PDA

بازدید نسخه کامل شده : Make Sentences - Ability

sefid
07-29-2006, 01:57 PM
خوب امروز استادم از کتاب پسیجز 2 به من یک فعالیت داد :

Group Work:Choose five of the words to discribe something that happend to you on a date, at a party or in some other social situation. then share your story with the group.
absurd
awesome
awkward
fabulous
memorable
scary
stressful
embarrassing
horrendous
intriguing
tense
thrilling
horrifying
ridiculous
خوب فکر کنم مشخصه ... هر کسی خاطره یا چیزی داره میتونه شروع کنه به تعریف کردن ... البته با توجه به لغات داده شده ... hTtp://qsmile.com/qsimages/34.gif امید وارم هم روی زبان شما تاثیر مثبتی بگذاره هم ما از دوستان حرفه ایمون تو این زمینه بهره ی لازم رو ببریم hTtp://www.millan.net/minimations/smileys/rose.gif
تبصره : کسی هم از اینکه جملش زشت بشه نترسه و بیاد جلو چون به هر حال باید از یک جایی شروع کنیم ... hTtp://fool.exler.ru/sm/tooth.gif

raspina
08-02-2006, 09:14 AM
ما خاطراتمونو بنويسيم كه تو ببري تو كلاس بخوني ؟ !!!:Jumpin:
تقلب ؟!!!:scorn:

sefid
08-02-2006, 03:58 PM
لول نه !!! این کاریه که ما به عنوان کار درخانه باید انجام بدیم در ضمن کلاس 100% خصوصیه و اینجور کارا توش نیست :d !!! در ضمن فکر نکنم خاطره ی دختر رو بشه برای کسی گفت و خاطره ی کسانی که حدهقل 5 سال از من بزگترند با خاطره ی یک جوجه خروس جور در نمیاد اونم تو date !!!! حالا چ جوری شما اینجوری برداشت کردید جای تشریح موشکافانه داره hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/lolabove[1].gif
حالا تو بیا بگو روزه اول چه کار کردی hTtp://qsmile.com/qsimages/199.gif

raspina
08-05-2006, 11:16 AM
لول نه !!! این کاریه که ما به عنوان کار درخانه باید انجام بدیم در ضمن کلاس 100% خصوصیه و اینجور کارا توش نیست :d !!! در ضمن فکر نکنم خاطره ی دختر رو بشه برای کسی گفت و خاطره ی کسانی که حدهقل 5 سال از من بزگترند با خاطره ی یک جوجه خروس جور در نمیاد اونم تو date !!!! حالا چ جوری شما اینجوری برداشت کردید جای تشریح موشکافانه داره hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/lolabove[1].gif
حالا تو بیا بگو روزه اول چه کار کردی hTtp://qsmile.com/qsimages/199.gif

خصوصيه :d

Mehran
08-05-2006, 01:35 PM
یادش به خیر! سفید اینها رو همه ش رو من 3 سال پیش خوندم. میشه صفحه ش رو بگی برات ببینم چی نوشتم؟

Mehran
08-05-2006, 01:40 PM
راستی من Teacher's Bookش رو دارم! اونجا نوشته همه اینها رو فکر میکنم. البته به طور کوتاه و فقط برای مثال نوشته. به شرط اونکه اون بابایی که داره بهتون درس میده مثل استاد ما یه پا استاد باشه و سراغ این کتاب Teacher's Bookش نرفته باشه میتونی بهش غالب کنی اینها رو!!! :d

sefid
08-06-2006, 12:31 AM
lol این اولین vocabصفحه ی 8 hTtp://qsmile.com/qsimages/171.gif خانم معلم وقتی ازم خواست خاطرم رو بهش بدم و از بر بگم اینجوری نگام میکرد hTtp://qsmile.com/qsimages/249.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/291.gif