dppictuer
07-12-2006, 01:33 PM
خوب اسم این تاپک گویای تمام محتوای اون خواهد بود ، لازم بذکر تمام مطالب عرضه شده در این قسمت بصورت فایل PDF خواهد بود ، از این رو برای مشاهده این مطالب نیازمند برنامه adobe acrobat خواهید بود که در کلیه سی دی درایورهای سخت افزارهاتون پیدا میشه . امیدوارم مطالب بتونه مفید و کامل باشه همونطور که مشاهده میکنید شما امکان پست زدن رو در این تاپیک ندارید پس میتونید نقطه نذرات و پیشنهادات و یا مقالات و مطالب خوب رو که خودتون تهیه کردید و یا از درون سایتهای داخلی و خارجی پیدا کردید برای من ارسال کنید .
در اخر این نکته رو یاداوری میکنم که کلیه مطالب این فایلها بر اساس تجربیات اینجانب بوده و از هیچ منبعی استفاده نشده .
کلیه حقوق این مطالب عرضه شده برای گروه مدیریت انجمن بلک مایس بوده و تقاضا میشه از لینک دادن بدون ذکر نام این انجمن خودداری بشه.ممنون از کمکتون.
در اخر این نکته رو یاداوری میکنم که کلیه مطالب این فایلها بر اساس تجربیات اینجانب بوده و از هیچ منبعی استفاده نشده .
کلیه حقوق این مطالب عرضه شده برای گروه مدیریت انجمن بلک مایس بوده و تقاضا میشه از لینک دادن بدون ذکر نام این انجمن خودداری بشه.ممنون از کمکتون.