بازدید نسخه کامل شده : هارد 250 sata چی پیشنهاد میکنید؟
cacodemon
08-08-2006, 03:31 PM
من میخوام یه هارد 250 gb بخرم که sata هم باشه خودم میخواستم مکستور بخرم ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره :after_boom: جی پیشنهاد میکنین ؟ :ops:
من خودم تصميم گرفتم هيتاچي رو يه تستي بزنم :دي
Cyber
08-08-2006, 04:23 PM
من مکستور 250 داشتم راضی بودم . چرا گفتن به درد نمیخوره ؟
الان مکستور SATA2 با 16 مگ بافر حدود 75 فکر کنم باشه .
به هر حال هر برندی رو انتخاب کردید SATA2 بگیرید . البته مادربرد هم باید ساپورت کنه .
به غیر از این میتونید Western Digital بگیرید ولی 8 مگ بافر هست .
اگر مکستور گرفتید سعی کنید با گارانتی 3 ساله الماس بگیرید .
البته sata 2 با sata 1 هيچ تفاوت عملي نداره . پس خيلي رو خريدش تاكيد نكنيد .
من 80مكستور داشتم باقلوا بود..الانم 300شو گرفت راضيم....بقول دوستمون حتما sata2بگير
Cyber
08-08-2006, 04:35 PM
البته sata 2 با sata 1 هيچ تفاوت عملي نداره . پس خيلي رو خريدش تاكيد نكنيد .
تا جایی که من اطلاع دارم حداقل از نظر تئوری نهایت حجم مبادله اطلاعات SATA 1.5 Gb/s هست و SATA2 3Gb/s .
البته مادربرد باید SATA2 ساپورت باشه .
gray_wolf
08-08-2006, 04:39 PM
از نظر تئوري SATA II دوبرابر پنهاي باند بيشتر نسبت به ساتاي معمولي داره ولي از نظر عملي و فيزيكي درواقع هردو يكي هستن! فقط اينترفيس ارتباطيشون تغيير كرده!
تقريبا همه هاردهاي SATA II پشتشون يه جامپر داره كه اونارو تبديل به ساتاي معمولي ميكنه و ميشه روي هر مادربوردي استفاده كرد...
تا جایی که من اطلاع دارم حداقل از نظر تئوری نهایت حجم مبادله اطلاعات SATA 1.5 GB/s هست و SATA2 3GB/s .
اینا انوقت از کجا به شما وحی شده..:grimace: :shuai:
ببینید..لازم نیست معلوماتمون رو به رخ هم بکشیم ولی یکم دقت کنید میبینید الان 2 تا تاپیک هارد فعال هستند..تست ها رو نگاه کنید..و در ضمن بیشتر از 2000 پست در مورد خرید هارد تو فروم داریم..
شما تک تک حرفاتون غلطه..اگه میبینید کسی جواب نمیده چون دوست دارن احترام کاربرا حفظ بشه:
1.هارد ها در بهترین حالت در چرخش 7200 دور در دقیقه سرعتشون میشه 70 مگا بایت در ثانیه..پس اینترفیس 100-133-150-300 واسشون فرقی نداره...فقط مدل هارد و سرعت اون مهمه..
2. کش هارد در حد 1 درصد اوقات هم تاپیر گذار نیست..مگه هارد به هارد انجام بشه..
3.اکثر هاردهای SATA2 جامپر SATA COMP دارن..پس لازم نیست حتما برد ساتا2 باشه کنتلرش..
4. مکستور در سری ساتا فوق العاده مشگل دار بود..دلیل و مدرک علاوه بر تست بچه ها مراجعه کنید به خود سایت مکستور که بارها فیرم ویر اصلاحی واسه این هاردها دادن..
5.الان مهمترین فاکتور تو خرید هارد خنکی و صروصدای کمه..حتی سرعت هم تو نسل جدید هاردها خودشو کمتر نشون میده چون رم سیستم مقدارش الان انقدر هست که کش موقت روی هارد دیگه لزوم چندانی نداره..
یه راهنمای خرید هارد تو پی تی داشتم..اونم باید اینجا بزارم اگه پیدا بشه//
تا جایی که من اطلاع دارم حداقل از نظر تئوری نهایت حجم مبادله اطلاعات SATA 1.5 GB/s هست و SATA2 3GB/s .
راستی دوستان گرامی یکم به اعداد توجه کنن بد نیستا..:Jumpin:
اینم 1 ماه پیش نوشتم..لحاظ کنید که دیگه خیلی کم سیگیت گیر میاد و هارد 250 هم بشدت افت قیمت داشته..
کلا تمام هاردهای ساتا 2 که هم مدل IDE دارند با جامپر یا بی جامپر روی ساتا1 باید کار کنن..
مثال همین سری 9 سیگیت.( اصلا ساتا2 نداره تو ایران البته..) یا سری 10 مکستور...
خوب اونایی که هم رده IDE ندارن چی..دیگه میمونه شرکت سازنده..دلش بخواد کامپتیبل میسازه..نخواد نمیسازه...
در ضمن ساتا1 و ساتا2 و ساتا1000 هم بخری فقط مدل هارد ت پرفورمنس تاثیر داره..نه بافر و نه هیچ عامل دیگه..
اخه اینترفیس IDE هم پهنای باندش هنوز تا 70 درصد پر نشده انوقت ساتا 2 فکر میکنید چه تاثیری داره..
لپ کلوم یه تاپیک همینجا علیرضا زده برید اونرو بخونید..دلم نمیخواد توضیح اضافی بدم ولی خوب مجبورم:
1. هارد های یک سری رو هم میخرید اینو فراموش نکنید که مثلا سیگیت سری 10 با حجم 160 سرعتش به مراتب بیشتره تا با حجم 500...این مثال بود بقیه هم همینطور..
2. اگه IDE خالی زیاد دارید و زیاد هارد به هارد نمیکنید خوب همون IDE هم با برندهایی مثه سیگیت و هیتاچی بخرید بعض مکستوره..
3. اگه پولشو داری از سری 10پ کا یا 15کا ساتا وسترن بخرید که خوب ندارید..
4. اگه ریسک میکنید حداقل 2 تا هارد بخرید رید کنید..تقریبا بردی نیست که رید ساپورت نکنه..
5. سیک تایم هارد های زیر 80 خیلی پایینتر از بالای 80 ها بود پس اگه احساس کندی تو لود ویندوز میکنید با هارد جدید خوف نکنید طبییعیه..
6.حدالامکان هاردی بخرید که بسته بندیش مناسب باشه چون تو بازار اینارو با گونی جا بجا میکنن و واسه هم پرت میکن..خوب مشخصا سامسونگ و هیتاچی و سیگیت ( البته اونم بسته بندیش معمولیه ولی تو کارتن توزیع میشه و قبلا باکس پلاستیکی داشت..) مناسبن..
7.حجم هاردی که میخرید از 250 بیشتر نشه ( گول بافر 16 رو نخورید) چون 2 تا دیلی واضح داره..1 سرعت خیلی پایین..2 قیمت واقعا احمقانه..
8. هارد سامسونگ ظرفیت 160 و 200 ارزش خرید نداره چون هم کمتراز حجم واقیه و هم گرونه نسبتا..
9. هیتاچی ساتا 2 یا صدا نمیکنه یا اگه صدا کنه اژیر میکشه اینم طبیعیه..
10..از نظر صرفه حجمی هیتاچی بهتر از بقیس چون مثلا 80 گیگ رو 83 میزنه تا با شمارش باینری نزدیک 80 بشه..
11. اگه سرعت هارد واستون مهمه سری 9 سیگیت رقیب ندارن ولی فقط IDE موجود هست.
Cyber
08-08-2006, 05:07 PM
اینا انوقت از کجا به شما وحی شده..:grimace: :shuai:
ببینید..لازم نیست معلوماتمون رو به رخ هم بکشیم ولی یکم دقت کنید میبینید الان 2 تا تاپیک هارد فعال هستند..تست ها رو نگاه کنید..و در ضمن بیشتر از 2000 پست در مورد خرید هارد تو فروم داریم..
شما تک تک حرفاتون غلطه..اگه میبینید کسی جواب نمیده چون دوست دارن احترام کاربرا حفظ بشه:
1.هارد ها در بهترین حالت در چرخش 7200 دور در دقیقه سرعتشون میشه 70 مگا بایت در ثانیه..پس اینترفیس 100-133-150-300 واسشون فرقی نداره...فقط مدل هارد و سرعت اون مهمه..
2. کش هارد در حد 1 درصد اوقات هم تاپیر گذار نیست..مگه هارد به هارد انجام بشه..
3.اکثر هاردهای SATA2 جامپر SATA COMP دارن..پس لازم نیست حتما برد ساتا2 باشه کنتلرش..
4. مکستور در سری ساتا فوق العاده مشگل دار بود..دلیل و مدرک علاوه بر تست بچه ها مراجعه کنید به خود سایت مکستور که بارها فیرم ویر اصلاحی واسه این هاردها دادن..
5.الان مهمترین فاکتور تو خرید هارد خنکی و صروصدای کمه..حتی سرعت هم تو نسل جدید هاردها خودشو کمتر نشون میده چون رم سیستم مقدارش الان انقدر هست که کش موقت روی هارد دیگه لزوم چندانی نداره..
یه راهنمای خرید هارد تو پی تی داشتم..اونم باید اینجا بزارم اگه پیدا بشه//
بزرگوار
این اعداد به بنده وحی نشده .
منبع (http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/diamondmax_10_data_sheet.pdf)
تنها اشتباه من تایپ کردن حرف b به صورت B بوده که اشتباها Gb/s به صورت GB/s تایپ شد
فکر نمیکنم به کسی اهانتی کرده باشم یا پست نامربوطی زده باشم که مستوجب چنین برخوردی از طرف شما باشه .
لطف بفرمایید و تک تک غلط های من رو حتما یادآوری کنید تا اگر من هم اطلاعات غلطی دارم با کمک شما اصلاح بشه .
تشکر و عرض احترام
بزرگوار
این اعداد به بنده وحی نشده .
منبع (http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/diamondmax_10_data_sheet.pdf)
تنها اشتباه من تایپ کردن حرف b به صورت B بوده که اشتباها Gb/s به صورت GB/s تایپ شد
فکر نمیکنم به کسی اهانتی کرده باشم یا پست نامربوطی زده باشم که مستوجب چنین برخوردی از طرف شما باشه .
لطف بفرمایید و تک تک غلط های من رو حتما یادآوری کنید تا اگر من هم اطلاعات غلطی دارم با کمک شما اصلاح بشه .
تشکر و عرض احترام
همون اشتباه شما فرقش 8 برابره..منم 1 صفر اشتباه بزارم فرقش 10 برابره..
من 1 پست از شما کوت کردم..ایرادهای اون پست رو گفتم..خیلی منطقی هم جواب شما رو گوش میکنم..شاید من در اشتباه باشم؟؟؟
دیلی و مدرک بیارید من هم صحه بر حرف شما میزارم..
جناب raxعزيز
ضمن تشكر از توضيحات مبسوطتون سوال من اينه آيا من كه الان هارد 300مكستور دارم و سرعت و سروصداش هم در نرمالترين حالته ايا به مشكل خواهم خورد؟؟آيا بنظر شما بايد هاردمو عوض كنم؟؟من قبلا مكستور80داشتم و خيلي عالي واسم كار ميكرد(الانم داره واسم كار ميكنه بردمش محل كارم)
جناب raxعزيز
ضمن تشكر از توضيحات مبسوطتون سوال من اينه آيا من كه الان هارد 300مكستور دارم و سرعت و سروصداش هم در نرمالترين حالته ايا به مشكل خواهم خورد؟؟آيا بنظر شما بايد هاردمو عوض كنم؟؟من قبلا مكستور80داشتم و خيلي عالي واسم كار ميكرد(الانم داره واسم كار ميكنه بردمش محل كارم)
اوه..تو چرا اینقذه لفظ قلم شدی..:دی:ops:
خوب..ببین اون هارد رو خریدی ..درست نیست بفروشیش.خیلی ضرر میکنی..من نمیگم مکستور خیلی بده....بهر صورت هارد iMac هم همین مکستور 250 هستش..ولی دلایل منم اگه منطقی نبود شما ردش کنید:
1. مکستور همین الانم دیگه وجود خارجی نداره..این یعنی گارانتی یا پشمک یا مثه دفی باید مدتها بدویی تا بهت یه پولی زیر قیمت هاردت بدن..
2.باید حتما واسه هاردت فن بخری و حتما جای مناسب تو کیس براش داشته باشی..
3.سروصدا رو نسبی بسنج..اگه صدای مثلا وسترن رو بشنوی میگی این هارد خاموشه..گوش انسان ممکنه به حد فرکانسی عادت کنه با یه شدت همیشگی انتظارش رو داشته باشه..مثه فن پردازنده من که تا وقتی پای سیستم خودمم برام بی صداس ولی میرم پا سیستم عموم میفهمم هیولاس..:electric_shock:
خوب خدا کنه جوابتو گرفته باشی..:lol:
اوه..تو چرا اینقذه لفظ قلم شدی..:دی
1-آخه اينجا كه بخش آزاد نيس كه بخوام شوخي كنم
2-سوما هم نداريم
3-نا سلامتي داريم سوال علمي ميكنيم ها.....يعني به ريخت و هيكل ما نميخوره؟؟؟؟
.
.
.
n-ممنون ازت
shork
08-08-2006, 05:43 PM
معلوم نميکنه 3 هفته پيش از يکی هارد گرفتم براش چيزی بريزم هارد وصل کدم
هر کاری کردم نشناخت روی کيس خودش هم نشناخت بعد فهميديم سوخته هارد ، 1 سال گارانتی بود
2 تا تعميير گاه بردم تا آخر معلوم شد هيچ کاريش نميشه کرد ...
در مورد علت خرابی هم از پاور و مين خودم مطمعن هستم ..
توی قسمت سخت افزار همين فروم ميتونی بگردی و حداقل 10 مورد خرابی مکستور پيدا کنی ...
شمام اگه اطلاعات مهمی توش داريد و هزينه تعويض براتون مهم نيست به نظر من عوض کنی بهتره.
در مرده سرو صدا هم من خودم 200 sata مکستور دارم و 300 pata وسترن الان وين روی وسترن نصب هست
فقط مقعی که توی درايوهای مکستور ميرم ميفهمم که کامپيوتر روشن از بسکه قارتو قور ميکنه.
:laugh: :laugh: :laugh: آقا من يه هارد مكستور 300 و يه هارد 80دارم هرجفتشو ميفروشم به 99%تخفيف:big: :big: ويا هردوشو به يه هرد 80مگ وسترن تاخت ميزنم:big: :big:
cacodemon
08-09-2006, 12:19 AM
از همه دوستان واقعا ممنونم مخصوصا rax عزیز
. اگه IDE خالی زیاد دارید و زیاد هارد به هارد نمیکنید خوب همون IDE هم با برندهایی مثه سیگیت و هیتاچی بخرید بعض مکستوره..
نه اتفاقا ide هام پرن همشون
حدالامکان هاردی بخرید که بسته بندیش مناسب باشه چون تو بازار اینارو با گونی جا بجا میکنن و واسه هم پرت میکن..خوب مشخصا سامسونگ و هیتاچی و سیگیت ( البته اونم بسته بندیش معمولیه ولی تو کارتن توزیع میشه و قبلا باکس پلاستیکی داشت..) مناسبن..
من مکستور قبلیم که تو این بسته بندی های پلاستیکی بود (کیسه) مثلا چه جوری باشه پکش؟
اگه سرعت هارد واستون مهمه سری 9 سیگیت رقیب ندارن ولی فقط IDE موجود هست.
سرعت واقعا مهمه واسم ولی نمیخوام زیادم خرج کنم اینا قیمتشون چه جوریه؟
/
1-در نهایت یعنی شما توصیه میکنین 250 نخرم؟
2-این سیگیت چه جوریاست؟
3-از کجا بفهمم مینم ساتا ساپورت میکنه یا نه
بازم از همه ممنون
AmiR_Network
08-09-2006, 01:20 AM
می گم اگه من بخوام SATA بگیرم مادر بورد هم باید ساپورت کنه دیگه؟
پس چرا ای ایسوز ها که قیمتشون بالای 120 تومن هستن چرا ساپورت نمی کن ولی اونایی که قیمتشون زیره100 هست ساپورت می کنن؟
به اینا نگاه کند:
123000 تومان
-|- ASUS - A8N-E (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Ultra Chipset PCI Express)
135000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express)
165000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI Deluxe (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express Dual RAID Dual Gigabit LAN)
195000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI Premium (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express)
75000 تومان
-|- ASUS - A8S-X (AMD Athlon 64-Socket 939-SIS 756 Chipset PCI Express)
84000 تومان
-|- ASUS - A8V-E SE (AMD Athlon 64-Socket 939-VIA K8T890 Chipset PCI Express)
75000 تومان
-|- ASUS - A8V-MX (AMD Athlon 64 - 939 - VIA K8M800 Chipset - SOUND VGA LAN SATA PCI Express)
65000 تومان
-|- ASUS - K8N (AMD Athlon 64 - nForce3 250 chipset - SATA)
67000 تومان
-|- ASUS - K8N4-E (AMD Athlon 64-NVIDIA nForce4 4xChipset PCI Express)
59000 تومان
-|- ASUS - K8U-X (AMD Athlon 64 - ULI M1689 chipset - Socket 754 - SATA)
63000 تومان
-|- ASUS - K8V-X (AMD Athlon 64 - VIA K8T800 chipset - Socket 754 - SATA)
70000 تومان
-|- ASUS - P4GPL-X (Intel 915PL chipset - Dual Channel DDR 400-PCI Express-SOUND LAN SATA)
55000 تومان
-|- ASUS - P4S800-MX SE (SIS FSB800-SOUND VGA AGP SLOT DDR400 LAN SATA)
60000 تومان
-|- ASUS - P4S800D-X (SiS 655FX-DUAL DDR-8X-800 MHZ LAN SATA)
85000 تومان
-|- ASUS - P5AD2-E (Intel 925XE chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 -PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
87000 تومان
-|- ASUS - P5GD1 PRO (Intel 915P chipset - LGA775 - Dual Channel DDR 400-PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
86000 تومان
-|- ASUS - P5GD1-VM (Intel 915G chipset - LGA775 - Dual Channel DDR 400-PCI Express-SOUND VGA Gigabit LAN SATA)
92000 تومان
-|- ASUS - P5GD2-X (Intel 915P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
95000 تومان
-|- ASUS - P5GDC-Pro (Intel 915P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 600MHz-PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
77000 تومان
-|- ASUS - P5GPL-X (Intel 915PL chipset - LGA775 - Dual Channel DDR 400-PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
70000 تومان
-|- ASUS - P5GV-MX (Intel 915GV chipset-LGA775-Dual Channel DDR-PCI Express-SOUND VGA LAN SATA ( NEW ))
157000 تومان
-|- ASUS - P5LD2 Deluxe (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 667MHX-2 X PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA Wireless LAN 1394)
114000 تومان
-|- ASUS - P5LD2 SE (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
107000 تومان
-|- ASUS - P5LD2-VM (Intel 945G chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND VGA 256 Gigabit LAN SATA)
230000 تومان
-|- ASUS - P5N32-SLI Deluxe (NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition chipset-LGA775-Dual Channel DDR2- 2 PCI Express-SOUND Dual Gigabit LAN 1394)
102000 تومان
-|- ASUS - P5ND2-SLI (NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition chipset-LGA775-Dual Channel DDR2- 2 PCI Express-SOUND Gigabit LAN)
84000 تومان
-|- ASUS - P5P800 SE (Intel 865PE chipset - LGA775 - Dual Channel DDR 400-SOUND LAN SATA)
58000 تومان
-|- ASUS - P5P800-MX (Intel 865GV chipset - LGA775-SOUND VGA 128MB LAN SATA)
94000 تومان
-|- ASUS - P5PL2 (Intel 945PL chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND Gigabit LAN SATA)
ولی اینیکی ها SATAساپورت می کنن؟خوب دلیل برقیمتش نیست ولی اصولا باید ساپورت کنن آخه من که می خوام AMD - ATHLON 64 Bit 3500 (HyperTransport technology-Socket 939-640K Cache) بگیرم باید یه مادر بوردی که اینو ساپورت کنه بگیرم دیگه خوب تو مادر بورد های asuse فقط یکی رو پیدا کردم که که همAMD - ATHLON 64 Bit 3500 رو ساپورت کنه و هم SATA رو ولی من می خوام ASUS - A8N-SLI Deluxe (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express Dual RAID Dual Gigabit LAN) بگیرم تکلیف ما چیه؟
می گم اگه من بخوام SATA بگیرم مادر بورد هم باید ساپورت کنه دیگه؟
پس چرا ای ایسوز ها که قیمتشون بالای 120 تومن هستن چرا ساپورت نمی کن ولی اونایی که قیمتشون زیره100 هست ساپورت می کنن؟
به اینا نگاه کند:
ولی اینیکی ها SATAساپورت می کنن؟خوب دلیل برقیمتش نیست ولی اصولا باید ساپورت کنن آخه من که می خوام AMD - ATHLON 64 Bit 3500 (HyperTransport technology-Socket 939-640K Cache) بگیرم باید یه مادر بوردی که اینو ساپورت کنه بگیرم دیگه خوب تو مادر بورد های asuse فقط یکی رو پیدا کردم که که همAMD - ATHLON 64 Bit 3500 رو ساپورت کنه و هم SATA رو ولی من می خوام ASUS - A8N-SLI Deluxe (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express Dual RAID Dual Gigabit LAN) بگیرم تکلیف ما چیه؟
دوست عزیز..مباحث رو با هم قاطی نکنید..یکم بیستر در مورد نوشته هاتون مطالعه کنید..تمام بردهایی که شما نشون دادین ساتا دارن..اونایی که میگین ندارن اکثرشون اتفاقا ساتا2 هستن..
در مورد اون خرید کردنتون هم بجای اینکه دنبال جواب کشیدن از بقیه باشین لطف کنید یکی از 100 مورد خرید سیستم تو همین فروم رو یه نیگا بندازید..
از همه دوستان واقعا ممنونم مخصوصا rax عزیز
نه اتفاقا ide هام پرن همشون
من مکستور قبلیم که تو این بسته بندی های پلاستیکی بود (کیسه) مثلا چه جوری باشه پکش؟
سرعت واقعا مهمه واسم ولی نمیخوام زیادم خرج کنم اینا قیمتشون چه جوریه؟
/
1-در نهایت یعنی شما توصیه میکنین 250 نخرم؟
2-این سیگیت چه جوریاست؟
3-از کجا بفهمم مینم ساتا ساپورت میکنه یا نه
بازم از همه ممنون
خوب..با این تفاسیر شما بهتین انتخاب برات همون هیتاچی 250 هستش..حالا چه IDE و چه ساتا فرقی نداره..اگه IDE خواستین بخرین که البته میگین جا ندارین سامسونگ هم سرعت خوبی داره..
cacodemon
08-09-2006, 11:18 PM
رفتم هیتاچی گیر نیاوردم
مکستور سنگاپور خریدم 250 ide یکی از سیدی رام ها رو هم باز کردم جا وا شد hTtp://qsmile.com/qsimages/305.gif
AmiR_Network
08-10-2006, 12:25 AM
می گم که درست
ولی جلو اون مادر بورد اولیا ننوشته که SATA?
ASUS - A8N-E (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Ultra Chipset PCI Express
hTtp://qsmile.com/qsimages/213.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/59.gif
می گم که درست
ولی جلو اون مادر بورد اولیا ننوشته که SATA?
ASUS - A8N-E (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Ultra Chipset PCI Express
hTtp://qsmile.com/qsimages/213.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/59.gif
اره...اصلا من غلط کردم..اینا هیچکدوم ساتا ندارن...من اشتباه کردم..شما به بزرگواری خودتون ببخشید..
AmiR_Network
08-10-2006, 02:23 AM
hTtp://qsmile.com/qsimages/72.gif hTtp://qsmile.com/qsimages/213.gif
cacodemon
08-10-2006, 02:36 AM
البته به من ربطی نداره.... ولی دوست من ..... یه آدم متشخص باید به نظریات کسی که از خودش بیشتر میدونه احترام بذاره hTtp://qsmile.com/qsimages/38.gif
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft