PDA

بازدید نسخه کامل شده : مادر برد-رم-cpu

AmiR_Network
08-01-2006, 05:00 PM
سلام http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=59839&page=1&pp=10
همونطوری که حاجی گفتش
اومدم یه تاپیک دیگه باز کردم
اولن می خوام بدونم این amd 3800 سوکت ای ام 2 تو بازار هستش؟قیمتش چنده؟140 تومن؟اگه سی پی یو خودم رو بدم چند در میاد من 2.8 اینتل دارم
دومی هم می خواستم بدونم رم یک یا دو گیگ دوالچنل پاتریوت با باس 667 یا 800 چند در میاد؟کینگ استون بهتر نیست؟
سییوم هم مادر برد خوب الان چیه با همون تکنولوژی PCI-EX خوب چی هستش؟فاکسکان خوبه یا ای بسوز hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/furious.gif (ایسوز) کدوم؟ با 80-90 تومن جور میشه؟مادر برد خودم هم الان قیمتش چنده؟
http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1861
هاااااا این کارت گرافیک خوب تا سقف 130 تومن به من معرفی کنید خیلی با حالید

دوستدار شما
امیر

Rax
08-01-2006, 05:08 PM
لطفا اناس بخش رو هم حتما بخونید اول:
http://my.blackmice.com/announcement.php?f=72

خوب در مورد پردازنده AM2 فعلا که نیست..قیمتشم وقتی نیست بالطبع مشخص نیست.

در ضمن تفاوت کارعایی چندانی با 939 در حال حاضر نداره..

در مورد رم هم بهتر و بد تر مال اینجا نیست جوابش .. پتریوت پیشنهاد خوبیه با قیمت معقول..

byebye
08-01-2006, 07:22 PM
اي بابا شما كه از تعويض كارت گرافيك رسيدين به تعويض سيستم . :amazing:
مگه نگفتي فقط 220 بودجه داري اگه بخواي مادربوردم عوض كني بعدشم cpu بايد عوض كني
البته مادربوردهاي asrock هم اسلات agp . pci x با هم دارند البته بعضي مدلاش.
اون 3800 هم الان 300 تومنه تو بازار اگه خدا بخواد كه ميخواد و اگه بنده خدا راضي بشه قراره
به اون قيمت برسه تا يكي دو ماه ديگه تو هم با اين بودجه بايد بيخيال اون 3800 بشي .
شما با 220 بايد 70 تومن واسه بورد 75 واسه cpu و مابقي هم اگه شد يه گرافيك متوسط
بگيري . تازه پاور هم ميمونه پس با اين بودجه تغيير سيستم سخته اونم سيستم جديد آخه
وقتي صحبت از 3800 كردي فكر نكنم بخواي سامپرون بگيري آتلون هم كه كمترينش همون 70-80
تومنه بهتره صبر كني تا اين افت قيمت خودشو نشون بده .
اگر نميتوني صبر كني و بيشتر استفادت واسه بازيه به نظز من با همين سيستم كه داري سر
كن و يه كارت گرافيك خوب واسش بگير كه 6800 بهترين انتخابه البته 7800 gs هم هست با
قيمت حدودا 260-280 واسه agp
باز اساتيد بهتر راهنمايي ميكنن. (مخصوصا همين استادي كه بالاي پست منه) :byebye:

AmiR_Network
08-01-2006, 10:23 PM
اي بابا شما كه از تعويض كارت گرافيك رسيدين به تعويض سيستم . :amazing:
مگه نگفتي فقط 220 بودجه داري اگه بخواي مادربوردم عوض كني بعدشم cpu بايد عوض كني
البته مادربوردهاي asrock هم اسلات agp . pci x با هم دارند البته بعضي مدلاش.
اون 3800 هم الان 300 تومنه تو بازار اگه خدا بخواد كه ميخواد و اگه بنده خدا راضي بشه قراره
به اون قيمت برسه تا يكي دو ماه ديگه تو هم با اين بودجه بايد بيخيال اون 3800 بشي .
شما با 220 بايد 70 تومن واسه بورد 75 واسه cpu و مابقي هم اگه شد يه گرافيك متوسط
بگيري . تازه پاور هم ميمونه پس با اين بودجه تغيير سيستم سخته اونم سيستم جديد آخه
وقتي صحبت از 3800 كردي فكر نكنم بخواي سامپرون بگيري آتلون هم كه كمترينش همون 70-80
تومنه بهتره صبر كني تا اين افت قيمت خودشو نشون بده .
اگر نميتوني صبر كني و بيشتر استفادت واسه بازيه به نظز من با همين سيستم كه داري سر
كن و يه كارت گرافيك خوب واسش بگير كه 6800 بهترين انتخابه البته 7800 gs هم هست با
قيمت حدودا 260-280 واسه agp
باز اساتيد بهتر راهنمايي ميكنن. (مخصوصا همين استادي كه بالاي پست منه) :byebye:
ممنون از جوابت
ببینم من شنیدم که اگه cpu خودم رو بدم باید 140 تومن بزارم روش!!!راست یا دروغش رو نمی دونم
در مورد مادر بورد هم یه دونه asuse می گیرم که قیمتش حدود 100 تومن هست که اگه مال خودم رو بدم باید 40 تومن بزارم روش !!! در مورد کارت گرافیک هم یه چیز خوب می خوام بگیرم
مشکل مالی هم حل شد(3 تا کار شبکه گرفتم که قرار بریم راش بندازیم می بینی خدا می رسونه خدا کنه سوتی ندم فقط)
از صبح هم داشتم مخ بابام کار می کردم که یه جورایی راضی شدش!
دوستان با این مشخصات که گفتم یه برآورد بکنید
یعنی ارزشش رو داره واقعا این کاری که می خوام بکنم یا نه همون یه 6800 بگیرم خوبه؟ آخه من گرافیک هم کار می کنم
نیازمند کمکتون هستم بدجوری در ضمن اگه میشه آدرس یه جای خوب رو بدید که سیستم رو می برم ببینن دیگه به محتویاتش رحم کنن!تونستید پیغام خصوصی بدید

AmiR_Network
08-01-2006, 10:51 PM
با این وجود مثل اینکه باید یک ماه صبر کنم

byebye
08-02-2006, 02:37 AM
اول از همه دقيقا بودجتو بگو بعدشم بگو منظور از كار گرافيكي با كامپيوتر چيه تا بهتر راهنمايي بشي .