بازدید نسخه کامل شده : ارتقا از 1.5 به 2.0.3 ! در Cpanel
iMohsen
07-19-2006, 01:19 PM
سلام !
من این وردپرس سی پنل رو پارسال نصب کردم ! :amazing: ورژن 1.5 ...!
الان میخوام اپگرید کنم به 2.0.3 ..از داخل سی پنل 3-4 بار اپگرید کردم ! اما باز همون 1.5 لود میشه !
میشه من از دیتا بیس یه بک اپ بگریم ...بزنم همه فایل ها روپاک کنم ..خودم دستی وردپرس جدید رو بریزم ؟! :whatb:
Ali_ix
07-19-2006, 02:14 PM
سلام !
من این وردپرس سی پنل رو پارسال نصب کردم ! :amazing: ورژن 1.5 ...!
الان میخوام اپگرید کنم به 2.0.3 ..از داخل سی پنل 3-4 بار اپگرید کردم ! اما باز همون 1.5 لود میشه !
میشه من از دیتا بیس یه بک اپ بگریم ...بزنم همه فایل ها روپاک کنم ..خودم دستی وردپرس جدید رو بریزم ؟! :whatb:
شما از اولش بیخود کردی با fantastico نصب کردی (میبخشید یکمی تنده ! ولی حقیقته !)
من نمیفهم وقتی حجمش انقدر به نسبت کمه و نصبش راحته چرا میرید از fantastico نصب میکنید ؟
حالا نصب کردی ؟ عیبی نداره !آخه چرا میخوای از همونجا آپگریدش کنی ؟
همون راهی که گفتی درسته .. از دیتابیس و قالبت و فایل کانفیگت بک آپ بگیر. فایلهاشو پاک بکن ... فایلهای نسخه جدید (2.0.4) رو آپلود بکن و فایلهای قالب و کانفیگ رو بزار سر جاشون ...
اولین باری که بخواید لوگین کنید برای آپگرید سوال میشه و مراحل (کلا یک مرحلست) انجام میشه.
موفق باشی
iMohsen
07-19-2006, 07:07 PM
شما از اولش بیخود کردی با fantastico نصب کردی (میبخشید یکمی تنده ! ولی حقیقته !)
من نمیفهم وقتی حجمش انقدر به نسبت کمه و نصبش راحته چرا میرید از fantastico نصب میکنید ؟
همون راهی که گفتی درسته .. از دیتابیس و قالبت و فایل کانفیگت بک آپ بگیر. فایلهاشو پاک بکن ... فایلهای نسخه جدید (2.0.4) رو آپلود بکن و فایلهای قالب و کانفیگ رو بزار سر جاشون ...
اولین باری که بخواید لوگین کنید برای آپگرید سوال میشه و مراحل (کلا یک مرحلست) انجام میشه.
موفق باشی
روم به دیفال ...غلط کردم ! :beaten:
فعلا *یده شد به وبلاگ !
بک آپ گرفتم !
قالب و کانفیگ رو هم بک اپ گرفتم ! ...همه رو پاک کردم ..ورژن جدید اپلود کردم !
تست کردم ..وبلاگ اومد بالا
رفتم لوگین ..پیغام اپگرید داد ...اپگرید کرد ...لوگین شد ! ... وبلاگ راحت اومد بالا ×
پنجره رو بستم ...! دوباره خواستم برم تو وبلاگ ...!
اینو نشون داد !
Fatal error: Call to undefined function: wp_get_current_user() in /home/adsblog/public_html/wp-includes/functions.php on line 311
:beaten: مشکل چیه ؟
Ali_ix
07-19-2006, 08:10 PM
روم به دیفال ...غلط کردم ! :beaten:
فعلا *یده شد به وبلاگ !
بک آپ گرفتم !
قالب و کانفیگ رو هم بک اپ گرفتم ! ...همه رو پاک کردم ..ورژن جدید اپلود کردم !
تست کردم ..وبلاگ اومد بالا
رفتم لوگین ..پیغام اپگرید داد ...اپگرید کرد ...لوگین شد ! ... وبلاگ راحت اومد بالا ×
پنجره رو بستم ...! دوباره خواستم برم تو وبلاگ ...!
اینو نشون داد !
:beaten: مشکل چیه ؟
عجالتا پلاگین تاریخ شمسی رو rename کن روی سرور ببین حل میشه.
iMohsen
07-19-2006, 09:10 PM
مشکل حل شد !
d@nial
07-21-2006, 12:17 AM
موفق باشی
علی 2.0.4 لینکش تو دانلود نیست، 2.0.3 هست
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft