بازدید نسخه کامل شده : بین 206 اتومات و پژو پارس کدوم رو انتخاب می کنید چرا؟
kiuna
08-06-2006, 12:48 AM
دوستان لطفا بگن که بین این دو تا ماشین کدوم رو انتخاب میکنن
منظور از لحاظ قدرت و کشش موتور هست ! کلا از نظر موتوری!
بعد بگین چرا؟ و اینکه بگین با کدوم رانندگی کردید!
Sologen
08-06-2006, 12:52 AM
دوستان لطفا بگن که بین این دو تا ماشین کدوم رو انتخاب میکنن
منظور از لحاظ قدرت و کشش موتور هست ! کلا از نظر موتوری!
بعد بگین چرا؟ و اینکه بگین با کدوم رانندگی کردید!
پارس بهتره
فقط اینو میتونم بهت بگم که با گیربکس اوتومات توی ایران به مشکل بر خواهی خورد
Peyman
08-06-2006, 01:12 AM
206 تیپ اتوماتیک :
حجم : 1600 سی سی 16 سوپاپ
توان : 110 HP در 5500 دور در دقيقه
گشتاور : 147 Nm در 4000 دور در دقيقه
وزن ماشین : 1013
پارس :
حجم : 1800 سی سی
توان : 100 HP در6000 دور بر دقيقه
گشتاور : 153 Nm در 3500 دور در دقيقه
وزن ماشین : 1200
206 با وزن کمتر موتور قوی تری داره .
SherlockHolmes
08-06-2006, 01:15 AM
گشتاور چیه؟!http://qsmile.com/qsimages/285.gif
SherlockHolmes
08-06-2006, 01:22 AM
البته برتری های پارس هم از نظر من این هاست:
1:نرم تر بودن!!
2:داشتن صندوق عقب!!(کلا جادار بودن)
3:تکنولوژی قدیمی تر و هم خانواده بودن با 405!!(!)
Peyman
08-06-2006, 01:28 AM
گشتاور چیه؟!http://qsmile.com/qsimages/285.gif
گشتاور نیروی گردشی شفت خروجی موتور و یکی از مولفه های توان موتور هست .
SherlockHolmes
08-06-2006, 01:39 AM
تاثیرش رو چطور میشه دید؟!
منظورم اینه که در چی تاثیر داره!!در قدرت یا شتاب!!یا هر دو...
Peyman
08-06-2006, 09:43 AM
تاثیرش رو چطور میشه دید؟!
منظورم اینه که در چی تاثیر داره!!در قدرت یا شتاب!!یا هر دو...
هردو !
گشتاور ضرب در سرعت زاویه ای میشه همون توان موتور که با واحد اسب بخار یا کیلو وات بیان میشه .
http://my.blackmice.com/showthread.php?t=5727
Candino
08-06-2006, 10:46 AM
باید دید نظرخواهی و منظور شما از بهتر بودن چی هست اگه کلی میخاهی دوتا ماشین کنار هم مقایسه کنید تنها فاکتوری که میشه به هم نزدیک دونست قیمتهای نزدیک به هم این دو ماشین هست خودتان بهتر میدونید که کلاس این دوماشین باهم فرق میکنه پارس یک سدان تقریبا قدیمی با کلاس خانواده پسند موتور 1800 هست و206 یک ماشین کلاس کوچک جم وجور و جوان پسند و موتور 1600 هست در کل بگیری پارس در دنیا اصلا هویت نداره میشه خیلی مثبت فکر کرد و گفت فیس لیفت شده 405 هستش ولی تو کشورهای دیگه وجود نداره خوپ 206 قضیش فرق داره و به جرعت میتونم بگم تنها ماشینه که به نسبت امکاناتش قیمت مناسب تری داره چه ایران و چه خارج در ضمن همین مشخصات 206 اتومات ما همزمان تو انگلستان و استرالیا به نام مدل ایکس تی با همین موتور و گیرباکس و ایرکاندیشنر وخرتوپرتاش به فروش میره جالب با تبدیل پوند ودولار استرالیا گرونتر هم هست .ولی اگه واسه رانندگی تو تهران میخاهی پیکان با فرهنگ ( راه بگیر یا کشته شو ) تهران بالاترین همخوانی را دارد چون تصادف باپیکان الا برای خیلی از مسافرکشا حکم درآمد هم دارد
kiuna
08-06-2006, 11:05 AM
پارس بهتره
فقط اینو میتونم بهت بگم که با گیربکس اوتومات توی ایران به مشکل بر خواهی خورد
اره می دونم! یه بارم به مشکل برخوردم که 500 تومن خرج داشت که رفت جزء گارانتی و خدا رحم کرد! ترسم از همین گیربکس هست که خراب بشه بدبخت شدیم...
حالا می خوام ببینم پارس از لحاظ موتوری چطوره! منظورم خرابی و ...
هست ! 206 کولرش رو که روشن میکنی امپرش میره بالای 90 ! البته تو سربالایی و...
حالا می خوام ببینم کولر پارس هم همین طوریه!
kiuna
08-06-2006, 11:09 AM
باید دید نظرخواهی و منظور شما از بهتر بودن چی هست اگه کلی میخاهی دوتا ماشین کنار هم مقایسه کنید تنها فاکتوری که میشه به هم نزدیک دونست قیمتهای نزدیک به هم این دو ماشین هست خودتان بهتر میدونید که کلاس این دوماشین باهم فرق میکنه پارس یک سدان تقریبا قدیمی با کلاس خانواده پسند موتور 1800 هست و206 یک ماشین کلاس کوچک جم وجور و جوان پسند و موتور 1600 هست در کل بگیری پارس در دنیا اصلا هویت نداره میشه خیلی مثبت فکر کرد و گفت فیس لیفت شده 405 هستش ولی تو کشورهای دیگه وجود نداره خوپ 206 قضیش فرق داره و به جرعت میتونم بگم تنها ماشینه که به نسبت امکاناتش قیمت مناسب تری داره چه ایران و چه خارج در ضمن همین مشخصات 206 اتومات ما همزمان تو انگلستان و استرالیا به نام مدل ایکس تی با همین موتور و گیرباکس و ایرکاندیشنر وخرتوپرتاش به فروش میره جالب با تبدیل پوند ودولار استرالیا گرونتر هم هست .ولی اگه واسه رانندگی تو تهران میخاهی پیکان با فرهنگ ( راه بگیر یا کشته شو ) تهران بالاترین همخوانی را دارد چون تصادف باپیکان الا برای خیلی از مسافرکشا حکم درآمد هم دارد
اره من از 206 خیلی راضیم! تا حالا غیر گیربکسش هیچ مشکلی نداشته! اما ترسم از گیربکسش هست! در ضمن 206 که کارکردش بره بالای 70-80 هزار میفته تو خرج !
البته هنوز خیلی جا داره!
پارس elx رو دیدم خیلی خوبه! از نظر موتوری هم خیلی قویه! اما قیمتش فکر کنم اطراف 18-19 باشه!
Candino
08-06-2006, 01:23 PM
آقا من الان دقیقا یک ساله 206 اتومات دارم مشکلی با هاش نداشتم فعلا تا 3 سال که گیزبکس گارانتی داره بعدشم قیمتشو شنیدم حدود 2500000 هستش (تعویض کامل) شما حساب کن اگه تو این مدت ردش نکردی با خرج تعویض دیسک و صفحه تو این سه سال حالا در صورت احتمال خرابیش تا حدودی یر به یر میشه ولی چرا رو گیربکسش حساس شدی شاید مال شما یک مشکل کارخونه ای داشته از من میشنوید با 19 میلیون یکم بالا و پاین بیشتر فکر کنید ماشینهای دیگری هم هست .پارس مدل باکلاس و گرونتر یک پروسه عجیب تولید مثل آر دی هستش .ماشین بخرید که پدر مادرش معلوم باشه کیان .
daeialborz
08-06-2006, 05:15 PM
پارس ELX واقعاً خوبه hTtp://qsmile.com/qsimages/76.gif
چند وقتیه دامادمون مشکی اش را خریده بدی ازش ندیده ایم hTtp://qsmile.com/qsimages/76.gif
kiuna
08-07-2006, 12:11 AM
آقا من الان دقیقا یک ساله 206 اتومات دارم مشکلی با هاش نداشتم فعلا تا 3 سال که گیزبکس گارانتی داره بعدشم قیمتشو شنیدم حدود 2500000 هستش (تعویض کامل) شما حساب کن اگه تو این مدت ردش نکردی با خرج تعویض دیسک و صفحه تو این سه سال حالا در صورت احتمال خرابیش تا حدودی یر به یر میشه ولی چرا رو گیربکسش حساس شدی شاید مال شما یک مشکل کارخونه ای داشته از من میشنوید با 19 میلیون یکم بالا و پاین بیشتر فکر کنید ماشینهای دیگری هم هست .پارس مدل باکلاس و گرونتر یک پروسه عجیب تولید مثل آر دی هستش .ماشین بخرید که پدر مادرش معلوم باشه کیان .
اخه مشکل اینه که اینها میگن 3 سال گارانتی بعد هزارتا بامبول در میارن که درست نکنن!
اولش مشکل نداشت بعد از 13-14 هزارتا کارکرد اینجوری شد! مشکلشم این بود که دنده عوض نمیکرد! البته گفتم با یه تیپ 5 عوض کنم از طرفی هم تو تهران واقعا با اتومات راحتی! میترسم این گیربکس کار دستمون بده!
Candino
08-07-2006, 08:54 AM
ببخشید 206 شما تیپ 6 اتوماتیک تیپ ترونیک هستش یا تیپ 4 که جی پی اس داره و گیربکسش اتوماتیک مدل زانتایی هست ؟
kiuna
08-07-2006, 12:05 PM
ببخشید 206 شما تیپ 6 اتوماتیک تیپ ترونیک هستش یا تیپ 4 که جی پی اس داره و گیربکسش اتوماتیک مدل زانتایی هست ؟
منی دقیق نمی دونم اما مدل 84 هست و نمایشگر دنده اون هم به صورت اعداد دیجیتالی هست! مثل این تابلوهایی که جلوی فروشگاه ها نصب می کنند برای تبلیغات! مثل این
نمایشگرهای برج میلاد و اینا!
ببخشید اسم تیب ترونیک رو شنیدم اما نمی دونم فرقش چیه و چطوری مشخص میشه!
حالا در مورد این تیپ 4 یه توضیح بده من صفر کلیومتر بفهمم چیه!
Candino
08-07-2006, 12:16 PM
در کل دو مدل 206 اتوماتیک تولید شد هر دو موتور 1600 دارند هر دو امکانات رفاهی یکسانی دارند ولی تیپ 4 گیربکس اتوماتیک معمولی داشت وتیپ ترونیک نبود ( قابلیت استفاده از گزینه دنده معمولی که با کشیدن دسته دنده به سمت چپ امکان تعویض دنده رو بصورت دستی میده بطوری که دنده رو به جلو یعنی افزایش دنده و رو به عقب برعکس ) و در ضمن نمایشگر جلو ال سی دی بود بصورت فابریک و جی پی اس داشت البته شما میتونید با مراجعه به بخش اپشن ایرانخودرو این نمایشگر تهیه کنید . یک مشکل در گیربکس تیپ چهار بود که شرکت پژو در کل دنیا با گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک جدید جایگزین کرد و تولید قبلی متوقف شد . من آشنا تو نمایندگی ایران خودرو دارم که خودشم 206 اتوماتیک داره و میگه امار مراجعین خرابی این مدل به طور قابل ملاحضه کم هستش ولی فعلا گویا توانای تعمیرش تو ایران نیست و حتی ممکن بخاطر یک قطعی جزئی سیم از داخل مجبور به تعویض گیربکس بشن !!؟؟
kiuna
08-08-2006, 02:12 AM
در کل دو مدل 206 اتوماتیک تولید شد هر دو موتور 1600 دارند هر دو امکانات رفاهی یکسانی دارند ولی تیپ 4 گیربکس اتوماتیک معمولی داشت وتیپ ترونیک نبود ( قابلیت استفاده از گزینه دنده معمولی که با کشیدن دسته دنده به سمت چپ امکان تعویض دنده رو بصورت دستی میده بطوری که دنده رو به جلو یعنی افزایش دنده و رو به عقب برعکس ) و در ضمن نمایشگر جلو ال سی دی بود بصورت فابریک و جی پی اس داشت البته شما میتونید با مراجعه به بخش اپشن ایرانخودرو این نمایشگر تهیه کنید . یک مشکل در گیربکس تیپ چهار بود که شرکت پژو در کل دنیا با گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک جدید جایگزین کرد و تولید قبلی متوقف شد . من آشنا تو نمایندگی ایران خودرو دارم که خودشم 206 اتوماتیک داره و میگه امار مراجعین خرابی این مدل به طور قابل ملاحضه کم هستش ولی فعلا گویا توانای تعمیرش تو ایران نیست و حتی ممکن بخاطر یک قطعی جزئی سیم از داخل مجبور به تعویض گیربکس بشن !!؟؟
ممنون
با این توصیفات که گفتید من فهیمدم گیربکس 206 ام تیپ ترونیکه!
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft