بازدید نسخه کامل شده : مشاوره براي خريد يک سيستم
Ghamnevis
09-08-2005, 02:53 PM
سلام..
کاش اينجا هم يک بخش براي مشاوره داشت...
حقيقتش قبلا با داش وحيد در ميون گذاشته بودم و وحيد جان هم يک سيستم به من پيشنهاد کردند ولي اون موقع نتونستم بگيرم... با سوختن هارد اون ليست هم پريد ...
حالا دوباره ميخوام يک مشورت بگيرم براي خريد يک سيستم جديد...
من يک بودجه تقريبي بين 1 ميليون تا 1.2 ميليون دارم..
ميخوام سيستمي بردارم که از نظر گرافيکي در حد عالي باشه.. دوست دارم سيستمم را اينبار با محصولات AMD جمع کنم..
چيزي که برام مهمه اينه که هم گرافيک و هم پردازنده در حد خيلي خوب باشند (پردازنده حداقل 3 گيگاهرتز و گرافيک هم که مسلما زير 256 يوخ !)
چيزاي ديگه اي که مد نظرم هست يک هارد 250 يا حداقل 200 هستش + DVD Writer + اسپيکر هايي که خف باشند :happy:
مانيتور هم 15 LCD (زياد مهم نيست ! بيشتر خود کيس برام اهميت داره و مايحتويش !)
حالا اگر لطف کنيد و بگيد که :
1- امکان جمع کردن اين سيستم با اين بودجه هست يا نه ؟
2- انتخاب AMD به جاي اينتل خوبه يا نه ؟
3- و اينکه نهايتا چقدر بايد به بودجه ام اضافه کنم تا بتونم سيستمي با اين مشخصات جمع کنم ؟
و البته ليست قطعات و مدل و قيمت تقريبي را هم اگر ذکر کنيد يک دنيا ممنونتون ميشم...
اين ليست را بگيد تا يکي يکي کامل کنيم :
CPU :
MainBoard :
Ram :
Hard :
Graphic Card :
Sound Card :
Modem :
DVD-RW :
Combo Drive :
CD-Rom :
Floppy Disk :
Powe :
Case :
Monitor :
Keyboard :
Mouse :
Speaker :
مخلصم
سلام..
کاش اينجا هم يک بخش براي مشاوره داشت...
حقيقتش قبلا با داش وحيد در ميون گذاشته بودم و وحيد جان هم يک سيستم به من پيشنهاد کردند ولي اون موقع نتونستم بگيرم... با سوختن هارد اون ليست هم پريد ...
حالا دوباره ميخوام يک مشورت بگيرم براي خريد يک سيستم جديد...
من يک بودجه تقريبي بين 1 ميليون تا 1.2 ميليون دارم..
ميخوام سيستمي بردارم که از نظر گرافيکي در حد عالي باشه.. دوست دارم سيستمم را اينبار با محصولات AMD جمع کنم..
چيزي که برام مهمه اينه که هم گرافيک و هم پردازنده در حد خيلي خوب باشند (پردازنده حداقل 3 گيگاهرتز و گرافيک هم که مسلما زير 256 يوخ !)
چيزاي ديگه اي که مد نظرم هست يک هارد 250 يا حداقل 200 هستش + DVD Writer + اسپيکر هايي که خف باشند :happy:
مانيتور هم 15 LCD (زياد مهم نيست ! بيشتر خود کيس برام اهميت داره و مايحتويش !)
حالا اگر لطف کنيد و بگيد که :
1- امکان جمع کردن اين سيستم با اين بودجه هست يا نه ؟
2- انتخاب AMD به جاي اينتل خوبه يا نه ؟
3- و اينکه نهايتا چقدر بايد به بودجه ام اضافه کنم تا بتونم سيستمي با اين مشخصات جمع کنم ؟
و البته ليست قطعات و مدل و قيمت تقريبي را هم اگر ذکر کنيد يک دنيا ممنونتون ميشم...
مخلصم
1-تقريبا مناسبه .
2-اي ام دي انتخاب خيلي خوبي براي محيط گرافيكيه http://asefsoft.com/qsimages/83.gif
3-از مانيتورت فاكتور بگيري 1.2 يك كيس خيلي خوبي برات در مياد .
Bahreyni
09-08-2005, 02:58 PM
در مورد اون چيزايي كه من اطلاع دارم
دي وي دي رايتر رو يا پايونير بردار يا اگه پولي برات موند پلكستور
اولي نزديك 100 تومن و دومي نزديك 200 تومنه
اسپيكر هم اگه به مارك اهمين ميدي آلتك لنسينگ بردار كه قيمت اونجور مدلي كه تو ميخواي نزديك 100 - 120 تومنه
كلا سي پي يو Amd هم تاييد ميشه
راستي براي كيس هم يه نكته
الان كيس هاي اچ پي اومده فوق العاده شيك و كارا قيمتشون هم نزديك 110 تومنه
راستي دي وي دي رايتر رو براي چه كاري ميخواي؟ پر كاره يا كم كار ؟
Ghamnevis
09-08-2005, 03:19 PM
1-تقريبا مناسبه .
2-اي ام دي انتخاب خيلي خوبي براي محيط گرافيكيه
3-از مانيتورت فاكتور بگيري 1.2 يك كيس خيلي خوبي برات در مياد .
مرسي مهدي جان
ولله مشکل همينه تقريبا..
من قيد LCD را زدم و ميخوام يک مانيتور 17 سامسونگ (از اون خوشکلاش :d که مدلش را نميدونم بردارم !) و مشکل ديگش هم اينه که من بايد علاوه بر اين 1.200 يکمي هم اضافه تر بذارم براي خريد يک اسکنر و يک پرينتر و يک قلم نوري...
ميتونم يکمي تو سر قطعات بزنم و حسرت بکشم و در عوض مانيتور را هم با همين 1.2 ميليون بردارم...
در مورد اون چيزايي كه من اطلاع دارم
دي وي دي رايتر رو يا پايونير بردار يا اگه پولي برات موند پلكستور
اولي نزديك 100 تومن و دومي نزديك 200 تومنه
اسپيكر هم اگه به مارك اهمين ميدي آلتك لنسينگ بردار كه قيمت اونجور مدلي كه تو ميخواي نزديك 100 - 120 تومنه
كلا سي پي يو Amd هم تاييد ميشه
راستي براي كيس هم يه نكته
الان كيس هاي اچ پي اومده فوق العاده شيك و كارا قيمتشون هم نزديك 110 تومنه
مرسي داش نيما
در مورد DVD RW حقيقتش من زياد باهاش کار ندارم و اکثرا شايد باهاش CD بزنم تا DVD واسه همين نميخوام زيادي خرج کنم براش.. يک چيز خوب کارم راه ميندازه چون شايد هفته اي نهايتا 2 تا DVD و چهار پنج تا CD باش بزنم (مصرف خونگي)
در مورد اسپيکر نه ! من زياد خودمو مقيد به مارک خاصي نميکنم... تعريف آلتک ها را زياد شنيدم قيمتشون هم نسبتا بد نيست ولي اگر اسپيکر هاي چند تيکه خوشکل و ارزونتر يافت بشه به آلتک ترجيح ميدم.
به کيسم حساس هستم و حاضرم براش خوب خرج کنم :) اگر مدلاش شيک باشه حتما از همين HP ها بر ميدارم...
راستي دي وي دي رايتر رو براي چه كاري ميخواي؟ پر كاره يا كم كار ؟
حقيقتش حاجي من ميخوام يک DVD Writer + Combo + CD-Rom بردارم ! يعني 3 تا درايور ديسک نوري ! CD-Rom ميخوام بي نقص باشه , کومبو يک چيز معمولي و DVD writer هم يک چيز خوب !
بالا هم اشاره کردم مصرفم زياد نيست ! براي کار خونگي...
ممنونم از هر دو
Bahreyni
09-08-2005, 03:26 PM
يکمي هم اضافه تر بذارم براي خريد يک اسکنر و يک پرينتر
براي اين 2 مورد چقدر ميخواي هزينه كني و چه انتظاري داري ازشون؟
در مورد DVD RW حقيقتش من زياد باهاش کار ندارم و اکثرا شايد باهاش CD بزنم تا DVD واسه همين نميخوام زيادي خرج کنم براش.. يک چيز خوب کارم راه ميندازه چون شايد هفته اي نهايتا 2 تا DVD و چهار پنج تا CD باش بزنم (مصرف خونگي)
اوكي
پس يه دونه Lite On بردار 57 تومن
تعريف آلتک ها را زياد شنيدم قيمتشون هم نسبتا بد نيست ولي اگر اسپيکر هاي چند تيکه خوشکل و ارزونتر يافت بشه به آلتک ترجيح ميدم.
اگه گوپس گوپس زيادي نداري الان يه مدل 5 تيكه Creative اومده فوق العاده شيك و زيبا از نظر كاري هم مرتب و با گارانتي 1 ساله 52 تومن
Ghamnevis
09-08-2005, 03:43 PM
براي اين 2 مورد چقدر ميخواي هزينه كني و چه انتظاري داري ازشون؟
هنوز مدل خاصي انتخاب نکردم.. ولي ترجيح ميدم پرينترم اپسون باشه , کارتريج هاي رنگ جدا داشته باشه و کيفيت چاپ متنش هم طبيعي باشه !
در مورد اسکنر چون تجربه اي ندارم و اطلاعات خاصي ندارم نميدونم ! شايد چيزي که نگاتيو هاي قديمي را بتونه اسکن کنه و اينترفيس خود دستگاهش شامل چندين دکمه کاربردي باشه که راحت بتونه بعد از اسکن : ذخيره , فرستادن به ميل , فکس و ... را پشتيباني کنه بد نباشه... از ظاهر ميکروتک ها خوشم اومده...
يک همچين چيزايي چقدر آب ميخوره ؟
اوكي
پس يه دونه Lite On بردار 57 تومن
کارش خوب هست ؟ من حتي اگر کارم زياد هم نباشه ترجيح ميدم که يک چيزي بردارم که حداقل چند سال برام خوب کار کنه.. مثلا الآن 5 ساله يک رايتر ياماها 20X10X40X دارم و آخ نگفته ! حتي يکبار هم لنز و هدش را تمييز نکردم !
اگه گوپس گوپس زيادي نداري الان يه مدل 5 تيكه Creative اومده فوق العاده شيك و زيبا از نظر كاري هم مرتب و با گارانتي 1 ساله 52 تومن
نه نيازي به گوپس گوپس ندارم ولي اگر بکنه بدم نمياد ! من معمولا آهنگ هاي ملايم گوش ميدم :) مثلا متاليکا و ... :d دوست دارم چيزي باشه که در عين شيک بودن , کارآيي خوبي هم داشته باشه...
ترجيحا از اين پايه بلند ها که از روي زمين يک متري ارتفاع دارند :d
Bahreyni
09-08-2005, 03:58 PM
هنوز مدل خاصي انتخاب نکردم.. ولي ترجيح ميدم پرينترم اپسون باشه , کارتريج هاي رنگ جدا داشته باشه و کيفيت چاپ متنش هم طبيعي باشه !
در مورد اسکنر چون تجربه اي ندارم و اطلاعات خاصي ندارم نميدونم ! شايد چيزي که نگاتيو هاي قديمي را بتونه اسکن کنه و اينترفيس خود دستگاهش شامل چندين دکمه کاربردي باشه که راحت بتونه بعد از اسکن : ذخيره , فرستادن به ميل , فکس و ... را پشتيباني کنه بد نباشه... از ظاهر ميکروتک ها خوشم اومده...
يک همچين چيزايي چقدر آب ميخوره ؟
براي پرينتر اگه كار رو با كيفيت ميخواي بردار Canon Pixma 3000- قيمتش هم 125 تومنه
براي اسكنر هم هم HP ميتوني برداري هم Canon . كنون هايLide 65 توصيه ميشه
قيمت هم نزديك 52 تومنه
کارش خوب هست ؟ من حتي اگر کارم زياد هم نباشه ترجيح ميدم که يک چيزي بردارم که حداقل چند سال برام خوب کار کنه.. مثلا الآن 5 ساله يک رايتر ياماها 20X10X40X دارم و آخ نگفته ! حتي يکبار هم لنز و هدش را تمييز نکردم
ببين داداش سايان
انتظار اون ريكو هاي قديمي يا اون ياماها رو از اينا نميشه داشت
ولي كارشون خوبه و 1 سال هم گارانتي تعويض دارن
من رايترش رو دارم و تا حالا نزديك 3000 تا سي دي باهاش رايت كردم
نه نيازي به گوپس گوپس ندارم ولي اگر بکنه بدم نمياد ! من معمولا آهنگ هاي ملايم گوش ميدم مثلا متاليکا و ... دوست دارم چيزي باشه که در عين شيک بودن , کارآيي خوبي هم داشته باشه...
ترجيحا از اين پايه بلند ها که از روي زمين يک متري ارتفاع دارند
پس يه دونه NECo بردار كه هم پايه داره هم قيمتش مناسبه هم گارانتي داره
قيمت 5 تيكه اينا با پايه 65 تومن
Ghamnevis
09-08-2005, 04:17 PM
براي پرينتر اگه كار رو با كيفيت ميخواي بردار Canon Pixma 3000- قيمتش هم 125 تومنه
براي اسكنر هم هم HP ميتوني برداري هم Canon . كنون هايLide 65 توصيه ميشه
قيمت هم نزديك 52 تومنه
کارتريج هاي رنگش جداست ؟ مصرفش چطوره ؟ قيمت کارتريج ها خوبه ؟ گارانتي ؟ چون قيمتش به نسبت خوبه..
اسکنر برام زياد فرقي نميکنه ! کارهاي شاقي نميخوام باهاش بکنم...
ببين داداش سايان
انتظار اون ريكو هاي قديمي يا اون ياماها رو از اينا نميشه داشت
ولي كارشون خوبه و 1 سال هم گارانتي تعويض دارن
من رايترش رو دارم و تا حالا نزديك 3000 تا سي دي باهاش رايت كردم
اگر شما ميگي خوبه که ما چيزي ديگه اي نميگيم :d
پس يه دونه NECo بردار كه هم پايه داره هم قيمتش مناسبه هم گارانتي داره
قيمت 5 تيكه اينا با پايه 65 تومن
آدرس سايت يا مدلش را داري نيما جان ؟
Bahreyni
09-08-2005, 04:44 PM
کارتريج هاي رنگش جداست ؟ مصرفش چطوره ؟ قيمت کارتريج ها خوبه ؟ گارانتي ؟ چون قيمتش به نسبت خوبه..
اسکنر برام زياد فرقي نميکنه ! کارهاي شاقي نميخوام باهاش بکنم...
كاملا جداست!
مصرف عاليييي
ما توي نمايشگاه از ملت عكس ميگرفتيم براشون 10*15 پرينت ميگرفتيم
تا روز آخر نمايشگاه نزديك 200 تا با كيفيت توپ باهاش گرفتيم و آخرش هم تموم نشد!قيمت كارتريج ها هم به نسبت بدك نيست
كلش در مياد نزديك 25 تومن
در مورد گارانتي الان كانولا يا پرورش داده ها گارانتي ميكنن كه 1 سال غير از هد هست
اينا يه تكنولوژي جديد براي كاهش مصرف دارن كه واقعا شاهكاره
براي اسكنر هم پس همون كنون گزينه خوبيه
اگر شما ميگي خوبه که ما چيزي ديگه اي نميگيم
ما كوچيكتيم آقا http://asefsoft.com/qsimages/181.gif
آدرس سايت يا مدلش را داري نيما جان ؟
متاسفانه نه!
Ghamnevis
09-08-2005, 05:24 PM
كاملا جداست!
مصرف عاليييي
ما توي نمايشگاه از ملت عكس ميگرفتيم براشون 10*15 پرينت ميگرفتيم
تا روز آخر نمايشگاه نزديك 200 تا با كيفيت توپ باهاش گرفتيم و آخرش هم تموم نشد!قيمت كارتريج ها هم به نسبت بدك نيست
كلش در مياد نزديك 25 تومن
در مورد گارانتي الان كانولا يا پرورش داده ها گارانتي ميكنن كه 1 سال غير از هد هست
اينا يه تكنولوژي جديد براي كاهش مصرف دارن كه واقعا شاهكاره
براي اسكنر هم پس همون كنون گزينه خوبيه
ايول :) خداييش اگر اين تيريپي باشه که حرف نداره !
قيمت کارتريج ها تکيش چنده ؟ خبر نداري نيما جان ؟ چون من احتمالا بيشتر رنگ مشکي برام کاربرد داره تا سايرين...
بعدش طول عمر کارتريج ها چقدره ؟
راستي ! قيمت تعويض کارتريج ها منظورته يا قيمت شارژش ؟ چون ميگن شارژ کردن کارتريج ها زياد جالب نيست !
Ghamnevis
09-08-2005, 06:37 PM
خوب کسي در مورد قطعات ديگه نظري نميده ؟
من پيشنهادم تو اسپيكر ها كريتوه چون متحان پس داده است .
براي دي وي دي رايتر هم من مدل lg4163 رو پيشنهاد ميدم قيمت 80 . نكات قابل توجه . فوق العاده بي صدا . ضمنا از بهترين رايترهاي حال حاضر بازار هم هست . 2 لايه هم رايت ميكنه و نكته ي مهم اينه كه انواع ورژنهاي دي وي دي رو به راحتي ميتونه پشتيباني كنه ( اين خيلي مهمه ) /
خوب بالاخره 1200 با مانیتور بدونش..
گرافيك هم من پيشنهادم روي 6800 با برد ليدتك هست
Ghamnevis
09-09-2005, 02:33 AM
خوب بالاخره 1200 با مانیتور بدونش..
با مانيتور باشه که بهتره ولي شما هم با و هم بي مانيتور را در نظر بگير وحيد جان... :)
گرافيك هم من پيشنهادم روي 6800 با برد ليدتك هست
خوبه..
قيمت تقريبي را اطلاع داري حاجي ؟ :)
با مانيتور باشه که بهتره ولي شما هم با و هم بي مانيتور را در نظر بگير وحيد جان... :)
خوبه..
300 تقريبا . http://asefsoft.com/qsimages/90.gif (http://www.QSmile.AsefSoft.com)
Ghamnevis
09-09-2005, 02:51 AM
300 تقريبا . http://asefsoft.com/qsimages/90.gif (http://www.QSmile.AsefSoft.com)
انتخاب بهتري هم ميتونم داشته باشم :) ؟ قيمتش مناسبه...
اگر اول تکليف خورده ريزايي که زياد مهم نيستند را مشخص کنيم فکر کنم بهتر بتونيم روي بقيه قطعات فکر کنيم و حداقل محدوده انتخابمون را مشخص تر ميکنيم :)
انتخاب از 6800 بهتر تو اين رنج نه بعيده ! مگر اينكه بري سراغ عشق وحيد x800 كه فكر كنم اگه الان راجبش حرف زده بشه سعيد مياد ميگه px3 رو نميتونه پشتباني كنه پس اشغاله http://asefsoft.com/qsimages/90.gif
خوبه..
سایان جان برای گرافیگ من میگم شما 3 هفته صبر کن تا یه چیز خفن دستت رو بگیره...وقتی امد میگم...
در ضمن برای بقیه قطعات من مطبق معمول :
Chaintech VNF4-Ultra
Athlon 64 3000+ venice که قیمتش شده 140 هزار...
Ram 1gig Dual kit PQI Turbo DUAL حدود 150 یا کمتر...یا دو تا بالستیکس که میشه 170:big:
خوب در مورد بقیه قطعات باید اول تکلیف گرافیم رو بدونم..:soot:
Ghamnevis
09-09-2005, 03:12 AM
من که نميفهمم :d من واقعا در اين زمينه ها بيلميرم !
شما فکر کن ميخواي به يکي ليست بدي که واقعا ببو گلابيست و فرق بين پردازنده و جوي استيک را نميدونه !
اصلا اجازه بديد قدم به قدم بر اساس اين ليست پيش بريم :
CPU :
MainBoard :
Ram :
Hard :
Graphic Card :
Sound Card :
Modem :
يکي يکي بيايم جلو !
من اول به يک پردازنده 3 گيگاهرتز احتياج دارم (توي اينتل ميگيم فول کش اينجا را نميدونم !) وحيد قبلا بهم آتلون 3.0 گيگ 90 نانو را پيشنهاد داده بود !
رم هم اگر بشه ميخوام 2 تا 1024 بردارم , يک هارد 200 (و اگر زياد تفاوت قيمت نداره 250)
خوب اگر ممکنه فعلا اين قطعات را مشخص کنيم بعد بريم سراغ بقيه...
اگر مين بوردي هم باشه که هم اسلات PCIe داشته باشه هم AGP عالي ميشه...
خلاصه ممنون و منتظر
Ghamnevis
09-09-2005, 03:15 AM
سایان جان برای گرافیگ من میگم شما 3 هفته صبر کن تا یه چیز خفن دستت رو بگیره...وقتی امد میگم...
در ضمن برای بقیه قطعات من مطبق معمول :
Chaintech VNF4-Ultra
Athlon 64 3000+ venice که قیمتش شده 140 هزار...
Ram 1gig Dual kit PQI Turbo DUAL حدود 150 یا کمتر...یا دو تا بالستیکس که میشه 170:big:
خوب در مورد بقیه قطعات باید اول تکلیف گرافیم رو بدونم..:soot:
3 هفته ؟ يکمي زياده ولي اگر به صبر کردنش ميارزه حاضرم صبر کنم..
مرسي وحيد جان..
هر گلي زديد خلاصه به سر خودتون زديد :)
sound card براي چه كاري ميخواي ؟ كارت حرفه ايه ؟
3 هفته ؟ يکمي زياده ولي اگر به صبر کردنش ميارزه حاضرم صبر کنم..
مرسي وحيد جان..
هر گلي زديد خلاصه به سر خودتون زديد :)
سایان جان بی تعارف بگم..یه سری چیزا رو شما امکان نداره استفاده کنی...گرفیک تا یه حدی قدرتش لازمه..الان سخت افزار خیلی از نرم افزار جلو افتاده..من نظرم اینه که سعی کن بیشتر چون تاکیید بر سرعت در کارهای گرافیکیه دو چیز رو تقویت کنی...
اول رم...بالستیکس میتونه برای حرفه ای ها انتخاب ایده الی باشه...
هارد...شما اگه بتونی از سیستم رید استفاده کنی خیلی سرعت سیستم بالا میره..فقط بک اپ منظم لازم داری...
بهر صورت 3 هفته صبر کردن هیچ ضرری نداره..در بدترین حالت قیمتها ثابت میمونه و کارتهای جدید هم نمیان..بازم ضرری این وسط نیست..
Ghamnevis
09-09-2005, 03:33 AM
ابدا ! فقط براي تجربه يک چيز تازه ميخوام بخرمش !
قبلا هميشه از Sound maker هاي جنيوس استفاده ميکردم که خيلي خوب و براي من ايده آل بودند !
Ghamnevis
09-09-2005, 03:40 AM
سایان جان بی تعارف بگم..یه سری چیزا رو شما امکان نداره استفاده کنی...گرفیک تا یه حدی قدرتش لازمه..الان سخت افزار خیلی از نرم افزار جلو افتاده..من نظرم اینه که سعی کن بیشتر چون تاکیید بر سرعت در کارهای گرافیکیه دو چیز رو تقویت کنی...
اول رم...بالستیکس میتونه برای حرفه ای ها انتخاب ایده الی باشه...
هارد...شما اگه بتونی از سیستم رید استفاده کنی خیلی سرعت سیستم بالا میره..فقط بک اپ منظم لازم داری...
بهر صورت 3 هفته صبر کردن هیچ ضرری نداره..در بدترین حالت قیمتها ثابت میمونه و کارتهای جدید هم نمیان..بازم ضرری این وسط نیست..
درسته وحيد جان...
من فقط گرافيک برام مهمه ! نهايتا چند تا بازي در طول سال !
در مورد رم انتخاب شما را قبول دارم ولي هارد زياد برام مهم نيست ! اونقدر ها دربند سرعت سيستم نيستم ! چون سيستم اصليم توي خونه يک پنتيوم 3 با 256 تا رم اس دي هستش ! کلا به رانندگي در سرعت کم عادت کردم ميترسم يکدفعه ذوق مرگ بشم :)
تجربه هاي خوبي از هارد هاي ريد به گوشم نرسيده و همين باعث ميشه يکمي نگران باشم ! (به خاطر تنبلي من و مهم بودن اطلاعاتي که روي هارد نگه ميدارم !)
فعلا همون هارد هاي معمولي و شايد ساتا را ترجيح ميدم...
بروي چشم ! صبح ببينم چي ميشه ! امکانش هست که 3 هفته صبر کنم يا نه ! ميترسم توي اين 3 هفته مايه تيله را دود کنم بره هوا ! (چون واقعا سابقه اش را دارم !)
ابدا ! فقط براي تجربه يک چيز تازه ميخوام بخرمش !
قبلا هميشه از Sound maker هاي جنيوس استفاده ميکردم که خيلي خوب و براي من ايده آل بودند !
خوب كارتهاي سري audigy كريتو خيلي تجربه لذت بخشي رو برات خواهد داشت .
درسته وحيد جان...
من فقط گرافيک برام مهمه ! نهايتا چند تا بازي در طول سال !
در مورد رم انتخاب شما را قبول دارم ولي هارد زياد برام مهم نيست ! اونقدر ها دربند سرعت سيستم نيستم ! چون سيستم اصليم توي خونه يک پنتيوم 3 با 256 تا رم اس دي هستش ! کلا به رانندگي در سرعت کم عادت کردم ميترسم يکدفعه ذوق مرگ بشم :)
تجربه هاي خوبي از هارد هاي ريد به گوشم نرسيده و همين باعث ميشه يکمي نگران باشم ! (به خاطر تنبلي من و مهم بودن اطلاعاتي که روي هارد نگه ميدارم !)
فعلا همون هارد هاي معمولي و شايد ساتا را ترجيح ميدم...
بروي چشم ! صبح ببينم چي ميشه ! امکانش هست که 3 هفته صبر کنم يا نه ! ميترسم توي اين 3 هفته مايه تيله را دود کنم بره هوا ! (چون واقعا سابقه اش را دارم !)
فردا یا پس فردا خبر کن که اگه عجله داشتی یه لیست با قطعات گوناگون و قابل تهیه به سرعت با کمک دوستان تهیه کنیم..:goatee:
Bahreyni
09-10-2005, 08:04 AM
ايول :) خداييش اگر اين تيريپي باشه که حرف نداره !
قيمت کارتريج ها تکيش چنده ؟ خبر نداري نيما جان ؟ چون من احتمالا بيشتر رنگ مشکي برام کاربرد داره تا سايرين...
بعدش طول عمر کارتريج ها چقدره ؟
راستي ! قيمت تعويض کارتريج ها منظورته يا قيمت شارژش ؟ چون ميگن شارژ کردن کارتريج ها زياد جالب نيست !
سايان جان
قيمت تكي ها رو نميدونم
ولي مشكي كه بزرگتر از بقيه بود فكر كنم 12 تومن
و توي قيمت هم من يه نمه اشتباه كردم و سرجمع 36 تومن ميشد كه من اشتباها گفتم 25 تومن
ولي از نظر مصرف 100٪ تاييد ميشه http://asefsoft.com/qsimages/157.gif
من قيمت تعويض رو گفتم
درباره شارژ هم اين تشمين رو بهت ميدم كه اگه كارتريج هر پرينتري رو شارژ كني مثل اينه كه همه از خداييم و به سوي خدا برويم رو براش بخوني
Ghamnevis
09-10-2005, 02:12 PM
فردا یا پس فردا خبر کن که اگه عجله داشتی یه لیست با قطعات گوناگون و قابل تهیه به سرعت با کمک دوستان تهیه کنیم..:goatee:
وحيد جان ظاهرا امکانش نيست که صبر کنم....
سايان جان
قيمت تكي ها رو نميدونم
ولي مشكي كه بزرگتر از بقيه بود فكر كنم 12 تومن
و توي قيمت هم من يه نمه اشتباه كردم و سرجمع 36 تومن ميشد كه من اشتباها گفتم 25 تومن
ولي از نظر مصرف 100٪ تاييد ميشه
من قيمت تعويض رو گفتم
درباره شارژ هم اين تشمين رو بهت ميدم كه اگه كارتريج هر پرينتري رو شارژ كني مثل اينه كه همه از خداييم و به يوس خدا برويم رو براش بخوني
مرسي نيما جان
قيمت 36 توما هم خيلي خوبه ! پرينتر ok را گرفته :)
بابت اون تيکه آخر هم ممنون :)
Ghamnevis
09-12-2005, 11:00 PM
من سيستممو ميخوام :(
با مراما منو يادتون رفته ها :d
من كه پيگير هستم سايان جان http://asefsoft.com/qsimages/8.gif
ببين اين مادربرد پيشنهادي من DFI LanParty Nforce 4 Ultra-D
سي پي يو اتلون 3000 venic
گرافيك 6800 ليدتك
رم PQI turbo 2*512
هارد ساتا مكستور 160
دي وي دي رايتر : ال جي 4163
گرافيك 6800 ليدتك
رم PQI turbo 2*512
هارد ساتا مكستور 160
البته رم كروشيال بالستيكس بهتره..هم قيمت همون در مياد..:wink:
بله اون رم هم تاييد ميشه . حالا هر چي عشق سايانه http://asefsoft.com/qsimages/39.gif (http://taghia.com)
compatriot
09-13-2005, 02:03 AM
به نظر من اول اصل سيستم رو مشخص كن چقدر ميشه. بعد ببين چقدر بودجه مونده تا بتوني باهاش بهترين سيستم صوتي ممكن رو داشته باشي.. مسلما نميخواي صدا رو به گرافيك ترجيح بدي.
هارد هم سيگيت بهتره..حداقل 5 ساله گارانتيش....
Bahreyni
09-13-2005, 05:59 PM
هیتاچی هم بدک نیستا
3 سال گارانتی
Ghamnevis
09-14-2005, 12:48 AM
گرافيك 6800 ليدتك
رم PQI turbo 2*512
هارد ساتا مكستور 160
خوب همش تاييد شد + رم پيشنهادي وحيد.. فقط هارد را ميخوام 200 Segate بردارم ...
حول و هوش قيمت چي ؟
ممنون مهدين جان.. همينکار را بايد بکنم....
نيما جان از شما هم ممنون....
فقط يک سوال ! امکانش هست که دو تا رم 1024 يا 4 تا 512 بردارم ؟
منظورت از امكانش هست يعني چي ؟
اين مشخصات مادربرد مورد نظر
CPU
AMD Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron · Socket 939
Chipset
NVIDIA nForce4 Ultra
Front Side Bus
2000MT/s HyperTransport interface
Memory
Four 184-pin DDR SDRAM DIMM sockets · Supports dual channel (128-bit wide) memory interface · Supports up to 4GB system memory · Supports DDR266, DDR333 and DDR400 DDR SDRAM DIMM
BIOS
Award BIOS · CMOS Reloaded · CPU/DRAM overclocking · CPU/DRAM/Chipset overvoltage · 4Mbit flash memory
Power Management
Supports ACPI STR (Suspend to RAM) function · Wake-On-Events include: - Wake-On-PS/2 Keyboard/Mouse - Wake-On-USB Keyboard/Mouse - Wake-On-LAN - RTC timer to power-on the system · AC power failure recovery
Hardware Monitor
Monitors CPU/system/chipset temperature · Monitors 12V/5V/3.3V/Vcore/Vbat/5Vsb/Vchipset/Vdram voltages · Monitors the speed of the CPU fan, Fan 2 and chipset fan · CPU Overheat Protection function monitors CPU temperature during system boot-up
Audio
Karajan audio module - Realtek ALC850 8-channel audio CODEC - 6 audio jacks - 1 CD-in connector - 1 front audio connector · S/PDIF-in/out interface
LAN
Dual Gigabit LAN - Vitesse VSC8201 Gigabit Phy and Marvell 88E8001 Gigabit PCI · Fully compliant to IEEE 802.3 (10BASE-T), 802.3u (100BASE-TX) and 802.3ab (1000BASE-T) standards
IDE
Two IDE connectors that allows connecting up to four UltraDMA 133Mbps hard drives · NVIDIA RAID allows RAID arrays spanning across Serial ATA and Parallel ATA · RAID 0, RAID 1 and RAID 0+1
Serial ATA with RAID
Four Serial ATA ports · SATA speed up to 3Gb/s · RAID 0, RAID 1 and RAID 0+1 · NVIDIA RAID allows RAID arrays spanning across Serial ATA and Parallel ATA
IEEE 1394
VIA VT6307 · Supports two 100/200/400 Mb/sec ports
Rear Panel I/O Ports
1 mini-DIN-6 PS/2 mouse port · 1 mini-DIN-6 PS/2 keyboard port · 2 S/PDIF RCA jacks (S/PDIF-in and S/PDIF-out) · Karajan audio module (6 audio jacks) · 1 IEEE 1394 port · 2 RJ45 LAN ports · 6 USB 2.0/1.1 ports
I/O Connectors
2 connectors for 4 additional external USB 2.0/1.1 ports · 1 connector for 1 external IEEE 1394 port · 1 connector for 1 external serial port · 1 front audio connector for external line-out and mic-in jacks (on the Karajan audio module) · 1 CD-in internal audio connector (on the Karajan audio module) · 1 S/PDIF connector for optical cable connection · 1 IR connector · 4 Serial ATA connectors · 2 IDE connectors · 1 floppy connector · 1 24-pin ATX power connector · 1 4-pin ATX 12V power connector · 2 4-pin 5V/12V power connectors (FDD-type and HDD type) · 1 front panel connector · 5 fan connectors · 4 diagnostic LEDs · EZ touch switches (power switch and reset switch)
Expansion Slots
2 PCI Express x16 slots
1 PCI Express x1 slot
1 PCI Express x4 slot
2 PCI slots
PCB
ATX form factor · 24cm (9.45") x 30.5cm (12")
Ghamnevis
09-14-2005, 01:15 AM
يعني اولا با اين بودجه ؟ (مثلا با صرف نظر از نميدونم Combo Drive و Sound Card و چيزايي که ميشه توشون زياد ولخرجي نکرد.. مثل کيس و ...)
دوما مشکلي با مادربورد نداره چهارتا رم ؟ (دوتا را که ميدونم مشکلي نداره...)
Ghamnevis
09-14-2005, 01:18 AM
مرسي حاجي جان...
فقط يک چيزي ! اين مادربورد ظاهرا اسلات Agp نداره نه ؟
مرسي حاجي جان...
فقط يک چيزي ! اين مادربورد ظاهرا اسلات Agp نداره نه ؟
نه ديگه agp قديمي شد . الان pcix 16 رو براي گرافيك ميزارن .
من شك دارم 2 گيگ رم الان خيلي مورد استفاده داشته باشه ها http://asefsoft.com/qsimages/31.gif
هیتاچی هم بدک نیستا
3 سال گارانتی
اونم خوبه..ولي فقط IDE...
IDE اصلا توصيه نميشه . http://asefsoft.com/qsimages/14.gif
Ghamnevis
09-14-2005, 01:39 AM
خوب پس ظاهرا سر قطعات اصلي ديگه نبايد چونه بزنم باهاتون :d
ببينم ميشه تا فردا بقيه اش را هم جور کرد...
مهدي جان ميدونم که شايد مورد استفاده نداشته باشه.. ولي ترجيح ميدم حالا که دستم تو خرجه يکدفعه بگيرم تا اينکه بعدا بخوام هزينه کنم (يا صبر کنم تا مورد استفاده اش پيش بياد :d )
خوب هزينه اضافي محسوب ميشه. هزيته رو صرف كارت صدا و اسپكيرهاي درجه 1 كن .
Bahreyni
09-14-2005, 01:39 PM
اسپیکر فقط کریتیو
Mehran
09-16-2005, 11:01 AM
درسته!
ميگم بد نيست همه يه آديجي 2 داشته باشن ها!!!
Boulder
09-23-2005, 10:19 PM
به نظر من دی وی دی رایتر تیک بگیر که دولایه رایت می کنه و همه فرمتای دی وی دی هم جواب می ده و گارانتیشم مطمئنه... در مورد گرافیک هم یه 6800 با برد لیدتک وردار یا گیگا یا مدل های جدید ایی پاکس که هستشون X700 هستش و رم GDDR3 روشونه و پی سی آی اکسپرس هستن سرعت رمشون هم 100MHZ و هسته 600MHZ هستش و صد و چهل تومن باید باشه(یوزر)در مورد مادربورد هم اگه اینتل می خوای برو محصول جدید اییپاکس رو بردار که SLI هستش و با چیپ ست Nforce 4 هست و پی سی آی اکسپرس داره و چهارتا درگاه ساتا و bus = 1000 وپس سی آی اکسپرس و دی دی آر تو داره... قیمتش طبق اعلام سیستم های کامل 195 هزار تومن... در ضمن یک سال گارانتی تعویض در جا داره با نمایندگی و یک سال تعویض با شرکت.
Mehran
09-24-2005, 02:24 PM
آرمين ميخواد طرف بياد از خودش بگيره!
Boulder
09-24-2005, 08:30 PM
آرمين ميخواد طرف بياد از خودش بگيره!
مهران جووون من که گفتم برا نه ماه از بازار کشیدم کنا... حاجی برایذ این که دو طرفه رایت می کنه همه نوع دی وی دی ها رو ساپورت می کنه... گارانتیش معتبره و تو طول کار من تو گلشن رایانه ک یه بخش گارانتی داشتیم و تقریبا خیلی از گارانتی های اصفهان رو می فرستادیم می دیدم که تعداد گارانتیش نسبت به بقیشون کمتره.
Mehran
09-24-2005, 10:42 PM
راستي رايتر خودمم تيك هست!
خوب تا ال جي4163 هست كه همه ي اينكارا رو با بهترين كيفيت ميكنه كسي تيك نميگيره كه .
Boulder
09-25-2005, 02:09 PM
خب در هر صورت اگه رایتر ال جی رو بر عکس قرار بدی نمی تونه رایت کنه درصورتی که ای اپن و تیک به راحتی می کنن... از نظر قیمتی ال جی ب صرفه تره ولی از نظر کیفیت تیک.
Boulder
09-25-2005, 02:24 PM
یعنی لیبل مشخصاتش به سمت پایین باشه...
خوب براي چي بايد بتونه رايت كنه ؟! http://asefsoft.com/qsimages/24.gif
Boulder
09-25-2005, 02:28 PM
نگفتم باید بتونه بلکه گفتم اون حتی نمی تونه این جوری رایت کنه در صورتی که تیک می تونه
نگفتم باید بتونه بلکه گفتم اون حتی نمی تونه این جوری رایت کنه در صورتی که تیک می تونه
http://asefsoft.com/qsimages/24.gif اخه تيك چرا بايد اينكارو بكنه ! من اصلا نميفهمم http://asefsoft.com/qsimages/162.gif
ميشه يك لينك از مشخصات اين تيك كه ازش تعريف ميكني بزاري ؟
Boulder
09-25-2005, 02:47 PM
هووووووم این تجربیه...
بابا يحث فني داري ميكنيم ديگه تجربي كيلو چند . يه لينك بزار پليز !
Mehran
09-25-2005, 08:33 PM
واه! جل الخالق!
نمنه؟! بابا حاجي يه چي ميگي ها!
ال جي من حالم بهم ميخوره.
يه رايتر براي يه بنده خدايي بستم 7 ايمن سي ديشو با اينكه داشت از روي ايميج رايت ميكرد سوزوند!
تازه من رايترمو 3 سالي هست دارم! از اون قديميهاشه كه اسم نداره روش. جديد هاشو نميدونم چه جورين.
يه 4012 48 هست! ا! چرا قاطي پاتي خورد؟
خدا رحممون كنه! اگه قرار بود شماره تلفن بديم چي ميشد!
Boulder
09-25-2005, 10:13 PM
هیچی کار می پکید... من رو هوا بوودم... مهرانم راست می گه ال جی سی دی شو داره به زور رایت می کنه چه برسه دی وی دی!!!
ابرای دیدن مشخصاتش اینجا رو کلیک کنید. (http://www.lamerdsystem.com/DV-W516GB.htm)
هیچی کار می پکید... من رو هوا بوودم... مهرانم راست می گه ال جی سی دی شو داره به زور رایت می کنه چه برسه دی وی دی!!!
ابرای دیدن مشخصاتش اینجا رو کلیک کنید. (http://www.lamerdsystem.com/DV-W516GB.htm)
تجربه شما يعني چند تا رايت دي وي دي ...از 4500 تا بيشتر..:blink: من حداقل با رايتر خودم 1700 تا و با رايتر رفيقم بيشتر از 3500 تا رايت كرديم تو مدت 5 ماه..:blink:
در مورد تيك هم هستن دوستاني كه 6 ماهه دارن و كمتر از 1500 تا زدن و مشگل دار شده درايوشون...
شما كه ميگي ال جي بده يه نيگا به جدول فروش درايوها تو دنيا بنداز...با احتساب فروش OEM شركت
مشترك ماتسوشيتا ال جي 50 درصد فروش اپتيكال درايو رو تو دنيا در اختيار داره...
اپل...IBM...Dell ....همه درايواشون رو از ال جي ميخرن...34 در صد تمام پليرها هسته ال جي دارن....
در مورد كيفيت و دوام هم 100 تا جايزه و تستاي فوق العاده همگي ميتونه دليلي بر برتري باشه...
من هنوز يه ريويو از تيك نديدم كه نشون بده اين شركت درايوها از نظر سرعت يا كيفيت و يا سروصدا از
جايي جايزه گرفته باشن..
من اثري از چپكي رايت كردن نميبينم http://asefsoft.com/qsimages/162.gif
DV-W516GB
Highest possible degree of flexibility with rapid and simple data backup. This new double layer DVD writer from TEAC write DVD+/-R media at impressive high speeds: The DV-W516GB achieves 16x performance with DVD+R, 16x performance with DVD-R. Along with DVD+/-RW media, the drive also support DVD double layer media.
Specifications:
# Performance 16x DVD+R, DVD-R
# 6x DVD-RW
# 8x DVD+RW
# 4x DVD+R Double Layer
# 16x CD-RW, CD-R
Safety Standards UL, CSA, TÜV, CB, NEMKO, FDA
Data transfer rate 16.6MB/33.3MB/66.6MB (at maximum)
Access time 160ms max
Disc speed approx. 8200 min
Interface IDE (ATAPI)
Start time 18 sec max
Weight 0,9 kg
Data buffer 2 MB
MTBF 70,000POH
Mehran
09-26-2005, 03:14 PM
نميدونم!
به هر حال من كه خيلي خيلي از رايترم راضي هستم!
Mehran
09-26-2005, 03:16 PM
راستي حالا كه اينجا بحث سيستمه يه سوال:
نظرتون راجع به پرينتر اپسون ر 200 فوتو چيه؟
ببخشيد كه فارسي و مسخره نوشتم؟
من خودم يه كنون آي 560 دارم محشره.
يه بنده خدايي تازه اون اپسونه رو خريده. من عكس هاشو كه ديدم اصلا با مال من قابل مقايسه نيست.
AMD>INTEL
10-26-2005, 01:25 AM
دیویدی رایترهای تیک یه جورائی تقلبیه چون من یه دونه بستم برای یه بنده خدائی نتونست یه ویندوز رو تا آخر نصب کنه.پس خوندنش افتضاح است دیگه رایتش بماند
Mehran
10-26-2005, 03:10 PM
اينو نگوووو. قبلا ها خييلي محشر بودن.
من خودم يه دونه شو دارم. ازش خيييلي راضيم. سي دي هاي ترك دار رو ميخونه عين هولو.
daftarekhaterat
11-18-2005, 01:29 AM
پرتقال فروشي 500 هزار تومان دارد و ميخواهد يه كامپيوتر بخرد! هدف كار با اتوكد و اينترنت است. در عمرش تابحال حتي يك بازي هم نصب نكرده و نميكند. لطفا راهنمايي كنيد.
در صورت امكان اينتل ببندين.
gray_wolf
11-18-2005, 01:45 AM
با مونیتور یا بدون مونیتور؟ این پرتقال فروش ماوس و کیبورد هم میخواد یا نه؟
Boulder
11-18-2005, 01:47 AM
خب این آقای چیز فروش باید بره یه سیستم پی تو بخره که می شه دویست تومن سی صد تومن هم باید پوول زور بده می شه پونصد تومن
gray_wolf
11-18-2005, 01:49 AM
آرمین اگه جواب درست نمیدی لااقل اینجا اسپم نکن. مردم که توی بخشهای تخصصی بیکار نیستن. برو توی آزاد هرچی میخوای بنویس...
Boulder
11-18-2005, 01:49 AM
آقا سوکت 775 می خواد یا 478؟
daftarekhaterat
11-18-2005, 01:52 AM
500 تومن با مانيتور و ماوس و كيبورد و يك كيلو سبزي خوردن!
سوكت موكت هم مهم نيست. http://asefsoft.com/qsimages/21.gif
Boulder
11-18-2005, 02:04 AM
خیلی خب من یه قیمت می دم ولی دقیق نیست چون قیمتام مال یه هفته پیشه.
CPU: 2.5GHZ 775LGA-60000
Mainbord: 5plai - Epox-59000
ram 512/400 fortex -43000
hrad: 80Gb-56000
VGA: FX5500-58000
Combo: Aopen-39000
F.D.D: teack-9500
modem: 3com-13500
case: elegance 2201-45000
keyboard: elegance-14000
mouse: elegance-6500
monitor: 1793DFX129000
speaker: neco-????
اسمبل و گارانتی 15000 فقط ببین تمام قیمتام تقریبه شاید یه تومن بالاتر شاید هم یه تومن پایین تر باشن فقط تو مادربورد و سی پی یو زیادی از روی تقریب زدم.
daftarekhaterat
11-18-2005, 11:46 PM
خیلی خب من یه قیمت می دم ولی دقیق نیست چون قیمتام مال یه هفته پیشه.
CPU: 2.5GHZ 775LGA-60000
Mainbord: 5plai - Epox-59000
ram 512/400 fortex -43000
hrad: 80Gb-56000
VGA: FX5500-58000
Combo: Aopen-39000
F.D.D: teack-9500
modem: 3com-13500
case: elegance 2201-45000
keyboard: elegance-14000
mouse: elegance-6500
monitor: 1793DFX129000
speaker: neco-????
اسمبل و گارانتی 15000 فقط ببین تمام قیمتام تقریبه شاید یه تومن بالاتر شاید هم یه تومن پایین تر باشن فقط تو مادربورد و سی پی یو زیادی از روی تقریب زدم.
ممنون.
از سوكت 775LGA توي گيگابايت يا ايسوس ميشه يه مدل مشابه پيشنهاد كنين؟
ممنون.
از سوكت 775LGA توي گيگابايت يا ايسوس ميشه يه مدل مشابه پيشنهاد كنين؟
دفي جان من براي 2 نفر GA-8VT880P Combo از گيگابايت رو بستم خيلي راضي هستند
يكي از خوبي هاش اينه كه هم AGP 8x داره و هم PCI-E 16x ... صداي 8 كانال ... Dual DDR Design هم هست يعني هم رم DDR2 ساپورت ميكنه هم DDR معمولي و Dual Channel هم هست ...با چيپست VIA PT880 Pro
قيمتش هم فكر كنم الان حدود 87 تومن باشه
به نظر من كه از همه نظر عالي و كامله ولي اگه ايسوس هم ميخواي مدل P5GD1-pro خوبه ولي با اين قابل مقايسه نيست !
من پيشنهادم اينه گرافيك رو انبرد ببنده ( با توجه به نوع استفاده اش )
daftarekhaterat
11-19-2005, 10:40 AM
دفي جان من براي 2 نفر GA-8VT880P Combo از گيگابايت رو بستم خيلي راضي هستند
يكي از خوبي هاش اينه كه هم AGP 8x داره و هم PCI-E 16x ... صداي 8 كانال ... Dual DDR Design هم هست يعني هم رم DDR2 ساپورت ميكنه هم DDR معمولي و Dual Channel هم هست ...با چيپست VIA PT880 Pro
قيمتش هم فكر كنم الان حدود 87 تومن باشه
به نظر من كه از همه نظر عالي و كامله ولي اگه ايسوس هم ميخواي مدل P5GD1-pro خوبه ولي با اين قابل مقايسه نيست !
قيمت زيادي بالاست. من كه گفتم... اصلا pci-express داشتن يا نداشتن يا چندكاناله بودن مهم نيست.
من پيشنهادم اينه گرافيك رو انبرد ببنده ( با توجه به نوع استفاده اش )
نميخوام يه روزي به خاطر اينكه گرافيكش آنبورد هست به يادم بيافتن! احساس خوبي در مورد آنبورد بودن ندارم....
قيمت زيادي بالاست. من كه گفتم... اصلا pci-express داشتن يا نداشتن يا چندكاناله بودن مهم نيست.
نميخوام يه روزي به خاطر اينكه گرافيكش آنبورد هست به يادم بيافتن! احساس خوبي در مورد آنبورد بودن ندارم....
خوب كسي كه كارش بازي نيست كارت گرافيك غير انبرد به چه دردش ميخورهhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/upset.gif
Mehran
11-19-2005, 05:15 PM
جدي اين حرف حاجي تاييد ميشه!
منم كه اصلا كارم بازي نيست همين Rage 128 Pro كه روي سيستمم هست برام كافيه! :D
dragonfly
11-20-2005, 08:34 PM
سلام.
بچه ها من سر دوراهی گیر کردم!
من بازی زیاد نمی کنم یعنی حقیقتش بازیهایی مثل most Wanted-Underground-AOE3 و مشابه این...
و وقتم هم محدوده برای بازی مثلا اواخر هفته
حالا با این اوصاف به نظر شما خرید 7800GT کار درستیه؟ چون من شنیدم Geforce 7 سازگارترین ها با لانگهورن هستند و قیمتش هم بد نیست. 400 هزار تومان.
البته برندش نامعروفه PixelView
اگر 7800GT بگیرم مجبور میشم به جای DFI ultra-D من DFI SLI-D بگیرم چون میدونید وقتی کسی 7800 جی تی میگیره اگر SLI نخره بعد ها ضرر می کنه.
میتونم 6600GT هم بگیرم اما SLI نخواهم بست.
حالا به نظر شما چی بگیرم؟ می ترسم 6600GT بگیرم بعدا پشیمون بشم چرابا 200 هزار تومان اضافه تر کارتی با عملکرد عالی و قیمت خوب و توان مصرفی کم نگرفتم و مجبور بشم دوباره برای لانگهورن و امور مشابه کلی پول بدم!
سلام.
من بازی زیاد نمی کنم یعنی حقیقتش بازیهایی مثل most Wanted-Underground-AOE3 و مشابه این...
حالا با این اوصاف به نظر شما خرید 7800GT کار درستیه؟ چون من شنیدم Geforce 7 سازگارترین ها با لانگهورن هستند و قیمتش هم بد نیست. 400 هزار تومان.
اگر 7800GT بگیرم مجبور میشم به جای DFI ultra-D من DFI SLI-D بگیرم چون میدونید وقتی کسی 7800 جی تی میگیره اگر SLI نخره بعد ها ضرر می کنه.
حالا به نظر شما چی بگیرم؟ می ترسم 6600GT بگیرم بعدا پشیمون بشم چرابا 200 هزار تومان اضافه تر کارتی با عملکرد عالی و قیمت خوب و توان مصرفی کم نگرفتم و مجبور بشم دوباره برای لانگهورن و امور مشابه کلی پول بدم!
شما اگه پول داري 500 كن 7800 GTX رو بگير خوب
gray_wolf
11-21-2005, 12:00 AM
Pixel View خيلي هم مارك معروفيه. چون دير وارد ايران شده دليل نميشه كه معروف نباشه كه!
در مورد SLI هم عجله نكنيد. حتي لازم نيست كه كارتهاي كه SLI ميشن ساخت يه كمپاني باشن! فقط كافيه كه هم مدل باشن...
بنظر من الان بهترين انتخاب 7800 GT هست. بعدها هم وقتي ارزونتر شد ميتونين يكي ديگه هم بخرين و SLI كنين. چون الان بازياي وجود نداره كه اين كارت در مقابلش كم بياره مگر اينكه بخواين همه بازيهارو در رزولوشن 1600x1200 بازي كنين كه اونم يه مونيتور خوب ميخواد كه refresh rate بالا داشته باشه...
Pixel View خيلي هم مارك معروفيه. چون دير وارد ايران شده دليل نميشه كه معروف نباشه كه!
در مورد SLI هم عجله نكنيد. حتي لازم نيست كه كارتهاي كه SLI ميشن ساخت يه كمپاني باشن! فقط كافيه كه هم مدل باشن...
بنظر من الان بهترين انتخاب 7800 GT هست. بعدها هم وقتي ارزونتر شد ميتونين يكي ديگه هم بخرين و SLI كنين. چون الان بازياي وجود نداره كه اين كارت در مقابلش كم بياره مگر اينكه بخواين همه بازيهارو در رزولوشن 1600x1200 بازي كنين كه اونم يه مونيتور خوب ميخواد كه refresh rate بالا داشته باشه...
بببينم ميزاري اون يه سكه رو ما بگيريم يا نهhttp://smilies.sofrayt.com/^/aiw/black-eye.gif
gray_wolf
11-21-2005, 12:08 AM
بببينم ميزاري اون يه سكه رو ما بگيريم يا نهhttp://smilies.sofrayt.com/^/aiw/black-eye.gif
اوه! يادم نبود! http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/sorry.gif
http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/meeting.gif
Mehran
11-21-2005, 02:53 PM
راستي من ميخواستم بپرسم Vga هاي پيكسل ويو چه طوريان؟
راستي من ميخواستم بپرسم Vga هاي پيكسل ويو چه طوريان؟
خوبه امتيازش كه جالب بوده . اما حرارتي كه نشون ميداد يكم بالا بودhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/upset.gif
Mehran
11-21-2005, 03:02 PM
سلام.
در اين مورد نظر حاجي تاييد ميشه.
ميني هم كه گفتي DFI NF4 SLI يكي از بهترين مينهاس و كلا اگه ميتوني يكم ديگه پول بده 7800 GTX رو بردار. مطمئن باش كه بعدا پشيمون نميشي. قدرتش هم كه ماشاء الله اينقدري بالا هست كه بتونه چند سالي خيالتو راحت كنه.
الان ميدونم كه تنها سر يه بازي اين سري 7 هم كم مياره اونم سر F.E.A.R هست البته من با اون VGA خدابيامرزم فير رو خيلي خيلي راحت اجرا كردم. فريمش بالا بود نزديكاي 60 و 70. جزئيات هم بالا بود البته وقتي محيطاش بزرگ ميشد فريم مي اومد روي حدود 20-25. اونم چون كارتم 128 مگي بود. 6800 نان آلترا.
dragonfly
11-21-2005, 07:18 PM
دست همتون درد نکنه. پس رفتم تو نخ 7800GT
والا این یکی هم با کلی کلنجار رفتن با خودم میخوام بردارم... منطورمو می فهمین.. آخه 400 هزار برای گرافیک خیلی بالاست و عام مردم از این صرف هزینه تعجب بسیار می کنند.
راستی رم هم کروشیال میخوام ببندم(قابل توجه مهران خان) کلا سیستمو میخوام به صورت زیر ببندم.نظرتون چیه؟
AMD Athlon 64 3500+ Venice
PixelView 7800GT
DFI LAnParty nforce 4 SLI-D
Ram 1GB 512x2 Ballastix
Hard SATAII
در مورد هارد هم موندم. نمی دونم برای من 120 گیگ هم کافیه اما مدلهای 200 گیگ قیمتشون خوبه. ضمن اینکه SATAII اصلا پایین 200 ندیدم. نظر شما چیه؟ من خودم سامسونگ را ترجیح میدم. چون کم صداس! و هارد پر صدا اعصابو خورد می کنه. حالا نظر شما چیه؟ seagte هم که ساتا2 پیدا نمیشه!
(سامسونگ هم شک دارم!) در کل یک هارد ساتا2 مناسب پیشنهاد کنید لطفا!
DVD-Rom Asus
ماوس هم MX500 و Cd-Writer هم TDK 48x24x48x از قبل دارم و نمی خوام خیلی هزینه کنم.
در مورد اسپیکر هم یک ز 50 تومانی Logitech برمی دارم. میرم ببینم چی داره حول و حوش 50 هشو بر می دارم. نظر شما چیه؟
(راستی CPU خیلی دوست داشتم 3700+ ببندم. اما مثکه نیست و باشه هم گرونه. 3500+ هم که حسابی افت قیمت داشته (290 به 220) . آرزوم Athlon 64 X2 3800+ بود اما واقعا دیگه از حد توان من خارجه
ممنونم از همتون.
راستی نظرتون در مورد پاور چیه؟ شاید بخوام بعدا SLI ببندم!
یک چیز دیگه: این Performance این SLI16x چه طوره؟ من که حسابی صبرم طاق شده! واقعا اختلاف Performance چه قدره؟
Mehran
11-21-2005, 09:00 PM
دست همتون درد نکنه. پس رفتم تو نخ 7800GT
والا این یکی هم با کلی کلنجار رفتن با خودم میخوام بردارم... منطورمو می فهمین.. آخه 400 هزار برای گرافیک خیلی بالاست و عام مردم از این صرف هزینه تعجب بسیار می کنند.
راستی رم هم کروشیال میخوام ببندم(قابل توجه مهران خان) کلا سیستمو میخوام به صورت زیر ببندم.نظرتون چیه؟
AMD Athlon 64 3500+ Venice
PixelView 7800GT
DFI LAnParty nforce 4 SLI-D
Ram 1GB 512x2 Ballastix
Hard SATAII
در مورد هارد هم موندم. نمی دونم برای من 120 گیگ هم کافیه اما مدلهای 200 گیگ قیمتشون خوبه. ضمن اینکه SATAII اصلا پایین 200 ندیدم. نظر شما چیه؟ من خودم سامسونگ را ترجیح میدم. چون کم صداس! و هارد پر صدا اعصابو خورد می کنه. حالا نظر شما چیه؟ seagte هم که ساتا2 پیدا نمیشه!
(سامسونگ هم شک دارم!) در کل یک هارد ساتا2 مناسب پیشنهاد کنید لطفا!
DVD-Rom Asus
ماوس هم MX500 و Cd-Writer هم TDK 48x24x48x از قبل دارم و نمی خوام خیلی هزینه کنم.
در مورد اسپیکر هم یک ز 50 تومانی Logitech برمی دارم. میرم ببینم چی داره حول و حوش 50 هشو بر می دارم. نظر شما چیه؟
(راستی CPU خیلی دوست داشتم 3700+ ببندم. اما مثکه نیست و باشه هم گرونه. 3500+ هم که حسابی افت قیمت داشته (290 به 220) . آرزوم Athlon 64 X2 3800+ بود اما واقعا دیگه از حد توان من خارجه
ممنونم از همتون.
راستی نظرتون در مورد پاور چیه؟ شاید بخوام بعدا SLI ببندم!
یک چیز دیگه: این Performance این SLI16x چه طوره؟ من که حسابی صبرم طاق شده! واقعا اختلاف Performance چه قدره؟
خواهش ميكنم عزيز!
البته من هنوز نظرم روي همون 7800 GTX هست.
رمت هم انتخاب بسيار بسيار خوبيه! :wink: قول بهت ميدم پشيمون نميشي! من ماژول عاديشو دارم اينقدر راضي ام چه برسه به Ballistix؟
در مورد CPU هم من زياد با 3500 ها موافق نيستم چون اصلا مناسب آور نيست. يه 3000 خيلي خيلي بيشتر از اونها ميره بالا. توي اين ليستي كه من دارم، بهترين آور كلاك براي 3500 تا فركانس 3003 مگاهرتزه با اين Stepping:
CBBLE 0504 EPAW
با ولتاژ 1.520 البته با يه خنك كننده ديگه. در مورد هارد هم من يه توصيه دارم. اونم اينكه دو تا برداري يكي براي Storage و اونيكي براي چيزهاي اصلي كه به سرعت احتياج داره. البته قيمتش خيلي بالا در مياد ولي خوب گرگه هم احتمالا موافقت ميكنه! يه رپتور وسترن ديجيتال بردار. البته قيمتش بايد حدود 200 باشه. من اصلا قيمت دقيقشو ندارم. اما همونطوري كه ميدوني 74 گيگ بيشتر نيست ولي خوب مرده براي سرعت.
در مورد پاور هم براي اين مورد واقعا هيچي نميتونم بگم. چون من اصلا تا حالا با يه سيستمي كه SLI داره كار ميده كار نكردم. ولي خوب سري 7 GeForce واقعا توان مصرفي پاييني داره.
من خودم ACBEL دارم. همين مارك رو هم توصيه ميكنم. يه روزي گرگه ميگفت پاور هاي گرين مثل سابق نيستن.
dragonfly
11-21-2005, 09:27 PM
سلام دوباره! ممنونم از جواب کاملت
اول اینکه خب اگه به توان مصرفی هم نگاه کنیم 7800GT از 7800GTX تا مقدار زیادی پایین تره! احتمالا چون فنش هم کوچکتره.در هر حال متاسفانه وسع مالی من به 7800GTX نمی رسه.
راستی چرا 3500+ اوور نمیشه؟ مگه نه اینکه هسته ی 3000+,3500+ هر دو وینایس است؟ پس تفاوت در چیست؟ میدونم 3000+ خوب اوور میشه 3GHz هم کم نیستا! قدرتی بیشتر از Fx-57!!! آخه 3000+ زیادی ضعیف به نظر میاد! در ضمن خب فرکانس اولیه ی 3500+ روی 2.2Ghz مگه نیست؟ آخه چه طور بدتر اوور میشه؟
من که گیج شدم! راستی اوور هیچی به پای Athlon 64 X2 نمیرسه! 4200 را تا 4800 اوور کردن و بیشتر از آن تا 2.7 رسوندن! مثل اینکه 3700+ اوورش خیلی خیلی خوبه؟ هسته اش هم SanDiego هست! بی زحمت یک نگاه بنداز ببین تو لیستت اوور این چه طوره؟
در مورد پاور ممنونم. حالا ببینیم بقیه چی میگن.
و اما هارد! میگم مگه این Western Raptor چی داره این قدر طرفدار پیدا کرده؟ چون مدتها پیش خودنه بودم یکی توی فروم خارجی هم دوست داشت اینو بگیره. فقط چون 10,000rpm هست؟ (البته کم نیستا)
اما جون من این قدر هزینه را نبرید بالا! من میخوام LCD هم بگیرم. ورشکست میشم!
(این Raptor در ضمن SATa150 هست! ) بالاخره از این SATAII یک بهره ای ببریم! ، بد نیست.
در آخر من با این سیستم که الان گفتم هم قلبم وایمیسه چون گرافیک فعلیم MX440 SE هست!
dragonfly
11-21-2005, 09:29 PM
یک چیز دیگه احتمالا اول کار ان قدر ذوق رده هستم که به اوور و این چیزا فکر نکنم و سیستمو به خطر بندازم! اما یک فن خوب هم برای اوور بگین!
(به زودی برای اوور هم مزاحمتون میشم در بخش اوور میخوام فعلا P4 2.4 خودمو به عنوان موش آزمایشگاهی اوور کنم ببینم چه جوریاس!!
gray_wolf
11-21-2005, 11:00 PM
اگه عجله نداري يه چند روزي صبر كن. قول ميدم خبرهايي بهت بدم كه از ذوق سكته كني! قول ميدم. خبرهايي هست كه يك سري جنس فوق العاده خوب داره وارد ميشه (يعني شده!) با قيمتهاي مناسب. بيشتر از اين نميگم تا وقتي كه جنسها برسن...
راستي، شما تهران هستين؟
dragonfly
11-22-2005, 03:09 PM
سلام دوباره
بله تهران هستم. و از این لحاظ هیچ مشکلی نیست.
راست میگی؟!؟ چه قدر باید صبر کنم!؟ آخه میخواستم پنجشنبه برم خرید! حالا قراره چه اتفاقی بیفته؟! بابا الانه پس بیفتم!
سلام دوباره
راست میگی؟!؟ چه قدر باید صبر کنم!؟ آخه میخواستم پنجشنبه برم خرید! حالا قراره چه اتفاقی بیفته؟! بابا الانه پس بیفتم!
قراره يه سري قطعات توپ وارد بشن .
gray_wolf
11-22-2005, 03:13 PM
سلام دوباره
خب من نميدونم اين قطعات دقيقا كي ميرسن ولي قراره يك سري پاور Thermaltake و فنهاي با كيفيت خنك كنندگي بسيار بالا و همينطور كيس و كلا لوازم جانبي بزودي برسه...
از قيمتها خبر دقيقي ندارم ولي ظاهرا مناسبن...
يه چند وقت صبر كنيد بهتر از اينه كه بعدا پشيمون بشين...
من دنبال اين قضيه هستم و هفته ديگه هم ميرم يه سر ميزنم ببينم خبري هست يا نه...
gray_wolf
11-22-2005, 03:14 PM
قراره يه سري قطعات توپ وارد بشن .
ظاهرا قسمتي از اين قطعات توپ وارد شدن ولي هنوز ترخيص نشدن...
بقيه قطعات هم بزودي وارد ميشن...
daftarekhaterat
11-22-2005, 03:48 PM
چقدر مشكوك حرف ميزنين شماها... http://asefsoft.com/qsimages/162.gif
چقدر مشكوك حرف ميزنين شماها... http://asefsoft.com/qsimages/162.gif
منظورمون قطعات انتيك بيد .!
مثلا كيسهاي توپ !
پاورهاي توپ!http://asefsoft.com/qsimages/183.gif
daftarekhaterat
11-22-2005, 04:00 PM
منظورمون قطعات انتيك بيد .!
مثلا كيسهاي توپ !
پاورهاي توپ!http://asefsoft.com/qsimages/183.gif
آخه يه جوري حرف ميزنين انگار خودتون وارد كننده قطعات هستين! ادم مشكوك ميشه ضمن حاجي بودن آقازاده هم باشين! http://asefsoft.com/qsimages/21.gif http://asefsoft.com/qsimages/26.gif
آخه يه جوري حرف ميزنين انگار خودتون وارد كننده قطعات هستين! ادم مشكوك ميشه ضمن حاجي بودن آقازاده هم باشين! http://asefsoft.com/qsimages/21.gif http://asefsoft.com/qsimages/26.gif
بعيد نيست !http://asefsoft.com/qsimages/183.gif
نه ما اخه كسي كه داره وارد ميكنه رو پيدا كرديم . يكم خوشحاليمhttp://asefsoft.com/qsimages/183.gif
Mehran
11-22-2005, 04:02 PM
سلام دوباره! ممنونم از جواب کاملت
اول اینکه خب اگه به توان مصرفی هم نگاه کنیم 7800GT از 7800GTX تا مقدار زیادی پایین تره! احتمالا چون فنش هم کوچکتره.در هر حال متاسفانه وسع مالی من به 7800GTX نمی رسه.
راستی چرا 3500+ اوور نمیشه؟ مگه نه اینکه هسته ی 3000+,3500+ هر دو وینایس است؟ پس تفاوت در چیست؟ میدونم 3000+ خوب اوور میشه 3GHz هم کم نیستا! قدرتی بیشتر از Fx-57!!! آخه 3000+ زیادی ضعیف به نظر میاد! در ضمن خب فرکانس اولیه ی 3500+ روی 2.2Ghz مگه نیست؟ آخه چه طور بدتر اوور میشه؟
من که گیج شدم! راستی اوور هیچی به پای Athlon 64 X2 نمیرسه! 4200 را تا 4800 اوور کردن و بیشتر از آن تا 2.7 رسوندن! مثل اینکه 3700+ اوورش خیلی خیلی خوبه؟ هسته اش هم SanDiego هست! بی زحمت یک نگاه بنداز ببین تو لیستت اوور این چه طوره؟
در مورد پاور ممنونم. حالا ببینیم بقیه چی میگن.
و اما هارد! میگم مگه این Western Raptor چی داره این قدر طرفدار پیدا کرده؟ چون مدتها پیش خودنه بودم یکی توی فروم خارجی هم دوست داشت اینو بگیره. فقط چون 10,000rpm هست؟ (البته کم نیستا)
اما جون من این قدر هزینه را نبرید بالا! من میخوام LCD هم بگیرم. ورشکست میشم!
(این Raptor در ضمن SATa150 هست! ) بالاخره از این SATAII یک بهره ای ببریم! ، بد نیست.
در آخر من با این سیستم که الان گفتم هم قلبم وایمیسه چون گرافیک فعلیم MX440 SE هست!
خوب اول خواهش ميكنم.
بعدش من اونو نميدونم. ميدوني آخه CPU هاي 3 ظرفيت زيادي براي آور دارن. من اينو تا حالا از كسي نپرسيدم. احتمال هم ميدم كه همين CPU هاي 3.5 نوعي آور شده از 3.0 باشن كه براي جلوگيري از حرارت بالا يه تدابيري براش انديشيدن.
اونو 3.7 هم گه گفتي توي اين ليست من نيست چون هسته هاي ليستم ونيسه. اما ميدونم كه هسته هاي سن ديگو واااااقعا خوب بالا ميرن و جزو عجيب غريب ها توي بازارن. يه بابايي تو يه فروم خارجي يكيشو خريده بود و سيستمش اونو San Diego 8500+ تشخيص ميداد! :wacko: البته كاراييش هم از يه 3.7 عادي به نسبت بالاتر بود. ولي من كلا يه بهت دو هسته اي ها رو پيشنهاد ميكنم يا همون 3700 رو.
اون رپتور ها هم عشششقن! با اون سرعت مرگبارشون ديگه احتياجي نيست هد لامصب حركت كنه! :laugh:
Mehran
11-22-2005, 04:03 PM
خب من نميدونم اين قطعات دقيقا كي ميرسن ولي قراره يك سري پاور Thermaltake و فنهاي با كيفيت خنك كنندگي بسيار بالا و همينطور كيس و كلا لوازم جانبي بزودي برسه...
از قيمتها خبر دقيقي ندارم ولي ظاهرا مناسبن...
يه چند وقت صبر كنيد بهتر از اينه كه بعدا پشيمون بشين...
من دنبال اين قضيه هستم و هفته ديگه هم ميرم يه سر ميزنم ببينم خبري هست يا نه...
:wacko: :wacko: :wacko: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ايول چه خوب! ميشه بگي اين سيستمهاي خنك كننده شون چين؟ من الان مايه دارم البته ميخوام احتمالا مايه م رو زياد تر كنم گوشي بردارم. :blush:
gray_wolf
11-22-2005, 04:58 PM
:wacko: :wacko: :wacko: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ايول چه خوب! ميشه بگي اين سيستمهاي خنك كننده شون چين؟ من الان مايه دارم البته ميخوام احتمالا مايه م رو زياد تر كنم گوشي بردارم. :blush:
وقتي اومد ميگم. هنوز خبري نشده. ولي محض اين كه بيكار نباشي يه سر برو سايت thermaltake ...
تقريبا هرچي كه توي اون سايت ميبيني داره مياد اينجا! :d
Mehran
11-23-2005, 03:59 PM
وقتي اومد ميگم. هنوز خبري نشده. ولي محض اين كه بيكار نباشي يه سر برو سايت thermaltake ...
تقريبا هرچي كه توي اون سايت ميبيني داره مياد اينجا! :d
نه بابا!!! راستي ميگي؟! :D همه شون؟
خوب آرا جون، يه زحمت برات دارم، شماره حساب بده ما برات پول بريزيم برو برامون بخر اين چيزهايي كه بهت ميگم.... .
dragonfly
11-23-2005, 08:27 PM
سلام.
من لیست محصولات thermaltake را نگاه کردم. اگر اشتباه نکنم بیشتر در زمینه ی فن و پاور کار می کنه. واقعا کیسهای خوشگلی داره. کمن همیهش در حسرت بودم که چرا کیسهای بسیار مرغوب از خارج نمیاد و همین طور پاور خوب؟
کیسهای گرین هم خوشگل نبودن اما این طرحهای واقعا جذابی دارن! و این طور که شما می فرمایین بسیار خوبن!
البته انتک قضیه اش چیه؟ اونم وارد میشه؟ میخوام با این کیسها و این سیستم بترکونم!
راستی به نظر شما شانس میارم Athlon 64 3700+ SanDiego در بازار گیر بیارم؟ اصلا قیمت اینا چنده؟ تنها تقوتش اینه که 1MB کش داره!
Mehran
11-24-2005, 02:30 PM
گير آوردنو كه گير مياري اگه بگردي! منتها من قيمتشونو اصلا نميدونم. فقط ميدونم چيزاي خوبين!
نه بابا!!! راستي ميگي؟! :D همه شون؟
خوب آرا جون، يه زحمت برات دارم، شماره حساب بده ما برات پول بريزيم برو برامون بخر اين چيزهايي كه بهت ميگم.... .
منم شماره حساب دارماhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/mayi.gifhttp://asefsoft.com/qsimages/183.gif
dragonfly
11-24-2005, 09:47 PM
سلام.
با اجازه یک سوال دیگه هم برام پیش اومده؟
Water cooling ها چه طورین و چه قدر تموم میشه و آیا می ارزه؟ آیا کیسهایی وجود دارند که Water cooling باشند خود به خود؟ آیا این سری جدیدی که داره میاد از این کیسها- سیستمها داره؟
من تا اونجایی که میدونم بسیار کم صدان! و عالی!
و یک مورد دیگر... من دیدم که Athlon 64 3700+ را با این دستگاه ها تا 3 گیگاهرتز اوورکلاک پایدار کردن! به عبارتی Fx-60!!!! یعنی قدرت خنک کنندگیشون بسیار بالاس
gray_wolf
11-24-2005, 09:48 PM
واتر كولينگ آماده و از پيش ساخته حدود 100 تومن تموم ميشه.
بله! ظاهرا قراره كيسهايي هم بيارن كه امكان اضافه كردن واتركولينك هم داره... بايد منتظر شد و ديد...
dragonfly
11-24-2005, 09:54 PM
اوه چه گرون! یک چیز دیگه.. میشه فقط برای CPU همین liquid cooling را بست؟ اگر سوالم مسخره است مرا ببخشید چون چیزی اصلا از این سیستم ها نمی دونم.
gray_wolf
11-24-2005, 09:56 PM
بله. اصلا اين قيمتي كه دادم فقط براي سيستم خنك كننده Cpu بود. اگه بخواين كارت گرافيك رو هم اضافه بكنيد بايد قطعه خنك كننده كارت گرافيك رو جداگانه تهيه بكنيد...
dragonfly
11-28-2005, 04:02 PM
سلام.
با عرض معذرت به خاطر مزاحمت دوباره!
خواستم بپرسم DFI nforce SLI-DR در ایران هست یا نه؟ آخه SLI-D که SATAII نداره.
و در ضمن آیا ارزش داره برای SLI-DR Expert که گویا کارت صدای آنبرد بهتری داره صبر کنم؟
مرسی.
سلام.
با عرض معذرت به خاطر مزاحمت دوباره!
خواستم بپرسم DFI nforce SLI-DR در ایران هست یا نه؟ آخه SLI-D که SATAII نداره.
و در ضمن آیا ارزش داره برای SLI-DR Expert که گویا کارت صدای آنبرد بهتری داره صبر کنم؟
مرسی.
ميشه بگي شما انتظارت دقيقا از يك مادربرد چيه ؟
dragonfly
11-29-2005, 04:00 PM
بله چرا که نه.
1- سیستم SLI
2- اوورکلاکینگ بسیار خوب
3- Performance بسیار خوب در SLI که من که در anandtech دیدم تنها حریفی که به گونه ای Asus A8n-SLi32 را به رقابت می طلبید (در sli) و بقیه ی مادربردهای پرفورمانس پایین تری داشتن.
4- داشتن پورت SATAII
5- کارت صدای مناسب (البته رو این مورد حساس نیستم)
به بنچمارک زیر توجه کنید
http://images.anandtech.com/graphs/asus%20a8n32sli_110205111140/9719.png
http://images.anandtech.com/graphs/asus%20a8n32sli_110205111140/9712.png
dragonfly
11-29-2005, 04:02 PM
راستی یک چیز دیگه
به نظر شما Athlon 64 X2 3800+ ارزش خرید داره؟
خیلی خیلی گران هست اما توان مصرفی کمتر داره.
وبه نظر شما کدوم بهتره Athlon 64 3700 or Athlon 64 x2 3800
شاید به نظرتون مسخره بیاد و بگین X2 اما در بنچمارکهای تامز گاهی 3700+ با امتیاز زیادی پیشتاز است. (همش به خاطر 200 مگاهرتز فرکانس بیشترشه نامرد!)
و در ضمن به نظر شما sandiego اوور خور تره یا Manchster
SanDiego VS. Manchester
خوب اول بايد بگم كه x2 در واقع پردازنده اي 2 هسته اي هست . اما اين دليل نميشه در جايي كه پردازنده به شكل single كار ميكنه از 3700 سرتر باشه . معمولا كارايي اينگونه پردازنده ها موقعي كه پردازش به صورت موازي قراره انجام بشه مشخص ميشه .
اما راجب sata 2 فكر ميكني اينهمه هزينه كردن به صرف ساتا2 داشتن در اينده برات مفيده ؟
dragonfly
11-29-2005, 10:15 PM
مگه SLI-DR چه قدر از SLI-D گرون تره؟
در ضمن خب سرعت SATAII دو برابر SATA1 هست .
در مورد اطلاعات DualCore متشکرم. خودم هم یک مقدار در این زمینه از سایتهای سخت افزاری مطالعه کرده ام.
spookykid
11-29-2005, 10:28 PM
راستی یک چیز دیگه
به نظر شما Athlon 64 X2 3800+ ارزش خرید داره؟
خیلی خیلی گران هست اما توان مصرفی کمتر داره.
وبه نظر شما کدوم بهتره Athlon 64 3700 or Athlon 64 x2 3800
شاید به نظرتون مسخره بیاد و بگین X2 اما در بنچمارکهای تامز گاهی 3700+ با امتیاز زیادی پیشتاز است. (همش به خاطر 200 مگاهرتز فرکانس بیشترشه نامرد!)
و در ضمن به نظر شما sandiego اوور خور تره یا Manchster
SanDiego VS. Manchester
دوست عزیز 3700 sandiego تو ایران نیومده
منم دنبالش بودم ولی نماینده البالو تو پاساژ ایران بهم گفت نمیاریم
در ضمن زیاد رو core حساب نکن چون همه coreهابه ایران نمیاد و
اگه بخوای از فروشنده ها بپرسی نمیدونن که core چیه و خودت باید تک تک cpuهاشون رو چک کنی تا شاید پیدا کنی
dragonfly
12-05-2005, 07:13 PM
سلام این مدل وارد نشد؟ من شاید فردا بخرم سیستمو! دو هفته صبر کردم...!
در حال حاضر کیس و پاور پیشنهادی چیه؟
gray_wolf
12-05-2005, 07:32 PM
ظاهرا كيسها و پاورهايي كه در موردشون گفتم، رسيدن...
هنوز خودم وقت نكردم برم ببينم چيا هستن...
اينم آدرسش:
چهار راه ولی عصر خیابان صبای شمالی بازار کامپیوتر صبا فروشگاه planner
كه درواقع درست پشت بازار رضا هست...
dragonfly
12-05-2005, 09:01 PM
سلام.
آقا دستت درست! خیلی ممنون! فردا یک سر می زنم ببینم مدلاش چیه!
تا اونجایی که من میدونم پاور و کیس با هم فروخته میشن؟ یک پاور خیلی خوب بر میدارم.
راستی به نظر شما A8n-SLI Premium بهتره یا DFI-LanParty nforce 4 SLI-DR ؟ یا Abit Fatal1ty SLI
Asus تنظیمات بیشتری داره اما گویا خورنده ی خفن پاور هست و در اوورکلاکینگ هم گویا چندان بد نیست.
به نظر شما کدام؟
تا اونجایی که من میدونم پاور و کیس با هم فروخته میشن
كي گفتهhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/upset.gif
AMD>INTEL
12-06-2005, 01:57 AM
ببین چی کرده ایسوس دمش گرم
مگه SLI-DR چه قدر از SLI-D گرون تره؟
در ضمن خب سرعت SATAII دو برابر SATA1 هست .
در مورد اطلاعات DualCore متشکرم. خودم هم یک مقدار در این زمینه از سایتهای سخت افزاری مطالعه کرده ام.
البته چيپ N4FSLI حتما ساتا2 داره...فكر كنم منظور شما اضافه شدن چيپ سيلكون ايميج كه تو مدل اول ساتا1 و تو مدل دوم ساتا2 هستش...
در كل من بودم با توجه به افت قيمت واسه امدن اكسپرت صبر ميكردم يا واسه امدن مدلهاي مبتني بر M2...
daftarekhaterat
12-08-2005, 12:27 AM
پرتقال فروشي 500 هزار تومان دارد و ميخواهد يه كامپيوتر بخرد! هدف كار با اتوكد و اينترنت است. در عمرش تابحال حتي يك بازي هم نصب نكرده و نميكند. لطفا راهنمايي كنيد.
در صورت امكان اينتل ببندين.
پرتقال فروش 100 تومن ديگه هم جمع كرده. الان 600 تومن داره. اصلا دنبال اوركلاك و اينا هم نيست. لطفا دوباره راهنمايي كنين. در مورد مانيتور هم خوشحال ميشم اگه الجي پيشنهاد ندين!
main = a8n abit
cpu = 3000 athlon64
ram = crsuial 512
vga = 6200 leadtek Tc 128 mb
hdd = samsung 160
monitor = 1765 samsung
case + power = green
modem = usrobotic
cd drive يا dvd drive ? كدوم رو ميخواست؟
daftarekhaterat
12-08-2005, 12:42 AM
cd drive يا dvd drive ? كدوم رو ميخواست؟
رايتر كه ميخواد. فكر نكنم بخواد dvd ببينه. الان تا حالا تقريبا قيمتش چند شده؟ چقدر واسه اسپيكر و باقي مخلفات مونده؟
daftarekhaterat
12-08-2005, 12:44 AM
رايتر كه ميخواد. فكر نكنم بخواد dvd ببينه. الان تا حالا تقريبا قيمتش چند شده؟ چقدر واسه اسپيكر و باقي مخلفات مونده؟
اگه بخواي اينتل پيشنهاد بدي قضيه چي ميشه؟! اينجا يزده.. خودت ميدوني كه من خودم هم واسه همين amd مجبور شدم بيام تهران...
100+116+50+55+70+150+70+14 = ؟
اگه بخواي اينتل پيشنهاد بدي قضيه چي ميشه؟! اينجا يزده.. خودت ميدوني كه من خودم هم واسه همين amd مجبور شدم بيام تهران...
اوه اينتل انا بيلمز! سي پي يو رو فقط ميدونم بايد celeron d برداره . مادربرد رو من سررشته ندارم.
+30 هم سي دي رايتر asus /
daftarekhaterat
12-08-2005, 12:53 AM
اوه اينتل انا بيلمز! سي پي يو رو فقط ميدونم بايد celeron d برداره . مادربرد رو من سررشته ندارم.
هاا... الان سلرون d توي بورسه!؟ چند وقته اصلا توي بازار كامپيوتر و اينا نيستم.
چه سرعت كلاكي واسه سي پي يو پيشنهاد ميكني؟ مادربورد مناسب اينتل هم نميتوني بهم پيشنهاد كني؟
AMD>INTEL
12-08-2005, 12:54 AM
راست میگه برای میوه فروش که از کامپیوتر سر رشته نداره اینتل بهتره همون سلرون d همراه یه مین ایسوس به نام p4p800x که چیپ 865 داره عالی هست قیمت مینش هم فکر کنم 66 باشه
daftarekhaterat
12-08-2005, 01:00 AM
راست میگه برای میوه فروش که از کامپیوتر سر رشته نداره اینتل بهتره همون سلرون d همراه یه مین ایسوس به نام p4p800x که چیپ 865 داره عالی هست قیمت مینش هم فکر کنم 66 باشه
اين مادربورد كه گفتي يه نموره قديمي نيست؟! امكاناتش كه بدك نيست.
AMD>INTEL
12-08-2005, 01:10 AM
نه ساتا داره بعد دوال چنل هم هست
AMD>INTEL
12-08-2005, 01:10 AM
خیلی عالی جواب میده سرعتش باقلواست
saeed_violinist
12-08-2005, 01:12 AM
یه مادربرد ASUS هست همه امکانات داره حتی کارت گرافیک آنبرد که فکر کنم بدردت بخوره...مزنه قیمت 75 تا 80 :
ASUS P5GL-MX Intel 915GL chipset-LGA775-Dual Channel DDR 400-PCI Express-SOUND+VGA+LAN+SATA
AMD>INTEL
12-08-2005, 01:14 AM
یهوئی براش از این rz ها نگیری که باید هر روز باید پیشش باشی من یه بار از همین ار زد ها برای یه مشتری گرفتم نزدیک 1 سال الاف بودم همش هنگ میکرد تا اینکه همین ایسوس گرفتم مثل ساعت کار میکنه
daftarekhaterat
12-08-2005, 01:19 AM
یه مادربرد ASUS هست همه امکانات داره حتی کارت گرافیک آنبرد که فکر کنم بدردت بخوره...مزنه قیمت 75 تا 80 :
ASUS P5GL-MX Intel 915GL chipset-LGA775-Dual Channel DDR 400-PCI Express-SOUND+VGA+LAN+SATA
گرافيك انبورد احساس بدي بهم ميده. هنوز ميتونم كارت صداي آنبورد يا كارت شبكه آنبورد رو تحمل كنم اما گرافيك آنبورد رو نه!!!
اين p4p800 انگار چندتا مدل مختلف داره. كدومش بيتره؟
در ضمن هارد 160 زياد نيست!؟ الان چه هاردي قيمتش به اندازه كافي افت كرده؟!
gray_wolf
12-08-2005, 01:24 AM
اگه هارد خيلي ارزون ميخواي 80 Ide هست كه قيمتش حدود 45-50 تومنه...
هارد 160 Ide = همش 70 تومنه.
Boulder
12-08-2005, 10:37 PM
ببخشید که پا برهنه اومدم وسط حرفاتون من قیمت روز یه سری قطعاتو تو اصفهان می نویسم:
سی پی یو اینتل سلرون دی 2.5 شست و نه هزار تومن
سی پی یو اینتل سلرون دی 2.6( یا 2.8) 76 هزار تومن
رایتر ایسوز بیس و شیش
رم کینگ(چیپ کینگ) 44 هزار تومن
هارد دویست ساتا سامسونگ( فکر کنم نود تومن)
دی وی دی رایتر تیک 60 هزار تومن
گرافیک 5500 جی فروس اف ایکس 56 هزار تومن( برد: جنیکس، گلکسی،فکر کنم آلباترون هم جزوشون باشه)
گرافیک 5200 جی فورس اف ایکس فک کنم 43 هزار تومن
مادر بورد گیگا بایت ایتن آی پی هزار جی شصت هزار تومن
هارد مکستور 80ide 54 هزار تومن. مانیتور 1793 صد و بیس و پنج تومن( فکر کنم)
کمبو ای اپن: سی و نه تومن.
به بزرگی و مرام خودتون ببخشید اگه یه مقدار گرون بودند.
Mehran
12-10-2005, 10:05 PM
راستی این چند وقته اینگاری وضع Cpu خیلی خیلی خراب بوده؟! درسته؟ علتش چی بود؟
Ghamnevis
12-11-2005, 10:43 AM
ها من دوباره اومدم :d
اون سري بعد از کلي مشاوره گيري قرار شد چند هفته اي صبر کنم (به توصيه وحيد) و بعد بخرم و منم صبر کردم اما پولهام صبر نکردند و دود شدند رفتند هوا !
حالا بيخيال قبل !
دوباره ميخوام يک سيستم ببندم ولي نه با بدوجه قبلي.. اين سيستم را براي دفتر کارمون ميخوام و قرار هم هست که باهاش کارهاي گرافيکي انجام بشه ! لذا بايد سيستم در حد خيلي خوب باشه...
لطفا منو ارشاد کنيد تا ببينم بايد اين 4 تا قطعه را چي بردارم ؟ (فقط قيمتش را هم بهم بديد بي زحمت :) )
A : Motherboard
B : CPU
C : Graphic Card
D : Ram
فقط در مورد مين بورد يک توضيح بدم که حتي الامکان MSI نباشه (جايي که ما باهاش کار ميکنيم اين براند را نداره و باهاش صنمي نداره)
در مورد پردازنده هم که تصميم قطعي گرفته نشده که چي برداريم ولي AMD گمونم بهتر باشه واسه کار ما ! منتها Sempron نه !
اونهاش هم ديگه دست خودتون را ميبوسه :)
ممنون
فقط يکمي خيلي خيلي فوريه ! تو مايه هاي چند ساعت وقت !
gray_wolf
12-11-2005, 11:01 AM
سايان جان منظورت از كار گرافيك دقيقا چي هست؟ فتوشاپ هم گرافيكيه، 3DS MAX هم گرافيكيه ولي بين اين دوتا خيلي تفاوت هست. (اگه نهايت پرفورمنس رو ميخواي)
چند ساعت هم زمان خيلي كميه. اينجا كه ليست آماده نداريم!! :d
Ghamnevis
12-11-2005, 11:12 AM
آرا جان منظورم کارهاي گرافيکي در حجم بالا هستش :)
کار با مايا ، فوتوشاپ ، ايللوستريتور و ... ولي در حجم خيلي بالا ! نيازي به کارت گرافيکي فوق العاده نيست ولي چيزي باشه که اگر حوصلم سر رفت يه چهار تا بازي هم بتونم باهاش انجام بدم :d
در ضمن نميخوايم قيمت اين چهار تا تيکه + مابقي خنزر پنزر هاي اين سيستم از 700 بالا بزنه :)
motherboard : chaintech VNF4
cpu : Athlon 64 3000
ram : 2 * 1 GB Crusial Balistix
Graphic : 6600 GT Aopen
Ghamnevis
12-11-2005, 07:09 PM
خوب حاجي جان يه قيمت تقريبي هم بهم ميديد ؟
100 + 110 + رم رو فردا قيمت ميگرم . + 180
motherboard : chaintech VNF4
cpu : Athlon 64 3000
ram : 2 * 1 GB Crusial Balistix
Graphic : 6600 GT Aopen
رم رو عوض كنيد با PDP 3200 2-2-2-5 TCCD كه 1 گيگ حدود 180 تومنه...:wink:
مادربرد هم به نظر من AX8يكم سبكتره و بهتره..
رم رو عوض كنيد با PDP 3200 2-2-2-5 TCCD كه 1 گيگ حدود 180 تومنه...:wink:
مادربرد هم به نظر من AX8يكم سبكتره و بهتره..
1 گيگ واسه گرافيك سنگين كمه ! من 2 گيگ رو پيشنهاد ميدم . حالا اونوقت ميشه 2*180 = 360http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/wacko.gif
1 گيگ واسه گرافيك سنگين كمه ! من 2 گيگ رو پيشنهاد ميدم . حالا اونوقت ميشه 2*180 = 360http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/wacko.gif
خوب البته هارد سريع از رم 2 گيگ واجبتره..:wink:
خوب البته هارد سريع از رم 2 گيگ واجبتره..:wink:
اينم حرفيه ! ولي سايان گفت فقط رم و مادربرد و سي پيو و كارت گرافيكhttp://smilies.sofrayt.com/^/aiw/wink.gif
Ghamnevis
12-12-2005, 10:11 AM
آخه هارد را يک Segate 200 GB 16mb Buffer انتخاب کرديم !
يک چيز ديگه بدبختانه اين طرف قرارداد ما اين ميني که شما نوشتيد را کار نميکنه ! نميشه يک مينبورد گيگا به من معرفي کنيد ؟
و يک چيز ديگه :d حاجي ما مانيتور و کيس و کيبورذ و ... هم ميخوايم ها :d اينجوري که شما قطعه پيشنهاد ميدي ما بايد يه 1.5 بذاريم کنار ظاهرا :d
Mehran
12-12-2005, 02:46 PM
راستی من نمیدونم چرا اومدم اینجا اما یه سوال دارم.
من باید هر چه زود تر تصمیم بگیرم که چیکار میخوام بکنم! من تا حالاش میخواستم برم یه A400 GT بگیرم به جای گرافیکم اما خوب. یه مشکل کوچیک هست. اونم اینه که کارتهای AGP الکی گرونن!
واقعا الکی! البته من قیمت گرافیک خودمو نمیدونم. اما باید بالا باشه.
الان هم که قیمت PCI-e ها واقعا پایین اومده. من موندم با این مایه ای که الان دارم (حدود 130) چه کارایی میتونم بکنم.
میتونم اون A400 ه رو بفروشمش تا باهاش کار نکردم و برم و مینمو هم بفروشم. یه مین توپس بردارم که SLI هم باشه. بعدش هم یه کاری کنم و برم یه 6800 GT یا Ultra پی سی آی ای بگیرم.
میتونم بیخیال شم و برم همون A400 GT رو بردارم.
البته من الان اصلا قیمت میمت سرم نمیشه. چون خیلی وقته دیگه دنبال این کارها نیستم.
بگید من چقدر میتونم این قطعاتو رد کنم و چقدر باید سر بدم.
البته یه کار دیگه هم این وسط میتونم بکنم! اونم اینه که مینمو با کمک شما ها خرابش کنم و برم یه نو شو از گارانتیش بگیرم.
در هر صورت من منتظر نظرات شما هستم!
Ghamnevis
12-12-2005, 02:51 PM
ببينم به طور معمول قيمت کارتهاي PCI e از AGP بالاتره ديگه درسته ؟
gray_wolf
12-12-2005, 05:45 PM
ببينم به طور معمول قيمت کارتهاي PCI e از AGP بالاتره ديگه درسته ؟
كاملا برعكس!! اينجا ايران است صداي گرگ خاكستري!!
MohammadR
12-12-2005, 09:30 PM
اوه بابا بیخیال شما که 16 خط لوله را آزاد کردی فعلا جواب میده..!
اگر میخوای گرافیک بگیری حداقل تا اومدن R580 صبر کن که بیاد! چیزی هم نمانده...
Mehran
12-12-2005, 10:50 PM
اوه بابا بیخیال شما که 16 خط لوله را آزاد کردی فعلا جواب میده..!
اگر میخوای گرافیک بگیری حداقل تا اومدن R580 صبر کن که بیاد! چیزی هم نمانده...
بابا مش محمد شما که میدونی من اصلا با ATi مثل کارد و پنیرم! اصلا باور کن اسم محصولاتش که میاد یه حالیم میشه.
شما میگید من برم توی کار همون GT دیگه؟ آخه این لوله ها رو باز کردن چیز خوبیه اما حافظه ها رو که نمیشه زیاد آور کرد!
رکوردشون 960 مگاهرتز بوده با VMod و امتیازش هم توی 3DMark 2005 ماکزیمم 5100 بود.
حاجي ما مانيتور و کيس و کيبورذ و ... هم ميخوايم ها
واقعا !http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/blink.gif
daftarekhaterat
12-12-2005, 11:24 PM
بهترين مانيتور سامسونگ crt چي پيشنهاد ميكنين؟ 17 اينچ.
1765 - 1795 (اگه پيدا كردي!)http://smilies.sofrayt.com/%5E/j0/glasses.gif
FireFly
12-12-2005, 11:33 PM
795 MB چطوره ؟ آخرین قیمتی که دارم 140.000 تومان است ...
http://www.lojasonline.com.br/imagens/produtos/336/795mb_frontal_g.jpg (http://images.amazon.com/images/P/B0002C3VR0.01-A1NDBS7YGOPBD6._SCLZZZZZZZ_.jpg)