بازدید نسخه کامل شده : خرید یک سیستم
AmiR_Network
08-08-2006, 06:07 PM
سلام
با وجود اینکه تاپیک قبلیه من قفل شد اومدم یه تاپیک دیگه باز کردم
من می خوام یه سیستم نو بگیرم کیبورد و موس و اسپیکر هم دارم.
یه هارد120 مکستور هم دارم و یک رم 512 کینگ استون و مانیتور هم یه SONY SDM-HS75Pدارم.
بودجه من هم تا 490 هستش
یه مادر بورد می خوام
یه رم 512
به VGA 256
یه cpu می خوام ترجیحا AMD
در ضمن نمی تونم زیاد صبر کنم که قیمتا یکم بیاد پایین تر یه تابستونه دیگه
سیستمی که می خوام برای کارهای شبکه و گرافیک می خوام و بعضی وقتا گیم
در ضمن مارک قطعات رو بگید
این سیستمم هم اگه بدون هارد بخوام بفروشم 130 تومن می گیرن:byebye:
AmiR_Network
08-08-2006, 06:10 PM
در ضمن AMD بیشتر بدرد من می خوره یا اینتل؟
اونطوری که من بر آورد کردم AMD بیشتر بدرد من می خوره و قیمتش هم نسبتا مناسب تره 3000 اون فکر کنم 130 تومن باشه
روي مادربردش شك نكن فقط asus
بقيه مادربردها بي برو برگرد با بعضي قطعات ناسازگاري پيدا ميكنن
كارت گرافيك ارزون هم بخواي آلباترون و اسوس بدك نيستن
اگه گرافيك مد نظرت باشه غير از اينتل فول كش ممكنه يه نمه به دردسر بيفتي...
در ضمن AMD بیشتر بدرد من می خوره یا اینتل؟
اونطوری که من بر آورد کردم AMD بیشتر بدرد من می خوره و قیمتش هم نسبتا مناسب تره 3000 اون فکر کنم 130 تومن باشه
3000 عزيزم 77 تومنه نه 130 تومن .
gray_wolf
08-08-2006, 06:44 PM
75 تومنه http://qsmile.com/qsimages/298.gif
gray_wolf
08-08-2006, 06:47 PM
روي مادربردش شك نكن فقط asus
بقيه مادربردها بي برو برگرد با بعضي قطعات ناسازگاري پيدا ميكنن
كارت گرافيك ارزون هم بخواي آلباترون و اسوس بدك نيستن
اگه گرافيك مد نظرت باشه غير از اينتل فول كش ممكنه يه نمه به دردسر بيفتي...
دليل و مدرك لطفا. اينجا سليقهاي بحث نكنين لطفا. شما فكر ميكنين چند درصد بچههاي حرفهاي اينجا ايسوس دارن؟ يا حتي غير حرفهاي ها...
همينطور در مورد كار گرافيكي و اينتل..
AmiR_Network
08-08-2006, 08:22 PM
سلام
تا اینجا من می خوام یه سیستم باین مشخصات بگیرم:
200تومن AMD - ATHLON 64 Bit 4000 HyperTransport technology-Socket 939 - 1MB Cache
در مورد مادر بورد هم که AMD بالایی رو که با سوکت 939 هست ساپورت کنه تا سقف 160 تومن ترجیحا ایسوز یا MSI
123000 تومان
-|- ASUS - A8N-E (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Ultra Chipset PCI Express)
135000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express)
165000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI Deluxe (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express Dual RAID Dual Gigabit LAN)
195000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI Premium (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express)
تا اینجا اینارو پدا کردم کدومشون بهتره؟
رم هم یه 512 می خوام ترجیحا کینگ استون
47000 تومن KINGSTON - DDR-512MB PC400 Original
کارت گرافیک هم یه 7600 می گیرم فکر کنم 130 تومن باشه
هارد هم که دارم
کلا میشه 540 تومن البته قیمت مادر بورد رو 165000 تومن انتخاب کردم اگه خوبه بگید اگه هم نیست بگید ادیت کنم؟
AmiR_Network
08-08-2006, 08:23 PM
آهان پاور هم با قیمت مناسب یه پیشنهاد بدید
AmiR_Network
08-08-2006, 08:26 PM
در ضمن من شنیدم AMD از تکنولوژی DDR2 واسه رم های جدید ساپورت نمی کنه.
درسته؟
دليل و مدرك لطفا. اينجا سليقهاي بحث نكنين لطفا. شما فكر ميكنين چند درصد بچههاي حرفهاي اينجا ايسوس دارن؟ يا حتي غير حرفهاي ها...
دليل و مدرك من خودمم.....
البته ببخشيد اينقدر رك گفتم...ببخشيد خودخواه نيستم ولي تجربه بيش از 7سال كار حرفه اي در زمينه تخصصي مادربورد اينو به من ياد داده.......
من با همه مادبوردها بسته به سفارش مشتريان (چندين بانك - موسسه مالي - ادارات و شركتها) كار كرده ام ولي الان با يقين تمام به همه اونايي كه دوستشون دارم ميگم فقط ايسوس.......ببخشيد دليل علمي ندارم ولي تجربه خيلي خوبي دارم....شرمنده .........
ببينيد دوست عزيز اينبار هم بدون داشتن هيچگونه دليلي ميگم اينتل اونم فول.....چرا؟؟؟چون هدف گرافيكه يعني كش خيلي مهمه........
دليلم ندارم همونطور كه گفتم......شما هر دو رو امتحان كنين بعد بياييم بحث كنيم.....منم ميتونم از دارندگان هردو cpuسوال كنم خصوصا اينكه گرافيست هاي حرفه اي مطرحي سراغ دارم...........
بازم از دوستان عذز ميخوام اگه جسارتي شده و بدون دليل و مدرك وصرفا بر مبناي تجربي و عملي حرف زدم.......
mse1445
08-08-2006, 09:49 PM
دوست عزیز تا نگی کاربرد عمده ات چیه نمیشه شما رو راهنمایی درست کرد
gray_wolf
08-08-2006, 09:50 PM
دليل و مدرك من خودمم.....
البته ببخشيد اينقدر رك گفتم...ببخشيد خودخواه نيستم ولي تجربه بيش از 7سال كار حرفه اي در زمينه تخصصي مادربورد اينو به من ياد داده.......
من با همه مادبوردها بسته به سفارش مشتريان (چندين بانك - موسسه مالي - ادارات و شركتها) كار كرده ام ولي الان با يقين تمام به همه اونايي كه دوستشون دارم ميگم فقط ايسوس.......ببخشيد دليل علمي ندارم ولي تجربه خيلي خوبي دارم....شرمنده .........
عزيزم ما هم حرفهاي هستيم. ما هم سالها كار حرفهاي سخت افزار كرديم. از روي باد شكم حرف نميزنيم و البته لزومي هم نداره اين چيزارو به رخ همديگه بكشيم :wink:
براي من دليل و مدرك علمي و مستند ملاكه نه تجربه شما.
درضمن من از شما و همه دوستان خواهش ميكنم يه نيم نگاهي به اين (http://my.blackmice.com/announcement.php?f=72) داشته باشين. لطفا كاري نكنين اينجا هم مثل بخش مشاوره پيتي از بين بره! اميدوارم منظورمو واضح گفته باشم.
عزيزم ما هم حرفهاي هستيم. ما هم سالها كار حرفهاي سخت افزار كرديم. از روي باد شكم حرف نميزنيم و البته لزومي هم نداره اين چيزارو به رخ همديگه بكشيم :wink:
براي من دليل و مدرك علمي و مستند ملاكه نه تجربه شما.
درضمن من از شما و همه دوستان خواهش ميكنم يه نيم نگاهي به اين (http://my.blackmice.com/announcement.php?f=72) داشته باشين. لطفا كاري نكنين اينجا هم مثل بخش مشاوره پيتي از بين بره! اميدوارم منظورمو واضح گفته باشم.
ok
هرچي مدير بگه همونه......
AmiR_Network
08-08-2006, 10:13 PM
آقا
مثل اینکه تاپیک واسه منه که می خوام یه سیستم بگیرم نه اینکه بیاین اینجا بحث بیخود و بی نتیجه که بار ها در موردش بحث شده و بی نتیجه مونده انجام بدید!!!
سوالم رو بالا پرسیدم
و یه سوال هم دارم که قیمت Mother board :Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I845GERZ x.x
الان چنده نمی خوام بخرم یکی دارم می خوام بفروشم
و یه سوال دیگه قیمت intel celeron 2.8 چنده؟
AmiR_Network
08-08-2006, 10:15 PM
لطف کنید جواب بدید
اینAMD>INTEL کجاست؟قرار بود یه مشاوره کنیم و بریم یه سیستم یگیریم؟
لطف کنید یه جواب درست بدیدبه هم که فردا پشیمون نشم از سیستمی که گرفتم!!!
بودجمم هم تا 520 تومن افزایش یافت!
موفق باشید
celeron2.8ديروز ساغت 30/8 عصر 62بود.البته اين قيمت مصرف كننده اش بود كه من ديروز اتفاقا گرفتم.
و اما يه چيز ديگه.....من اصلا تاپيك قبلي شما رو كه قفل شد نديده بودم........بنظرم مدير تاپيك و بعضي دوستان راس ميگن واقعا اگه بخواي فرق اينتل و AMDرو اينجا بذوني به نتيجه نخواهي رسيد ......بهتره با آشنايان و دوستانت و با در نظر گرفتن رشته كاريت تصميم بگيري و اگه هدفت خونگيه درين صورت زياد مگران نباش هر جفتش خوبن.....
AmiR_Network
08-09-2006, 12:50 AM
اینا بی جواب موندن:
آهان پاور هم با قیمت مناسب یه پیشنهاد بدید
ممنون میشم اگه جواب بدید!!!
در ضمن من شنیدم AMD از تکنولوژی DDR2 واسه رم های جدید ساپورت نمی کنه.
درسته؟
سلام
تا اینجا من می خوام یه سیستم باین مشخصات بگیرم:
200تومن AMD - ATHLON 64 Bit 4000 HyperTransport technology-Socket 939 - 1MB Cache
در مورد مادر بورد هم که AMD بالایی رو که با سوکت 939 هست ساپورت کنه تا سقف 160 تومن ترجیحا ایسوز یا MSI
123000 تومان
-|- ASUS - A8N-E (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Ultra Chipset PCI Express)
135000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express)
165000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI Deluxe (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express Dual RAID Dual Gigabit LAN)
195000 تومان
-|- ASUS - A8N-SLI Premium (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 SLI Chipset PCI Express)
تا اینجا اینارو پدا کردم کدومشون بهتره؟
رم هم یه 512 می خوام ترجیحا کینگ استون
47000 تومن KINGSTON - DDR-512MB PC400 Original
کارت گرافیک هم یه 7600 می گیرم فکر کنم 130 تومن باشه
هارد هم که دارم
gray_wolf
08-09-2006, 12:52 AM
پاور رو آخر كار بعد از اينكه قطعات سيستم مشخص شد و با توجه به مصرف سيستم انتخاب ميكنين.
cpu هاي جديد amd كه اسمشون AM2 هست رم DDR2 ساپورت ميكنن...
AmiR_Network
08-09-2006, 12:53 AM
در ضمن این 3 تا مادر بورد چرا قیمتاشون فرق می کنه آخه یکین؟فقط اون یکیGigabit LAN داره؟
می گم 165000 تومنی بهتر یا 135000 فرق زیادی داره؟
وی بولتین نسخه 3.8.0 Release Candidate 1, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2009, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft