PDA

بازدید نسخه کامل شده : خواندن مقداری از صفحه ای

masihyeganeh
04-06-2006, 01:24 AM
آقایان و خانوم های محترم
ببینید دو تا صفحه داریم مثلا یکیش :
http://my.blackmice.com/member.php?u=229
حالا می خواهیم از سایت خودمون فقط با گرفتن نام کاربری طرف مثلا Home Pageش رو که توی بلک مایس وارد کردهدر بیاریم ونشون بدیم
خوب حالا چجوری؟

مثلا با یه curl یا هر چیزی کل صفحه رو بگیره و با یه جور فیلتر فقط قسمت Home Page رو نشون بده
مرسی

Asef
04-06-2006, 01:56 AM
توی توابع PHP بگردی چیزایی گیرت میاد

emad86_20011
04-06-2006, 02:03 AM
بعد از گرفتن نام كاربري بايد اول شماره آي ديشو پيدا كني!! با اين بايد چيكار كرد؟؟ مشكل سر اينه hTtp://qsmile.com/qsimages/297.gif

masihyeganeh
04-06-2006, 01:54 PM
توی توابع PHP بگردی چیزایی گیرت میاد

آخه اگه چیزی پیدا می کردم که اینجا رو شلوغ نمی کردم که

بعد از گرفتن نام كاربري بايد اول شماره آي ديشو پيدا كني!! با اين بايد چيكار كرد؟؟ مشكل سر اينه

عزیز دل مشکل که با این سایت نیست که مثلا یه سیستم آب و هوا که البته برای این کار هم نمی خوام
مثلا از توی یاهو آب و هوا رو اینجوری کنی

Nendoke
04-06-2006, 02:35 PM
من حدودا یه ماه نشستم کد اش رو نوشتم , آخرش شد یه Function که اول و آخر جایی رو که می خوای بهش می دی و مقدار بین اون دو تا رو بر می گردونه , ولی از Publish کردنش معذورم , راه حل عمومی اش هم اینه که باید بری Pattern یاد بگیری , برو ببین چه جوری با PHP می شینن Crawler می سازن , تو Source اونا کد های خوبی هست .

Elend
04-06-2006, 02:45 PM
اسم خاصی نداره؟

Asef
04-06-2006, 02:54 PM
همینی که نندوک میگه هستش زیاد هم سخت نیست. در کل میخوای داخل یه چیزیو در بیاری دیگه؟ به نظرم توی توابع php یه چرخی بزنی زودتر به جواب مبرسی. من اگه کار کرده بودم روش حتما بهت میگفتم ولی فعلا خودت دنبالش باشی زودتر به جواب میرسی

Nendoke
04-06-2006, 03:02 PM
همینی که نندوک میگه هستش زیاد هم سخت نیست.

یادته یه بار خودت هم ازم پرسیده بودی , سر همون نوشتمش . خیلی کار راه اندازه . :d

masihyeganeh
04-06-2006, 04:36 PM
همینی که نندوک میگه هستش زیاد هم سخت نیست. در کل میخوای داخل یه چیزیو در بیاری دیگه؟ به نظرم توی توابع php یه چرخی بزنی زودتر به جواب مبرسی. من اگه کار کرده بودم روش حتما بهت میگفتم ولی فعلا خودت دنبالش باشی زودتر به جواب میرسی

ای بابا شما ها هم که جواب نمی دین
آخه من برم کجای manual php رو بگردم؟
خب نمیشه با زمان فارسی به این زیبایی یک کم توضیح بفرمایید؟

Asef
04-06-2006, 07:13 PM
یادته یه بار خودت هم ازم پرسیده بودی , سر همون نوشتمش . خیلی کار راه اندازه . :d
خب من اونو توی جاوا اسکریپت میخواستم. که دیگه هم نیازی ندارم از روش اصولی تری رفتم. DOM
ای بابا شما ها هم که جواب نمی دین
آخه من برم کجای manual php رو بگردم؟
خب نمیشه با زمان فارسی به این زیبایی یک کم توضیح بفرمایید؟regexp کلا میخوای روی استرینگ ها پردازش کنی توی راهنماش دسته بندی داره اونحا رو ببین

masihyeganeh
04-07-2006, 05:17 PM
regexp به فكر خودم هم رسيد ولي لطفا يه نمونه بديد آخه فكر نمب كنم با اين بشه به سر و تهي مشخص كرد كه نشونش بده