بازدید نسخه کامل شده : به اشتراک گذاشتن سیو بازیها در محیطی مثل گیم نت !
Shahed
07-13-2006, 05:43 AM
سلام خوفید؟
خوب توی محیطی مثل گیم نت که هر سیستم به صورت lan با بقیه در تماسه چطور میشه کاری کرد که وقتی یه بازی رو سیو میکنیم اطلاعات سیو بازی همزمان رو سیستم های دیگه هم قابل دسترسی باشه؟
فکر میکنم یه برنامه ای میخواد که یه فلدر خاص رو همیشه بین مثلا 10 تا کامپیوتر سنکرون بکنه.
اصلا (شماها که تو بازی تخصص دارید) این سیو بازیها مثل دلتفورس و اینا تو یه فلدر جمع میشه اگه کپیش کنیم جای دیگه کار میکنه؟
حالا فرض من درسته؟ یا راه بهتری هست؟
چه عرض کنم بنده که سابقه بازیم زیاد خوب نیست ! بیشتر کسی که سابقه بازی داشته باشه باید جواب بده(بخش بازیهای کامپیوتری شاید بهتر بود.)
Shahed
07-13-2006, 02:21 PM
چه عرض کنم بنده که سابقه بازیم زیاد خوب نیست ! بیشتر کسی که سابقه بازی داشته باشه باید جواب بده(بخش بازیهای کامپیوتری شاید بهتر بود.)
خوب در مورد این سنکرون شدن یه فلدر توی بین ده تافلدر نظری نداری؟
Shahed
08-21-2006, 03:16 PM
خوب در مورد این سنکرون شدن یه فلدر توی بین ده تافلدر نظری نداری؟
?؟ ?؟
Cyber
09-13-2006, 04:10 PM
من تو گیم نتم ، از روی سرور سیو بازیهای بچه هارو کپی میکردم رو سیستم های دیگه . زیاد کار سختی نبود . همیشه هم از سیوهای مهم روی سیستم خودم (سرور) بک آپ داشتم .
چون خودت که میدونی بعضی از نامردا ! میان سیو دیگران رو پاک میکنن !!!
Cyber
09-13-2006, 04:13 PM
ولی میتونی یه bat فایل ساده براش بنویسی (اگر خواستی کمکت میکنم ) که روی هر سیستم قرار بدی و هر وقت اجراش کنی سیو بازیها رو از همه فولدرها کپی کنه روی فولدرهای مشابه در سیستم های دیگه .
ولی خب مشکل overwrite و این چیزا هم به وجود میاد . البته میشه یک bat خیلی پیشرفته هم نوشت ولی من که سوادم نم کشیده ! یاد روزهای سیاه و قشنگ DOS به خیر ! که خوره این کارها بودیم .
Shahed
09-13-2006, 09:40 PM
آره. ميشه يه بچ فايل نوشت که روي سرور اجرا بشه و اين کار رو بکنه؟
يعني دو نه دونه فايلها رو توي دونه دونه سيستمها کپي کنه !
mahdi206
09-13-2006, 10:39 PM
آره شدنش ميشه ولي ميگن 40-50 چوق خرج داره http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/whistle2.gif
Cyber
09-13-2006, 11:07 PM
آره میشه نوشت ولی چه فایلی میشه ! نوشتنش کلی وقت میبره
من یک نگاهی به آموخته های 10 سال پیشم از سیستم خوشگل DOS باید بندازم .
شما هم لطف کن یه text فایل از مسیر فولدر سیو کل بازیهایی که می خوای فایلهاشون روی دیگران کپی بشه تهیه کن .
به نظرم اگر یک برنامه نویس همچین چیزی رو بنویسه راحت تره . (نه بچ یک فایل ، یک برنامه )
در ضمن یه سوال
شما می خوای سیو های یک سیستم روی بقیه کپی بشه یا سیو های همه روی هم کپی بشه ؟؟!
اونطوری فکر کنم حسابی قاطی بشه . همه چی رو هم کپی میشه .
بهتره اول یک استراتژی برای کپی مشخص کنی . مثلا
همه فایلها روی سرور کپی بشن
یا همه فایلها از فولدر فلان پی سی روی بقیه کپی بشن
البته اینا در صورتیه که بخوای همه کارها با یک فایل انجام بشه .
به نظر من بهتره روی هر سیستم یک فایل باشه ، که هر وقت خواستی سیو های اون سیستم روی بقیه کپی بشه .
میشه یک بچ فایل هم روی سرور برای هر سیستم قرار داد که مثلا با اجرای pc1.bat فایلهای pc1 روی همه کپی بشه .
mahdi206
09-13-2006, 11:17 PM
با visual c و كمك گرفتن از دستور WinExec ميشه. اين دستور كليه دستورهاي command prompt رو اجرا ميكنه. مسيرها و فولدرها رو هم خيلي راحت ميشه به يه متغير نسبت داد و فكر نمي كنم مشكل خاصي داشته باشه.
Ali_ix
09-13-2006, 11:28 PM
با visual c و كمك گرفتن از دستور WinExec ميشه. اين دستور كليه دستورهاي command prompt رو اجرا ميكنه. مسيرها و فولدرها رو هم خيلي راحت ميشه به يه متغير نسبت داد و فكر نمي كنم مشكل خاصي داشته باشه.
در این حد هم که همون بچ جواب میده خو !
یک فایل بچ بنویس برای کپی از x به سرور.
تیو یک فایل تکست هم لیست سیوها رو بزار.
بقیشو یادم نیست :d
Cyber
09-13-2006, 11:29 PM
من که اصلا برنامه نویسی بلد نیستم ! فقط در مورد همون بچ میتونم کمک کنم .
ولی من هم فکر میکنم با برنامه نویسی یک کار تمیز تر از بچ در میاد .
Shahed
09-14-2006, 12:26 AM
والا خودمم هنوز استراتژي درستي براش ندارم !
چجوري بايد باشه اصولا؟
بايد اول فايلهاي هر کلاينت رو بريزه رو سرور ، يه کاسه کنه بعد بريزه رو تک تک کلاينتها؟
mahdi206
09-14-2006, 12:28 AM
بذار من سرم خلوت شه يه فكري برات مي كنم :دي
Cyber
09-14-2006, 02:46 AM
والا خودمم هنوز استراتژي درستي براش ندارم !
چجوري بايد باشه اصولا؟
بايد اول فايلهاي هر کلاينت رو بريزه رو سرور ، يه کاسه کنه بعد بريزه رو تک تک کلاينتها؟
اصول خاصی که نداره ولی اون که همه رو کپی کنه روی هم فکر نکنم خوب باشه . اینطوری خیلی از سیو ها ممکنه اوررایت بشه . چون ممکنه سیو الف توی سیستم 1 با سیو الف توی سیستم 2 فرق داشته باشه (که حتما هم داره ) ولی اسم هردشون یکیه .
بازیهای زیادی هست که می خواید سیوهاش کپی بشه ؟
اگه میشه تعدادشون رو بگید تا ببینیم چه استراتژی براش بهتره . البته بهتره اسم فایلهای سیو رو هم یه نگاهی بندازید . اگر اسمها یکیه ، مشکل اوررایت رو باید یک فکری براش کرد .
ولی میگم همون روش دستی هم بدک نبود . چون من دقیقا میدونستم چه سیوی رو کجا کپی میکنم .
فقط باید فولدر سیو هارو share کنید تا از سرور قابل دسترسی باشه .
ولی من بچ رو مینویسم اگر خواستید
mahdi206
09-14-2006, 02:53 AM
فقط باید فولدر سیو هارو share کنید تا از سرور قابل دسترسی باشه .
ولی من بچ رو مینویسم اگر خواستید
نيازي به Share كردن نيست. با داشتن پسورد ادمين و وارد كردن $ بعد از اسم درايو و كامپيوتر درايو مربوطه رو مياره. مثلا :
\\pc01\c$
محتويات درايو C روي كامپيوتر pc01 رو مياره.
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft