بازدید نسخه کامل شده : کاشف همکار می پذیرد
daeialborz
07-12-2006, 11:49 AM
یکی از رفقای با حال یک دایرکتوری از مقالات فارسی 2 روزه درست کرده به اسم کاشف (http://kashef.ropage.com/) که چیز بدی نیست ولی خوب بنده خدا کنکور دارد.دوستانه پایه هستیم این کار را ادامه دهیم؟ کار بدی نیست بالاخره موقع امتحانات خودمون و دیگران شدید نیاز داریم و کلاً باید علم خصوصاً به زبان فارسی را در اینترنت گسترش دهیم.
من خودم یکی از خره های ویکی پدیا بودم و هستم ولی خوب این هم جای خود دارد
کسی پایه هست؟
Bahreyni
07-12-2006, 01:45 PM
من هستم
یه 100 تایی هم مقاله دارم
daeialborz
07-12-2006, 04:29 PM
اولاً مرسی از این که داری به وب فارسی کمک می کنی
دوم این که یک سری پایه دیگه هم جمع کن
سوم کسی کار با ورد پرس در حد خوب بلد هست؟
چهارم می خواهیم شورای سردبیری درست کنیم پس یکم وقت نیاز هست.کی وقت زیاد دارد؟
antivirus
07-12-2006, 05:17 PM
منم کمکی ازم بر بیاد هستم
daeialborz
07-13-2006, 12:01 PM
اعلام آمادگی کرد دست مبارکش درد نکنه ولی چقدر وقت دارد وچه کارهایی بلد است؟
ذکر کنید گیج نشوم
سوابق چی دارید؟
milad
07-18-2006, 05:02 AM
راستش من ادمین http://kashef.ropage.com هستم
همون جوری که آقا البرز میکند ما به دنبال چند نفر به مشخصات زیر میگردم
1-آشنایی قبلی با سیستم وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر
2-داشتن سابقه (در اولویت قبول دار)
3-حتما ذکر کنید در چه زمینه ای میتونید کمک کنید.
نمیدونم فعلا اگه کسی واقعا آمادست بگه من بش پوزر و پس را میدم
Erfan
07-18-2006, 05:30 AM
منم هستم
aaberr
07-18-2006, 06:54 AM
يک سوال، چرا از سيستم mediwiki استفاده نمي کنيد؟ چون اين بيشتر به دايره اي از معارف شباهت داره.
milad
07-18-2006, 09:52 AM
فك ميكنم با وردپرس راحت تر باشم
بعدا ميخوام براش پلاگين بنويسم كه كاربراي سايت راحت تر تونند مطالب را وارد كنند.
راستي اين برنامه اي كه ميگيد ايمپورت ميگيره از وردپرس؟
امتحانش ضرر نداره
دوستان قرار شد هر كس موافقه حتما توضيح در مورد نوع همكاري و سوابقشون بدند
antivirus
07-18-2006, 01:34 PM
آخه شما درست توضیح نمیدی یهنی چی ؟
اون آدم باید خودش مقاله بنویسه آیا؟؟
یا کار جمع آوری مقالات هست ؟؟
چه جور سوابقی رو میخواین ؟؟..آیا
milad
07-18-2006, 06:19 PM
آخه شما درست توضیح نمیدی یهنی چی ؟
اون آدم باید خودش مقاله بنویسه آیا؟؟
یا کار جمع آوری مقالات هست ؟؟
چه جور سوابقی رو میخواین ؟؟..آیا
راستش اول من يه چيزي را معلوم كنم
من مثل همه ي شماها هستم. دوست دارم با جمع آوري مطالب علمي به محتواي علمي فارسي در اينترنت كمك كنم. پس من كس خاصي نيستم
در حقيقت كار ما جمع آوري مطالب علمي در سطح اينترنت است
درباره:
در راستای تولید محتوای علمی در سایت های ایرانی نوعی از هم گسیختگی مطالب دیده می شود که یک محقق برای به دست آوردن مطلب مورد نظر خود با مشکلات زیادی مواجه می شود.
سعی ما در این است که مقالات علمی و آموزشی موجود در اینترنت را به صورت منظم جمع آوری کنیم.
اينكه سوابق را ميپرسم ميخوام بدونم آيا فرد موردنظر آشنايي با سيستم هاي مديريت محتوا داره يا نه.
هم چيني نوشتن مقالات روي كاشف داراي چند ظوابط خاصي هست
مثال: اگه هر كسي برا كمك به كاشف بخواد كمك كنه و مطالب را از اينترنت جمع آوري كنه بايد اين نكته را در نظر داشته باشه كه نبايد در متن از تگ هاي اظافي اچ تي ام ال استفاده بشه
بلكه هر پاراگراف بايد با تگ <p> شروع بشه و با تگ </p> تموم بشه يك اختصاص رنگ و پس زمينه و اندازه ي فونت و غيره براي اينگونه مقالات باعث از بين رفتن تركيب سايت ميشه
البته دوستاني كه تمايل به همكاري دارند راهي آسان وجود داره تا تگ ها ي اضافي موجود در مقالات اينترنتي را پاك كرد و اونم اينه كه هر مقاله اي را كه قرار شده توي كاشف پست كنند قبلش به سورس كدش نگاه بندازند ببينند كه آيا غير از تك هاي نرمال آيا از اختصاص خصوصيات ديگر استفاده شده يا نه. اگه شده ميتونند مقاله را يك بار به نوت پد انتقال بدند و دوباره اونو به كاشف انتقال بدند
به همين راحتي
اگه اراجيف بنده را متوجه نشديد. حتما براي كساني كه اعلام آمادگي ميكنند توضيح بيشتر ميدم
Rhazes
07-18-2006, 07:39 PM
تو زمینه ی زیست شناسی اگر کمکی از من بر بیاد به قول دوستان " پایه" ام!! hTtp://qsmile.com/qsimages/200.gif
daeialborz
07-19-2006, 12:02 PM
چون پروژه مثل یک وبلاگ دسته جمعی است فکر کنم ورد پرس رایج تر و خوب باشه
ممنون از همه رفقای با مرام ممنون از میلاد جون
aaberr
07-20-2006, 08:21 AM
اگر اين داستان تگ هاي html براتون شاخ شد يه موقع خبر بدين من سعي ميکنم کمک کنم. به اين شکل که يه ادرس ايميل ميدم که متن رو بفرستن و بعد تا مثلا سي ثانيه بعد يه ايميل براشون بره که تگ ها رو از متن حذف کرده باشه.
milad
07-23-2006, 06:37 PM
اگر اين داستان تگ هاي html براتون شاخ شد يه موقع خبر بدين من سعي ميکنم کمک کنم. به اين شکل که يه ادرس ايميل ميدم که متن رو بفرستن و بعد تا مثلا سي ثانيه بعد يه ايميل براشون بره که تگ ها رو از متن حذف کرده باشه.
بابا حرفه ای خوشم اومد
اون وقت میخوام تگ های مربوط به عکس و لینک و پاراگراف را نگه داره بقیه را استاد کنه
عجب چیز باحالی
milad
07-27-2006, 05:50 PM
فعلا دونفر عضو شده اند
انشالله كه بتونيم گروه تحقيقاتي خوبي را نشكلي بديم
آنتي ويروس و دايي البرز هم به ما اضافه شدند
راستي آبر جان پس اين ايميل كو؟
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft