بازدید نسخه کامل شده : فارسی سازی Plugin
The Mafia
08-08-2006, 02:12 PM
سلام،
من در فارسی سازی پلاگین contact form به مشکل برخوردم، به این طریق که یکی از فایل های پلاگین را به Unicode تبدیل می کنم در حالی که قبلا ANSI بوده است.
پلاگین کار می کنه، اما من نمیتونم وارد صفحه مدیریت وبلاگ بشم و میگه که آقا تو لاین 28 پلاگین به مشکل بر خورده! چطوری فارسیش کنم که پلاگین خراب نشه!؟
The Mafia
08-08-2006, 03:34 PM
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/artofgun/public_html/i/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php:1) in /home/artofgun/public_html/i/wp-login.php on line 9
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/artofgun/public_html/i/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php:1) in /home/artofgun/public_html/i/wp-includes/pluggable-functions.php on line 288
The Mafia
08-08-2006, 11:53 PM
آشپز که دو تا بشه، آش یا شور می شه یا بی نمک!
( دو تا مدیر داره اینجا، هیچکس نمی تونه مشکل ما رو حل کنه!)
DarkMan
08-09-2006, 12:04 AM
خوب با اینکاری که شما کردی
یعنی صفحه رو Unicode کردی ! باعث شده که چند تا علامت ! قبل از تمامی کدهات تو فایل قرار بگیره ! که با Notepad و یکسری از برنامه های دیگه قابل مشاهده نیست.
و همین باعث میشه که زمان ساختن Cookie یا Session به مشکل بربخوره.
همونطور که میدونی زمانی که میخوایم cookie یا Session درست کنیم ، نباید قبل از اون هیچگونه متنی به Browser ارسال بشه !
اما اون چندتا علامتی که توی اون فایل Unicode شده قرار گرفتن ، به Browser ارسال میشن و نمیذارن این عملیات ( ساخت Cookie یا Session ) درست انجام بده !
فک میکنم اگه اون فایل رو با Wordpad باز کنی بتونی اون علامت ها رو ببینی و حذفشون کنی ...
Ali_ix
08-09-2006, 10:59 AM
با ادیتوری مثل EMEditor باز کنید و کارکترهای اضافی اول فایل رو پاک کنید و به عنوان unsigned UTF-8 دخیرش کنید ! (یعنی همین یونیکد ..ولی بدون اضافات !)
The Mafia
08-09-2006, 11:55 AM
از هر دو تاتون ممنونم! لطف کردید دوستان. :)
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft