بازدید نسخه کامل شده : اسكريپتها را كجا نگهداري كنم بهتره ؟
Mojgan110
07-21-2006, 10:29 PM
اسكريپتهاي كار با SQL ، در برنامه ام زياد هستند. ( هم استاتيك ، هم پارامتريك) ... تعداد خطشون هم معمولا از 10 خط بيشتره
به نظرتون يك يونيت به برنامه ام اضافه كنم و اونها را اونجا بنويسم و صدا كنم بهتره ؟ يا اينكه هر كدام را توي يك فايا جداگانه ذخيره كنم و فايله را Load كنم ؟ :whatb:
Mojgan110
07-25-2006, 02:32 PM
به اين نتيجه رسيدم كه توي فايل نگه دارم
واسه Reusability و اين حرفا !
balabala
07-25-2006, 03:52 PM
اگر منظورت کوئری هاست تا حد امکان بصورت procedure درشون بیار توی SQLServer . ایده خودتم عالیه، راحت میشه ادیتشون کرد.
SherlockHolmes
07-25-2006, 06:58 PM
خوب چرا از Stored Procedure استفاده نمیکنی؟!از لحاظ پرفورمنس همیشه sp توصیه میشه!!چون کشینگ های خاص خودش رو داره!و در ضمن مخصوص این کاره!!یعنی جدا سازی Query از Code !!یکی دیگه از مزایای استفاده از SP جلوگیری از SqlInjection هست!!(به دلیل رد و بدل شدن Parameter ها )
در هر صورت بهتره عادت کنی از Sp استفاده کنی!!چون من حتی یه برنامه درست حسابی ندیدم که وسط کدش کوئری نوشته باشن!! ;)
.: Parham :.
07-25-2006, 09:34 PM
خوب چرا از Stored Procedure استفاده نمیکنی؟!از لحاظ پرفورمنس همیشه sp توصیه میشه!!چون کشینگ های خاص خودش رو داره!و در ضمن مخصوص این کاره!!یعنی جدا سازی Query از Code !!یکی دیگه از مزایای استفاده از SP جلوگیری از SqlInjection هست!!(به دلیل رد و بدل شدن Parameter هاست )
در هر صورت بهتره عادت کنی از Sp استفاده کنی!!چون من حتی یه برنامه درست حسابی ندیدم که وسطش کدش کوئری نوشته باشن!! ;)
این کاملا تایید میشه!
پی نوشت: گفتیم بعد عمری اعلام حضور کنیم! مخلص همه بچه های بیمس هم هستیم.
balabala
07-25-2006, 09:38 PM
خوش اومدید :)
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft