بازدید نسخه کامل شده : بیماری درختان میوه
SoheilStar
08-04-2006, 09:41 PM
رضا جون سلام
تو این چند وقت اتفاقاتی برا درختان میوه حیاطمون افتاده برگ درختان گوجه سبز و آلو قطره طلایی داره خشک میشه اول یه درخت بود حالا به بقیه هم سرایت کرده پدرم رفته از یکی پرسیده که مریضیشون چیه گفته آتشک حالا این آتشک چیه و راه مقابله باهاش چیه؟ امیدی هست که درختا خشک نشن یا باید همشون را ازدست رفته بدونیم؟:horror:
من تا هفته دیگه نیستم ولی اگه تونستی یه جوابی بهم بده. hTtp://qsmile.com/qsimages/25.gif
mazoolagh
08-05-2006, 12:43 PM
من نه تنها درختهام بلکه بوته های رز و تاج خروس و شمعدونی هام همینطوری شده! اسمش رو هم نمیدونستم که آتشک هست ولی فکر نکنم از آفت باشه. احتمالا" از گرما هست.
حالا صبر میکنیم ببینیم نظر اساتید چی هست؟
Reza364
08-05-2006, 02:33 PM
چیزی که از یه درخت به درختای دیگه سرایت میکنه به احتمال بسیار زیاد آفته ، نه بیماری!
مخصوصا که درختان آلو و گوجه سبز هستن و مازو جان هم گل رز و شمعدانی رو گفتن من فکر میکنم نوعی شته باشه ، اگر که درختان و گلها حالت چسبناک داشته باشن (مثل اینکه روشون شیره پاشیده باشن) مشکل همونه که گفتم!
در هرحال در این موارد عکس کمک خیلی زیادی میتونه بکنه!
در مورد آتشک هم اطلاعات رو میذارم اینجا شاید به کارتون بیاد :)
mazoolagh
08-06-2006, 06:56 AM
من گرفتار این وضعم!!!
پشت برگها رو نگاه کردم - چیزی ندیدم.
Reza364
08-07-2006, 02:52 PM
مازو جان اونچه که ازعکسهای شما دیده میشه ، بیماری نکروز هست نه آتشک ، اطلاعاتشو انشالله تا شب میذارم براتون:)
Reza364
08-09-2006, 10:32 PM
مازو جان شدیدا شرمنده ، من سرم خیلی شلوغه وقت نکردم مطلب رو تایپ کنم انشالله تا جمعه مینویسم hTtp://qsmile.com/qsimages/26.gif
سهیل جان شما هم ببخشید برای شما هم انشالله تا جمعه مینویسم hTtp://qsmile.com/qsimages/26.gif
mazoolagh
08-09-2006, 10:39 PM
دستت درد نکنه آقا رضا - زحمت افتادی.
فقط بگو امیدی هست یا باغچه ام از بین میره:unhappy:
Reza364
08-09-2006, 10:48 PM
دستت درد نکنه آقا رضا - زحمت افتادی.
فقط بگو امیدی هست یا باغچه ام از بین میره:unhappy:
هم آره هم نه!
در کل مشکل خیلی مهمی نیست ولی اگه بهش رسیدگی نشه و بیماری به تنه و ریشه برسه خب طبیعیه که گیاه مرخصه!
بخدا شرمندم hTtp://qsmile.com/qsimages/26.gif
SoheilStar
08-10-2006, 06:19 PM
مازو جان شدیدا شرمنده ، من سرم خیلی شلوغه وقت نکردم مطلب رو تایپ کنم انشالله تا جمعه مینویسم hTtp://qsmile.com/qsimages/26.gif
سهیل جان شما هم ببخشید برای شما هم انشالله تا جمعه مینویسم hTtp://qsmile.com/qsimages/26.gif
خواش میکنم رضا جان دستت درد نکنه.من به علت کمبود وقت نمیتونم عکس بگیرم ولی یکی از درختان گوجه سبز چند تا برگ جدید داده.ولی بقیه برگاش همش خشک شده (مثل حالتی که به درخت آب نمیدن و خشک میشه). hTtp://qsmile.com/qsimages/25.gif
mazoolagh
08-10-2006, 10:11 PM
هم آره هم نه!
در کل مشکل خیلی مهمی نیست ولی اگه بهش رسیدگی نشه و بیماری به تنه و ریشه برسه خب طبیعیه که گیاه مرخصه!
بخدا شرمندم hTtp://qsmile.com/qsimages/26.gif
خوب خیالم راحت شد!
حالا چی کار کنم؟ اطلاعات علمی راجع به بیماری نمیخوام آقا رضا!
فقط بگو راه علاجش چیه؟
SoheilStar
08-17-2006, 06:50 PM
رضا جان کجایی؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/297.gif
mazoolagh
08-17-2006, 10:25 PM
رضا جان کجایی؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/297.gif
من هم میخواستم همینو بگم!
Reza364
08-20-2006, 12:23 AM
فقط میتونم بگم شرمنده!
سرم خیلی شلوغه و اصلا وقت نمیکنم بیام به فوروم سر بزنم!
واقعا ببخشید hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/beaten.gif
Rhazes
08-29-2006, 01:19 AM
یاد تاپیک آلرژی افتادم !!! hTtp://pixhost.eu/share/2006-08-28/44.gif
برگ درختتون رو به یکی از فروشگاههای لوازم کشاورزی ببرید و ازشون سم بخواید. (برای اطمینان به 3-2 جا نشون بدید)
SoheilStar
08-29-2006, 02:27 AM
برگ درختتون رو به یکی از فروشگاههای لوازم کشاورزی ببرید و ازشون سم بخواید. (برای اطمینان به 3-2 جا نشون بدید)
خوب همین کارو کردم ولی گفتش سمی براش ندارم.:pudency:
Reza364
08-29-2006, 12:34 PM
شما کارتون به جایی رسیده که به امور مدیران دیگه دخالت میکنی؟ :d
شما کارتون به جایی رسیده که به امور مدیران دیگه دخالت میکنی؟ :d
خب دیدم شما وقت ندارید و این عزیزان کارشون لنگ مونده، گفتم یه خورده فسفر بسوزونم! :d
خوب همین کارو کردم ولی گفتش سمی براش ندارم.:pudency:
چرا از اول نگفتی کرجی؟! :d اینجا که قدم به قدم از این مغازه هاست... از سوپر مارکتها بیشتره تعدادشون! :d خود مرکز اصلی تحقیقاتش هم میدان سپاهه، نمونه رو ببر برات نسخه می پیچن بعد برو سم فروشی.
Reza364
08-29-2006, 12:49 PM
خب دیدم شما وقت ندارید و این عزیزان کارشون لنگ مونده، گفتم یه خورده فسفر بسوزونم! :d
خب پس من لازم میبینم که به کمک عزیزان بخش شما بیام ، که دینی گردن هم نداشته باشیم :d
Reza364
08-29-2006, 12:52 PM
چرا از اول نگفتی کرجی؟! :d اینجا که قدم به قدم از این مغازه هاست... از سوپر مارکتها بیشتره تعدادشون! :d خود مرکز اصلی تحقیقاتش هم میدان سپاهه، نمونه رو ببر برات نسخه می پیچن بعد برو سم فروشی.
محض اطلاعتون عرض کنم که اطمینان به حرف فروشنده همونقدر صحیحه که با ویندوز بدون فایر وال و آنتی ویروس بری تو سایتای چیز:d
اون مرکز هم برای من که کار خاصی انجام نداده تاحالا :d
محض اطلاعتون عرض کنم که اطمینان به حرف فروشنده همونقدر صحیحه که با ویندوز بدون فایر وال و آنتی ویروس بری تو سایتای چیز:d
اون مرکز هم برای من که کار خاصی انجام نداده تاحالا :d
هان... وقتی صحبت از امنیت بشه، من خوب می فهمم! :d
والا ما که چند بار رفتیم، مشکلمون حل شده! دفعه آخر هم برای آتیشک گردو بود، خدا خیرشون بده!
خوشحال میشیم اونورا زیارتتون کنیم. :d
Reza364
08-29-2006, 01:32 PM
هان... وقتی صحبت از امنیت بشه، من خوب می فهمم! :d
والا ما که چند بار رفتیم، مشکلمون حل شده! دفعه آخر هم برای آتیشک گردو بود، خدا خیرشون بده!
خوشحال میشیم اونورا زیارتتون کنیم. :d
خوشا به سعادتتون!
من که هروقت رفتم کلی سین جیم شدم آخرشم قرار شده خودشون باهام تماس بگیرن!
تازه بعد اینکه کارت نظام مهندسی رو هم دیدن و کپی شو گرفتن!
خوشا به سعادتتون!
من که هروقت رفتم کلی سین جیم شدم آخرشم قرار شده خودشون باهام تماس بگیرن!
تازه بعد اینکه کارت نظام مهندسی رو هم دیدن و کپی شو گرفتن!
شما مگه کجا میرید؟ توی lab تولید آفتکش؟ یا توی اطاق مدیرعامل؟ :d
یه بخش داره برای همین کار، نمونه رو میبری و خیلی هم ازت تشکر می کنن و خلاصه کلی بارت می کنن (منظورم اطلاعات مفیده :d ) و میفرستنت به یکی از سم فروشی ها.
Reza364
08-29-2006, 05:25 PM
احتمالا جدیدا انقدر تحویل میگیرن!
قبلنا که اینطوری نبود البته من خیلی وقته نرفتم!
حالا که لطف کردی آدرس دقیقش رو هم بذار که مردم رستگار شوند :d
احتمالا جدیدا انقدر تحویل میگیرن!
قبلنا که اینطوری نبود البته من خیلی وقته نرفتم!
حالا که لطف کردی آدرس دقیقش رو هم بذار که مردم رستگار شوند :d
شما هم مگه کرج هستی؟ :d
SoheilStar
08-30-2006, 11:44 PM
تاپیک منو منحرف نکنید hTtp://qsmile.com/qsimages/22.gif
رضا جان قرار بود یه کم توضیح بدی پس چی شد؟
keo هم شهری دراومدیم؟ راستش من وقت ندارم نمونه ببرم اونجا و سم بگیرم حالا اگه شد میرم از راهنماییت ممنون
تاپیک منو منحرف نکنید hTtp://qsmile.com/qsimages/22.gif
keo هم شهری دراومدیم؟ راستش من وقت ندارم نمونه ببرم اونجا و سم بگیرم حالا اگه شد میرم از راهنماییت ممنون
من کی گفتم کرجم؟! :bad_smile: همه ایران سرای من است! :lol:
SoheilStar
08-31-2006, 02:04 AM
شما هم مگه کرج هستی؟ :d
من کی گفتم کرجم؟! :bad_smile: همه ایران سرای من است! :lol:
خوب از اون همی گه گفتی فکر کردم.
میگم رضا هر وقت درباره آتشک توضیح دادی درباره عسلک هم یه توضیحی بده.
البته اگر وقت کردیhTtp://www.jorgecerda.info/sistema/data/emoticons/wink.gif
چند نوع برداشت اینجا هست... من زیاد کرج میام، من دوستی در کرج دارم که میام خونش، من کرج بودم، من کرج هستم، من متولد کرجم ولی الآن جای دیگه ام، من کارم توی کرجه، من...!!!
شما چی برداشت می کنید؟ :lol: یه راهنمایی: هیچ کدوم از موارد بالا نیست!!!
Reza364
09-03-2006, 11:26 PM
سهیل جان واقعا شرمنده hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/pudency.gif
این لپتاپ هم وقت گیر آورد واسه خراب شدن!
جبران میکنم hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/sweat.gif
Reza364
09-18-2006, 10:01 PM
خب بعد مدت مدید این سعادت نصیبتون شد که اندکی در مورد آتشک بدونین :d
بیماری آتشک درختان میوه در اصل یه بیماری باکتریایی هست که میزبان اصلی اون درخت گلابی تشریف داره!
اسم اصلی این بیماری بیماری درختان میوه دانه دار هست ولی حالا چی شده که به مشکل یه درخت هسته دار گفتن آتشک باید عکسشو دید که ظاهرا سهیل جان وقتشو ندارن.
به هرحال پاتوژن این بیماری به تمام اندامهای گیاه حمله میکنه و از گل و برگ گرفته تا میوه ها و تنه رو هدف قرار میده.
در مورد برگ نفوذ پاتوژن از طریق روزنه ها هست و موجب پیداش لکه های زاویه دار میشه که بویژه در امتداد رگبرگهای اصلی بصورت نکروزه ظاهر میشن.در نهایت پاتوژن از برگ به دمبرگ نفوذ کرده و منجر به خشک و سیاه شدن آن میشود.
در صورت حمله به گل یک گل یا مجموعه گلها پژمرده وسیاه شده و به شاخه متصل میمانند.
سیکل آلودگی در این بیماری بسیار گسترده و وسیع هست و آلودگیهای فصل قبل در جوانه ها باقی میماند و در فصل بهار فعال میشوند که به آلودگی اولیه معروف هست.در این مرحله احتمال موفقیت آلودگی به شرایط محیطی وابسته هست که شمال دمای بالا 18 درجه و رطوبت بالای 60 درصد هست.در آب و هوای خشک غلظت مواد قندی سلولهای شهد ساز گل بسیار بالاست و مانع تکسیر پاتوژن میشود.بارش باران در این هنگام باعث تسریع امر آلودگی میشود.
ادامه دارد.
SoheilStar
09-20-2006, 08:51 PM
ممنون رضا جان الان که گفتی درخت گلابی اینو باید بگم که درخت گلابی هم نزدیک این درختان داریم ولی خود درخت گلابی سالمه یعنی درخت گلابی فقط نقش میزبان را بازی میکنه؟http://kay.smiley.free.fr/images/1655.gif
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft