PDA

بازدید نسخه کامل شده : تیم نجوم بیمس!

meli
07-24-2006, 09:47 PM
این تاپیک را گشودیم تا تفکراتی شود در بابه افتتاحه یک تیم نجومی!:grimace:
علاقه مندان به ثبت نام در این اکیپ هر چه سریعتر 10000 تومان های خود را واریز نمایند برای خرید وسایل که انشالله اگر به ماراتون صوفی نرسیدیم به ماراتون مسیه فی الواقع برسیم!
اگر خوشتان آمد که هیچ اگر نیامد تخته نمایید!:doubt:
باشد که نامه بیمس را جهانی کنیم!:eyes_droped:
با تشکر!:girl:

kasra
07-24-2006, 09:51 PM
اوه !! چه جدی گرفتید شماhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/madhouse/girl_wacko.gif
شما سوابق رصدی دارید ؟!!http://www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Main/Cats/cat35.gif

mahdi206
07-24-2006, 10:46 PM
من با يك دستگاه دوربين پيشرفته Ultra Zoom در خدمت شما هستم! البته الان كه نه ، در آينده اي نزديك يا دور!! :d
/
عكاسي از ستاره ها دوربين خوفناك ميخواد كه شاتر B رو داشته باشه ، اكثر ديجيتالها ندارن اين قابليت رو ، با 5 دقيقه نوردهي هم نميشه از آسمون عكس درست و حسابي گرفت. چه برسه به اينكه اين دوربين هاي زير 500 تومن اكثرا حداكثر نوردهي شون 15 ، 30 ثانيه يا 1 دقيقه هست.
تلسكوپ يا دوربين دو چشمي هم جيب پر پول ميخواد كه ما نداريم! hTtp://qsmile.com/qsimages/306.gif
با ده هزار تومن به جايي نخواهيم رسيد! اين كار به هزينه ميليوني احتياج داره! هر كسي دوست داره كمك كنه ، من جلوشو نميگيرم!

balabala
07-24-2006, 11:20 PM
من با يك دستگاه دوربين پيشرفته Ultra Zoom در خدمت شما هستم! البته الان كه نه ، در آينده اي نزديك يا دور!! :d
/
عكاسي از ستاره ها دوربين خوفناك ميخواد كه شاتر B رو داشته باشه ، اكثر ديجيتالها ندارن اين قابليت رو ، با 5 دقيقه نوردهي هم نميشه از آسمون عكس درست و حسابي گرفت. چه برسه به اينكه اين دوربين هاي زير 500 تومن اكثرا حداكثر نوردهي شون 15 ، 30 ثانيه يا 1 دقيقه هست.
تلسكوپ يا دوربين دو چشمي هم جيب پر پول ميخواد كه ما نداريم! hTtp://qsmile.com/qsimages/306.gif
با ده هزار تومن به جايي نخواهيم رسيد! اين كار به هزينه ميليوني احتياج داره! هر كسي دوست داره كمك كنه ، من جلوشو نميگيرم!
هزینش با من :confident:
.
.
.
.
.
:adore:

mahdi206
07-24-2006, 11:22 PM
پس بي زحمت يه ميلوني واريز كنيد من برم علي الحساب يه دونه آلفا 100 سوني بگيرم hTtp://qsmile.com/qsimages/243.gif

ولي من خيلي پايه ام واسه اين كار ، به شرطي كه هفت خاني كه در پيش رو دارم رو با سلامت پشت سر بذارم!

balabala
07-24-2006, 11:25 PM
پس بي زحمت يه ميلوني واريز كنيد من برم علي الحساب يه دونه آلفا 100 سوني بگيرم hTtp://qsmile.com/qsimages/243.gif

ولي من خيلي پايه ام واسه اين كار ، به شرطي كه هفت خاني كه در پيش رو دارم رو با سلامت پشت سر بذارم!چقدر؟ یه میلیون :haha:
اصلا من چیزی گفتم؟ :haha:

mahdi206
07-24-2006, 11:29 PM
من لذتي رو كه در عكاسي توي شب مي برم ، با هيچ چيزي عوض نمي كنم! حتي با همون دوربين زاقارتم هم وقتي توي شب از ستاره ها عكس ميگرفتم خيلي كيف مي كردم. hTtp://qsmile.com/qsimages/275.gif
البته براي شركت در ماراتن مسيه و اينا ، بايد نجوم رو بلد باشيم تا حدي! وگرنه پيدا كردن 100-120 تا جرم توي آسمون كار هر كسي نيست. hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/glassesf.gif

Rax
07-24-2006, 11:37 PM
هر وقت خواستین تلسکوپ نیوتونی بسازین و تهش دوربین بزارین منو خبر کنین شاید بتونم کمک کنم...سرمایه گذاری هم میکنم ولی بشرط اینکه دوستان یه طرح مناسب بدن...از لحاظ تهیه ادوات اپتیکی و بدنه تلسکوپ اگه صرح منطقی باشه هر کمکی بتونم میکنم..

antivirus
07-25-2006, 09:51 AM
خب با تشکر از ملی:d
راستش این خیلی پیشنهاد خوبیه ولی رسیدن به ماراتن مسیه یا صوفی یکم رویایی هست برای ماراتن مسیه باید سوابق رصدی داشت نام نویسی داره بعد هرکی سابقه بیشتری داشته انتخاب میشه برای مسابقه و....
اما میشه یه تیم تاسیس کرد البته اینم تجربه و البته پول میخواد ..
صبر کنید ببینم میتونم یه آدم با تجربه در این زمینه ها رو دعوت کنم بیاد راهنمائییمون کنه آیا ..

sefid
07-25-2006, 10:49 AM
آدم لذت میبره این همه علاقه مند میبینه :d hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/leos.gif

daeialborz
07-25-2006, 10:58 AM
من قبلاً تو کار نجوم بودم
کمکی مادی معنوی خواستید در خدمتم.

balabala
07-25-2006, 12:44 PM
حرفای این ملی رو جدی نگیرید http://www.opera.5gigs.com/smiles/mixed3/32.gif
شوخی کردم، کمکی چیزی از دست منم بر میاد بگید (مثل همراهی با گروه :دی) من پایم. :boss:

meli
07-25-2006, 06:37 PM
از نظر هزینه که حرفه جناب فرستنده منطقیه! جیب پره پیل می خواد! ولی سوابق عکاسی شما ما را یاری خواهد نمود!

البته براي شركت در ماراتن مسيه و اينا ، بايد نجوم رو بلد باشيم تا حدي! وگرنه پيدا كردن 100-120 تا جرم توي آسمون كار هر كسي نيست.

التبه بنده منکر نشدم این کارم فقط تجربه می خواد و بس! هدفمون از تشکیله این تیم همینه! وگرنه اگر قرار باشه وارد باشیم که هر کس میره سی خودش نیازیم به تشکیل تیم نیست!

هر وقت خواستین تلسکوپ نیوتونی بسازین و تهش دوربین بزارین منو خبر کنین شاید بتونم کمک کنم...سرمایه گذاری هم میکنم ولی بشرط اینکه دوستان یه طرح مناسب بدن...از لحاظ تهیه ادوات اپتیکی و بدنه تلسکوپ اگه صرح منطقی باشه هر کمکی بتونم میکنم..

واقعا دارم به این فکر می کنم که ما خودمون تلسکوپ بسازیم؟!شدنیه؟! چقد هزینه و وقت لازم داره؟!

راستش این خیلی پیشنهاد خوبیه ولی رسیدن به ماراتن مسیه یا صوفی یکم رویایی هست برای ماراتن مسیه باید سوابق رصدی داشت نام نویسی داره بعد هرکی سابقه بیشتری داشته انتخاب میشه برای مسابقه و....
صبر کنید ببینم میتونم یه آدم با تجربه در این زمینه ها رو دعوت کنم بیاد راهنمائییمون کنه آیا
پس کسایی که به این مسابقه ها می رسن آدمای رویایی بودن؟!
اول کار واقعا به یه آدم با تجربه نیاز داریم! http://qsmile.com/qsimages/301.gif

meli
07-25-2006, 06:40 PM
آدم لذت میبره این همه علاقه مند میبینه :d hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/leos.gif
:boss: از هرگونه اسپم بازی در این تاپیک جدا خودداری نمایید!
وگرنه با شما برخورده غیر قانونی خواهد شد!:beat_shot:

من قبلاً تو کار نجوم بودم
کمکی مادی معنوی خواستید در خدمتم.
:horror: شما دقیقا کارتون چی بوده؟!

meli
07-29-2006, 02:11 PM
مرسی استقبال!

antivirus
07-29-2006, 05:00 PM
ببین ملی من گفتم پیشنهاد خوبیه ولی به همین راحتی نیست که نمیشه بی گدار ببه آب زد که مثلا من بیام از شما ها پول جمع کنم یا همینجوری الکی یه تیم تشکیل بدیم
یه نفرم دعوت کردم اومد اینجا عضو هم شده ولی دیگه نیومد نیدونم چراحتی لینک این تاپیک رو هم براش پی ام دادم حالا دیگه باید صبر کنیم کسی هم اگه آدم با تجربه ای میشناسه بگه....

emad86_20011
07-30-2006, 11:19 AM
خب با تشکر از ملی:d
صبر کنید ببینم میتونم یه آدم با تجربه در این زمینه ها رو دعوت کنم بیاد راهنمائییمون کنه آیا ..
من بلدم:byebye: ميتونم در عرض 5 دقيقه تلسكوپو رو ماه تنظيم كنم:haha:

mahdi206
08-21-2006, 04:11 AM
خب بذار يه آمار بگيريم!
از بين علاقه مندان عزيز ، كسي تلسكوپ يا دوربين دو چشمي داره؟ اگه آره كه مشخصاتش رو بذاره.
آمار دوربين رو هم هر چند كه دست و پا شكسته دارم ، ولي اگه كسي SLR داره قايم موشك بازي در نياره رو كنه!!

meli
08-28-2006, 04:38 PM
خب بذار يه آمار بگيريم!
از بين علاقه مندان عزيز ، كسي تلسكوپ يا دوربين دو چشمي داره؟ اگه آره كه مشخصاتش رو بذاره.
آمار دوربين رو هم هر چند كه دست و پا شكسته دارم ، ولي اگه كسي SLR داره قايم موشك بازي در نياره رو كنه!!
من یه دوچشمی داشتم بهتره بگم:pudency: لوول خراب شده ! ولی دارم می خرم یحتمل یه
80*20یا شایدم 100*25 ولی هنوز چیزی پیدا نکردم!
slr هم یکی رو می شناسم داره! http://qsmile.com/qsimages/285.gif http://qsmile.com/qsimages/243.gif