه dsl هستش کم از T1 نداره ... من با همین dsl اش تا 550 کیلوبایت هم گرفتم ... ولی با اون cable قبلیم که 4 مگ بود تا 2 مگ گرفتم ... یه اسکرین شات ازش برای شهرام گذاشتم یادمه ... خودم باورم نمیشد :d :d

Boulder
06-03-2006, 08:42 PM
ممنون حسام. همینو می خواستم بدونم. البته مشکلم حل شد، یکی زود تر از من ساخته بودش.