بازدید نسخه کامل شده : مشکل با دوربین SONY - DCR- TRV 460E
Rhazes
07-21-2006, 04:09 PM
داره اذیت می کنه !
فکر کردم از هدش باشه .. چون تمام تصاویر رو با چند تا خط افقی نشون می ده یا می اندازه ..
ولی هد کلینرش رو هر جا گشتم نبود.. حتی نمایندگی خود سونی هم گفت نداریم..از کجا باید گیرش بیارم..
اصلا ممکنه مال هد نباشه ...؟:sad-001:
tintin
07-22-2006, 12:11 AM
داره اذیت می کنه !
فکر کردم از هدش باشه .. چون تمام تصاویر رو با چند تا خط افقی نشون می ده یا می اندازه ..
ولی هد کلینرش رو هر جا گشتم نبود.. حتی نمایندگی خود سونی هم گفت نداریم..از کجا باید گیرش بیارم..
فیلمتون رو در صورت امکان با دستگاه های دیگه امتحان کنید
فیلمهای دیگری رو هم در دوربینتون بذارین و تست کنید . نتیجه رو بگین ببینیم چی شده
Rhazes
07-22-2006, 12:37 AM
امتحان کردم...
فیلم هایی رو هم که قبلا گرفتم و درست بودن همین طوری نشون می ده ... البته اون فیلم ها مشکل ندارن و تو دوربین یکی از دوستان چک کردم درست بود...
Sologen
07-22-2006, 12:41 AM
داره اذیت می کنه !
فکر کنم 10 سالی بشه که داری ازش استفاده میکنی
شاید هدشو توی اوراق فروشی های پاساژ توکل پیدا کنی
Rhazes
07-22-2006, 12:57 AM
فکر کنم 10 سالی بشه که داری ازش استفاده میکنی
شاید هدشو توی اوراق فروشی های پاساژ توکل پیدا کنی
نه رضا جان! 3 سال بیشتر نیست.. یعنی شایدم کمتر.. اول می خواستم دی وی دی کم بگیرم.. دیدم تصویرش زیاد جالب در نمیاد.. چند تا از همکارا داشتن...البته الان بهتر شده دوربینای دی وی دی کم...ولی خلاصه با کلی مشورت این رو دست اول گرفتم...زیادم ازش کار نکشیدم...گهگاهی که یه فوتی توش می کنم یه چند روزی خوبه ولی شایدم من اشتباه می کنم...
یعنی باید حتما هدش عوض شه ؟
tintin
07-22-2006, 01:00 AM
کاشکی اونروز می دیدمت و بهت می گفتم miniDV بخر !
اما اشکالی نداره . حتما لازم نیست هدش رو عوض کنی ( اشکالی نداره یکمی صمیمی بشیم ! )
یک سر ببرین جمهوری ببینین چی میگن . اگه نمایندگی ببرین که چه بهتر ( یکمی پول بیشتر میدن )
اصولا چون فقط تو پخش اشکال داره فکر نمی کنم صد در صد مال هد باشه . حالا یک تستی بکنید
Rhazes
07-22-2006, 01:12 AM
کاشکی اونروز می دیدمت و بهت می گفتم miniDV بخر !
اما اشکالی نداره . حتما لازم نیست هدش رو عوض کنی ( اشکالی نداره یکمی صمیمی بشیم ! )
یک سر ببرین جمهوری ببینین چی میگن . اگه نمایندگی ببرین که چه بهتر ( یکمی پول بیشتر میدن )
اصولا چون فقط تو پخش اشکال داره فکر نمی کنم صد در صد مال هد باشه . حالا یک تستی بکنید
البته تو ضبط فیلم های جدید هم مشکل داره علاو ه بر پخش ..یعنی همون خط های افقی دو تا یا سه تا پهن وسط تصویر..
پس باید ببرم نمایندگی ..
= در ضمن من از برو بچه های این فروم صمیمی تر و بهتر ندیدم! . یکیش هم شما تن تن عزیز... hTtp://qsmile.com/qsimages/16.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/17.gif
tintin
07-22-2006, 01:44 AM
hTtp://qsmile.com/qsimages/16.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/16.gif قربانت دکتر جان !
پس اگه تو ضبطم مشکل داره ، 100 % ببر
راستی خدای نکرده شما که فیلما رو با LCD خودش نمی دیدین ؟ اونجوری داغان می کنه دوربین رو !
Rhazes
07-22-2006, 02:17 AM
hTtp://qsmile.com/qsimages/16.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/16.gif قربانت دکتر جان !
پس اگه تو ضبطم مشکل داره ، 100 % ببر
راستی خدای نکرده شما که فیلما رو با LCD خودش نمی دیدین ؟ اونجوری داغان می کنه دوربین رو !
حتما می برم..ممنون.
خوب همیشه که نه ..
برخی اوقات ..مخصوصا وقتی این کوچولوی شیطون وادارم می کنه و می خواد از تو ال سی دیش به اصطلاح خودش " نی نی " یا " عمو " ببینه !!:look_down:
Sologen
07-22-2006, 06:03 PM
حتما می برم..ممنون.
خوب همیشه که نه ..
برخی اوقات ..مخصوصا وقتی این کوچولوی شیطون وادارم می کنه و می خواد از تو ال سی دیش به اصطلاح خودش " نی نی " یا " عمو " ببینه !!:look_down:
شاید فقط کثیف شده باشه
با یک اسپری کانتکت خشک کمی تمیزش کن .البته غیر مستقیم
dppictuer
07-22-2006, 08:15 PM
شاید فقط کثیف شده باشه
با یک اسپری کانتکت خشک کمی تمیزش کن .البته غیر مستقیم
فقط نمایندگی . همون فوتهای بی دلیل کارشو خراب کرده اون از همه لحاظ در برابر ورود خاک محافظ هست و نیاز به فوت نداره .
Rhazes
07-22-2006, 09:05 PM
فقط نمایندگی . همون فوتهای بی دلیل کارشو خراب کرده اون از همه لحاظ در برابر ورود خاک محافظ هست و نیاز به فوت نداره .
dppictuer جان ! راستش بعد از اون قضایا اونم یکی دو بار بود.. نه این که همیشه باشه...
ولی راست می گید.... همین هفته می برم نمایندگی..:whatb: ممنون از نظر همه ی دوستان ...:red_heart:
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft