PDA

بازدید نسخه کامل شده : مشکل آفلاین با ياهو مسنجر

farbod_91
08-06-2006, 07:42 PM
سلام
ما یه آی دی قدیمی داشتیم که خیلی دوسش میداشتیم
196 تا ادد (add :d) داشتم توش
یه مدت گذشت هیچ آف ای واسش نمیومد. یعنی نمیرسید
حتی چند بار هم امتحان کردم با یه آی دی دیگه
حدود یک سالو نیم یا دو سال هست که آی دیم رو عوض کردم
تو این مدت 2 با تاحالا وقتی لاگین کرده بودم هواار تا آفلاین داشتم ...
میخوام بدونم این چشه که گاهی آف ها هست و بیشتر اوقات هم میپره ؟؟
خیلی دوس داشتم مشکلش حل میشد
کسی میدونه چشه ؟
:baffle: :grimace: :grimace:

Eternity
08-06-2006, 07:54 PM
منم این مشکلو بایکی از آی دی هام دارم .. hTtp://qsmile.com/qsimages/162.gif .

مهرداد
08-06-2006, 08:02 PM
بیشتر موقع ها مشکل از کانکشن اینترنت هست
منم موقع هایی که سرعتم پایینه آف ندارم
یه دلیل دیگه هم داره اینکه آف ها تا یه حدی جمع میشن اگه دیر به دیر لاگین کنی خب آف ها میپره

mse1445
08-06-2006, 08:05 PM
ورژن 7.0 استفاده کنید بقیه شون واقعا مشکل دارن لااقل با اینترنت ایران و دایال آپ

Peculiar
08-06-2006, 08:57 PM
این مشکل برای دوستانی پیش میاد که عادت ندارن قبل از دیسکانکت کردن از یاهو logoff (signout) کنن. یا بعد از باری تو Yahoo Games یا Yahoo mail یا...
راه حل: تنها راه حل اینه که از مسئولان یاهو بخواهید آی دی شما رو ریست کنن که 99.99% بعیده این کار رو برای شمکا بکنن.
اما چرا این اتفاق میافته؟
وقتی که شما وارد یاهو میشید (SingnIn میکنید) پکیجی شامل یک سری اطلاعات به سرور یاهو فرستاده میشه که اعلام میکنه شما آنلاین شدید. وقتی که خارج میشید پکیج دیگه ای به سرور میگه که شما خارج شدید. حالا اینجا ممکنه (که اتفاقا خیلی هم کم پیش میاد و فقط برای کسانی که عادت ندارن SignOut کنن) پکیج دوم برای یاهو ارسال نشه ( به همون علتی که گفتم). یاهو بعد از مدتی (10 تا 30 دقیقه) وقتی میبینه خبری از شما نیست (قاعدتا این وسط پکیجهایی در دوره زمانهای ثابت فرستاده میشه که بگه شما هنوز آنلاین هستید) اوتوماتیک SignOut میکنه. حالا ممکنه یکبار برای همیشه اینکار رو نکنه و شما همیشه برای یاهو آنلاین بمونید (اصطلاحا میگن پکیج اول گیر کرده) و در نتیجه:
آفلاینی برای شما در سرور یاهو ذخیره نمیشه! چون یاهو تصور میکنه شما همه رو آن بودید و دریافت کردید.

farbod_91
08-07-2006, 06:58 PM
خوب اگه اینطور بود منم همیشه باید چراغم روشن میبود!