بازدید نسخه کامل شده : در خواست یک فرم با چند فیلد خالی
Soroosh_Lovely
08-04-2006, 08:50 PM
سلام
من یک صفحه HTML دارم
میخوام داخلش فرمی بگذارم که چند تا فیلد داشته باشه مثلا 8 تا فیلد خالی
مثل ثبت نام هایی که انجام میشه تو همین وی بالتین
یعنی این فیلد ها حتما باید پر بشند در صورت خالی بودن پیغام خطا داده شود
بعد از اینکه این فیلد ها پر شدند اطلاعات برای ما ارسال شوند و یک لینک فعال سازی برای اون فرد فرستاده بشه
و اون رو به یک صفحه ای راه بری کند
خوب حالا من چجوری باید این رو بدست بیارم
آیا اسکریپتی میشناسین
ویا فایلی که داخل صفحه بگذارم
ممنون :victory:
balabala
08-04-2006, 08:53 PM
باید از PHP یا ASP یا یکی از زبانهای سرور-ساید استفاده کنید. برای چک کردن فیلدها هم از جاوا اسکریپت. برنامه آماده فکر نکنم باشه ولی برنامهش رو میشه نوشت. در ضمن دیتابیس هم لارمه! همینجوری نمیشه لینک فعال سازی فرستاد.
Soroosh_Lovely
08-04-2006, 10:10 PM
باید از PHP یا ASP یا یکی از زبانهای سرور-ساید استفاده کنید. برای چک کردن فیلدها هم از جاوا اسکریپت. برنامه آماده فکر نکنم باشه ولی برنامهش رو میشه نوشت. در ضمن دیتابیس هم لارمه! همینجوری نمیشه لینک فعال سازی فرستاد.
ممنونم
دقیق یادم نیست شاید اشتباه فکر میکنم
یه زمانی که تو کارهی Warez اینطور داستان ها بودم یادم زیاد اسکریپت نال شده پیدا میکردم
فکر میکنم یه همچین چیزی هم توش بود
به هر حال اگه پیدا نکنم . یکی رو باید پیدا کنم
بلا بلا جان شما برنامه نویسی تا اونجا هم که میدونم تو زمینه وب هم فعالیت میکنی
شما میتونی یه همچین چیزی برام درست کنین
یه برآورد هزینه هم بگین ببینم چجوریاست !!!
balabala
08-04-2006, 10:21 PM
ممنونم
دقیق یادم نیست شاید اشتباه فکر میکنم
یه زمانی که تو کارهی Warez اینطور داستان ها بودم یادم زیاد اسکریپت نال شده پیدا میکردم
فکر میکنم یه همچین چیزی هم توش بود
به هر حال اگه پیدا نکنم . یکی رو باید پیدا کنم
بلا بلا جان شما برنامه نویسی تا اونجا هم که میدونم تو زمینه وب هم فعالیت میکنی
شما میتونی یه همچین چیزی برام درست کنین
یه برآورد هزینه هم بگین ببینم چجوریاست !!!اگر شما قبلا اسکریپت آمادش رو دیدید که پس یکمی صبر کنید بچه های فاروم هم یه نگاهی بکنن شاید اصلا اسکریپتش پیدا شد.
اگر نه که من و دوستان در خدمتیم. منتها باید دید دقیقا چی میخواید؟
یه فرم که پر بشه (ثبت نام) و بعدش یه ایمیل فعال سازی بفرسته به آدرس... خب تا اینجا درست. بعد از ثبت نام میخوای کاربرا لاگین بشن؟ یا همون کافیه؟
یا شاید در مورد یه فرم تماس صحبت میکنید؟ اگر فرم صفحه تماس رو میگید فکر میکنم آمادش هست.
Elend
08-04-2006, 10:36 PM
این ممکنه به دردت بخوره؟
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Form_Processors/index.html
Soroosh_Lovely
08-05-2006, 07:53 PM
خوب قرار شد من فقط یک فرم ساده داشته باشم
یعنی به این صورت که کاربر چند تا فیلد رو پر کنه و دکمه سند رو بزنه و این اطلاعات برای ما فرستاده بشه
اگه جایی رو میشناسین یا خودتون یه همچین چیزی رو دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
در ضمن من اصلا نمیدونم چطوری باید این رو داخل او صفحه بگذارم اگه میشه در این ضمینه هم یک راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
balabala
08-05-2006, 11:27 PM
خوب قرار شد من فقط یک فرم ساده داشته باشم
یعنی به این صورت که کاربر چند تا فیلد رو پر کنه و دکمه سند رو بزنه و این اطلاعات برای ما فرستاده بشه
اگه جایی رو میشناسین یا خودتون یه همچین چیزی رو دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
در ضمن من اصلا نمیدونم چطوری باید این رو داخل او صفحه بگذارم اگه میشه در این ضمینه هم یک راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان یک چیزی مثل فرم contact (فرم تماس با ما) دیگه؟ ولی با فیلدهای بیشتر؟ خب انوقت اطلاعات به دیتابس بره یا براتون ایمیل بشه؟
iMohsen
08-05-2006, 11:35 PM
اینو یه نگا بنداز !
http://phpformgen.sourceforge.net/
Ability to create up to 100 form fields Ability to add a variety of field types including Text Boxes, Passwords, Drop Down Selection menus, Check Boxes, Radio Buttons, free form Text Areas, and File Uploads All field types are highly customizable (for example you can specify the sizes, options, etc) Ability to have the form data emailed to a provided email address Ability to store the form data in a database table (currently supporting MySQL) ¸ Ability to create a file based database to store form data for those who don't have access to a MySQL database server Administration portal to manage your stored form data
Mehdi
08-05-2006, 11:43 PM
خوب اقا اینو باید خودت بنویسی ... یا یکی زحمتشو بکشه ( که کمتر پیدا میشه )
چیز سختی هم نیست کار چند دقیقه هست !!!
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft