بازدید نسخه کامل شده : لینوکس شریف نسخه رومیزی 2
Ali_ix
08-05-2006, 10:24 PM
سلام
همونطور که ممکنه خبر داشته باشید این لینوکس تقریبا سیستم عامل ملی هست و نسبت به سایر لینوکسها ملی !!! بومی سازی حرفه ای تر و کامل تری داشته.
اطلاعات بیشتر در سایتشون هست : http://shariflinux.com/
با همه کمی و کاستی هایی که در حال حاضر نسخه رومیزیش داره امیدوارم که آینده خوبی از لحاظ توسعه و پشتیبانی داشته باشه.
من بسته این نرم افزار به صورت اشتراکی با دوستم آقای امید متقی (http://my.blackmice.com/member.php?u=2094)، بیشتر به نیت به اشتراک گذاری اون از طریق اینترنت خریدم.
الان هم از هر 2 سی دی بسته ISO گرفتم و به صورت تورنت قراردادم.
قابل ذکر هست که انتشار این نسخه از نظر جواز نشر خودش هیچ مانع و ایرادی نداره و شما میتونید بعد از دریافت به دوستانتون هم بدید.
فقط خواهشم از شما به عنوان یک کاربر تورنت ادامه اشتراک گذاری تورنت بعد از اتمام دانلودش هست که کمک میکنه دوستان بیشتری با سرعت بهتری بتونند به فایلها دسترسی داشته باشند.
اگر از دوستان کسی سی دی این بسته رو داره و دوست داره در اشتراکش کمک کنه با من تماس بگیره تا راهنمایی کنم.
نظرتون رو هم درباره این نسخه و تجربه های بعد از نصب بگید.
برای دریافت فایل پیوست شده را توسط یک کلاینت تورنت باز کنید.
فایل تورنت از اینجا هم قابل دسترسیه : http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=58317&filelist=1
موفق باشید.
Parham
08-05-2006, 10:34 PM
اگر مایل بودید من میتونم فضای لازم برای آپلود این سیستم عامل را در اختیار قرار بدم که بچه ها بتونن بگیرن و استفاده کنند و دردسر های تورنت را نداشته باشن hTtp://qsmile.com/qsimages/92.gif
Ali_ix
08-05-2006, 10:46 PM
اگر مایل بودید من میتونم فضای لازم برای آپلود این سیستم عامل را در اختیار قرار بدم که بچه ها بتونن بگیرن و استفاده کنند و دردسر های تورنت را نداشته باشن hTtp://qsmile.com/qsimages/92.gif
پرهام جان .. جای دیگه ای هم دیدم که ابراز تمایل کردید .. منتها دانلود از طریق HTTP هم منابع زیادی نظیر پهنای باند لازم داره و هم کمی در این مورد غیر منطقی !
اگر بشه از طریق تورنت منتشر بشه و ادامه پیدا کنه خیلی بهتره ... چون به گسترش فرهنگ تورنت و بعضی چیزهای دیگه هم کمک میشه ...
میدونید که تورنت برای اولین بار برای انتشار توزیع های لینوکس استفاده شده ؟ و اصلا هدف اصلی توزیع کم دردسر همچین مواردی بوده !
به هر حال در این حالت به کسی فشار نمیاد و همه میتونند سهیم باشند.
ممنون.
میلاد_21
08-05-2006, 10:55 PM
نسخه لایو نداره تست کنیم؟؟ http://qsmile.com/qsimages/297.gif
Mojgan110
08-05-2006, 10:59 PM
ببشخيد ! بيشتر از FreeBSD استفاده كرده اند؟؟
SherlockHolmes
08-05-2006, 11:00 PM
http://itiran.com/images/bullet.gif نقدی بر طرح سیستم عامل ملی
27 خرداد 1385 - سیستم عامل ملی ، لینوکس فارسی و در نهایت طرح ملی نرم افزارهای آزاد/متنباز عناوین یکی از مهمترین پروژه های ملی مرتبط با فن آوری اطلاعات هستند. پروژه ای که در صورت موفقیت میتواند شکل و نحوه استفاده از کامپیوتر را در سالهای آتی در کشور تغییر دهد. در ایران همانند بسیاری از کشورهای پیشرفته و یا در حال توسعه عده ای از صاحب نظران به این فکر افتادند تا سیستم عاملی ارزان تر و در عین حال با قابلیت بومی سازی را به عنوان جایگزین احتمالی سیستم عامل ویندوز مایکروسافت در نظر بگیرند.
در واقع مواردی همچون هزینه بالای خرید سیستم عامل ویندوز ،عدم دسترسی به کد منبع این سیستم عامل، مشکلات سیاسی احتمالی در روابط کشورها و همچنین وابستگی به محصولات یک شرکت خصوصی از جمله دلایلی بوده است که بسیاری از کشورها را مایل به سرمایه گذاری و تشویق شرکتها برای کار بر روی سیستم عاملهای دیگر کرده است. سیستم عامل یونیکس همواره به عنوان یک جایگزین شایسته برای سیستم عامل شرکت مایکروسافت مطرح بوده است اما در سالهای اخیر با پیشرفت سریع سیستم عامل لینوکس و مزایای این سیستم عامل همچون آزادیهای حقوقی و تجاری بیشتر در تغییر و استفاده از کدهای این نرم افزار و با اشتیاق توسعه دهندگان و برنامه نویسان برای صرف وقت در توسعه این سیستم عامل و یا نرم افزارهای قابل اجرا تحت این سیستم بسیاری از کشورها راغب به بکارگیری نسخه های بومی این سیستم عامل شدند.
در ایران نیز طرحی مشابه و با عنوان پرطمطراق سیستم عاملی فعالیت خود را آغاز کرد پروژه ای که در نهایت عنوان طرح ملی نرم افزارهای آزاد/متنباز را برای خود برگزید. قاعدتا سرمایه گذاری برای سیستم عامل جایگزین نه تنها ایرادی ندارد بلکه احتمالا بایستی به طراحان آن نیز آفرین گفت اما دقیقا مشکل از همان عنوان انتخاب شده برای این طرح خود را نشان داد و در واقع با کمی دقت هر کارشناس یا فرد آشنایی با این حیطه از خود سوال میکند که چگونه فارسی کردن سیستم عاملی که کرنل (هسته) ، محیط گرافیکی و بسیاری از نرم افزارهای و کدهای آن در غرب و در کشورهای مختلف طراحی و پیاده سازی شده است و قرار است تنها در ایران محیط بصری آن فارسی و احتمالا پشتیبانی از زبان فارسی در برخی نرم افزارهای آن تقویت شود میتواند عنوان سیستم عامل ملی را بگیرد؟ در حالیکه چنین عنوانی تنها برگزیده سیستم عاملی است که قاعدتا اکثر کدها و نرم افزاری وابسته آن در داخل کشور نوشته شده باشد و نه اینکه تنها کلمات محیط محاوره آن ترجمه شود!
اما اجازه دهید از اشکال عنوان بگذریم و نگاهی بیاندازیم بر چگونگی اجرا و نحوه این طرح و اینکه تا چه حد موفق بوده است حال آنکه مسئولین مختلف این طرح در ماهه ای اخیر تلویحا از شکست و عدم حصول نتایج دلخوه این طرح پس از سه سال سخن گفته اند. طرحی که حداقل تاکنون بیش از نهصد و پنجاه میلیون تومان هزینه برداشته است (ایرنا - 3/2/85).
ابتدا بایستی اشاره داشته باشم که فارسی کردن رابط کاربری لینوکس حتی قبل از این اجرای طرح ملی فوق و توسط جوانی ایرانی در آلمان و بعدها توسط علاقمندانی در ایران دنبال می شد و اولین نسخه های فارسی رابط کاربری فارسی لینوکس خارج از طرح فوق تهیه شده بود.اما سخن از نهصد و پنجاه میلیون تومان هزینه برای اجرای این طرح در سه سال گذشته شد طبیعتا بسیاری کنجکاو میکند که این مبلغ چگونه و چرا هزینه شده است.ابتدا بگذارید به اشاره ای به این داشته باشم که نهصد میلیون تومان چقدر است. حقوق یک برنامه نویس حرفه ای خوش شانس در ایران ماهیانه در حدود 500 هزار تومان است و نهصد میلیون تومان به عبارتی حقوق 1800 نفر/ ماه کار تخصصی است و البته همواره بایستی در هزینه نهایی پروژه ها هزینه های جانبی محل کار و نیروهای غیر متخصص را نیز در نظر داشت.
همچنین لازم است اشاره به این داشته باشیم که کرنل و هسته اولیه لینوکس توسط یک نفر و در مدت کوتاهی پیاده شده است و حتی یکی بزرگترین پروژه های مرتبط با لینوکس به نام KDE که رابط کاربری و محیط گرافیکی رایج اکثر نسخه های سیستم عاملهای لینوکس است برای پیاده سازهای دهها نرم افزار زیر مجموعه خود از کتابخانه تابع و مرورگر گرفته تا نرم افزارهایی مانند KMAIL ، KHTML ، KTALK و... ، براساس مستندات سایت این پروژه تنها صد و شصت و پنج نفر برنامه نویس داشته است که بسیاری هم تمام وقت روی آن کار نمی کردند و تقریبا نسخه مختلف این نرم افزار را در فواصل یک یا دوساله عرضه کرده اند و همچنین براساس مستندات این سایت ترجمه این محیط کاربری به زبانهای مختلف توسط یک یا دو نفر انجام گرفته و اکثرا در فاصله کوتاهی پس از عرضه نسخه انگلیسی صورت گرفته است. حال با شرایط فوق میزان نیاز به وقت و نیروی متخصص جهت پروژه ای فارسی سازی یا پروژه های تعریف شده در طرح سیستم عامل ملی قابل ارزیابی است و اجازه دهید با این دید و البته با توجه به تجربیات محدود نویسنده در زمینه برنامه نویسی و مدیریت پروژه به بررسی برخی پروژه ها و هزینه های صورت گرفته در این طرح بپردازیم .
با پروژه مرتب سازی فارسی شروع میکنیم که هدف آن مشخص کردن نیازمندیهای دقیق مرتبسازی فارسی است و در واقع بیشتر یک طرح تحقیقی است تا عملی و حال آنکه مرتب سازی فارسی سابقه ای به اندازه سابقه ورود کامپیوتر به کشور دارد و در واقع این پروژه مطالعه بر روی مسائلی است که سالهاست مشخص شده و حتی در زمینه یونی کد نیز از مدتها قبل مورد استفاده بوده است و جالب آنکه هزینه اختصاص داده شده به طرح فوق 27 میلیون تومان است (حقوق یک کارشناس در چهار و نیم سال!) و آیا به نظر شما این کار اینقدر مشکل و وقت گیر بوده است؟
پروژه دوم تقویم رسمی ایران که هدف آن استخراج الگوریتم تقویم تاریخ جلالی بوده است مطمئنا هر فردی فارسی زبان که با کامپیوتر حتی از ده سال پیش آشنا باشد با تاریخ جلالی در کامپیوتر آشنا است. برنامه نویسان ایرانی شاید از 15 سال پیش (قبل از آنرا به خاطر ندارم!) از الگوریتم های فارسی در زبانهای مختلف از جمله زبان C و در بسیاری از نرم افزارهای فارسی استفاده کرده اند و الگوریتم های مختلف تقویم جلالی سابقه ای طولانی دارند حال آنکه چنین طرحی این روزها حتی به عنوان پایان نامه کارشناسی نرم افزار نیز قابل قبول نیست و بسیاری از دانشجویان از سالهای اول تحصیل خود با این الگوریتمها آشنا می شوند در چنین شرایطی هزینه اختصاص داده شده به این طرح 15 میلیون تومان بوده است( حقوق کار یک کارشناس در دو و نیم سال!)
و پروژه دیگر طراحی و پیاده سازی لوح فشرده نمایشی لینوکس است که البته بنده شخصا این سیستم عامل و لوح فشرده را دیده ام. همان نسخه معروف کنوپیکس است (این نسخه نیازی به نصب ندارد و از خود CD قابل اجرا میباشد) و البته با ابن تفاوت که تصویر پیش زمینه عوض و از KDE فارسی بصورت پیش فرض اجرا میشود.قاعدتا چنین کاری نباید بیش از یک ماه کار یک کارشناس نرم افزار باشد و این در حالی است که مبلغ اختصاص داده شده به این طرح 25 میلیون تومان است ( حقوق یک کارشناس دربیش از چهار سال! و یا حتی با در نظر گرفتن هزینه های جانبی، محل کار، بیمه و... باز چنین مبلغی قابل توجیح است؟)
پروژه بعدی افزودن امکانات فارسی به پایگاه داده MySql با هزینه 28 میلیون تومانی است . من نمیدانم اما مگر قرار بوده نرم افزار MySql از اول نوشته شود که چنین هزینه ای برای آن در نظر گرفته اند؟کارهای مشابهی توسط شرکتهای خصوصی ایرانی برای اوراکل با صرف زمان بسیار کمتر و هزینه بسیار پایین تر صورت گرفته است حال آنکه MySql خود نرم افزاری کد باز و با مستندات فراوان است. جالب است بدانید که نسخه های جدید MySql مرتب سازی فارسی را درست شده است و براساس مستندات سایت این نرم افزار این قضیه ارتباطی با پروژه فوق نداشته است وتوسط فرد علاقمند دیگری و به رایگان انجام شده است. چنین مسئله برای یکی از پروژه های دیگر سیستم عامل ملی و برای به پایگاه داده PostgreSQL و با هزینه سی میلیون تومان نیز تکرار شده است!
پروژه ای دیگر بررسی معماری و ثبت مشکلات زبان فارسی در نرم افزارهای Mozilla Suite و با هزینه 25 میلیون تومان آنهم با هدف بررسی مشکلات و امکانات مورد نیاز زبان فارسی در موزیلا و گزارش آنها به سایت اصلی آن! اتفاقا در همین سایت نسخه های زبان های مختلف نیز وجود دارد و مثلا نسخه عبری آن (پیاده سازی شده و نه فقط مطالعه شده ) توسط یک نفر و در مدت کوتاهی انجام گرفته است . جالب آن در همین طرح دوباره پروژه دیگری برای پشتیبانی فارسی در بستر Mozilla و با هزینه اختصاص داده شده 70 میلیون تومان نیز ذکر شده است.
و حال پروژه جالب دیگر افزودن امکانات فارسی به غلط یاب واژگان Spellchecher با هزینه بالای 38 میلیون تومان! آه! قرار است چه اتفاقی بیافتاد؟ این طرح چیست که اینقدر هزینه برای آن اختصاص داده شده است .کارهای مشابهی برای نرم افزارهای مانند Word توسط چندین شرکت ایرانی و با هزینه بسیار پایین صورت گرفته است و حتی با نگاهی به پروژه های مختلف میتوانید پروژه های مشابه دیگری را برای دیگر زبانها ببنید که توسط یک یا دو نفر و زمان کوتاهی انجام شده است. آیا ایجاد یک بانک لغات اینقدر هزینه دارد؟ حال آنکه اقای آلن باغومیان (از افراد خوشنام و فعال در عرصه لینوکس) در یکی از پروژه ای دیگر و برای ارائه یک دیکشنری در محیط لینوکس تنها 6 میلیون تومان گرفته است!.
پروژه دیگر پروژه ترجمه محیط گرافیکی KDE است و جالب آنکه اصلا نسخه فارسی KDE خارج ازاین طرح به اصلاح ملی آماده شده بود و هدف این پروژه تنها رفع مشکلات بوده است و گویی اینکار بسیار سخت بوده است چرا که نزدیک سی میلیون تومان برای آن پرداخت شده است. به خاطر دارید که در بالا اشاره داشتیم که بر اساس مستندات خود سایت KDE اکثر ترجمه این محیط به دیگر زبانها توسط یک یا دو نفر و معمولا در چند ماه انجام شده است و من براستی نمیدانم این سی میلیون تومان خرج چه چیزی شده است.البته در پروژه ای دیگر از طرح سیستم عامل ملی مجددا برای پشتیبانی از زبان فارسی در KDE یک پروژه سی میلیون تومانی دیگر نیز تعریف شده است .
در مورد پروژه طراحی سه قلم Outline در سایت سیستم عامل ملی رقم 2227 میلیون ریال ( 222 میلیون تومان) به عنوان هزینه اختصاص داده نوشته شده است . باور کنید فکر میکنم اشتباهی صورت گرفت است شاید حتی نوشتن یک نرم افزار نشر هم از ابتدا اینقدر هزینه نداشته باشند که برای طراحی فقط سه قلم چنین رقمی اختصاص داده شده باشد!
پروژه بررسی و ثبت مشکلات فارسی در Openoffice.org نیز در نوع خود بی نظیر است برای بررسی مشکلات و گزارش آن به سایت اصلی این نرم افزار بیست میلیون تومان در نظر گرفته است. براستی چند نفر و به چه مدت روی این پروژه کار کرده اند؟
اما پروژه طراحی و پیاده سازی یک معماری و API چند تقویمی کمی منطقی به نظر میرسد هدف این طرح پیاده سازی الگوریتم تاریخ جلالی بصورت توابعی در زبانهای C ، PHP و چند زبان دیگر است. بسیاری از برنامه نویسان (بخصوص نوع قدیمی ) تجربه پیاده سازی الگوریتم های تاریخ جلالی را به زبان مورد علاقه خود داشته اند.تجربه شخصی بنده و همچنین دوستان من در ایران پی اچ پی نشان داد که نوشتن این تابع در PHP کمتر از یک روز وقت می برد و حتی پیاده سازی این الگوریتم در زبان C نیز بیش از چند روز وقت نمی خواهد . حال آنکه پروژه فوق با مبلغ ده میلیون تومان ( حقوق یک کارشناس در دوسال) به یک فرد حقیقی سپرده شده است .
پروژه های دیگر این طرح نیز بدون اشکال نیستند در واقع بسیاری از آنها زمان و هزینه ای اختصاص داده شده که گویی قرار است مثلا کل نرم افزار یا کتابخانه توابع مجددا نوشته شوند و نه اینکه پشتیبانی از زبان فارسی در آنها تقویت شود. همه اینها را بگذارید کنار اینکه خیلی از این نرم افزارهای موفق در لینوکس بدون چشم داشت مالی و توسط برنامه نویسان علاقمند از نقاط مختلف جهان نوشته شده است این در حالی است که حتی با صرف هزینه های زیاد تنها چند پروژه و توسط معدودی شرکت برای به اصلاح سیستم عامل ملی تعریف و پیاده شده است. به خاطر داشته باشیم که که آنچه لینوکس را به عنوان رقیبی برای دیگر سیستم عاملها مطرح کرده است خرج های بی حساب و یا ولخرجیهای کشورها نیست ، بسیاری از نرم افزارهای مهم لینوکس توسط برنامه نویسان و افراد علاقمند در نقاط مختلف دنیا نوشته شده است و بسیاری از طرحهایی که تا حدودی موفق بوده اند توسط شرکتهای خصوصی مورد حمایت مالی قرار گرفته اند تا مسیر پیشرفت را بهتر طی کنند و به نوعی دولتها وظیفه تهیه کد مثلا تقویم جلالی را ندارند.
به هر حال سیستم عامل جایگزین بحثی جدی است و شاید لازم باشد با تجدید نظر در شیوه حمایتی و نظارتی این طرح آنرا تبدیل به طرحی کم خرج تر، پویا تر و حتی مستقل از حمایت دولت کنیم.
قصد زیر سوال ردن این سیستم عامل رو ندارم!!
ولی با این اوصاف فکر نمیکنم کار های خیلی پیچیده ای روش انجام شده باشه!!
نصب لینوکس فارسی چه برتری نصبت به نسخه اورژینالش داره؟!
Ali_ix
08-05-2006, 11:02 PM
بر پایه Fedora Core 4 کار شده
Ali_ix
08-05-2006, 11:03 PM
نه !
فقط نسخه نصبی داره .. که نصب طولانی و پیچیده ای هم نداره
Parham
08-05-2006, 11:06 PM
پرهام جان .. جای دیگه ای هم دیدم که ابراز تمایل کردید .. منتها دانلود از طریق HTTP هم منابع زیادی نظیر پهنای باند لازم داره و هم کمی در این مورد غیر منطقی !علی جان در همون چند جا من توضیح دادم که محدودیت و مشکلی از لحاظ پهنای باند ندارم ! اگر مایل بودی من فضا در اختیارتون قرار میدم تا آپلود کنید ... http://www.millan.net/minimations/smileys/twister2.gif
Ali_ix
08-05-2006, 11:07 PM
قصد زیر سوال ردن این سیستم عامل رو ندارم!!
ولی با این اوصاف فکر نمیکنم کار های خیلی پیچیده ای روش انجام شده باشه!!
نصب لینوکس فارسی چه برتری نصبت به نسخه اورژینالش داره؟!
میبخشی بهنام ... کلشو نخوندم .. یک نگاه کلی که کردم متوجه شدم یکمی با این پروژه فرق داره.
اینها روی فارسی کردن محیط Gnome به عنوان رابط کاربری کار کردند و براش هم بودجه گرفتند.
و البته بسته های فارسی شده توسط این گروه از سایتهای اصلیشون به رایگان با مجوز GPL قابل دریافته.
مزیت اصلیش همون بومی بودن محیطشه ! (برای یک کاربر صفر فکر کن .. کسی که اولین روزه پای کامپیوتر میشینه)
در مورد مزیت کلی داشتن یک سیستم عامل ملی و بومی که جای بحث زیاده ! ولی کلا تا جایی که من شخصا 3 مورد از لینوکس های اصطلاحا ملی رو تست کردم و باهاشون کمی کار کردم این از همه بهتر و کاملتر بوده و مشخصه که برای بومی سازیش وق صرف شده و آینده خوبی داره.
Ali_ix
08-05-2006, 11:09 PM
علی جان در همون چند جا من توضیح دادم که محدودیت و مشکلی از لحاظ پهنای باند ندارم ! اگر مایل بودی من فضا در اختیارتون قرار میدم تا آپلود کنید ... http://www.millan.net/minimations/smileys/twister2.gif
بابا مایه دار !!!!
از اونجایی که من خیلی تاکید دارم که با تورنت منتشر بشه ! میتونیم روی سرور شما هم با تورنت به اشتراک بگذاریم.
(میبخشید که خیلی میخ بازی در میارم ! :d)
Parham
08-05-2006, 11:12 PM
من فضا را به این قصد قرار میدم که بچه های BMC *در وهله اول* راحت بتونن بگیرن و دردسر تورنت نداشته باشن ، به هر حال اگر فکر کردی که میتونم کمکی کرده باشم بگو ... hTtp://qsmile.com/qsimages/91.gif
Ali_ix
08-05-2006, 11:27 PM
ممنون. خیلی لطف داری.
منهم میدونم که ممکنه اولش تورنت به خاطر Seeder کم مشکلاتی داشته باشه.
ولی اگر تعداد سیدرها از 5 تا بیشتر بشه به مراتب از HTTP و روشها مشابه مطمئن تر خواهد بود ! (از نظر صحت اطلاعات دریافتی منطورمه)
به هر در پیغام خصوصی پیگیری خواهیم کرد !
/
این رسمی نوشتن چه کلاسی داره ! :d
DarkMan
08-05-2006, 11:29 PM
علی تو پارسیکس رو امتحان کردی ؟
به نظرت توزیع پارسیکس که بدون 1 ریال بودجه ! تا اینجا خودشو رسونده ! و به نظر من از لینوکس شریف چیزی کم که نداره ! هیچ ! زیاد تر هم داره !
و همچنین کامیونیتی قوی ای پشتش داره ! بومی سازیش بهتر بوده ! یا اینا که کلی پول بی صاحاب رو فقط خرج فارسی سازی کردن ؟
بعد از لحاظ داکیومنت چطوره وعظش ؟ پارسیکس که بخاطر کامیونیتیش داکیومنت های کاملی رو داره ! چه در مورد خوده توضیع ! چه در مورد راهنمای کلی ! مثل راهنمای Gnome ش ! :d
Ali_ix
08-05-2006, 11:32 PM
علی تو پارسیکس رو امتحان کردی ؟
به نظرت توزیع پارسیکس که بدون 1 ریال بودجه ! تا اینجا خودشو رسونده ! و به نظر من از لینوکس شریف چیزی کم که نداره ! هیچ ! زیاد تر هم داره !
و همچنین کامیونیتی قوی ای پشتش داره ! بومی سازیش بهتر بوده ! یا اینا که کلی پول بی صاحاب رو فقط خرج فارسی سازی کردن ؟
بعد از لحاظ داکیومنت چطوره وعظش ؟ پارسیکس که بخاطر کامیونیتیش داکیومنت های کاملی رو داره ! چه در مورد خوده توضیع ! چه در مورد راهنمای کلی ! مثل راهنمای Gnome ش ! :d
یه لینک از آخرین نسخه پارسیکس بده لطفا.
آخرین بار شاید 6 - 7 ماه پیش کار کردم ... چنگی به دل نمیزد !
Ali_ix
08-05-2006, 11:35 PM
یک توضیح هم در مورد نسخه رومیزی بدم..
من خودم نصب کردم .. به طور حتم برای یک کاربر کاملا عادی با نیازهای ساده در حد کاربری عمومی کامپیوتر (یعنی بالای 60 درصد کاربرهای ایرانی) یک بسته کامل و عالیه ...
ولی به محض اینکه بخواید کمی حرفه ای تر کار کنید و با ابزارهای پیش رفته تری کار کنید متوجه میشید که هیچی ندارید !
نسخه رومیزی فاقد یک c compiler سادست ! که برای لینوکس یعنی نقص بزرگ ! (متاسفانه)
البته وعده سی دی تکمیلی Development Kit رو دادند که هنوز چیزی مشاهده نشده ! :d
DarkMan
08-05-2006, 11:49 PM
parsix.org
بورو توش ! پیدا میکنی ! :d
Apple
08-05-2006, 11:52 PM
ببخشید اگر بحث منحرف میشه، آخرین نسخهی Parsix در اینجا است:
http://prdownload.berlios.de/shabdix/parsix_0801.iso
امشب که دیروقته فردا هم که اسباب میکشیم! اما در آینده اگر بی ربط به بحث نبود نظرات خودمو نسبت به پارسیکس میگم.
موفق باشید
چرا من دارمش از خودشون گرفتم!
یحتمل الان نمی دونم کجا گذاشتم! سعی می کنم فردا آپ کنم!
aaberr
08-06-2006, 04:44 AM
اقا دمتون گرم، اينجانب سوگند ياد مي کنم که سيد کنم.
میلاد_21
08-06-2006, 06:30 AM
منم که در حال دنلود هستم! 3 کیلو بایت سرعت دانلودمه، 10 کیلوبایت آپلود!! http://qsmile.com/qsimages/255.gif
Ali_ix
08-06-2006, 08:19 AM
منم که در حال دنلود هستم! 3 کیلو بایت سرعت دانلودمه، 10 کیلوبایت آپلود!! http://qsmile.com/qsimages/255.gif
والا سرعت آپلود من حداکثر 23 - 25 کیلوبایته ... روش محدودیتی هم نگذاشتم ....
نکته عجیب این بود که دیشب که شما و یک نفر دیگه داشتید میگرفتید حداکثر سرعت آپلود من 15 تا بود و بالاتر نمیرفت....
البته اون زمان داشتید از هم دیگه هم میگرفتید ... چون من دارم Super Seeding میکنم.
artin
08-06-2006, 10:03 AM
علی اون یه نفر دیگه فکر کنم منم
برای من 30 درصد دانلود شده
IP منم آخرش 198 هست
Ali_ix
08-06-2006, 10:47 AM
دیشب دیدم IPتو ....
فقط برام جالبه که شما هر کودوم فقط دارید با یک دونه upload slotیا به قولی فقط یک کانکشن TCP باز از من دانلود میکنید ؟
من قبلا تورنتهای مشابهی داشتم و سیید میکردم (که الان اونهارو قطع کردم) و هر Peer حداقل با 5 - 8 تا کانکشن باز ازم در حال دریافت بود !
من شب برم خونه چک میکنم که مشکل از من نباشه ...
مخلصیم
alip30
08-06-2006, 11:06 AM
یه آدم خیر به ما هم بده
بابا اینترنت های پر سرعت
ما نداریم چه کنیم
کی به من سی دیش رو میده؟
artin
08-06-2006, 11:09 AM
من زیاد از سیستم torrent اطلاع ندارم
روی لینکی که دانلود می کردم properties گرفتم number of upload slots خالی بود و زده بود blank میشه use default که من گذاشتم رو 8 الان این درست میشه ؟
Ali_ix
08-06-2006, 12:22 PM
من زیاد از سیستم torrent اطلاع ندارم
روی لینکی که دانلود می کردم properties گرفتم number of upload slots خالی بود و زده بود blank میشه use default که من گذاشتم رو 8 الان این درست میشه ؟
درسته ...
/
دوستانی که سی دی این بسته رو میخواند اگر به هر یک از میتینگ های عمومی سایت بیاند میتونم براشون بیارم.
قبلش کافیه با PM به من اطلاع بدید.
aaberr
08-06-2006, 04:02 PM
ديشب من داشتم از شيخ عرب مي گرفتم و براش هم مي فرستادم، اي دل و قلوه اي رد و بدل مي کرديم که نگو :D
من 91 هستم. (ip)
شرمنده برو بچ! فکر کنم سی دیه پوکیده! http://qsmile.com/qsimages/254.gif
میلاد_21
08-06-2006, 05:00 PM
فعلاً من در صدر لیست قرار دارم با 69.6 درصد تا این لحظه!! البته اینم بگم که من احتیاجی به این لینوکس ندارم چون نمی تونم نصب کنم! بیشتر لایوش رو ترجیح می دم! الان هم فقط برای اینکه کمکی کرده باشم که تورنتش جون بگیره دارم دانلود/ آپلود می کنم!! وقتی تموم شد هم می ذارم تا کلی وقت بمونه! http://qsmile.com/qsimages/305.gif http://qsmile.com/qsimages/305.gif
DarkMan
08-06-2006, 05:03 PM
علی خداییش هنوان تاپیکت سوژه خندس ! :d
رومیزی یعنی چی ؟! http://smilies.sofrayt.com/^/_950/crazy.gif نسخه روتختی و ملحفه ! ندارن ؟! http://smilies.sofrayt.com/^/_950/crazy.gif
artin
08-06-2006, 05:25 PM
منم الان رو 72 درصد هستم
IP هم آخرش 198 هست
میلاد_21
08-06-2006, 05:40 PM
این یارو کیه از ژاپن!؟؟ http://qsmile.com/qsimages/291.gif http://qsmile.com/qsimages/291.gif
artin
08-06-2006, 05:49 PM
از روسیه و آمریکا هم مشتری داریم !
این خط علی فکر کنم دایلاپه ! الان معلوم نیست چند ساعته هنوز میگه یه 7 ساعت دیگه مونده !
aaberr
08-06-2006, 07:10 PM
علي روي adsl هست ولي الان داتک دوباره رفته توي کار قر کمر!
اين jp و cz رو من حال نميکنم باهاشون اولا که لينوکس فارسي ميخوان چه کار؟ بعدشم اين cz هميشه در صف نخست کاراي بد بد هست، ببنديمشون؟
artin
08-06-2006, 07:42 PM
حالا شاید ایرانیه مهاجر باشن
و به جز این بزار بگیر seed بشن
چه اشکالی داره ! ...
85%
الان 3 نفر رو این 85 درصدیم این تموم شه فکر کنم واسه جدیدها خیلی خیلی راحت باشه ...
Ali_ix
08-06-2006, 08:46 PM
ممنون دوستان ...
من از صبح تا الن با سرعت متوسط 15 کیلو بایت دارم آپلود میکنم ....
مشتری ها خارجکیموم جالبن !
سرعت دانولد جاپونیه 325 کیلو بایت بر ثانیست !!! :(((
الانم که آرتین و میلاد و جا÷ونیه به صورت برابر روی 91.5 درصد هستند...
الان که چک کردم واقعا لذت بردم ... ایده Super Seeding کاملا به درستی داره انجام میشه ...
دقیقا هر کودومتون اول تیکه هایی رو دارید میگیرید که سایرین ندارند !
الان احتمالا اگر حتی سید هم قطع بشه شماها میتونید همدیگرو کامل کنید ...
ممنون به خاطر مشارکتتون !
/
پیمان/پژمان/پیام ... من هنوز حداقل nتا عکس ازت دارم ها ! :d
DarkMan
08-06-2006, 09:00 PM
پیمان/پژمان/پیام ... من هنوز حداقل nتا عکس ازت دارم ها ! :d
http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/beee.gif
میخوای اونا رو هم سید کن ! این جاپونیا بگیرن !
شاید یه انیمه از روشون واسه من ساختن ! :d
Shahed
08-06-2006, 09:44 PM
علی جان ! همکار گرامی !
میتوانی این لینوکس رو برای من بیاوری آیا؟
Ali_ix
08-06-2006, 09:47 PM
علی جان ! همکار گرامی !
ببخشید به جا نمیارم، شما ؟ :d
Shahed
08-06-2006, 09:56 PM
ببخشید به جا نمیارم، شما ؟ :d
http://qsmile.com/qsimages/167.gif
آخه کی تورو سبز کرد نمیدونم :دی
از موقعی که سبز شدی همکار هم شدی دیگه :دی
artin
08-06-2006, 10:22 PM
علی جان ! همکار گرامی !
شما هم می تونی به تیم تورنت به پیوندی و هم دانلود کنی و برای آخرتت یه چیزی اندوخته کنی :happy1:
Shahed
08-06-2006, 10:28 PM
شما هم می تونی به تیم تورنت به پیوندی و هم دانلود کنی و برای آخرتت یه چیزی اندوخته کنی :happy1:
من آخه دایل آپم http://foolstown.com/sm/cry2.gif
میلاد_21
08-06-2006, 10:31 PM
چرا سرعت مرده؟؟ http://qsmile.com/qsimages/292.gif روی 97.4 گیر کردیم!! 0 کیلو دانلود! 12 کیلو آپلود!
artin
08-06-2006, 10:48 PM
میلاد تو لیست من همیشه نشون میده من یکی 2 درصد از تو و بقیه جلو ترم برای تو چطوره ؟
الان برای من آپلود و دانلود تقریبا یکسانه
رو 15 20 کیلو بایت
98.7 درصد هم کامل شده
میلاد_21
08-06-2006, 10:52 PM
میلاد تو لیست من همیشه نشون میده من یکی 2 درصد از تو و بقیه جلو ترم برای تو چطوره ؟
الان برای من آپلود و دانلود تقریبا یکسانه
رو 15 20 کیلو بایت
98.7 درصد هم کامل شده
برای من همیشه من از همه جلوترم! الان هم 99 درصد کامله! http://qsmile.com/qsimages/286.gif
Ali_ix
08-06-2006, 10:55 PM
تبریک میگم ... تا دقایقی دیگه ما کلا میشیم 4 تا سیدر برای این تورنت ... (البته اگر جاپونیه چیز بازی در نیاره فرتی قطع کنه !! :d)
میلاد_21
08-06-2006, 10:57 PM
تبریک میگم ... تا دقایقی دیگه ما کلا میشیم 4 تا سیدر برای این تورنت ... (البته اگر جاپونیه چیز بازی در نیاره فرتی قطع کنه !! :d)
علی منم بذارم روی سوپر سیدر، یا همین معمولی باشه؟!
Ali_ix
08-06-2006, 11:05 PM
علی منم بذارم روی سوپر سیدر، یا همین معمولی باشه؟!
معمولا سوپر سیید رو برای اولین بار میگذارند و بعداز اینکه سیدرها از 2 تا بیشتر بشه بر میدارند ...
هرچند که بودنش هم ضرری نداره ! ولی ضرورتی هم نداره.
/
در ضمن بسیار خوشحالم که دوستان با فرهنگم همه از uTorrent استفاده میکنند ! hTtp://qsmile.com/qsimages/305.gif
Ali_ix
08-06-2006, 11:09 PM
معمولا سوپر سیید رو برای اولین بار میگذارند و بعداز اینکه سیدرها از 2 تا بیشتر بشه بر میدارند ...
هرچند که بودنش هم ضرری نداره ! ولی ضرورتی هم نداره.
/
در ضمن بسیار خوشحالم که دوستان با فرهنگم همه از uTorrent استفاده میکنند ! hTtp://qsmile.com/qsimages/305.gif
آقا تبریک میگم ... دانلودتون تموم شده ... امیدوارم همه بتونیم این روند رو ادامه بدیم ...
موفق باشید
Ali_ix
08-06-2006, 11:19 PM
میلاد و آرتین کجایید ؟ دارید سیید میکنید ؟ یک چکی بکنید ! hTtp://qsmile.com/qsimages/292.gif
aaberr
08-06-2006, 11:20 PM
اتفاقا من با اين ژاپنيه يه صحبت مختصري داشتم، من گفتم آخه:
آچيپو کوچيکو توتا؟
يعني تو لينوکس فارسي ميخواي چيکار آخه؟
جالب بودم واسم که اينم کم نياورد، دراومد که: کوچوتا وشوشيتا بوشن يوئه؟
يعني: چيه؟ چش نداري ببيني؟
aaberr
08-06-2006, 11:23 PM
چرا اتفاقا هر دو الان دارن دونه مي کارن و آبياري ميکنن، خدا عوضشون بده :)
artin
08-06-2006, 11:24 PM
میلاد و آرتین کجایید ؟ دارید سیید میکنید ؟ یک چکی بکنید ! hTtp://qsmile.com/qsimages/292.gif
اومدم !
داشتم سریال نگاه می کردم :big_smileb:
آره دادش داریم سید می کنیم هزار تا !
من الان با سرعت 20 کیلو بایت دارم سید می کنم ! :byebye:
راستی باید یه فکری هم برای تبلیغش بکنی ! که کمی پخش بشه
artin
08-06-2006, 11:25 PM
از کجا میشه لیست seeder ها رو دید ؟
Ali_ix
08-06-2006, 11:34 PM
اوه اوه ! باید کم کم به فکر وزارت امور خارجه بیمس هم باشیم ! :d
/
برای تبلیغ هم من هنوز وقت نکردم ... کلا 5 - 6 تا سایت لینوکس باز فارسی نداریم ... اونجاها تاپیکشو باید بزنیم ... بعد خودمم شخصا توی امضام توی فرومها میزارم .. زود میپیچه ...
/
سیدرها رو هم قاعدتا باید در لیست پییرها بشه دید .. ولی الان من شماهارو نمیبیم ...
دوتا آمریکایی دیگه هم اضافه شدن ! دست استکبار جهانی توی کاره ! ;d
artin
08-06-2006, 11:37 PM
این number of upload slots چند باشه خوبه ؟
من گذاشتم رو 20 خوبه ؟
Parham
08-06-2006, 11:43 PM
من ها تا امشب میگیرم اگه شد که بعدش سید کنیم ، راستی علی یک متن برای اینکه در سایت های دیگه پست بزنیم تعین کن... تو چند تا سایت که میشناسم بزنم * هم فارسی هم انگلیسی * باشد که همه رستگار شوند http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/artists/connie/connie_19.gif
Ali_ix
08-06-2006, 11:47 PM
خوبه ....
در مورد متن هم که اول همین تاپیک دیدید ... چه زوری زدم 4 خط رسمی نوشتم ... کلی فاشر روحی بهم وارد شد ! :d
upload slot هم هرچی بیشتر باشه بهتره ! (هنوز خیلی مطمئن نیستم .. ولی مقادیری بین 15 - 25 مناسبه)
/
دوستان برای همتاها (به جای پییرها) دانه پراکنی کنید (به جای سییدینگ) .. :d
artin
08-07-2006, 12:01 AM
اینجا چرا هنوز زده 1 سیدر هست ؟
http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=58317&filelist=1
Ali_ix
08-07-2006, 12:11 AM
اینجا چرا هنوز زده 1 سیدر هست ؟
http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=58317&filelist=1
real time که نیست ! هر چند ساعتی یکبار آپدیت میشه !
Shahed
08-07-2006, 03:35 AM
آپدیت شدش
3 seeders 0 leechers = 3 peers
alip30
08-07-2006, 08:30 AM
خیرین لینوکس دار
من نمی تونم توی میتینگ و پیتینگ شرکت کنم
دلیلش هم دوری از مرکز هست ( تهران )
به دلیل مسافت زیاد
یکی تون لطف کنه و این سی دی ها رو برای بنده حقیر ارسال نماید
همین امروز به یاری سبزتان نیازمندم
با تشکر علی
راستی هر کی میتونه بده لطف کنه پی ام بزنه تا آدرس رو بدم که برفسته
Ali_ix
08-07-2006, 08:58 AM
خیرین لینوکس دار
به دلیل مسافت زیاد
با تشکر علی
اگر عجله ای ندارید آدرس بدید ... احتمالا هر هفته فقط پنجشنبه میتونم برم پستخونه و ارسال کنم.
خیرین لینوکس دار
به دلیل مسافت زیاد
با تشکر علی
با همون کلاسیک ها من یه کاسش میکنم میفرستم..البته قبلش باید از علی بگیرم..:big_smileb:
Parham
08-07-2006, 09:20 AM
من در بخش دانلود سایت خودم و همینطور انجمن اون اضافه کردم ، چند تا از دوستان هم آفلاین دادم که بگیرن و شیر کنند ...
aaberr
08-07-2006, 09:23 AM
توي سايت اين بر و بچه هاي شريف يه چيزاي مبهمي درباره شکايت از کساني که فايل رو براي دانلود بذارن نوشته بود و گفته بود که مي ترسيم فايل هاي دودويي مون (انگار که مثلا با باينري خيلي فرق داره!) رو بذاريم واسه دانلود و بعد نتونيم وکيل afford کنيم!!
اين چيز مبهم يعني چي دقيقا؟ از چي شکايت کنن مثلا؟
alip30
08-07-2006, 09:24 AM
با همون کلاسیک ها من یه کاسش میکنم میفرستم..البته قبلش باید از علی بگیرم..:big_smileb:
باشه وحید جان
من پس دیگه از کس دیگه نمی گیرم
راستی توی این میتینگ می گیری ازش دیگه؟:nothing:
راستی این همون نسخه ای هست که تو سایتش فوروشیه؟
چه قیمتی هم داره
اره من میگیرم..ولی هر کدوم از دوستان اگه نشخه به دستشون رسید میتونن سید بشن ..فکر کنم لازمه تعداد سید ها زیاد بشه..
Ali_ix
08-07-2006, 11:22 AM
اره من میگیرم..ولی هر کدوم از دوستان اگه نشخه به دستشون رسید میتونن سید بشن ..فکر کنم لازمه تعداد سید ها زیاد بشه..
میارم برات ... همون موقع هم توضیح میدم چجوری سید بشی ....
بعدش میپری وزدی میری سیید میشی ! :d
Boulder
08-07-2006, 11:28 AM
من هم امروز می زارم تو فروشگام تو پیغام کافیه بلک مایس و آی دیتونو بنویسید براتون با قیمت پایین ارسال می کنم، اینجوری هم برای دو طرف به صرفت چون نه کسی می ره پت نه فرستنده هزینه پست می ده.
www.hwshop.ir
اوه اوه ! باید کم کم به فکر وزارت امور خارجه بیمس هم باشیم ! :d
/
برای تبلیغ هم من هنوز وقت نکردم ... کلا 5 - 6 تا سایت لینوکس باز فارسی نداریم ... اونجاها تاپیکشو باید بزنیم ... بعد خودمم شخصا توی امضام توی فرومها میزارم .. زود میپیچه ...
/
سیدرها رو هم قاعدتا باید در لیست پییرها بشه دید .. ولی الان من شماهارو نمیبیم ...
دوتا آمریکایی دیگه هم اضافه شدن ! دست استکبار جهانی توی کاره ! ;d
این برای شروع:
http://forum.majidonline.com/forum85/thread54852.html
:victory:
Ali_ix
08-07-2006, 01:37 PM
من هم امروز می زارم تو فروشگام تو پیغام کافیه بلک مایس و آی دیتونو بنویسید براتون با قیمت پایین ارسال می کنم، اینجوری هم برای دو طرف به صرفت چون نه کسی می ره پت نه فرستنده هزینه پست می ده.
www.hwshop.ir
جسارته ... ولی اگر مقدار هزینه از مجموع هزینه سی دی خام + رایت سی دی + هزینه پست بیشتر باشه خلاف قانونه و قابل پیگیری. (البته در مورد کلیت همین موضوع هم کمی شک دارم)
و همچنین عنوان این کار فروش نباید باشه. (چون در واقع خرید و فروشی اتفاق نمیفته)
فقط جهت اطلاع عرض کردم !
artin
08-07-2006, 02:29 PM
به نظرتون تهیه کنندگان لینوکس شریف نظرشون راحبه این کار چی می تونه باشه ؟
اگه به من بگی می گم باید خوشحال بشن !
ولی نظر شما چیه ؟
یه چیزه دیگه !
مگه نمی گن کلی از بودجه مملکت خرج این لینوکس شده پس چرا برای فروش پول میگیرن ؟
اگه دست دولت تو این کار باشه به نظرتون با این دانلود مجانی برخورد می کنن ؟ کاری ندارم به قوانین لینوکس و بین الملل چون اینجا کسی به اونها توجهی نمی کنه ...
ولی نظر شما چیه ؟
یه چیزه دیگه !
اگه دست دولت تو این کار باشه به نظرتون با این دانلود مجانی برخورد می کنن ؟ کاری ندارم به قوانین لینوکس و بین الملل چون اینجا کسی به اونها توجهی نمی کنه ...
تا اونجا که یادمه موقع خرید در مورد اشتراک گذاری در اینترنت سوال شده بود که گفته بودند مشکلی ندارند.
Ali_ix
08-07-2006, 03:48 PM
ولی نظر شما چیه ؟
یه چیزه دیگه !
بودجه که قطعا گرفتند ... اما حرف و حدیث سر مقدارش و ... متفاوته !
از خودشون بپرسید که یهو میگند پروژه دانشجوویه و از جیبمون مایه گذاشتیم ... از گروههای دیگه (بعضا رقیب) بپرسید میگند میلیاردی بودجه گرفتند (عین عبارتیه که میگند) !!!
البته بودجه ای هم که گرفته شده تا حدی میشه گفت درست بوده ... چون مثلا نسخه کدباز و آزاد Gnome یا OpenOffice که فارسی شده در دسترسی عموم هست و از طریق توزیع اصلی هم استفاده میشه....یعنی بعد از بومی سازی انحصاری نشده و در اختیار همه قرار گرفته !
در مرود اینکه نظرشون درباره مشارکت در گسترش توزیع لینوکس شریف (دقیقا کاری که ما داریم میکنیم) چیه .. خب قطعا باید خوشحال بشند و اونجوری که ازشون شنیدیم (حتی به ظاهر) خوشحال بودند و هیچ مخالفت و اکراهی نبود.
مسئله دانلود مجانی یا کپی کردن این توزیع هم اصلش اینه : این هزینه ای که گرفته میشه برای خدمات و پشتیبانی محصول هست. شما به توزیعهای دیگه مثل ردهت نگاه کنید فقط برای پشتیبانی محصول هزینه دریافت میشه ... و شما اگر از شرکت پشتیبانی نخواید در هر زمای میتویند به صورت رایگان و آزاد به آخرین نسخه محصول از طریق اینترنت یا .. دسترسی داشته باشید و با آزادی کامل ازش استفاده کنید.
برای این پروژه هم پیش فرضش همینه ... نسخه اصلی و کامل باید (این فقط یک باید منطقی و اخلاقیه) برای عموم مردم قابل دسترسی باشه و هزینه در قبال خدمات و پشتیبانی ارائه شده باشه. نه فقط به صرف قدرت استفاده از محصول...
اگر اینطور نباشه به یک محصول کاملا تجاری و بسته تبدیل میشه (هر چند که طبق نمونه های معدودی که هست با تفسیر های متفاوت از اوپن سورس و قوانین انتشار میشه یک محصول اوپن سورس اسمی !!با این شرایط هم داشت)
به هر حال این کار ما در حال حاظر هیچ منع قانونی و مشکلی نداره.
شما میتونید آزادانه این توزیع رو دانلود کنید ! یا اینکه اونو در اختیار دوستتون قرار بدید... ولی نمیتونید اونو به کس دیگه بفروشید !
موفق باشید
artin
08-07-2006, 03:59 PM
علی یه سئوال
تو چرا تورنت رو 1 مگ 1 مگ جدا کردی ؟ البته من تجربه تورنت اصلا ندارم
ولی به نظرت اگر سرعت و کیفیت خطوط ایران رو در نظر بگیریم اگر این ها رو به قسمت های 512 کیلو بایتی یا 256 کیلو بایتی تقسیم می کردی بهتر نمی شد ؟
Ali_ix
08-07-2006, 04:36 PM
علی یه سئوال
تو چرا تورنت رو 1 مگ 1 مگ جدا کردی ؟ البته من تجربه تورنت اصلا ندارم
ولی به نظرت اگر سرعت و کیفیت خطوط ایران رو در نظر بگیریم اگر این ها رو به قسمت های 512 کیلو بایتی یا 256 کیلو بایتی تقسیم می کردی بهتر نمی شد ؟
این اندازه تیکه ها یکسری فرمول غیر رسمی داره.
معمولا گفته میشه برای حجمهای بالاتر باید اندازه تیکه ها بزرگتر باشه.
میدونید که نهایتا تیکه هر اندازه ای باشه به بسته های 32 کیلوبایتی تقسیم میشه و نهایتا اطلاعات در اندازهای 32 کیلوبایتی منتقل میشه.
با توجه به نتایج بالا میشه گفت تنها پارامتر مهم و تاثیر گذار حجم کلی تورنته (و البته حجم فایلهای تورنت)
میلاد_21
08-07-2006, 05:44 PM
من امروز صبح اومدم دیدم 100 درصد شده ولی آپلود صفر!! نمی دونم چرا!! یه استاپ و استارت کردم و رفتم سر کار! الان اومدم می بینم داره با 7 کیلو همش آپلود می کنه!! چرا؟؟؟ فقط هم به 2 تا از 6 تا پییر من وصل هستم! http://qsmile.com/qsimages/306.gif http://qsmile.com/qsimages/306.gif http://qsmile.com/qsimages/306.gif
Ali_ix
08-07-2006, 07:52 PM
من امروز صبح اومدم دیدم 100 درصد شده ولی آپلود صفر!! نمی دونم چرا!! یه استاپ و استارت کردم و رفتم سر کار! الان اومدم می بینم داره با 7 کیلو همش آپلود می کنه!! چرا؟؟؟ فقط هم به 2 تا از 6 تا پییر من وصل هستم! http://qsmile.com/qsimages/306.gif http://qsmile.com/qsimages/306.gif http://qsmile.com/qsimages/306.gif
تقریبا درسته .. چون منم آمار آپلودم اومده پایین !
تعدا سییدها زیاد شده و مشتری ها هم کم هستند فعلا ! خدا زیادشون کنه ! :d
artin
08-07-2006, 10:32 PM
آره
خوب همین نشون میده اونایی که دانلود می کنن به بالاترین سرعت دارن دانلود می کنن
و دارن حال می کنن
آپلود من نوسان زیاد داره ! الان داره 30 تا 40 کیلو بایت آپلود می کنه
Shahed
08-07-2006, 11:56 PM
بچه ها خدا قوت ! http://qsmile.com/qsimages/238.gif
aaberr
08-08-2006, 02:26 AM
اقا من گیر کردم. يعني utorrent گیر کرده روی هشتاد درصد گیر کردم و بستم کلا، کرش میکنه لود بالا میبره، چه کار بايد کرد؟ :( نه خودم تا اخر گرفتم نه تونستم سید کنم.
Ali_ix
08-08-2006, 08:22 AM
اقا من گیر کردم. يعني utorrent گیر کرده روی هشتاد درصد گیر کردم و بستم کلا، کرش میکنه لود بالا میبره، چه کار بايد کرد؟ :( نه خودم تا اخر گرفتم نه تونستم سید کنم.
چرا کرش ؟ چرا لود بالا ؟
عجیبه یکمی ... نسخه uTorrent به روزه ؟ احیانا هارد صحیح و سالمه ؟ احیانا ویندوزتون چندوقتشه ؟ :d
میلاد_21
08-08-2006, 05:06 PM
آره
خوب همین نشون میده اونایی که دانلود می کنن به بالاترین سرعت دارن دانلود می کنن
و دارن حال می کنن
آپلود من نوسان زیاد داره ! الان داره 30 تا 40 کیلو بایت آپلود می کنه
40 کیلوبایت آپلود؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/blue[1].gif
خطت چیه؟؟ http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Cats/cat41.gif
من لیمیت گذاشتم رو 12 و چسبیده به 12!!
aaberr
08-08-2006, 06:30 PM
چرا کرش ؟ چرا لود بالا ؟
عجیبه یکمی ... نسخه uTorrent به روزه ؟ احیانا هارد صحیح و سالمه ؟ احیانا ویندوزتون چندوقتشه ؟ :d
والا يک هارد مکستور داشتم که خراب شد و کلي بدسکتور گرفت و حقيقتش چون عمري کرده بود من دنبال فرمت لو لول و اينا نرفتم، تا جايي که مي شد اطلاعات رو خارج کردم و رفتم يه western خريدم به توصيه يکي از دوستان و هارد حدودا دو هفته فکر کنم عمرش هست، لاجرم ويندوز هم همين قدر عمرش هست چون از نو ريخته شده و چون برنامه هاي آرشيوي که قابل دانلود بود رو backup نگرفتم خود utorrent هم اخرين نسخه هست. منتها چيزي که عجيبه برام اينکه در خود help مربوط به utorrent هم خيلي از اين بحث ها شده که بيشترش به firewall هاي خاص مرتبط هستش و خودم درست سردرنياوردم ولي يه حدود يک ربع نيم ساعت که کار کنه به ناچار بايد بستش و خود برنامه هم زياد crash مي کنه :(
artin
08-08-2006, 07:31 PM
40 کیلوبایت آپلود؟ hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/blue[1].gif
خطت چیه؟؟ http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Cats/cat41.gif
من لیمیت گذاشتم رو 12 و چسبیده به 12!!
البته لحظه ای بود و زیاد رو سرعت بالا نمی مونه
خط من هم 512 512 هست
مگه خطط چیه ؟ می گن اینترنت عربها که سرعتش بالاست :Jumpin:
Apple
08-08-2006, 08:31 PM
توي سايت اين بر و بچه هاي شريف يه چيزاي مبهمي درباره شکايت از کساني که فايل رو براي دانلود بذارن نوشته بود و گفته بود که مي ترسيم فايل هاي دودويي مون (انگار که مثلا با باينري خيلي فرق داره!) رو بذاريم واسه دانلود و بعد نتونيم وکيل afford کنيم!!
اين چيز مبهم يعني چي دقيقا؟ از چي شکايت کنن مثلا؟
موضوع اینه که محصولات redhat و حتی پروژههای منشعب از اون مثل fedora شامل تحریم اقتصادی آمریکا بر علیه ایران هستن. در نتیجه فارسیوب شریف حق نداشته استفاده کنه!
البته از اونجایی که اکثر Fedora نرمافزار آزاده و نرمافزار آزاد حق نداره هیچ نوع محدودیتی از جمله تحریم اقتصادی رو شامل بشه من نمیدونم چطور تونستن همچین محدودیتی بذارن.
خلاصه منظور فارسیوب رو اینطور برداشت میکنم که از شکایت redhat/fedora project نگران باشه.
موفق باشید
میلاد_21
08-08-2006, 08:54 PM
البته لحظه ای بود و زیاد رو سرعت بالا نمی مونه
خط من هم 512 512 هست
مگه خطط چیه ؟ می گن اینترنت عربها که سرعتش بالاست :Jumpin:
خط من 512/128 هست! اینجا بالاترین سرعت آپلود 256 هست! http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/bawl.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/bawl.gifhttp://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/bawl.gif
دوستان، من به علت اینکه الان احتیاج به پهنای باند بالا داشتم، فعلاً تورنت رو بستم! آخر شب دوباره می ذارم سید بشه!
aaberr
08-10-2006, 11:14 AM
FreeBSD کلا لينوکس به حساب نمياد، يه سيستم عامل ديگري است با مشابهت به يونيکس.
artin
08-10-2006, 10:36 PM
خوب آقا گذارش بدید ...
علی آقا تبلیغات به کجا رسید ؟
برو بچ سیدر ratio رو چنده الان ؟ برای من که روی 3.616 هست الان و با سرعت 15 کیلو بایت آپلود می کنم
Ali_ix
08-10-2006, 10:49 PM
خوب آقا گذارش بدید ...
علی آقا تبلیغات به کجا رسید ؟
برو بچ سیدر ratio رو چنده الان ؟ برای من که روی 3.616 هست الان و با سرعت 15 کیلو بایت آپلود می کنم
من توی چندتا فروم ایرانی عین این تاپیک رو ایجاد کردم و لینکش توی همه امضاهام هست !
اگر فرصت بشه توی این 4 - 5 تا سایت لینوکس باز فعال ایرانی هم معرفی بشه خوبه...
ratio من هم حدود 3.6 هست ... منهم به طور متوسط با 10 کیلو دارم سیید میکنم.
موفق باشید
Shahed
08-10-2006, 11:39 PM
تو شبگرد هم تبلیغات شد http://qsmile.com/qsimages/205.gif
Ali_ix
08-11-2006, 12:03 AM
تو شبگرد هم تبلیغات شد http://qsmile.com/qsimages/205.gif
hTtp://kolobok.wrg.ru/smiles/standart/punish2.gif
شبگرد هم آخه شد فوروم ؟! تو آدم نمیشی شاهد ؟!
DarkMan
08-11-2006, 12:12 AM
بچه م مثلا میخواست یه کمکی کرده باشه !
جدی نگیر کلا این شاهد رو ! :d
Shahed
08-11-2006, 01:20 AM
hTtp://kolobok.wrg.ru/smiles/standart/punish2.gif
شبگرد هم آخه شد فوروم ؟! تو آدم نمیشی شاهد ؟!
خوب میتونم الان برم پستمو پاک کنم ! http://qsmile.com/qsimages/259.gif
بعدم من برای کرک یه برنامه ای تو گوگل سرچ کردم اونجا رو پیدا کردم مجبور شدم عضو شم تا بتونم دانلود کنم یه پست هم تو اون زدم.
میلاد_21
08-11-2006, 08:54 AM
خوب من دیروز ratio ام روی 2.5 به بالا بود! نزدیک های 3 !! ولی دیشب ویندوز عوض کردم! اینترنتم هم از دیشب قطع بود! الان روی 0.02 هست ratio ام! http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Cats/cat41.gif
artin
08-11-2006, 11:47 AM
دیشب برای لحظاتی فشار رفت بالا
الان ratio من شده 4.9
aaberr
08-16-2006, 06:54 PM
خوب ارتین در اینجا گفته بود که فایل رسید و قرار بود به من برسونه و من گفتم یه جا بذار من بگیرم بدم مردم و نشد و بعد فورم رفت و کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش!
ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشي؟
اينا رو نوشتم جهت جمع اوري خاطرات.
aaberr
08-16-2006, 06:58 PM
دوستان دليل زياد بودن peer ها ولي وصل نشدنشون به seed ها چي ميتونه باشه؟ مسئله اي است بغرنج.
Ali_ix
08-18-2006, 09:33 AM
ممنون آبر جان
اگر میشه ک آمار بدید که آیا کسی از شما هم دریافت میکنه در حال حاضر یا نه !
چون من هم فکر میکنم سی به seedها وصل نمیشه و همه دارن از من میگیرن !
alip30
08-18-2006, 10:14 AM
میگم که علی
وحید سی دی های لینوکس رو ازت گرفت توی میتینگ؟
کوش پس این وحید پیداش نیست ؟
مسافرت رفته؟
artin
08-18-2006, 12:16 PM
برای من که تو این چند وقته فعال بوده همیشه و تقریبا همیشه peer داشتم
الان هم ratio شده 8.7 و دو نفر هم وصل هستن
Ali_ix
08-18-2006, 12:35 PM
خوبه .. ممنون.
پس با این وضعیت تعدا تقاضا بالا رفته ...
راستی دوستان توززنت باز راهی میشناسند که بشه از Tracker لیست کل seed هارو گرفت ؟
artin
08-20-2006, 02:16 AM
الان ratio من روی 9.2 هست
فکر کنم کمی تقاضا اومده پایین
alip30
08-20-2006, 09:48 AM
یعنی خداییش هیچکی نیست این دوتا سی دی رو برای من بفرسته؟
بابا بخدا پولش رو میدم
ای روزگار
من دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم
خداییش این 18000 تومن هم پول زوره اگه بخوام بهش بدم
Shahed
08-20-2006, 11:45 AM
یعنی خداییش هیچکی نیست این دوتا سی دی رو برای من بفرسته؟
بابا بخدا پولش رو میدم
ای روزگار
من دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم
خداییش این 18000 تومن هم پول زوره اگه بخوام بهش بدم
سلام علي.
من پي امت روالان ديدم ! :دي
بايد بگم که اوکي ! کلا اين مدته يادم رفته بود ! قول ميدم تو يکي دوروز آينده برات درستش کنم.
سيدي هارو هم من دارم. از علي ستاري گرفتم. آدرس بده بپستم.
Apple
08-21-2006, 01:42 AM
اینو دیده بودید؟
http://fa.farsiweb.ir/fawiki/SDK
موفق باشید
Ali_ix
08-21-2006, 08:45 AM
اینو دیده بودید؟
http://fa.farsiweb.ir/fawiki/SDK
موفق باشید
بله ... جالبه که بالاخره مجبور (!!!) شدند همچین پکیجی بیرون بدند.
مسئله هم اینجا بود که میگفتن نسخه رومیزی برا یکارربان ساده طراحی شده و اونها اصلا نیازی به این ابزار و برنامه ها ندارند ! O_o
parsbin
08-21-2006, 01:19 PM
من اينو چند روز پيش گرفتم
ديروز رفتم رايتش كردم و طبق دستورالعمل باهاش سيستم رو بوت كردم
ولي انگار نه انگار دوباره ويندوزم بالا اومد و رو سي دي نرفت!
البته با ويندوز رايت كردم سي دي ها رو
حالا چه كنم؟ http://qsmile.com/qsimages/168.gif
میلاد_21
08-21-2006, 01:42 PM
من اينو چند روز پيش گرفتم
ديروز رفتم رايتش كردم و طبق دستورالعمل باهاش سيستم رو بوت كردم
ولي انگار نه انگار دوباره ويندوزم بالا اومد و رو سي دي نرفت!
البته با ويندوز رايت كردم سي دي ها رو
حالا چه كنم؟ http://qsmile.com/qsimages/168.gif
شما از توی بایوس تنظیم کردین که سیستم اول از سی دی بوت بشه؟!
Ali_ix
08-21-2006, 01:55 PM
شما از توی بایوس تنظیم کردین که سیستم اول از سی دی بوت بشه؟!
و اینکه خدایی نکرده یکوقت خوده ISOهارو روی سی دی رایت نکردید که ؟
parsbin
08-21-2006, 02:12 PM
و اینکه خدایی نکرده یکوقت خوده ISOهارو روی سی دی رایت نکردید که ؟
http://qsmile.com/qsimages/311.gif
پس چيكار بايد ميكردم؟
Ali_ix
08-21-2006, 02:22 PM
پس چيكار بايد ميكردم؟
منظورم اینه که فایلهای disk1.iso و disk2.iso رو نباید مستقیما روی سی دی به صورت تک فایل رایت کنید!
این فایلهای Image هستند که از CDهای اصلی تهیه شدن ! شما باید با برنامه دلخواهتون اینهارو به عنوان Image رو سی دی رایت کنید (تیو Nero در منوی Record چیزی به اسم Burn Image باید باشه که شما آدرس این فایلهای روی هارد میدید و اینهارو روی سی دی رایت میکنه)
امیدوارم متوجه شده باشید ! :d
Shahed
08-21-2006, 02:25 PM
پس چيكار بايد ميكردم؟
يعني خود ايزو هارو قلوپه رايت کردي رو سيدي؟ http://qsmile.com/qsimages/175.gifhttp://qsmile.com/qsimages/184.gif
parsbin
08-21-2006, 02:37 PM
http://qsmile.com/qsimages/283.gif
میلاد_21
08-21-2006, 02:43 PM
http://qsmile.com/qsimages/283.gif
http://qsmile.com/qsimages/184.gif
من دست بالا گرفتم مشکلت رو که اونو گفتم! فکر نکردم ممکنه اینجوری رایت کنی!! http://qsmile.com/qsimages/184.gif http://qsmile.com/qsimages/184.gif
Ali_ix
08-21-2006, 03:04 PM
البته زیاد غضه نخور parsbin جان ... کلا تا حالا 3 - 4 مورد مثل شما مشاهده شده :d
parsbin
08-21-2006, 03:08 PM
امیدوارم متوجه شده باشید !
يعني خود ايزو هارو قلوپه رايت کردي رو سيدي؟
من دست بالا گرفتم مشکلت رو که اونو گفتم! فکر نکردم ممکنه اینجوری رایت کنی!!
البته زیاد غضه نخور parsbin جان ... کلا تا حالا 3 - 4 مورد مثل شما مشاهده شده
خدا نكنه تو اين بيمس آدم يك سوتي بده!
همچين سوژش ميكنيد كه آدم مجبور ميشه دوباره تو فروم ثبت نام كنه http://qsmile.com/qsimages/294.gif
Ali_ix
08-21-2006, 03:12 PM
همچين سوژش ميكنيد كه آدم مجبور ميشه دوباره تو فروم ثبت نام كنه http://qsmile.com/qsimages/294.gif
تکرار نشه ! http://qsmile.com/qsimages/90.gif :d
میلاد_21
08-21-2006, 03:13 PM
http://qsmile.com/qsimages/305.gif http://qsmile.com/qsimages/243.gif http://qsmile.com/qsimages/305.gif
Mercury
09-01-2006, 04:01 PM
همچين سوژش ميكنيد كه آدم مجبور ميشه دوباره تو فروم ثبت نام كنه
سوتی دادن اشکال نداره . خدا نکنه میلاد_21 ببینه که ... hTtp://qsmile.com/qsimages/243.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/256.gif
ببینم منظورتون از seed اینه ؟http://images.google.com/images?q=tbn:HQbxDPPJ_NTgFM:http://www.wadda.be/files/images/ice%2520age_1_0.jpg:big_smile:
artin
09-01-2006, 05:04 PM
خوب شد این رو اوردی بالا
دوستان یه آماری بدن ببینیم ratio رو چنده و کیا الان seed می کنن ...
برای من ratio الان روی 16.215 هست
میلاد_21
09-01-2006, 05:06 PM
خوب شد این رو اوردی بالا
دوستان یه آماری بدن ببینیم ratio رو چنده و کیا الان seed می کنن ...
برای من ratio الان روی 16.215 هست
من حوصله ام سر رفت امروز صبح remove کردم!
Ali_ix
09-01-2006, 06:57 PM
من حوصله ام سر رفت امروز صبح remove کردم!
بی فرهنگ ! :d
ممنون که تا الان ادامه دادی .. :)
/
من در تمام دوران و در کوران حوادث سید کردن رو قطع نکردم ! کماکان سید میکنم ... rati هم حدود 18 هست.
Mercury
09-01-2006, 07:17 PM
کماکان سید میکنم ...
0 seeders
این ایندش خیلی تامینه D:
میلاد_21
09-01-2006, 08:38 PM
بی فرهنگ ! :d
ممنون که تا الان ادامه دادی .. :)
/
من در تمام دوران و در کوران حوادث سید کردن رو قطع نکردم ! کماکان سید میکنم ... rati هم حدود 18 هست.
آخه اکثر مواقع هیچ peer ای کانکت نبود بهم و ماکزیمم 2 کیلوبایت آپلود می کرد! http://qsmile.com/qsimages/306.gif
aaberr
09-10-2006, 07:44 PM
اره اينو منم برخورد کردم و يادم رفت ادامه بدم، الان داشتم توي ايدي علي فضولي ميکردم لينک امضاشو ديدم يادم افتاد، ظاهرا يک سيد و يک ليچ داره، راهي داره که وقتي سيدي موجود نيست مطلع بشيم همون موقع؟ (که به کل بي سيد نمونه)
Ali_ix
09-10-2006, 07:49 PM
اره اينو منم برخورد کردم و يادم رفت ادامه بدم، الان داشتم توي ايدي علي فضولي ميکردم لينک امضاشو ديدم يادم افتاد، ظاهرا يک سيد و يک ليچ داره، راهي داره که وقتي سيدي موجود نيست مطلع بشيم همون موقع؟ (که به کل بي سيد نمونه)
میشه یک برنامه سبک نوشت که دوره ای آمار از ترکر بگیره و اگر peer بود seeder نبود (یا نسبتشون مثلا از 5 به 1 بیشتر بود) ایمیل بزنه !
ولی اینکه برنامه نویس کی باشه و چه جوری نوشته بشه خدا داند ! :d
DarkMan
09-10-2006, 10:27 PM
http://smilies.sofrayt.com/%5E/r/bigstar.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/r/bigstar.gif
Ali_ix
09-10-2006, 10:47 PM
http://smilies.sofrayt.com/%5E/r/bigstar.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/r/bigstar.gif
البته میان برنامه نویس و بزمجه (گیدورای وطنی) ! تفاوت از زمین تا آسمان است عزیزم! :d
DarkMan
09-10-2006, 11:45 PM
البته میان برنامه نویس و بزمجه (گیدورای وطنی) ! تفاوت از زمین تا آسمان است عزیزم! :d
منظورت همون تفاوتیه که بین طراح وب و کلنگ هم هست ؟! :d
mardom
02-10-2007, 09:46 AM
خب اوضاع چطوره!!
با توجه به اینکه من 6-7 ماه از دنیا عقبم الان به فکر افتادم!!
آپلودتون اونقدری هست که بتونم بگیرم!!
Ali_ix
02-10-2007, 09:58 AM
خب اوضاع چطوره!!
با توجه به اینکه من 6-7 ماه از دنیا عقبم الان به فکر افتادم!!
آپلودتون اونقدری هست که بتونم بگیرم!!
تا جایی که میدونم چندتا سیدر گردن کلفت داره و خودمم هنوز توی لیست سیدم دارمش! با خیال بگیرید.
mardom
02-10-2007, 11:08 AM
تا جایی که میدونم چندتا سیدر گردن کلفت داره و خودمم هنوز توی لیست سیدم دارمش! با خیال بگیرید.
محکم بشینید من اومدم!!
mardom
02-10-2007, 11:24 AM
محکم بشینید من اومدم!!
چرا هیشکی به من نمیده!!:cryb:
Ali_ix
02-10-2007, 11:38 AM
چرا هیشکی به من نمیده!!:cryb:
مطمئنی خودت مورد نداری؟
الان حداقل دوتا سیدر هست...
mardom
02-10-2007, 11:48 AM
مطمئنی خودت مورد نداری؟
الان حداقل دوتا سیدر هست...
آخه من خودم نیستم!!
دارم رو سرورم میریزمش!!
رو اون که نباید مشکلی باشه!!
من تا حالا چندتا دیگه رو همینطوری گرفتم!!
با اسپید بابا !!
mardom
02-10-2007, 12:11 PM
روشن شد!!
داره میگیره اما با سرعت خیلی خیلی کم
5 کیلو بر ثانیه!!
miladmovie
04-27-2007, 06:58 PM
راستش باید تصیحیح کنم که این لینوکس/جی ان یو ملی نیست ! یعنی این نیست که این لینوکس/جی ان یو ملی هست و بس !
توی این لینوکس/جی ان یو تمام کارهای رو که بر روی برنامه برای بومی سازی شده جمع شده و برای این که من و شما خروجی اون رو ببینیم دادند بیرون
وگرنه لینوکس/جی ان یو ای که قابلیت آپدیتش شدن به صورت مخازنی نداشته باشه چندان سیستم به روزی و خوبی نیست ! مگر اینکه کاربرش advance باشه
miladmovie
04-27-2007, 07:02 PM
در ضمن به نظر من پارسیکس قوی تره
حداقل اینکه من یک بار این لینوکس شریف رو نصب کردم و دیدم LCD لپ تاپ رو نشناخت و فوری پاکش کردم !
از اون به بعد از پارسیکس استفاده می کنم
Ali_ix
04-27-2007, 07:17 PM
راستش باید تصیحیح کنم که این لینوکس/جی ان یو ملی نیست ! یعنی این نیست که این لینوکس/جی ان یو ملی هست و بس !
توی این لینوکس/جی ان یو تمام کارهای رو که بر روی برنامه برای بومی سازی شده جمع شده و برای این که من و شما خروجی اون رو ببینیم دادند بیرون
وگرنه لینوکس/جی ان یو ای که قابلیت آپدیتش شدن به صورت مخازنی نداشته باشه چندان سیستم به روزی و خوبی نیست ! مگر اینکه کاربرش advance باشه
موافقم.
بزرگترین اشکالش همون نبود سیستم package management هست!
اصولا اضافه کردن هر برنامه ای برای کاربران لینوکس شریف تا حدی مصیبته! مگر اینکه خودش و تمام dependencyهاش rpm آخرین نسخشو داشته باشند!
جالبه با اینکه دو سی دی هست و cd دوم تقریبا خالیه! برنامه های معروف به build essentials رو داخلش نذاشتند!
میلاد
04-27-2007, 11:19 PM
آره توی اینا پارسیکس خوبه مخصوصا دیسک لایوش خیلی عالیه!
DarkMan
04-27-2007, 11:25 PM
اقا یه نکته بی ربط !! اما جالب در مورد پارسیکس !!
سرعت بالا اومدنش هست !! کمتر از 20 ثانیه !! واقعا محشره !
من هیچ کدوم از توزیع های لینوکس رو ندیدم که به این سرعت بالا بیاد .
Peculiar
06-03-2007, 04:46 PM
سلام
صفحه پارسیکس رو توی SourceForge دیدید؟
http://sourceforge.net/projects/xfardic/
چرا خودشو به عنوان دیکشنریه فارسی معرفی کرده؟ نکنه کارش خلافه؟
یه سوال دیگه MD5 چیه؟
Ali_ix
06-03-2007, 07:02 PM
سلام
صفحه پارسیکس رو توی SourceForge دیدید؟
http://sourceforge.net/projects/xfardic/
چرا خودشو به عنوان دیکشنریه فارسی معرفی کرده؟ نکنه کارش خلافه؟
یه سوال دیگه MD5 چیه؟
اینی که لینک دادی صفحه پروژه xFardic هست. چه ربطی به parsix داره؟ فقط توسعه دهندگانشون یکی هستن!
MD5 هم یک الگوریتم برای Hash کردن هست: http://en.wikipedia.org/wiki/Md5
میلاد
06-03-2007, 07:18 PM
اینی که لینک دادی صفحه پروژه xFardic هست. چه ربطی به parsix داره؟ فقط توسعه دهندگانشون یکی هستن!
پارسیکس هم توی همینجا آپلود شده براش پروژه جدا توی اس اف ایجاد نکردن.
Peculiar
06-03-2007, 11:53 PM
منم همینو میگم. چرا اینکار رو کردن؟ چند بار روی لینکش کلیک کردم فکر کردم اشتباهی میاد. توی سورس هم سرچ زدم پروژه ای به نام پارسیکس ثبت نشده. ولی وقتی دانلود رو شروع کردم 700 مگ بود ایزو. دیکشنری که 700 مگ نمیشه! خلاصه دارم دانلودش میکنم. ولی فکر کنم اینا دارن زیرآبی میرن. یعنی یه جای کارشون میلنگه وگرنه چه اجباری بود با یه اسم دیگه پروژه رو ثبت کنن؟!
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft